Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir önceki mesajımda, sezen bacım sen yaparsın, sen önce gidersin diye melek olmuşum, şu mesaja bak.
Winston tutamazmış se_zen'i
Ben özgey'e takılayım derken, eski hasmımı unutmuşum desene
Geri aldım dediklerimi, özgey'den de se_zen'den de önce buralardan ben gideceğim üleyn.

Ben gidiş biletimi kestim, daha erken gitmek isteyen davransın bakalım
Winston gider, se_zen ve özgey arkadan el sallar
Bu da böyle biline

tamamdır bacım kapışalım bu hafta regliyim haftaya kapışak ama bunu bahane etme diceksin ama reglinin su tutma özelliğini biliyoruz bu cuma değil haftaya cuma kapışıyoruz bacım

tamamdır bacım kapışalım bu hafta regliyim haftaya kapışak ama bunu bahane etme diceksin ama reglinin su tutma özelliğini biliyoruz bu cuma değil haftaya cuma kapışıyoruz bacım

Tamam , bu hafta se_zen ile kapışayım o zaman .
Sen bilmezsin, biz gruba girdik, ilk haftalar falandı ben 3,5 kilo verdim, se_zen de 1,5 kilo mu ne..Neyse o hafta se_zen bireysellerde
2. oldu, ben de bir şeycik olamadım.O zaman kinlendim ben bu arkadaşa.Sonra ona mesaj attım, buna mesaj attım, dedim böyle iş olmaz.Sonra dediler ki "o sıska biri, o yüzden 1,5 kilo onu bireysellere sokar ama sen dobişsin 3,5 kilo ile senden hala bir cacık
olmaz" Neyse 3-5 gün evde yas ilan ettim falan derken atlattım o depresyonu.

Sonra geçenlerde bir baktım benim grup listesinde adımın yanına yemek yiyen obur gülücük koymasın mı? :125: :125: :125:
Dedim şimdi ipler koptu, asıl hasmım sensin bu saatten sonra

O yüzden baş rakibem tabii ki se_zen ama senden hala tırstığım için sen de listede 2. sıradasın bacım
Hazır olduğunda ıslık öttür, hemen kapışmaya gelirim.

baya hırs yapmışsın yani valla benimde hedefim ilk etapta seni geçmekti ben bu ay sonu kesin 70 olurum diyordum ama bir sürü kaçamak yaptım ve kilolar gram gram gitmeye başladı bu gün yemek te krep sevmeme rağmen yemedim dokunmadım cacık ve salata yedim spor olmadığı günler evde kendim yapcam spor bende şuandan itibaren çok hırs yaptım mayıs sonu güzel 10 kilo vermiş biri olmak istiyorum

sporu abartıyorum bundan sonra

haftaya cumdan sonra seninle kapışıyoruz 13 ünde bakalım kim önde kim arkada olcak

aslında güzel böyle hırsa gelmemiz

Tamam 13ünde buluşalım.Sen şu an 100 gram benden hafifsin, öndesin yani ama bak mızmızlanmıyorum
100 gramdan korkacak biri miyim ben üleyyn?
Hırslandım bacım yaa, hırslanmayacak gibi değil ki, sanki kilo vermişiz de koruma döneminde gibi her şeyden yiyerek, sporu savsaklayarak bir de 200 gram verip çok matah bir sonuçmuş gibi cumaları güle oynaya gidersek, bu süreç böyle 2 yıl devam eder valla.Kendimi çok gevşek gördüm, sonra geçen banyoda soyundum kendime baktım."Bunu mu seviyorsun? Bu vücudu mu beğeniyorsun?Bu mu sana müstehak olan ? " dedim. İyice hırslandım. Hırs, disiplin, azim olmadan bu iş olmayacak yani, gerçi bunlarsız hangi iş oluyor ki hayatta zaten?
O yüzden hazır havalar çok ısınmadan, elimi çabuk tutmalıyım.
Ya olacak ya da olacak inşallah.

Ben spora kaçar, oradan da derse hazırlık yapıp çıkarım, eve geliş 10.
Akşama görüşürüz bacılar.
Mutlu bir gün bizim olsun inşallah.

hadi bakalım güle güle

kızlar olmucak şey oldu
eşim periyodik kontroller için hastaneye gitti karaciğerinde yağlanma çıktı ayrıca tansiyonuda yüksek çıkmış iki dr da diyet vermiş 1 ayda rapor vermişler 1 ay sonra kilo vermiş olarak geliceksin demişler şimdi hastanede yana yakıla 1 ayda beni zayıflat diyo
artık bizim evde diyet rüzgarları esecek benim diyetlerimi hep sabote ederdi.çok üzüldüm ama diğer taraftan bakıncada hiç kendine dikkat etmezdi böle bi uyarı gerekiyodu yani bundan sonra daha ulaşıdikkatli olucana eminim.beni dinlemiyodu dr ları dinler artık.bende bu 1 ayda hedef kiloma ulaşırım artık.

selam kızlar
öğlen sporu
21 dk 5 hızında yürüyüş
300 mekik akşama eşim göreve gidecek .evde kimse yok 1200 mekik çekilecek .okadar.
çorba ve 1kase salata yedim geldim.1 türk kahvesi ve bir ısırık çikilotalı gofret :18:
bakıyorumda kızlar şenlik ateşleri yakılmış. cenk başlamış .
herkes gardını almış oy oy oy.
hadi rast gele arkadaşlar.

valla sevinsek mi üzülsek mi .şimdi sen kocişinle diyet spor yapar bir an önce gidersin. bizde burda böyle baka baka kalırız.
ama sende biran önce hedefine ulaşırsın.benim eşimde diyete başlamış.15 gün dikkate edecekmiş.öğlen gittiğimde 1 kazan patates ve yumurta haşlamış onu yiyecekmiş 15 gün hadi bakalım dedim. ben tam diyet yapıyom kaptırıp gidiyordum bakıyom bişey yapmış almış beni sabote etmiş. korkun kızlar 15 gün diyetime bişeycik olmaz.

moralim çok bozuk arkadaslar. iştah sorunu yasıyorum.sabah evden çıkarken çavdar ekmeği ve peynirimi yiyorum.ama<işyerinde kahvaltı yapanlrı görünce kaç aydır simit yemeyen ben dayanamayıp tıkınıyorum. off ya.neyapmam lazım. biara fx15 kullanmıştım.gecen sene. iştahı kesiyordu. artık onu bile düşünür oldum.kg alacağım diye cok korkuyorum. ilacımı kullanmak istemiyorum resmen

moralini bozacak bir şey yok. bendede aynı sıkıntı var. şu altınbaşak diyet suntalardan aldım 5 tane çantama koydum. çok acıkırsam 2-3 tane yiyorum. baya iyi geldi. sende bunlardan alıp 3 tanesini peynirle yersen hem tok tutar hemde nefsini köreltir. sakın ilaç kullanma .

Yakar öğlen yaptığın 300 mekik ısırdığın o çikolata sayesinde boşa gitmiş. Onun yerine 1 elma yeseydin hem dah açok tatmin ederdi, hem kötü karbonhidrat almamış olurdun. Onun dışında menün gayet güzel.

Moral bozmaya gerek yok, hepimiz dönem dönem aşıyoruz aynı şeyleri. Sabahları falan kahvaltının yanında biraz dereotu falan yesen. Hatta yapabiliyorsun tüm öğünlerde yesen. Dere otu iştah kesiyor çok. Hatta haşlanmış taze fasülyenin üzerine dere otu ve limon sıkıp yersen iştah falan kalmaz. Bir süre dene istersen. Altınbaşak da iyi bir seçenek belki ama onlar boş karbonhidrat en azından sebze ile kesebilirsin iştahını. Ya da goji beryy alıp onu yiyebilirsin ağzın boş dursun istemediğinde ben öyle yapıyorum. Çekmecemde 1 kutu var. Canım bir şey yemek isterse hemen 7-8 tanecik laıp yiyorum üzerine de bir bardak su. Miss gibi iştahımı kesiyor. İlaç lar cısssss.

Geçmiş olsun minecim.
Durum komik ama gerçekten sen tut karının rejimini sabote et dur sonra da benim zayıflamam lazım mış de. Biz söyleyince dikkate almıyorlar hiç. sonra doktor söyleyince etekleri tutuşuyor. Bol bol kereviz, enginar yedir, karaciğeri 20 tanesi yeniliyormuş.
Yaa bazen bu kocalara ders lazım. Tabii keşke böyle olmasa dime ama. Neyse 1 ay sen rahat olacaksın o zaman.

Aman da aman kıyamam ben winstonuma.
Desemde inanma bacım bana. Benim her zaman tek rakibim sensin. Öyle boyuma kiloma bakmam. Aynı kilo falan olunca gaz vermiyor o kadar. Mesela suhanı ben her türlü geçerim ( ay gene ok kötüyüm ya) Bana sen gibi dişli rakip lazım. Sen aç kalarak zayıfla, bende yiyerek zayıflayayım. Napalım. Kimileri şanslı doğar. Ben o şanslılardanım. Ha hayyyyy

bu arada öğlen yemeği öncesinde yarım saat leslie ile yürüdüm. (yazayım da dedim belki winston gece 10 da gelir de mekiği 2000'e çıkarır)
Kızlar ya ben vaktim olmadığı için yemekten önce spor yapıp sonra yemek yiyorum doğru mu yapıyorum ki acep. Bekleme zamanım yok ne yazık ki. fikirleriniz ltf. Sürekli düşünüp duruyorum bu konuyu.

birde bu hafta btün bitkisel çaydı ottu bıraktım. Bağırsaklarım alışmasın diye. Yeşil çay bile içmiyorum. Bol sebzeye vurdum kendimi, arada bir de 1 bardak kola içiyorum. Onu da içmesem daha güzel olacak ama neyse. Karnıbahar pilavım da çok güzel olmuş ya çok beğendim ben tavsiye ederim, haşlama sevmeyenler için. simlanın blogunda var, dukan yapanlar bilirler. Bu akşamda brokoli yapacağım yarın yemek için, akşam yemeği içinde karnıbahardan kısır yapayım diyorum.

çok haklısın . yemesem iyiydi ama pis boğazlık işte bir pakettense bir ısırık iyidir dedim .

benim bildiğim yemeklerden hemen sonra spor yapmamak lazım. yanlış hatırlamıyorsam aç karnına spor yağ yaktırıyor diye okumuştum. seninde vaktin yok. mecbur yapacaksın. ben faydasının olduğunu düşünüyorum.

sağol canım vallaha yüce adalet mi desem ne desem bilemedim hem üzüldüm hemde kendine çeki düzen vercene seviniyorum bide yanımda olucak 1 ay onun için
mutluyum
bende bu arada dikkat ederim birlikte yürüyüşlere falan çıkıcaz benim için çok iyi olucak inşallah:))

menü yazıyorum ne zamandan beri yazayım bare
sabah:
2 ceviz
ara:
2 tane pisküvit
öğlen:
2 kase yoğurt çorbası
akşam:
hiç bilmiyorum ya yemesem iyi ama bakalım dayanabilirsem çayla falan geçiştiricem başka bişey yememeye çalışıcam(hiç dayanamassam leblebi yerim biraz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…