- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
evet ya nerde bizim kızlar.
suhan kocişiyle geziyor
winston temizlik yapacaktı gerisi nerde
yemek mi yiyorsunuz yoksa
günaydın kızlar
ay şekerim vallaha bilemedin hafta sonu beraberdik eşimle ama pazartesi ben gene dağda taşta gezdim eşim evde çocuk baktı ay çok kötüydü neyse bu gün biyere gitmiyorum yarın gene arazim var aman sıkıldımya.
Günaydınlar, iyi sabahlar zayıf, çıtır ve de sağlıklı hatunlar,
Bugün bizim günümüz olsun.
Atlayalım, hoplayalım, hafif bir gün geçirelim inşallah.
Kahvaltı; 1 bardak light süt.
Birazdan derse gideceğim, sabah sabah sütümü içtim, accuk da spor yaptım.
Uykum açıldı, enerjimi topladım ve güne hazırım tey tey tey...
Ben devlet sırrı yazar gibi her öğün, her gün yediğimi ,içtiğimi, sporumu not almaya başladım.Gün gün kilo değişimlerini de yazıyorum ve baktım zıbıtacağım, eski sayfaları okuyup "bak şişko, onca gün aç gezmiş, insana benzer olmuşsun, şimdi emeğine yazık" diyorum.Bu yüzden eğer kaçamak yapmaya meyilliyseniz bu da belki caydırıcı olabilir diye paylaşayım dedim.
Sabah sabah hava durumunu izledim.Doğu hariç her yer mevsim normallerinin üzerine çıkacakmış artık, yani her yer günlük güneşlik olacakmış, deniz suyu bile 18 derece olmuş...Yani baharı bile geçtik, yaz geliyooorYani biz de yazın inceeeeciiik olacağımız için zamanımız azalıyor, accuk boğazları kısalım, accuk spor yapalım, havalar da ısınıyor suyun da başına oturduk mu, ohhh şahane şahane kilo verip, incelelim inşallah.
Herkese kaçamaksız, bahanesiz, hareketli ve hafif ve de çoook mutlu bir gün diliyorum.
Gitsin kilolar, ohh gitsin gitsin, bugün de gitsin
şu arazi görevleri yok mu? bende nefret ediyorum . wc yok bişey yok. gez babam gez . bir kez benim kadar çoban köpekleri kovalamıştı.nasıl kaçıyoruz. topuklar popuyu bırak enseye değiyor o derece .yakalasalar parçalayacaklardı. çalışıyoruz ama ne eziyetlerle ama yinede binlerce şükür ( şükürsüzlük etmeyeyim)
OZGEY & Topiğimizin tek dukancısı sen kaldın valla. Senden umutluyuz bacım. 3. takımı ve kendini sen kurtaracaksın.
YAKAR tartıda demek hemen fark etti. Leblebi iyiymiş. Bende hep alayım diyorudm. Eskiden çok kazınınca midem yerdim 1 avuç. Hem midedeki suyu emermiş .
suhan & hadi gözün aydın koçişin de geldi. Kayın valide ne oldu bu arada hala sizdemi ?
winston winston winston sana laf bulamıyorum. Bu ne hırs yahu. Çatlıyorum seni okudukça burada. Bütün gün süt ile durabilmeni de ayrıca tebrik ederim. Yakında ben sana sıska diyicem.
günaydınlarr
yine topiğin tek dukanıyım :) evet dün baya verimli geçti arkadaşlar hemen yazıyorum bu gün göbüşüm hafiften içeri göçmüştü sanki kola ve soda tarzı şeyleri içmeyeceğim artık onlar tamamen göbek yapıyor
sabah 1 kase yoğurt
öğle 4 köfte 2 sucuk ayran
saat 4 de arada 1 yoğurt
akşam 2 tane mercimek köftesi yedim bu bir kaçamaktı ve son kaçamağımdı cidden fazla yer tutmayayaım burda
spor ;
50 dakka 6. derecede koşu
1 saat spor ; ben hep bir saat spor diyorum ama ne yapıyorum nerdeyse 200 mekik kol hareketleri step bacak hareketleri
dün aynada farkett,m totom baya küçülmüş ve bacaklarım vede 2008 senesinde kendi sözümde giydiğim elbisenin içine girmek paha biçilmezdi süperdi harikaydı
2 fincan yeşil çay
2 litre su
güzel değilmi ???
OZGEY & Topiğimizin tek dukancısı sen kaldın valla. Senden umutluyuz bacım. 3. takımı ve kendini sen kurtaracaksın.
YAKAR tartıda demek hemen fark etti. Leblebi iyiymiş. Bende hep alayım diyorudm. Eskiden çok kazınınca midem yerdim 1 avuç. Hem midedeki suyu emermiş .
suhan & hadi gözün aydın koçişin de geldi. Kayın valide ne oldu bu arada hala sizdemi ?
winston winston winston sana laf bulamıyorum. Bu ne hırs yahu. Çatlıyorum seni okudukça burada. Bütün gün süt ile durabilmeni de ayrıca tebrik ederim. Yakında ben sana sıska diyicem.
bravo diyor birde nazar deymesin ekliyorum
çok teşekkür ederim her akşam 500 mekik çekecem ve leslie ile 1 milmi tapsam acep bana yeter o spor olmayan günlerde
Mekik aletin yoksa 500 mekik çok iddalı. Ben 10 tane çekemiyorum. Belim başım kopuyor. LEslie güzel bir seçenek ama. 1 mil bile yeter ama ben en az 20 dakika yapılmalı diyorum. zaten 1 mil 15 dakika sürüyor 5 dakika daha yaparsan daha iyi olur.
sporda nerden baksan 200 mekik çekiyoruz zaten plates lastiğim var bende onla çekicem mekik yoksa beşyüz mekik fazla ama plates ipi kolaylaştırıyor biraz daha akşam deniycem bir tane 60 dakikalık buldum :) ona göz diktim olmadı 3 partını yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?