Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bir ara onu denemiştik . baya doyurucuydu hatırladığım kadarıyla.

Sabah :
1 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynişr
tere
Maydanoz
limon

Öğle :
1 dilim ekmek
1 tavuk baget veya 3 köfte
bol salata
1 kase yoğurt

İkindi :
1 yağsız tost
1 ayren
1 büyük portakal

Akşam :
1 kase çorba veya 1 dilim ekmek
6 kaşık etsiz sebze yemeği
salata
yoğurt
———————
Sabah :
1 bardak süt
4 kaşık müsli
1 portakal

Öğle :
1 dilim ekmek
6 kaşık etsiz sebze yemeği
salata
yoğurt

İkindi :
1 bardak süt
4 erik
10 badem

Akşam :
1 kase çorba
salata
Yoğurt
bi liste vermiş bana fazla gibi geldi ama mantıklı denenebilir.

dayan winstoncuğum dayan sabah bir tartıl sonra cuma günü koyver gitsin puhahahahahah valla dün 2,5 litre su içtim 1,5 işte 1 i sporda toktum 1 kaşık ıspanak yedim yoğurtla

Yahu bende ondan bırakamıyorum bu amcayı. Korkuyorum zaten 2 kilo verdim toplasan 3 hafta. Onu da geri alırsam 1 ayım boşa gitmiş olacak.

Canim gelip benim iki oglana sen bakar misin ben disari cikayim yazik bana ya gecen haftasonu evin karsisindaki parkta biraz oturduk cocuklarla gokyuzunu ozlemisim gormeyeli ve ben kistayiz saniyorum mevsim degismis bahar gelmis

bendede var şekerim 2 çocuk al çocukları çık dışarı birini bebek arabasına at birinin elinden tut gezdir dur hem onlar oyalansın hem sen yürü daha ne diyim sana.

Ben coktan biraktim anneme israrla yaptiriyorum benden korkusundan birakamadi kadincagiz hergun dukani kotuluyor sorusturma acilmis falan ama zorlamamla uc haftadir dayandi alti kilo verdi ama sanirim artik pes edecek cok sikilmis hemen anneme yeni diyet bilmaliyim bu Ayse kadin iyimidir ki ya

kızlar şu ayşe bacıya bende başlarım valla neden olmasınki??

kimler başlıyor bakalım? takım içinde ''ayşeciler'' grubu yapalım :)) yarında başlayalım

sezenciğim ben varım diyorum. yapacak diyet kalmadı başa sardım.başlayalım tujj beraber(rus gacıdan baya etkilendim bende)

kızlar 2-3 sayfa önce eşimin dediklerini yazmıştım ona bi yorum getirin ya

Bana diyet kısıtlaması,listeler falan iyi gelmiyor kızlar ya.
Geçen elma diyeti yapayım dedim, 7 lira kilosundan bir kilo elma aldım.
Akşamına bozdum, elmalar hala dolapta.
Normalde meyve sevmem, dukana başladım, gittim 2 saat sonra elma yedim.
Normalde ekmek yemem, protein diyetine başladım, gittim öğlen ekmek yedim.
Yani bana liste , kısıtlamalar yaramıyor.

Şimdilerde 2 öğün çoook hafif, bir öğün istediğimden (yani gene hafif ama aklımda kalan şeylerden) yiyorum.Özellikle akşamları istediğimi yiyorum ki, eşime de kendime de ayrı yapmayayım diye.Hem de canım çekmesin, diyeti patlatmayayım diye.

Bugün mesela;
sabah: bir bardak süt, bir parça peynir
öğlen; sade nescafe (zaten geç kalktım diye)
akşam; 4 köfte, bir kase yoğurt
ve booolca spor.

Ama bir liste olursa, akşama eşime ızgarada köfte yaparken ben acı çekeceğim.O yüzden özellikle akşamları hafif pişirip, hafifçe eşimin yediklerinden yiyeceğim.Yoksa aklımda kalıyor

Gene de liste güzel ve mantıklı.Uyabilenler için kilo verdirecektir kesin.Başlayacaklara şimdiden başarılar.

bendede var şekerim 2 çocuk al çocukları çık dışarı birini bebek arabasına at birinin elinden tut gezdir dur hem onlar oyalansın hem sen yürü daha ne diyim sana.

Canim olmuyor ya ikisi de kucuk buyuk oglan saga sola kacar nasil kosayim pesinden yanimda biri olmasi lazim haftasonundan haftasonuna esimle beraber yeni yeni cikiyorum iste neyse dertlrndim ben daha kendim cocugum iki cocuk zor geliyor bu tembele

canım bence sen çok zayıflamak istediğinden adamcağız seni desteklemeye çalışıyor yardımcı olmaya çalışıyor bence art niyet arama derim altında

canım bence sen çok zayıflamak istediğinden adamcağız seni desteklemeye çalışıyor yardımcı olmaya çalışıyor bence art niyet arama derim altında

umarım öyledir canım.. belkide adamcağız bıktı artık hadi yaaa 2 yıldır zayıflayacak ama bir trlü zayıflayamıyor diye..

Canim olmuyor ya ikisi de kucuk buyuk oglan saga sola kacar nasil kosayim pesinden yanimda biri olmasi lazim haftasonundan haftasonuna esimle beraber yeni yeni cikiyorum iste neyse dertlrndim ben daha kendim cocugum iki cocuk zor geliyor bu tembele

anlıyorum ben seni benimkilerde öle ama napalım onlarsızda olmuyo o yüzden kendi kendimize yeni yöntemler geliştirmek zorundayız canım napalım.

Ben baktım ama bulamadım, bugün sayfalar çok hızlı akıverdi
Kötü bir şeyse boşver erkeklerin ham maddesi odun işte.
İyi bir şeyse de çok sevinme, yarına o dediği şeyi yerle bir etmesini bilir, malum hepsi odunlar işte

doğru hepsi halis mulis odun

ne diyeyim sana bütün yollar oduna çıkıyor yani

Sumrancim gercegi soylememi ister misin bana sen pek kararli gozukmuyorsun cok cabuk vazgeciyorsun esin kilo ver demekle hakli sonucta sen de rahatsizsin fazla kilolardan hem insan kilo verirken yanina arkadas ariyor o yuzden esin oyle konusmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…