Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben şimdi dukan ekmeği ve peynir yedim bir tanede salam 5 gibide yoğurdumu yersem akşam yemek yemem sanırım

eşim haber verdi yarın geliyomuş bende bu akşam fazla bişey yemem çorbamı yerim sadece.bide kahvemi içerim tamam.

anaaaaa vay gevezeler vay. bıraktıgımdan beri 8 sayfa yazılmış. işyerindeki pc eski 25dakkadır 8 sayfayı anca okudum. 1 hafta 8 kg hakketten işe yarıyor. ama uymak lazım ya. asude diye kız var. resmen kız zayıfladı abi yalan söylemiyorsa.resim koysalart. ay bende bi 80 olayım hemen size resim koyacagım. az kaldı.offf offff. 8kilo daha verdimmi rahatlayacagım. sonra 10daha verip ucacagım:) 70le ucan kuş olarak tarihe gececeğim :)))))))))))

Evet ama diyetisyen televiyona çıkmış. Defalarca bu liste ile zayıflayan hastası da gelmiş. Bence de işe yarar gibi geliyor. Ben başlayayım diyorum bu listeye. Gel sende bacım yapacaklar var gibi gruptan. Biz zayıflarız sonra winstonda gaza gelir o da bizden tarafa geçer. Ben hala güne karar vermedim. YArında dukana devam edeyim diyorum sonra da hafta sonu çok abartmamak şartı ile azıcık yerim pazartesi günü başlarım diyorum. Yarn akşam zaten şubedeki arkadaşlarla aylık toplantımız var. Ben yine koca bir bira içerim orada. Aç karnına da içilmez patates kızarmamı da yerim.

eşim haber verdi yarın geliyomuş bende bu akşam fazla bişey yemem çorbamı yerim sadece.bide kahvemi içerim tamam.

Hadi gözün aydın .
Çok abartma bak. Onunla yerken elinin altına atıştırmalık sağlıklı bir şeyler bulundur. Gazan mübarek olsun.

İtiraf ediyorum az önce şu çikolata kaplı broewni lerden yedim. Baktım baktım 2 saat tadını biliyorum dedim. Ama beynimde sürekli tadını biliyor olabilirsin ama canın istiyor dedi. Onca su içtim falan baktım hala canım istyor bir ısırık alayım dedim, ağzım kocamanmış bir ısırıkta yarısını yedim. Suçluyum. Güzeldi. :125:

winston'u anası gazla doğurmuş zaten Nerde yeni bir atraksiyon kendisi orada
Bilmiyorum bacılar ya siz bir başlayın hele, ben bilmemne diyatlerinden sıkıldım valla.
Normalde yemediğim şeyleri bile diyete başlayınca eğer elimde bir liste varsa, canım çekip yiyorum.
Ne bileyim sanki kısıtlanmış, sınırlandırılmış gibi oluyorum.
Bir de şimdiye kadar; elma diyeti (2 gün), 5 günde 5 kilo diyeti (22 gün), dukan (2 gün), protein diyeti (5 gün), sıvı detoksu (çorba, yoğurt) 6gün, isveç diyeti (6 gün) yaptım.Kesin aklıma gelmeyen daha niceleri de vardır O yüzden başka diyete geçmeye mecalim yok.Her seferinde hüsran oluyor, başka diyetten medet umuyorum ee böyle olunca da beyin "seni gerizekalı pis şişko" diye bana başarısız olduğumu hatırlatıyor.
Aslında benim derdim bir ömür yapılası bir beslenme şekline, diyete sahip olamamam.Yani bunlar hep geçici benim için.Ben bir ömür elma yiyemem, dukanda tavukla bir ömür gıdaklayamam, 5 günlük diyetteki gibi her pazartesi yağsız, tuzsuz patates yiyemem ee bunlar da bir yerde insana "eeehh yeter" diye sapıttırıyor ve sonra başka arayışlar...

Neyse artık makul miktarda (normal insanlara göre çok hafif ve az) ama her istediğimden (tadımlık eğer çok hasretinden geberirsem yani) yiyerek, suya ve spora abanarak devam edeceğim.
Bir de bunu deneyeyim yani, ama sizlere şimdiden başarılar, kolaylıklar ve güzel sonuçlar diliyorum.

Oooo bayağı muhabbet dönmüş burda kaç sayfa olmuş ya hiç alışık değilim bu kadar sayfa olmasına şaşırdım valla.Bu arada o bahsettiğiniz diyetisyen Ayça Kaya Ayşe değil hiç mi Doktorum izlemiyorsunuz ya siz Neyse bugünüm güzel geçti hemen yediklerimi yazayım
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:1 kase domates çorbası
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:3 yk light yoğurt
akşam:domatesli kıymalı yumurta
1 dilim kepekli ekmek

spor:100 dakika spor salonu + 100 mekik

Kızlar browni nin üstünden kimler geldi kimler geçti. Ahh ahhh. Yarın kesin 53 çıkarım ben. Umarım 1 günde 1 kilo almam ya.

Gunaydin kizlar bu hafta anca aldim geri verdim zorl mucadelelerden gectim sonuc cok kotu ama 60 barajini kirdigim icin mutluyum
Hatice84 60 / 59.7 / 0.3 / 0.5%

herkese günaydın kızlar ne kadar güzel bi gün bugün böyle ay çok neşeliyim Allah bozmasın tartıda bana güzellik etti dahada iyi oldum
geçen hafta:52.5
bu hafta:52.0
aslında daha şiş gibiydim ama vermişim yarım kilo çok iyiyim

günaydın kızlar
geçen hafta 62,400
bu hafta 63,600
durum berbat.
kilo veren herkesi tebrik ediyor kendimi acayip kınıyorum.

Son düzenleme:
ben kaçar kızlar göreve gidiyorum hadi size güzel günler diliyorum
bu arada sabah kahvaltım:
1/2 fincan çay
2 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…