eşim haber verdi yarın geliyomuş bende bu akşam fazla bişey yemem çorbamı yerim sadece.bide kahvemi içerim tamam.
anaaaaa vay gevezeler vay. bıraktıgımdan beri 8 sayfa yazılmış. işyerindeki pc eski 25dakkadır 8 sayfayı anca okudum. 1 hafta 8 kg hakketten işe yarıyor. ama uymak lazım ya. asude diye kız var. resmen kız zayıfladı abi yalan söylemiyorsa.resim koysalart. ay bende bi 80 olayım hemen size resim koyacagım. az kaldı.offf offff. 8kilo daha verdimmi rahatlayacagım. sonra 10daha verip ucacagım:) 70le ucan kuş olarak tarihe gececeğim :)))))))))))
eşim haber verdi yarın geliyomuş bende bu akşam fazla bişey yemem çorbamı yerim sadece.bide kahvemi içerim tamam.
Evet ama diyetisyen televiyona çıkmış. Defalarca bu liste ile zayıflayan hastası da gelmiş. Bence de işe yarar gibi geliyor. Ben başlayayım diyorum bu listeye. Gel sende bacım yapacaklar var gibi gruptan. Biz zayıflarız sonra winstonda gaza gelir o da bizden tarafa geçer. Ben hala güne karar vermedim. YArında dukana devam edeyim diyorum sonra da hafta sonu çok abartmamak şartı ile azıcık yerim pazartesi günü başlarım diyorum. Yarn akşam zaten şubedeki arkadaşlarla aylık toplantımız var. Ben yine koca bir bira içerim orada. Aç karnına da içilmez patates kızarmamı da yerim.
Minecim gozun aydin esine kavusmussun
Gunaydin kizlar bu hafta anca aldim geri verdim zorl mucadelelerden gectim sonuc cok kotu ama 60 barajini kirdigim icin mutluyum
Hatice84 60 / 59.7 / 0.3 / 0.5%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?