Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınlar, iyi sabahlar zayıf, çıtır ve de sağlıklı hatunlar,
Bugün bizim günümüz olsun.
Atlayalım, hoplayalım, hafif bir gün geçirelim inşallah.

Kahvaltı; 1 bardak light süt.
Birazdan derse gideceğim, sabah sabah sütümü içtim, accuk da spor yaptım.
Uykum açıldı, enerjimi topladım ve güne hazırım tey tey tey...

Ben devlet sırrı yazar gibi her öğün, her gün yediğimi ,içtiğimi, sporumu not almaya başladım.Gün gün kilo değişimlerini de yazıyorum ve baktım zıbıtacağım, eski sayfaları okuyup "bak şişko, onca gün aç gezmiş, insana benzer olmuşsun, şimdi emeğine yazık" diyorum.Bu yüzden eğer kaçamak yapmaya meyilliyseniz bu da belki caydırıcı olabilir diye paylaşayım dedim.

Sabah sabah hava durumunu izledim.Doğu hariç her yer mevsim normallerinin üzerine çıkacakmış artık, yani her yer günlük güneşlik olacakmış, deniz suyu bile 18 derece olmuş...Yani baharı bile geçtik, yaz geliyooor Yani biz de yazın inceeeeciiik olacağımız için zamanımız azalıyor, accuk boğazları kısalım, accuk spor yapalım, havalar da ısınıyor suyun da başına oturduk mu, ohhh şahane şahane kilo verip, incelelim inşallah.

Herkese kaçamaksız, bahanesiz, hareketli ve hafif ve de çoook mutlu bir gün diliyorum.
Gitsin kilolar, ohh gitsin gitsin, bugün de gitsin

evet ya nerde bizim kızlar.
suhan kocişiyle geziyor
winston temizlik yapacaktı gerisi nerde
yemek mi yiyorsunuz yoksa

günaydın kızlar
ay şekerim vallaha bilemedin hafta sonu beraberdik eşimle ama pazartesi ben gene dağda taşta gezdim eşim evde çocuk baktı ay çok kötüydü neyse bu gün biyere gitmiyorum yarın gene arazim var aman sıkıldımya.

cumartesiden beri ben abarttım kızlar ama kilo aldığımıda düşünmüyorum sanki bi değişiklik yok gibi çok fazla hareket ettim sanırım o yüzden fazlalıkları attım:)))) bu haftada çok yoğunum haftaya bakalım neler olucek

günaydın bacılar
dün akşam 2 kase çorba 1 kase yoğurt (tam bitiremedim)
gece açlıktan kaıvranırkene 1 avuç beyaz leblebi iyi tok tuttu
spor göbek atmaca kıvırmaca bel hareketleri
winston 500 mekiği tamamlayamadım çoook utanıyorum .ama bugün telafi edilecek bugün 1500 çekilecek. öyle karar aldım .bugün yapamadım mı ceza ertesi gün yapılacak.
winstondaki azim beni hasetlik kıskançlık krizlerine soktu
sabah dukan lavaşı arası peynir (bir sürü kepek var kızlar araya gitmesin)
öğlene çorba yoğurt
akşama bilmiyorum bakacağız.
evet kızlar sabah tartıldım durum iyi
yaz saati uygulamasına geçtik. öğle arası 1,5 saat oldu .evim iş yerine çok yakın eve gidip yemek işini halledip artık spor yapıyorum . vakit bol oldu .yürüyüş ve mekiği bu arada çıkaracağım. akşamları yok yoruldum yok çocuğun ödeviydi diye bahane üretemeyeceğim.spor ve diyet 1 günde bile farketti.devam devam
herkese güzel bir gün diliyorum.

şu arazi görevleri yok mu? bende nefret ediyorum . wc yok bişey yok. gez babam gez . bir kez benim kadar çoban köpekleri kovalamıştı.nasıl kaçıyoruz. topuklar popuyu bırak enseye değiyor o derece .yakalasalar parçalayacaklardı. çalışıyoruz ama ne eziyetlerle ama yinede binlerce şükür ( şükürsüzlük etmeyeyim)

devam bacım devam. seni böyle azimli görünce banada bir şevk bir istek geldi. hadi kardeş bari sana bakıp hasetleneyim. bak winston çekmiş 1000 mekiği eritmiş göbüşü sen nal topla emi diyorum kendime .:18:

aynı şey benim başımada geldi 3 arkadaş gene dağın başındayız kangalın biri gözleri kıpkırmızı olmuş bize doğru koşuyo ay arkadaşın elini bi sıkmışım ama korkudan kızın parmakları kopacaktı (( muhtar vardı yanımızda bikaçta köylü koştu geldi kovaladılar ama ben hala üstümden atamadım ay berbat bi gündü
hala işte kelle koltukta gezip duruyoz her gittiğimiz yerde köpek var deli oluyorumya

günaydınlarr

yine topiğin tek dukanıyım :) evet dün baya verimli geçti arkadaşlar hemen yazıyorum bu gün göbüşüm hafiften içeri göçmüştü sanki kola ve soda tarzı şeyleri içmeyeceğim artık onlar tamamen göbek yapıyor

sabah 1 kase yoğurt
öğle 4 köfte 2 sucuk ayran
saat 4 de arada 1 yoğurt
akşam 2 tane mercimek köftesi yedim bu bir kaçamaktı ve son kaçamağımdı cidden fazla yer tutmayayaım burda

spor ;

50 dakka 6. derecede koşu
1 saat spor ; ben hep bir saat spor diyorum ama ne yapıyorum nerdeyse 200 mekik kol hareketleri step bacak hareketleri

dün aynada farkett,m totom baya küçülmüş ve bacaklarım vede 2008 senesinde kendi sözümde giydiğim elbisenin içine girmek paha biçilmezdi süperdi harikaydı

2 fincan yeşil çay
2 litre su

güzel değilmi ???

OZGEY & Topiğimizin tek dukancısı sen kaldın valla. Senden umutluyuz bacım. 3. takımı ve kendini sen kurtaracaksın.

YAKAR tartıda demek hemen fark etti. Leblebi iyiymiş. Bende hep alayım diyorudm. Eskiden çok kazınınca midem yerdim 1 avuç. Hem midedeki suyu emermiş .

suhan & hadi gözün aydın koçişin de geldi. Kayın valide ne oldu bu arada hala sizdemi ?

winston winston winston sana laf bulamıyorum. Bu ne hırs yahu. Çatlıyorum seni okudukça burada. Bütün gün süt ile durabilmeni de ayrıca tebrik ederim. Yakında ben sana sıska diyicem.

umarım hep beraber el ele gitcez yenilere devretcez burayı kızlar güzel olacak o zaman bende bu akşam 500 mekik çekmeyi deniycem bakalım göbişim sıkılaşsın

bravo diyor birde nazar deymesin ekliyorum

havucu bizimkiker çerez veya cips yedikleri zaman ince ince dilimleyip yiyorum hem beni oyalıyor hemde tok tutuyor.ama leblebi baya iyi hep sıvı şeyler yemeye başladım. leblebi mide suyunu emip baya tok tutuyor. tavsiye ederim

sağol canım
evet kayınvaldem hala bizde

çok teşekkür ederim her akşam 500 mekik çekecem ve leslie ile 1 milmi tapsam acep bana yeter o spor olmayan günlerde

Mekik aletin yoksa 500 mekik çok iddalı. Ben 10 tane çekemiyorum. Belim başım kopuyor. LEslie güzel bir seçenek ama. 1 mil bile yeter ama ben en az 20 dakika yapılmalı diyorum. zaten 1 mil 15 dakika sürüyor 5 dakika daha yaparsan daha iyi olur.

selam kızlar
su içmekten içim dışıma çıktı. şimdi eve giderim .sporlarımı yaparım.
ohhh.mis mis
hadi herkese kolay gelsin

sporda nerden baksan 200 mekik çekiyoruz zaten plates lastiğim var bende onla çekicem mekik yoksa beşyüz mekik fazla ama plates ipi kolaylaştırıyor biraz daha akşam deniycem bir tane 60 dakikalık buldum :) ona göz diktim olmadı 3 partını yaparım

Bende acıkmaya başladım kızlar

Sabah
1 dukan ekmeğine tost ve yanına bolca limonlu roka, maydonoz, ekşi kulak
yarım yumurta

Öğlen
tavuk haşladım getirdim 1 parça tavuk yerim
karnıbahar pilavı yaptım onu yiycem (çok güzel oldu bu arada bu da dukandan yadigar) akşamda brokoliyi deniycem.
1 tabakta yoğurtlu kıvırcık

spor da yapabilirsem öncesinde yarım saat leslie yaparım.
Kim tutar beni.
Kesin winston tutamaz.
ha hayyyyy (keloğlan gülüşü)

ay o lastiğin altına yatıyorum, üstüne yatıyorum, yanına yatıyorum olmuyor kardeş. beceremiyorum bir türlü. Görmem lazım nasıl yapıldığını. Öğrenebilsem güzel olur herhalde. Doğumda sarkmış göbişim toparlanır belki. Dal gibi olucam göbiş orada kalacak herhalde. öyle çok değil ama sinek te küçüktür mide bulandırır hesabı. Olmazsa daha iyi olacak.

Tünaydınlaaar,

Sabah mesaisi bitti, şimdi öğleden sonraya kadar evdeyim.
Sabah hep giydiğim pantolonu giydim, bu ara bol geliyordu, bir baktım gene bol ama eskisi gibi değil, resmen ağladı ağlayacaktım ama sonra bir baktım ki, pantolonu dün üstümden düğmesi fermuarı kapalı çıkarmışım, sabah da öyle giyince ondan olmuş.Yani artık düğme, fermuar kapalı pantolon giyebiliyor ve hala bol geliyor yaşasın yaşasın Tabii ben sevinçten rezilliği düşünmemiştim, arabanın alacağı yere kadar ve eve yakın bırakılana kadar (spor olsun diye yürüyorum) elim totomda, pantolonu çeke çeke geldim.Düştü düşecekti o kadar.Biliyorum 3 günde mübarek 20 kilo mu verdin diyeceksiniz belki ama sporun sanırım sıkılaşma etkisi oldu, o pantolunu kemersiz artık giymeyeceğim, kemerim de olmadığı için artık hiç giymeyeceğim

@Yakar bacım, bugece telafi edersin ben sana güveniyorum.Valla ben de bahane kalmadı.Dün gece mızmızlanıyordum accuk mekik çekmesem mi 750de mi bıraksam diye.Sonra dedim şimdi önüne tatlı koysalar onu yemeğe mecalin olur, yatıp uyumaya mecalin var, keyif yapmaya var ama insana benzemek için mekik çekmeye mi mecalin yok diye kızdım ve hemen mekik sayımı tamamladım.Hepi topu 15 dakikamı aldı.Yani 15 dakika için mızmızlanmak bizi diyet sürecinde 15 gün işi uzatmaya itecek, bence hiç gerek yok.

@Sezen bacım, hep birlikte gaza gelip coşalım, kopalım tey tey tey
Bugün yolda bir hatun gördüm, benim gibi uzun, bacakları görsen resmen çöp adam bacağı gibi.
"Iyy onlar bacak mı?" dedim içimden, sonra da "seninkiler sanki bacak mı asıl sana ıyy" diye kendimi azarladım.
O kadar sıska olmak istemem ama duvar sütunları gibi kalın bacak da istemediğim için el mahkum spora, suya ve de diyete.
Benim yolum daha uzun ama senin şurada verecek kaç kilon kalmış ki?
Eminim kısa sürede halledip gidersin.

@Özgey, dukancı sen kaldın diye övünme bacım, senden daha azimli malkoçoğlu var burada
Cuma gelsin kapışak, sonra diğer cumalarda da kapışak.
Dukan mı yaman malkoçoğlumu yaman bakalım

Heytttt...Tüm dünyaya meydan okuyasın, atlayıp ,zıplayıp coşasım var.Allah sonumu hayır etsin
Herkese hafif bir gün dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…