biz geldik sen gitmişsin şekerim
S.A sevindim senin adına , ama bana kalırsa sen bunlarsız da sırf dikkat ederek verebilirsin gibi geliyor. Lakin çok güzel yöntem seçmişsin. Çiğ beslenmeyi bende geçen gün inceledim biraz güzel zayıflayanblar var bununla, ama ekmek yenmiyor diye biliyorum. Bak ne güzel hazır evdeyken spora daha fazla eğilmen lazım, inan bak biz fırsat bulsak da 10 dakika yapsak diye çabalıyoruz. Sen vaktini iyi değerlendir ve bu süreyi kendin için kullan.
Yakar sınavda başarılar. Valla bende anlamam bu habire sınav olayını, nedir ya . Birde geçen kpss ye girdiğimde sorulara uzayda yaşıormuşum gibi bakarken dedimki yahu bu memlekette bu kadar akıllı bu kadar çok memur varda ben mi göremiyorum, e o zaman ssk da falan bizleri tersleyenler, bilgisayarda a harfini arayan insanlar nereden geldi. Çıktım eşimle 2 saat bunun üzerine düşündük ya. Bu akıllı insanları ne yapıyorlar kppss den sonra bunların hepsini alıp nükleer araştırma merkezinde ya da tübitak ta falan mı çalıştırıyorlar. Neyse bacım sana kolay gelsin. Allah yardımcın olsun, benimde ömrüm sınav ile geçtiği için iyi bilirim.
Winston keşke onların teslim tarihlerine bakaydın ortalama 15 günden önce teslim olmuyorlar onlar. Ayrıca bende inanılmaz sabrsızımdır netten bir şey alırken beklemeyi hiç sevmem.
tartının pili deyince aklıma geldi bizim tartıda her yerde farklı tartıyo acaba kafayımı sıyırdı kızlar anlamadım ben
Ne guzel herkes burda seviyorum ben bu takimi:)
tartının pili deyince aklıma geldi bizim tartıda her yerde farklı tartıyo acaba kafayımı sıyırdı kızlar anlamadım ben
annem bizim evde tartıldı sonra eve gitti bu gün evde tartılmış tam 1 kilo arada fark var dedi senin tartı fazla tartıyo diyo nekadar doğru bilemiyom artık ay keşke öle olsaya ne güzel olurdu.
Zeminden sanirim benim tartim da ayni gramlardan cok degisiyor
belkide onun tartısı az tartıyordur..
ya şu tartı konusuna açıklık getireyim hiçbir tartı sizin tam olarak gerçek kilonuzu söylemeyecek gramı gramına ölçemicek!!
ben 13 yaşımdayken wheigt watchers programına katılıyordum orada ayakkabıyı çıkarıp üstümüzde ne varsa onunla tartılıyorduk.. ordaki kadın dedi maksat ortalama kilonuzu bilmeniz ve her hafta ne kadar verdiğiniizi görmek demişti..
ben takılmıyorum artık o tartı fazla bu az bu iyi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?