Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kİzlar gunaydin nasilsiniz ben sinirden tartiyi duvara çarpabilirim kendimede en agir hakaretleri ediyorum gene bir kipirdama yok 82,4 te durdu dayanamadim ciktim tartiyaa oofffffff

Tartı takılmıştır bacım. Regli de olmadın ya. Sen sıkma canını aynen devam et. HAftaya 2 kilo birden verirsin. Sporunu çoğalt biraz.

günaydın kızlar ben dün diyetisyene gittim kavitasyonunda ilk seansıydı önce 20 dk lenfe girdim sonra kavitasyon ama kavitasyondan pek umudum yok yani 10 dk falan anca sürdü sonra diyetisyene geçtim liste yaptı verdi bugün başladım bakalım diyetisyen için bir sonraki randevum 21ine inş o zamana kadar 2 kilo vermiş olurum
he bu arada kahvaltım
2 kk peynir
2 dilim ekmek
salatalık
5 zeytin
çay 3 bardak ama şekeri çeyrek kullanıyorum artık

S_A sakin ol canım regl çok etkiliyo insanı 2 değil belkide 3 kilo birden düşebilirsin bi anda okadar etkiliyo yani sıkma canını diyetine ve sporuna devam et geçici bişey bu öle düşün takılma fazla.

bacım sen ne yaptın 1500 mekiği nasıl çektin şimdi iyimisin hareket edebiliyomusun?

Azim işte bu.
bu grubun sanırım gelmiş geçmiş en azimli insanı sensin.
Seni tebrik ediyorum gerçekten.

teşekkürü bir borç bilirim ama gerçekten bu gurupun bana çok etkisi oldu ve etrafımdaki herkesin diyet yaptığımı bilmesi tabiki gözler bende bende azmimi arada yitirsemde tam gaz devam

bacım sen ne yaptın 1500 mekiği nasıl çektin şimdi iyimisin hareket edebiliyomusun?

cezalıydım bacım tam tamına 1500 mekik çektim.bulaşık yıkadım 200 namaz kıldım 200 çektim böyle böyle tamamladım akşam .her yerim acıyor ama ceza önceki gün çekmemiştim . bugün 1000 çekilcek.
çok sıkıldım bu kilo muhabbetinden. hele ben varya bana müstehak.1500 değil 2000 bile çekmem lazım.

kavitsayonla beraber sporu ve suyu unutma bizim işyerinde kadının birinin poposu akti resmen kavitasyona girdi onu duyunca ben gitmekten vazgeçmiştim ama o spor yapmıyor sen ihmal etme

sezen hanım bune şimdi.bune şimdiiiiii.her şey bir avuçla başlar bacım.bak bugün bir avuç çekirdek yarın bir avuç çikilota sonra......eee ne anladık şimdi.

kavitsayonla beraber sporu ve suyu unutma bizim işyerinde kadının birinin poposu akti resmen kavitasyona girdi onu duyunca ben gitmekten vazgeçmiştim ama o spor yapmıyor sen ihmal etme

ben göbeğe yaptıırıyorum suyu düzenli içiyorum sporuda 2günde bir yürüyorum canım yeterli olur herhalde....

sezen ne ettin kuzum sen

sezen kardeş elime fırsat geçti ya ohhh hemen eleştireyim dedim.
kafam kazan gibi kızlar.çok yorgunum ya .

Haklısınız kızlar. Ne deseniz az bana. akılsız başın cezasını çekerim şimdi. Bugün bana da ceza ne yapıp edip 1 saat spor yapıcam bugün. İki kere falan yarım saat yürürüm. Normalde yarım saat yürüyordum. Bugün telafi etmeliyim. Akşam çok sinirliydim kızlar eşim gece yarısı geldi eve bende ona sinirlenip kendimi çekirdeğe vurdum. sanki bana faydası olacakta.

Bu arada dün işten dönerken sokakta kızımla karşılatık tutturdu parka gidelim diye benim üzerimde kumaş pantolonlar falan elimde koca çanta parka gittik.. Parka 10-12 yaş arası bir sürü kız çocuğu vardı. dikildiler karşımıza bize bakıyorlar. Sonra biri geldi ay ne güzel bebek falan diye kızımı sevdi sonra biz kalktık arkamızdan konuşma şöyle. "ayy ne kadar genç annesi var, benim annem bu kadar güzel değil, olsun kızım senin annende genç, ama onunki daha tatlı, çok tatlı anensi varmış. " Valla kızlar benim öz güven 5000 yaptı. bir hoşuma gitti anlatamam. Garip dime nelere seviniyoruz. Ama zayıfladıkça daha genç duruyorum. Onlar öyle dedikçe kendimi zayıflamış hissediyorum.

biz takıntı haline getirdik bi kaç kiloyu ama karşıdan bakınca millet hayret ediyo sezencim yani iltifat değil duydukların gerçek gerçek :))) banada 22-23 yaşındamısınız diyolar yok be diyorum 32 yaşındayım

çok güzel banada demişti çocuğun biri o kıza sindy bebek al demişti görümceme insanın özgüveni tavan yapıyor hemde birde çocuklardan duymak harika oluyor kesinlikle katılıyorum sana bana hafta sonu eşimin teyzesi 13 yaşında gibi olmuşsun dedi tabi o biraz abarttı ama gençleştiriryor insanı bir kaç kilo

Son düzenleme:

vay vay dopingli sezen.
senin adına çok sevindim.

Son düzenleme:
Kizlar ben kurstayim su andada ara ögünümü yedim 1 elma yedim aksama yedigim ana ögünlerin resimlerini ekleyecegim. Etrafimdaki kursta bulunan herkes cikolatalar pastalar yiyorlar dayanmak zor geliyor ama dayanacagim su anda kurs yerinin cafesindeyim yani basimda sekerli seylerin bulundugu bir otomat var ay icine bozuk para atmamak icin kendimi zor tutuyorum ya bu bana yapilirmi ya

Günaydınlaaar,

Sabah mesaisi tamam şimdi öğlenden sonra için biraz enerji toplama zamanı.

Kahvaltı (saat 6.15) : yarım bardak süt.
öğlen yemeği : kalan yarım bardak süt ve sade nescafe (evden çıkarken 1 gibi içeceğim, henüz aç değilim.)
akşam yemeği planı: yoğurtlu brokoli ya da yoğurtlu semizotu.

Sporu da öğleden sonra eve gelince yapacağım, şimdi terlerim, duştu, saçtı baştı derken zor olur, derse yetişemem.

Kilo olarak cumartesiden beri 1 kilo oynadı bende.4 günde 1 kilo fena değil aslında, cumaya kadar 1 kilo daha gitse 2 kilo olsa daha sevindirik olurum ama umutla olacak iş değil, sporu arttırarak belki olabilecek bir şey Ama incelme güzel oldu.Sadece göğüs altından fermuarını kapatabildiğim, doğal olarak da aşağı inemeyen, kasıklarda biten bir eteğim vardı. Atlet gibi bir şeydi yani
Şimdi bankaya derse giderken elime geçti, giydim, normal insan eteği olmuş Demekki belim, göbeğim falan erimiş
Yeni bir etek almışım gibi sevindim

Dün eşimle eve gelirken kendine 2 kişilik koca bir dilim pasta aldı pastaneden, ben Allahtan pasta sevmeyen ve yiyemeyen bir tipim ama bende de şerbetli tatlı sevdası var.Şekerparelere, tulumbalara aç kedi gibi baktım, yalandım resmen.Dedim 1000 mekikle az göbekte oyuntu açıyorum, üstüne de tatlı yersem o oyuntular şerbetle, hamurla dolacak, ne anladım ben bu işten. Ve de almadım, yemedim.Ama iredeli dönemime gelmese yerdim, yani şu kocalar az destek olsa ne olur yani? Sabote etmeye çalışan düşman gibi normal zamanda yemez, istemezler, hatunlar diyete girdi mi hemen abidik gubidik zararlı şeyleri eve sokmaya
başlarlar

Neyse bir sabote girişini daha atlattım, aynı başarıyı diğer engellerde de atlatırım inşallah.
Şimdilik yurttan haberler bu kadarcık, gelişmelerle karşınızda olacağım, esen kalınız

Sen kafanı başka yere çevir başkan
Şöyle düşün onlardan birinde en az 500-600 kalori var.
Bu da demek ki neredeyse bir koca ekmeğe eşitler.
Durduk yerde bir ekmek yemek ve onu vücuduna eklemek ister misin?
Tabii ki hayır, o yüzden hiç bakıp canını bile sıkma.

selam kızlar
bir leyen salata ve çok az b.pilavı ( yiyecek başka bir şey bulamadım hazırda)
kızlar gene migrenim tuttu.öğle arası uyudum biraz sporumu yapamadım. inşallah akşama biraz düzelirim.o zaman yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…