hatice karnıbaharın salatasını yap canım çok lezzetli oluyo sarımsak falan koy içine limon sık harika oluyo ben maydanoz falanda koyuyorum süper süper
Katılıyorum başkan ama şişmanın umudu eksileri görmek işte.
Hatta benim bir ara çişli kilo, çişsiz kilo projem bile vardı hatırlarsanız.
Arada yarım kilo oynuyordu
Ama mantıksız.
Biri sorsa kaç kilosun diye, çiş yapmadan 75, çişim varken 76 mı diyeceğim
Şimdi o miyomlar kistler acep yarım kilo eder mi? Bak şimdi onları ilaçlar eritecek hooopp hiç bir şey yapmadan yarım kilo gidecek. Geçen arkadaş apandist ameliyatı oldu. Ben ziyarete gittim sorum aynen şu: apandiist kaç kiloymuş 1 kilo var mı? eğer o kadar varsa gereksiz bir organ nasıl olsa bende aldırayım.O da sormamış. Ben ameliyat olsam uyanır uyanmaz onu sorarım. doğumda bile doktor bebek çıktı diyor bende ee eşi falan kalmasın sonra kilo yapar diyorum o derece yani. Gidip gelip kan boşalacak bende çok zayıflıycam diye baktım durdum. doğumhaneden çıkarken kovaya bakmaya çalışıyorum ne kadar zayıfladığımı anlamak için düşünün yani. Ben kafayı sıyırmışım. Millette benimle alay ediyor böbrekler 1 kilo eder diye. 2 si fazlalık sen aldır birini kesin 1 kilo verirsin diyorlar. ahh ahh milletin maskarası olduk. Gerçi benimkisi sebepsiz takıntı aslında. Burda arkadaş var boyu bana yakın 58 kilo falan. Ben iyiyim diye kendiyle barışık barışık geziyor. Bende her gördüğümde seninin zayıflaman laızm diye kıza eziyet ediyorum. İnsanlar artık diyet lafını benmle özdeşleştirdiler. Bu kadar ingilizceye kafayı yorsaydım şimdi winstona ingilizce bile sataşırdım.
Canm yemegini yaptim limon da siktim zaten guzel olmus yedim bir tabak doyamadim canim sabahtan aksama kadar abur cubur istiyor soyle anlatayim ver bana cikolata cips fanta hic yemek yemeyim umrumda olmaz oyle pis bogazim ben
güzelmiş bende sırf 12 saat kolay kilo verebilmek için bekledim doğumhanede zaten çabuk zayıflaım diye olmayınca olmuyor işte :)
benimde bir arkadaş var beraber diyete başladık o hala 100 kilo ben 76 ki bende 95 le başlamıştım yanlız o yapıyor yapıyor sıkılıyormuş kocasına diyormuşki şurdan bir pide söle yiyelim bense zavallım kaç aydır her kaçamağım vicdan azabı :2:
Kızlar dağılmayın şimdi bir şey söyliycem..
Bekleyin kimse kaçmasın.
sakın haticem sakın aman diyim tut kendini başka şeyler düşün dışarı çık çiçek böcek kelebeklere bak havada düzeldi güneş var sakın dokunma onlara cıs onlar cıs
şimdi ben sürekli DR. AYŞE KAYA İLE 1 AYDA 8 KİLO topiğini takip ediyorum. bu hatunlar sürekli fıstık gibi kilo veriyorlar.
Bende bir başlayıp bırakmıştım ama diyorum ki acep ona mı başlasak. Bu dukandan çok sıkıldım ben ya. Bulamıyorum akşamları artık kayınvalideme bahane.
Yakacim ben de hic calisamiyorum ders cok korkuyorum bu altinci donemim doktorada kalirsam gecemezsem diye bu arada hic sesin cikmiyor kac kilosun cabik soyle yarin bana sok mu gecirteceksin
kaçamak yapmayın yarın tartılma günüüüüüüüüüüü
çalış kardeş çalış. sonra çok hayıflanıyor insan. sessizliğim utancımdandır kardeş.hem dukanı bıraktım hemde +dayım hala ondan hiçççç sesim çıkmıyor. öyle bişey yediğim yok ama sanırım dukanı bırakınca dukanın intikamı devreye girdi .1,5 kilo fazlayım:18:
sakın haticem sakın aman diyim tut kendini başka şeyler düşün dışarı çık çiçek böcek kelebeklere bak havada düzeldi güneş var sakın dokunma onlara cıs onlar cıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?