Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Biliyorsun yakar herşey bir ısırık ile başladı. Hani cennetten bile bir ısırık yüzünden kovulmuştu insanlık. Bir ısırık deyip geçmeye yani.

hahahah işte nefsimize boğazımıza sahip çıkamadığımızdan heryerden kovulmuşuz her olumsuzluk yiyerek başladı yani

Biliyorsun yakar herşey bir ısırık ile başladı. Hani cennetten bile bir ısırık yüzünden kovulmuştu insanlık. Bir ısırık deyip geçmeye yani.

bitirdin beni sezen ya. bu suçluluk bugün beni bitirir. evet evet eleştirin beni .haklısın kardeş bir daha olmaz.

evet bu gün yediklerim

sabah :1 yumurta 1 domates
öğlen cacık salata
ara 200 gram light yoğurt
akşam kaynanama gidicem acep ne pişirdi onların yöresel yemeğinden yapmış çerkezler ben o yaptığı şeyin sadece tavuklarını yiycem

şuana kadar 1 litre su
2 fincan yeşil çay içtim

akşam eve 10-11 arası döneriz gidip mekik çekicem mutlaka

naber kızlar ya benim canım çok sıkkın.. bu kilo problemi bitircek beni ya of..

bugün diyetimin 8. günü gayet iyi gidiyorum sağlığıma önem veriyorum ama göbeğim günden güne şişiyor ve ben sürekli kilo aldığımı hissediyorum.. delircem ya adetim tam 12 gün geçikti gene ne zaman gelcek bilmiyorum deli olcam ya.. gelsede bitse bu şişlik.. sanki adet olcakmışımda 5 kilo eksilcekmiş gibi hissediyorum karnım deli gibi rahatsz ediyor beni

ne güzel eskiden düzenliydi şimdi neden bozulduki

Bisküvinin adını pisküvit diye değiştirince daha sevimli oluyor ama daha az zararlı olmuyor. Onun harici güzel . Spor yok spor da isteriz.
Bugün cadılığım üstünde. Herkes kibarlığı bırakıp sert eleştiri istedi. buyrun.

Başka bir şey olmasın canım. Ne bileyim bebek falan.
İstersen bir doktora gitsen. 12 gün olmuş yani bayaa geçikmiş. Tabii sırf yediklerinden dolayı da olabilir. Biliyorsun ağır diyetler falan bozabiliyor metebolizmayı.

ahh yok canım bebek değil.. türkiyeden 13 şubatta geldim 22 şubatta adet olmuştum o zamanda hamilemiyim şüpheleri vardı ama değildim..

şimdi öyle birşeyden şüphelenemem zaten koca uzakta

hamile olsam nasıl yapmış bu bebeği sanalmı tövbe tövbeee

Ayy iyiymiş sanal bebek .

Bu akşamki yemeğim koca bir tabak ton balıklı salata, birazda peynir ekledim içine . ama sanırım tabakla değil leğenleydi benim salata. Şiştim şimdik.

vayyy 13. olmuşum aslında benim hakkım birincilik ama işte 15 kilo verdikten sonra üye oldum buraya.neyse yavaş ama emin adımlarla çıkıcam zirveye

3 günden beri giremedim ama çok şükür bu süreç içinde kaçamak yapmadım sporuma gittim gayet kendinden emin ve başım dik olarak yazıyorum şimdi.pazar günü kuzenim ygs ye girdi bi tek o gün sınavdan sonra döner yedim ama sadece etlerini lavaş yemedim zaten yine de kendimi kötü hissettiğimden akşamına süt içtim sadece.neyse hemencecik yediklerimi yazayım
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
domates,salatalık
ara öğün:1 bardak süt
öğle:beyaz peynirli tost (2 dilim kepkli ekmek ile)
ara öğün:1 ceviz,5 badem,2 yk yoğurt
akşam:2 kabak dolması
3 yk light yoğurt
ara öğün:1 elma

bugün spora gitmedim ara verdim bi gün ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca kötü hissettim kendimi bari gidip mekik çekeyim 200 tane.sizinkilerin yanında benimki az ama benim mekik aletim yok hoş olsa da 1000 tane falan çekemem yani :44:

İyi akşamlar,

Eve yeni geldik kızlar ve ben çoook yoruldum

Sabah; bir bardak süt
Öğlen; brokolili bir parça tavuk.
Akşam; yok.

Bu saatten sonra yemek istemedim, malum saat 10 olmuş.Açlık iyidir az biraz midem dinlensin değil mi?
Öğlen biraz spor yapmıştım şimdi 1000e mekik sayımı tamamlayıp erkenden zıbarmayı düşünüyorum.
Yarın da 6 da kalkıp yollara düşeceğim, yeni banka dersi de yarın başlayacak, cuma da annemin doğumgünü, ona da bir şeyler almaya çıkmalıyım, öff bu hafta çok yorucu geçecek özetle şimdiden geeel cuma geeel cuma diye dua ediyorum.

Herkese şimdiden iyi geceler, tatlı uykular ve güzel bir sabah dilerim.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
bugün kocişimle sıkı bi diyete başkaldık bakalım napıcaz 1 ayda onun kilo problemini halletmesi lazım bende bu 1 ayda ideal kiloma düşsem ya(
beni bıraktı koşmaya gitti çok azimli ya hadi hayırlısı bakalım
menümü yazayım
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim domates,3 zeytin,az peynir,maydanoz
öğle:
1 kase yoğurt çorbası
akşam:
1 kase yoğurt
1 parça tavuk göğsü(haşlama)
1 saat yürüyüş
200 mekik
senimi kırıcam sezencim bak bu gün başlıyorum spora

Kİzlar gunaydin nasilsiniz ben sinirden tartiyi duvara çarpabilirim kendimede en agir hakaretleri ediyorum gene bir kipirdama yok 82,4 te durdu dayanamadim ciktim tartiyaa oofffffff

günaydın arkadaşlar
dün geceden başlayayım. 1haşlanmış yumurta 1 haşlanmış patates
spor :1500 mekik
21 dk yürüyüş tempolu
bol açık çay
bu sabah 1 kase kflex yoğurtlu(sütlüsü midemi bulandırıyor hiç yiyemiyorum)
öğlene ve akşamı planlamadım daha sonra yazarım.

Kİzlar gunaydin nasilsiniz ben sinirden tartiyi duvara çarpabilirim kendimede en agir hakaretleri ediyorum gene bir kipirdama yok 82,4 te durdu dayanamadim ciktim tartiyaa oofffffff

günaydın. bir sakin ol bakalım.tartı sadece sayı. sen diyetini ve sporunu yap inan bakacaksın ki otartı nasıl sevimli gelecek sana.
sinirlenmekle veya umutsuzlukla maalesef erimiyoruz. kendine biraz zaman ver. zaten sıkıntılıymışsın. iyice gerilme bu kızgınlıkla gider olmadık şeyler yersin .bataklık gibi çabaladıkça batarsın. biraz sakin.

günaydın kızlar,

dayanamadım az evvel tartıya çıktım sonuç güzeldi sevindim valla ama mekikçileri tebrik ediyorum spor salonunda 200 mekşk çeken ben 5 dk da evde çekemedim yahu popom acıdı uykum geldi die bahaneler bulup yapmadım

1,5 litre su 2 fincan yeşil çay bir tutam yürüyüş ve yemekte çerkez yöresel yemeği hamurlu bişeydi ben sadece tavuk etlerini yedim tabiki 1 bardakta kola ii bir yemekti şimdi kahvaltımı etmeye gidiyorum sonra iş by

Günaydın kızlar,

Kahvaltımı yaptım işe geldim
Kahvaltı
2 dilim dukan ekmeği
peynir (birazcık kaçırdım kendilerini)
2 dilim jambon

bugün öğlen balık ve salata yerim

Dün akşamda 1 avuç kadar çekirdek yedim ne yazık ki YEmeseydim iyiydi. Sen tut burda milletin yediği 2 bisküviye laf et sonra git daha beterini ye. Tartılmadım hala da. Belki şişliğim geçmiş olabilir. Bugünde fırsat bulursam spor yapayım bari.

Azim işte bu.
bu grubun sanırım gelmiş geçmiş en azimli insanı sensin.
Seni tebrik ediyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…