Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ahanda ben geldim kızlar .
1 tabak tazefasulye 1 kase yoğurdumu yedim.geldim kızlar.
heza çok geçmiş olsun. sen sağlıkçısın sağlığın herşeyden önce geldiğini bizlerden çok çok iyi biliyorsun.20 kilo vermiş hatunsun el kadar miyommu aldırtacak sana . sen o miyomu kistide eritir üstüne 20 değil 25 kilo verirsin.(moral oldumu kız)
canını sıkma . inşallah sağlığına da kavuşursun küçücük bir totoyada

sizi yerim yerim ben. canlarım benim. aclıktan sizide yersem sasmayın zatiiii. sizde bu ısrar bende bu azimle nahhh kilo alırım ben. sabah arkadastan duydugum seyi uyguladım 1 kase yogurt 6 tane altınbasak bisküvisini yedim. öğlende ızgara köfte yedim. akaşmada yine yogutr yiyeceğim. yarın tartı günü. baskülün pilini çıkardımki zırt pırt tartılmayım diye.

tartının pili deyince aklıma geldi bizim tartıda her yerde farklı tartıyo acaba kafayımı sıyırdı kızlar anlamadım ben

annem bizim evde tartıldı sonra eve gitti bu gün evde tartılmış tam 1 kilo arada fark var dedi senin tartı fazla tartıyo diyo nekadar doğru bilemiyom artık ay keşke öle olsaya ne güzel olurdu.

Evet canım bende öyle düşünüyorum evdeyim sürekli ve evde olmak yemek yemeye davet çıkarıyor gibi ama çok dikkat ediyorum artık..

----

Kızlar pazar günü eşim bana diyet vaazı verdi.. beyefendi yaklaşık 2 ayda 8 kilo verdi yöntemini açıkladı oda sürekli evde olduğu için yediği meyve sebze veya ceviz veya tatlılardan hepsini internete girip araştırıyor faydalı olduğu yerleri ne kadar tüketilmesi gerektiğini..

anlayacağınız beni sıkıyor zayıflamamı çook istiyor bunu biliyorum bunu onun içinde yapacağım şurda temmuza ne kaldıki??? herrgün ne yiyorsa ne içiyorsa yediklerine nasıl dikkat ediyorsa anlatıyor.. dün benimde diyet günüm on numaraydı tam anlatıcam yaptığım sporu söyleyince laf etti bukadar yüklenme diye oysa sadece 20 dakika bisiklet çevirdim 60 mekik 60 ar tanede yan mekik çektim.. neymiş efendim önce 3-4 hafta diyet yapıp 4-5 kilo verecekmişimde sonrada spora başlayacakmışım.. ya benim zaten vücudum puding gibi hiç bir sıkılığı yok sporsuz diyet yaparsam ne hale gelirim ben.. banane ya ben her iki günde bir sporumu yapacam o dediğin 3-4 haftaya ben sporumu hergün yaparım hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııh

ayy anlatmasam çatlardım ya!!!!

neden bukadar zayıflamamı istiyor.. utanıyormu benden

ben ders çalışayım bari deyince bütün hatunların gelesi tuttu . oldumu şimdi.

tartının pili deyince aklıma geldi bizim tartıda her yerde farklı tartıyo acaba kafayımı sıyırdı kızlar anlamadım ben

Tartının yeri kutsalmış gibi hiç değiştirilmemeliymiş bacım.
Valla ben de ilk kez dış kapının orada tartılmıştım, 3 aydır orada durur kendileri.
Geçen eşim künefe söylediğinde, kapıdaki adam tartıya bakıp pis pis sırıtmıştı.
"hem diyet yapıyorlar, hem künefe söylüyorlar" demiştir içinden kesin
Ne yapayım 100 gram 100 gramdır, yerini değiştirince kesin oynar diye orada ikametini fiksledim tartının valla

annem bizim evde tartıldı sonra eve gitti bu gün evde tartılmış tam 1 kilo arada fark var dedi senin tartı fazla tartıyo diyo nekadar doğru bilemiyom artık ay keşke öle olsaya ne güzel olurdu.

belkide onun tartısı az tartıyordur..

ya şu tartı konusuna açıklık getireyim hiçbir tartı sizin tam olarak gerçek kilonuzu söylemeyecek gramı gramına ölçemicek!!

ben 13 yaşımdayken wheigt watchers programına katılıyordum orada ayakkabıyı çıkarıp üstümüzde ne varsa onunla tartılıyorduk.. ordaki kadın dedi maksat ortalama kilonuzu bilmeniz ve her hafta ne kadar verdiğiniizi görmek demişti..

ben takılmıyorum artık o tartı fazla bu az bu iyi diye

offfffff bir sürü işim var yapasım yok vallahi

neyse kızlae vercez kiloları ben şu 75 i bir kırsam süper olcak ama hep benim suçum yedim içtim şimdide takıldı yediklerim haftaya regli olcam bir an evvel vermeliyim

bende işyerinde tartıyı hep aynı yere getiriyorum bakalım yarın ne olacak

Zeminden sanirim benim tartim da ayni gramlardan cok degisiyor

evet bende öle düşündüm bizim evde zemin diye bişey yok zaten kesin ondandır eğri büğrü yerler bi tarafı yukarda kalıyo bi tarafı aşağıda işim bitiyo her hafta uygun bi yer bulmaya çalışıyorum hiç oynatamıyorum sonra yerinden sürekli aynı yerde tartılıyorum.

Katılıyorum başkan ama şişmanın umudu eksileri görmek işte.
Hatta benim bir ara çişli kilo, çişsiz kilo projem bile vardı hatırlarsanız.
Arada yarım kilo oynuyordu
Ama mantıksız.
Biri sorsa kaç kilosun diye, çiş yapmadan 75, çişim varken 76 mı diyeceğim

Şimdi o miyomlar kistler acep yarım kilo eder mi? Bak şimdi onları ilaçlar eritecek hooopp hiç bir şey yapmadan yarım kilo gidecek. Geçen arkadaş apandist ameliyatı oldu. Ben ziyarete gittim sorum aynen şu: apandiist kaç kiloymuş 1 kilo var mı? eğer o kadar varsa gereksiz bir organ nasıl olsa bende aldırayım. O da sormamış. Ben ameliyat olsam uyanır uyanmaz onu sorarım. doğumda bile doktor bebek çıktı diyor bende ee eşi falan kalmasın sonra kilo yapar diyorum o derece yani. Gidip gelip kan boşalacak bende çok zayıflıycam diye baktım durdum. doğumhaneden çıkarken kovaya bakmaya çalışıyorum ne kadar zayıfladığımı anlamak için düşünün yani. Ben kafayı sıyırmışım. Millette benimle alay ediyor böbrekler 1 kilo eder diye. 2 si fazlalık sen aldır birini kesin 1 kilo verirsin diyorlar. ahh ahh milletin maskarası olduk. Gerçi benimkisi sebepsiz takıntı aslında. Burda arkadaş var boyu bana yakın 58 kilo falan. Ben iyiyim diye kendiyle barışık barışık geziyor. Bende her gördüğümde seninin zayıflaman laızm diye kıza eziyet ediyorum. İnsanlar artık diyet lafını benmle özdeşleştirdiler. Bu kadar ingilizceye kafayı yorsaydım şimdi winstona ingilizce bile sataşırdım.

aslında diyetisyenime gitsem çok güzel bi tartı var onda yağına tuzuna ne var ne yok bakıyo ne kadar kalori harcadığına ne bilem inine dibine bakıyo işte ama hiçte para veresim gelmiyo bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…