Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sumrancim gercegi soylememi ister misin bana sen pek kararli gozukmuyorsun cok cabuk vazgeciyorsun esin kilo ver demekle hakli sonucta sen de rahatsizsin fazla kilolardan hem insan kilo verirken yanina arkadas ariyor o yuzden esin oyle konusmustur

canım kararlı olmadığımı düşünmekte çok haklısın bu konuda kimseye darılmam.. çünkü çok denedim ve çabuk pes ettim.. ama artık bozmaya hiç niyetim yok. bugün diyetimin 4. günü gayet güzel gidiyor herşeyime dikkat ediyorum..

Yakar ben de dukani birakinca 61 e ciktim ama toparladim tekrar bakalim yarin ola hayir ola

hiç yarın demeyin bana . kabus gibi +çıkacağım ve moralim bozulacak .yeni diyet arayacağım .allahtan sezen bugün yeni fikirle geldi.
bu kilolardan çoook sıkıldım.pis boğazımdanda en ufak can sıkıntısında ne yesem acaba diye düşünmektende sıkıldım.en büyük korkum verdiklerimi geri almak.

Son düzenleme:
Kizlar ben de esimle ilgili tavsiye istiyorum diyelim ki bir konuda anlasmazliga dustunuz o inatlasiyor sen inatlasiyorsun en sonunda zorla ikna ediyorsun soz veriyor ama sonra kendi bildigini yapiyor kombinin altindan yana boru gecmesi gerekti o duvaei kirdiralim dedi ben yok boru disardan gecsin yepyeni duvar zarar gormesin dedim gitmis kirdirtmis nasil bir tepki vereyim ben bu adama olan oldu ama beni dinlememesine cok uzuldum

Başkanım, buldum ben de dediğini okudum şimdi.
Valla ben kötü bir şey göremedim, odunluk yapmamış yani
Valla ben de eşimin bana destek olmasını isterdim, hala da istiyorum.
Benim eşim de uzun boylu 95 kilo falan.
Yani o da 80 olsa, daha sağlıklı, genç ve fit olacak ama adamın umru değil.
Yaz gelsin, kış gelsin, tatil zamanı olsun, hamsi ağaca çıksın falan filan..
Yani kararlı değil, istekli değil ve de umru değil.
Tüm bunların yanında bir de salçalı makarnalari mantılar, ekmek arası köfteler, tatlılar yaptırıp onları da karşımda yiyen biri.
Bana da "sen böyle iyisin, ne gerek var, ben seni her halinle seviyorum" diyen, zorla bana da yedirmeye çalışan biri.

Şimdi benim eşim bana çok mu aşık? Benim bıngıl bıngıl etlerimi, yağlarımı, siyaha bürünüp giyinmemi çok mu seviyor? Hayır.
Peki ben teyze gibi gezmekten, tunik giyip sözde totomu kapattım diye kendimi kandırmaktan, nasılsa uzun boyluyum diye boyuma güvenmekten, eşim beni zaten seviyormuş diye kendimi kandırmaktan, eski fotolarıma bakıp o zamanlar tabii gençmişim diye bahane bulmaktan, biraz daha bu kilolarda kalırsam şekere, kalbe artık sağlık sorunu çıkaracağımı bilmekten mutlu muyum? HAYIR.

O yüzden, ne yapıyorum; kendim için, mutluluğum ve sağlığım için bu yolda devam ediyorum.
Ne destek ne de köstek arayalım kızlar.
Kendi yolumuzda zafere ilerleyelim.
Alınmadan, kırılmadan, bahane bulmadan...
İstikrarlı bir biçimde yürüyüp gidelim.
Yoksa eşim eleştirdi, yok destek olmadı, yok kar yağdı, şimşek çaktı dersek biz burada daha çok vakit geçiririz
El ele verip, buralardan gidip, bir daha da dönmeyelim inşallah.

İnsallah canim cok sevinirim senin icin yasin da kucuk daha gencken daha kolay veriliyor beni haksiz cikarirsin ins

erkeklerin odunluğuna bir örnek daha. bu yaptığından hoşnut olmadığını söyle bilsin .ama olmuş bitmiş bir olay içinde kavga çıkarma derim. yine sen üzüleceksin . böyle düşünüyorum.

aslında haklısın canım.. hepinizin tavsiyesi bana abla tavsiyesi gibi.. çok şükür destek oluyor demeliyim! destek olmasaydı benimde umrumda olmazdı takmazdım yani.. ama eşim senin eşinin tam aksiymiş anladım benimki 106 kiloydu uzun boylu şimdi ise 97 kilo ve her lokmasına dikkat ediyor.. 2-3 kilo verince hedefine ulaşacak.

dediklerin çok doğru

doğru söze ne denir ki. bu vücud benim onu bu hale getiren maalesef iradesizliğim. sağlıklı bir halede ben getireceğim. boşverelim kocaları kaynanaları. herşeyden önemlisi sağlıklı olmamız. ben 72 kiloyken tıslaya tıslaya çıkıyordum merdiveni tutunacak yer arıyordum. şimdi çok iyiyim. daha iyi olacağım.

Akıllarına bir şey sokunca illa yapıyorlar bacım.
Biz evlendiğimizde ikimizin de laptopu vardı, sonra eşimin gençlik yıllarından kalma, ilk bilgisayar denen taş devri bozuk koca masa üstü bilgisayarını da eve getirdi.2 kişiyiz etti mi 3 pc.Sonra benim laptop mefta oldu, yenisini aldık, oldu 4 pc.Geçen hafta oturmuş, o ilk tarihi eser olan pcyi tamir etmiş, benim bozuk bilgisayara da 100 lira masraf yapmış, onu da tamir etmiş.3 laptop ve bir masaüstünü yan yana dizip beni çağırıyor.Hepsi çalışıyormuş.

"Tamam o zaman saati 2 liradan eve müşteri toplayacağım, malum ev internet cafe olmuş "dedim.Ve bu planı bana daha önce söylediinde hayır demiştim.Yani onca borç harç var, niye eski pcler için malzeme alıp, masraf yapıyorsun be adam.

Şimdi evde 2 kişiyiz, 4 tane bilgisayarımız var.
Ayranı yok içmeye, 4 pcyle gider taharetlenmeye...durumumuz tam bu yani.

Tavsiye sormuşsun ama işte kelin merhemi olsa kafasına sürer hesabı...

erkeklerin odunluğuna bir örnek daha. bu yaptığından hoşnut olmadığını söyle bilsin .ama olmuş bitmiş bir olay içinde kavga çıkarma derim. yine sen üzüleceksin . böyle düşünüyorum.

yakara katılıyorum hatice fazla üstünde durma ama rahatsız olduğunuda belirt.

Kızlar kocalar niye var.. Tabii ki Kavga edelim diye.
bize destek olmasını bekleyemeyiz. Benim kocacımda ben seni böyle seviyorum, yok taş gibisin, yok sen çok genç duruyorsun falan diyip duruyor. Yanımda gece 11 de patates kızartması, börek, sucuklu yumurta yiyor ama ben aldırmıyorum. HAzırlıyorum da ona. Bilmediği bir şey var ben kendim için güzel görünmeye başlıyorum. O beni bu halimle seviyor deyip böyle kalırsam ben kendimi sevmeyeceğim ve kendini sevmeyen ben bir süre sonra onu da sevmeyeceğim belki. Mutsuz insan etrafını da mutsuz eder kızlar. Her kilo verdiğimde benim enerjim artıyor. Her kilo verdiğimde aynanın karşısında kendimi daha çok seviyorum. Önce kendimiz için zayıf olacağız.

sanada yaranılmıyormuş be winston. karganın ve kedinin de pcsi olmuş işte. şaka bir yana teknoliji hastası herifler durum bizdede aynı sayılır .evdeki balıklarada yetecek kadar telefon ve pc var . ne gereği var diyince bunlar ihtiyaçmış. ama benim aldığım tabak çanak adama batar ne gereği varmış. ben kendimi marta stuwert sanıyormuşum.falan filan.

Kızlar Diyete yarın ben ne yazık ki başlayamam. niye bilmiyorum ama yarın başlamak için hiç modum yok şu an. Siz isterseniz başlayın ama. Ben pazartesi mi başlasak diyordum amma malum her diyet pazartesi başlar ya ondan. ya da cumartesi başlarsak 1 hafta olur cuma gününe kadar tam.

koca konusunda ; bana çok destek olur ben yemiyorum diye yemez yemediğim şeyleri almaz eve lakin sözümü dinleme konusunda geçen sene iş aççam dedi açma diye bir tarafımı yırttım çocuğun altınları hep fos oldu gitti birde üste 20 000 bin borç ödüyoruz kredi neyse ilk evlendik araba alma dedim gitti bileziklerle aldı kredi kartları patladı arabayı sattık tüm ev eşya borçlarını kapattık pc si varken gitti pc aldı ödeyene kadar anamız ağladı yazın her akşam mangal yaparmı bir insan ya yazık geçen sene et yiyemiyordum sayesinde hiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççç dinlemedi beni hiç dinleseydi evimiz daha ii arabamız olurdu nanay kocalar bizi dinlemez

Kargayla, kediyi söylemedi ama ilerde çocuklarımız olunca bilgisayarları hazırmış
Yani nankörüm tabii, şimdi hamile kalmaya çalışsam bir yıl çalışsam, bir yıl hamilelik de etti 2 yıl, sonra o çocuğun pc kullanacak hale gelmesi deki 6 yaşında olacak, bu arada ben 2. boştaki pc için tekrar hamile kalacağım, 2. çocuk da büyüyecek derken nerden baksan 10 sene sonrası için adam şimdiden babalık görevini yerine getirmiş ama ben hala değerini bilmiyorum işte

nankörsün nankörrrrrrr

Neyse kızlar size doyum olmaz.
Yarın çok yoğun olacağım, bari bugün evi biraz yaşanılası hale getireyim.
Öğle yemeğim olan sade nescafemi içip, biraz spor yapacağım sonra da çamaşır, ütü derken akşamı etmiş oluruz artık.
Herkese mutlu bir öğleden sonrası diliyorum.

Winston cok gUldum ya ama sana hak verdim evin butcesi onlara kalsa haciz getirtirler bizim evde de pcler cok benim de besinci laptobum sagolsun oglan hallediyor esimin de masaustu var ugrasir da ugrasir su sogutma sistemi yapmis falan annesi demisti bu oglumun ceyizi asla vazgecemez diye gercekten de ohleymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…