Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hatice karnıbaharın salatasını yap canım çok lezzetli oluyo sarımsak falan koy içine limon sık harika oluyo ben maydanoz falanda koyuyorum süper süper

Canm yemegini yaptim limon da siktim zaten guzel olmus yedim bir tabak doyamadim canim sabahtan aksama kadar abur cubur istiyor soyle anlatayim ver bana cikolata cips fanta hic yemek yemeyim umrumda olmaz oyle pis bogazim ben

hahahahahaha ayyy hiç gülesim yoktu.

güzelmiş bende sırf 12 saat kolay kilo verebilmek için bekledim doğumhanede zaten çabuk zayıflaım diye olmayınca olmuyor işte :)

benimde bir arkadaş var beraber diyete başladık o hala 100 kilo ben 76 ki bende 95 le başlamıştım yanlız o yapıyor yapıyor sıkılıyormuş kocasına diyormuşki şurdan bir pide söle yiyelim bense zavallım kaç aydır her kaçamağım vicdan azabı :2:

öğlen yemeğimi de yedim. TAvuk gögsü ve yoğurt.

sporumu da yaptım.
Sabah 20 dakika leslie
öğlen 35 dakika leslie

Ohhh gitsin kilolar.

Canm yemegini yaptim limon da siktim zaten guzel olmus yedim bir tabak doyamadim canim sabahtan aksama kadar abur cubur istiyor soyle anlatayim ver bana cikolata cips fanta hic yemek yemeyim umrumda olmaz oyle pis bogazim ben

sakın haticem sakın aman diyim tut kendini başka şeyler düşün dışarı çık çiçek böcek kelebeklere bak havada düzeldi güneş var sakın dokunma onlara cıs onlar cıs

klişe bir laf vardır ya herşey kafada bitiyor diye. harbiden öyle. sen kafanda ben zayıflayacağım demişsin ve yapmaya çalışıyorsun o ise yasenden etkilenmiştir yada öylesine laf olsun diye başlamıştır. isteksizliği ondan.

Yakacim ben de hic calisamiyorum ders cok korkuyorum bu altinci donemim doktorada kalirsam gecemezsem diye bu arada hic sesin cikmiyor kac kilosun cabik soyle yarin bana sok mu gecirteceksin

sakın haticem sakın aman diyim tut kendini başka şeyler düşün dışarı çık çiçek böcek kelebeklere bak havada düzeldi güneş var sakın dokunma onlara cıs onlar cıs

kaçamak yapmayın yarın tartılma günüüüüüüüüüüü

şimdi ben sürekli DR. AYŞE KAYA İLE 1 AYDA 8 KİLO topiğini takip ediyorum. bu hatunlar sürekli fıstık gibi kilo veriyorlar.
Bende bir başlayıp bırakmıştım ama diyorum ki acep ona mı başlasak. Bu dukandan çok sıkıldım ben ya. Bulamıyorum akşamları artık kayınvalideme bahane.

dur bi okuyum bende hiç okumadım bu hatunu eğer uyarsa neden olmasın biliyosun biz diyet tekliflerine hep açığız bacım

ben aynen dukanla devam ama denebilir

Yakacim ben de hic calisamiyorum ders cok korkuyorum bu altinci donemim doktorada kalirsam gecemezsem diye bu arada hic sesin cikmiyor kac kilosun cabik soyle yarin bana sok mu gecirteceksin

çalış kardeş çalış. sonra çok hayıflanıyor insan. sessizliğim utancımdandır kardeş.hem dukanı bıraktım hemde +dayım hala ondan hiçççç sesim çıkmıyor. öyle bişey yediğim yok ama sanırım dukanı bırakınca dukanın intikamı devreye girdi .1,5 kilo fazlayım:18:

Listesi çok güzel ve basit. Evde bulunan şeyler, masrafsız yani. Bana çok mantıklı geliyor. Sayfalara baktım da hiç memnun olmayanını görmedim. ayda 5 kilo veren falan var bayaa. Yahu dukana servetimi yatırdım resmen haftada 250 gram gidiyor ancak. Stresi de cabası.

kaçamak yapmayın yarın tartılma günüüüüüüüüüüü

Evet, bol bol su içelim, tok kalalım.
Köyden indim şehre diye film vardı, hatırlayan var mı bilmem.
Altınlarla şehre geliyorlar, altın bozduramadıkları için 3 gün sırf çeşmeden su içiyorlardı.
En sonunda küçük kardeş "dayanamıyoorum himmet abii, suya bakamıyorum artık" diyordu
Benimki de o hesap oldu valla, ayrıca su tok tutar diyen kimse resmen yalan söylüyor, beni tok tutmuyor yaa.
Dayanamıyorum himmet abiiii yaaa, dayanamıyorummm...

üzülme yakarcım bak yeni arayışlar içindeyiz sende katıl.

Canim gelip benim iki oglana sen bakar misin ben disari cikayim yazik bana ya gecen haftasonu evin karsisindaki parkta biraz oturduk cocuklarla gokyuzunu ozlemisim gormeyeli ve ben kistayiz saniyorum mevsim degismis bahar gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…