şimdi ben sürekli DR. AYŞE KAYA İLE 1 AYDA 8 KİLO topiğini takip ediyorum. bu hatunlar sürekli fıstık gibi kilo veriyorlar.
Bende bir başlayıp bırakmıştım ama diyorum ki acep ona mı başlasak. Bu dukandan çok sıkıldım ben ya. Bulamıyorum akşamları artık kayınvalideme bahane.
Evet, bol bol su içelim, tok kalalım.
Köyden indim şehre diye film vardı, hatırlayan var mı bilmem.
Altınlarla şehre geliyorlar, altın bozduramadıkları için 3 gün sırf çeşmeden su içiyorlardı.
En sonunda küçük kardeş "dayanamıyoorum himmet abii, suya bakamıyorum artık" diyordu
Benimki de o hesap oldu valla, ayrıca su tok tutar diyen kimse resmen yalan söylüyor, beni tok tutmuyor yaa.
Dayanamıyorum himmet abiiii yaaa, dayanamıyorummm...
çalış kardeş çalış. sonra çok hayıflanıyor insan. sessizliğim utancımdandır kardeş.hem dukanı bıraktım hemde +dayım hala ondan hiçççç sesim çıkmıyor. öyle bişey yediğim yok ama sanırım dukanı bırakınca dukanın intikamı devreye girdi .1,5 kilo fazlayım:18:
Canim gelip benim iki oglana sen bakar misin ben disari cikayim yazik bana ya gecen haftasonu evin karsisindaki parkta biraz oturduk cocuklarla gokyuzunu ozlemisim gormeyeli ve ben kistayiz saniyorum mevsim degismis bahar gelmis
Yahu bende ondan bırakamıyorum bu amcayı. Korkuyorum zaten 2 kilo verdim toplasan 3 hafta. Onu da geri alırsam 1 ayım boşa gitmiş olacak.
Listesi çok güzel ve basit. Evde bulunan şeyler, masrafsız yani. Bana çok mantıklı geliyor. Sayfalara baktım da hiç memnun olmayanını görmedim. ayda 5 kilo veren falan var bayaa. Yahu dukana servetimi yatırdım resmen haftada 250 gram gidiyor ancak. Stresi de cabası.
bendede var şekerim 2 çocuk al çocukları çık dışarı birini bebek arabasına at birinin elinden tut gezdir dur hem onlar oyalansın hem sen yürü daha ne diyim sana.
kızlar 2-3 sayfa önce eşimin dediklerini yazmıştım ona bi yorum getirin ya
canım bence sen çok zayıflamak istediğinden adamcağız seni desteklemeye çalışıyor yardımcı olmaya çalışıyor bence art niyet arama derim altında
Canim olmuyor ya ikisi de kucuk buyuk oglan saga sola kacar nasil kosayim pesinden yanimda biri olmasi lazim haftasonundan haftasonuna esimle beraber yeni yeni cikiyorum iste neyse dertlrndim ben daha kendim cocugum iki cocuk zor geliyor bu tembele
kızlar 2-3 sayfa önce eşimin dediklerini yazmıştım ona bi yorum getirin ya
Ben baktım ama bulamadım, bugün sayfalar çok hızlı akıverdi
Kötü bir şeyse boşver erkeklerin ham maddesi odun işte.
İyi bir şeyse de çok sevinme, yarına o dediği şeyi yerle bir etmesini bilir, malum hepsi odunlar işte
Ben baktım ama bulamadım, bugün sayfalar çok hızlı akıverdi
Kötü bir şeyse boşver erkeklerin ham maddesi odun işte.
İyi bir şeyse de çok sevinme, yarına o dediği şeyi yerle bir etmesini bilir, malum hepsi odunlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?