Kİzlar gunaydin nasilsiniz ben sinirden tartiyi duvara çarpabilirim kendimede en agir hakaretleri ediyorum gene bir kipirdama yok 82,4 te durdu dayanamadim ciktim tartiyaa oofffffff
günaydın arkadaşlar
dün geceden başlayayım. 1haşlanmış yumurta 1 haşlanmış patates
spor :1500 mekik
21 dk yürüyüş tempolu
bol açık çay
bu sabah 1 kase kflex yoğurtlu(sütlüsü midemi bulandırıyor hiç yiyemiyorum)
öğlene ve akşamı planlamadım daha sonra yazarım.
Azim işte bu.
bu grubun sanırım gelmiş geçmiş en azimli insanı sensin.
Seni tebrik ediyorum gerçekten.
bacım sen ne yaptın 1500 mekiği nasıl çektin şimdi iyimisin hareket edebiliyomusun?
günaydın kızlar ben dün diyetisyene gittim kavitasyonunda ilk seansıydı önce 20 dk lenfe girdim sonra kavitasyon ama kavitasyondan pek umudum yok yani 10 dk falan anca sürdü sonra diyetisyene geçtim liste yaptı verdi bugün başladım bakalım diyetisyen için bir sonraki randevum 21ine inş o zamana kadar 2 kilo vermiş olurum
he bu arada kahvaltım
2 kk peynir
2 dilim ekmek
salatalık
5 zeytin
çay 3 bardak ama şekeri çeyrek kullanıyorum artık
Günaydın kızlar,
Kahvaltımı yaptım işe geldim
Kahvaltı
2 dilim dukan ekmeği
peynir (birazcık kaçırdım kendilerini)
2 dilim jambon
bugün öğlen balık ve salata yerim
Dün akşamda 1 avuç kadar çekirdek yedim ne yazık kiYEmeseydim iyiydi. Sen tut burda milletin yediği 2 bisküviye laf et sonra git daha beterini ye. Tartılmadım hala da. Belki şişliğim geçmiş olabilir. Bugünde fırsat bulursam spor yapayım bari.
kavitsayonla beraber sporu ve suyu unutma bizim işyerinde kadının birinin poposu akti resmen kavitasyona girdi onu duyunca ben gitmekten vazgeçmiştim ama o spor yapmıyor sen ihmal etme
Günaydın kızlar,
Kahvaltımı yaptım işe geldim
Kahvaltı
2 dilim dukan ekmeği
peynir (birazcık kaçırdım kendilerini)
2 dilim jambon
bugün öğlen balık ve salata yerim
Dün akşamda 1 avuç kadar çekirdek yedim ne yazık kiYEmeseydim iyiydi. Sen tut burda milletin yediği 2 bisküviye laf et sonra git daha beterini ye. Tartılmadım hala da. Belki şişliğim geçmiş olabilir. Bugünde fırsat bulursam spor yapayım bari.
sezen kardeş elime fırsat geçti ya ohhh hemen eleştireyim dedim.
kafam kazan gibi kızlar.çok yorgunum ya .
Haklısınız kızlar. Ne deseniz az bana. akılsız başın cezasını çekerim şimdi. Bugün bana da ceza ne yapıp edip 1 saat spor yapıcam bugün. İki kere falan yarım saat yürürüm. Normalde yarım saat yürüyordum. Bugün telafi etmeliyim. Akşam çok sinirliydim kızlar eşim gece yarısı geldi eve bende ona sinirlenip kendimi çekirdeğe vurdum. sanki bana faydası olacakta.
Bu arada dün işten dönerken sokakta kızımla karşılatık tutturdu parka gidelim diye benim üzerimde kumaş pantolonlar falan elimde koca çanta parka gittik.. Parka 10-12 yaş arası bir sürü kız çocuğu vardı. dikildiler karşımıza bize bakıyorlar. Sonra biri geldi ay ne güzel bebek falan diye kızımı sevdi sonra biz kalktık arkamızdan konuşma şöyle. "ayy ne kadar genç annesi var, benim annem bu kadar güzel değil, olsun kızım senin annende genç, ama onunki daha tatlı, çok tatlı anensi varmış. " Valla kızlar benim öz güven 5000 yaptı. bir hoşuma gitti anlatamam. Garip dime nelere seviniyoruz. Ama zayıfladıkça daha genç duruyorum. Onlar öyle dedikçe kendimi zayıflamış hissediyorum.
Haklısınız kızlar. Ne deseniz az bana. akılsız başın cezasını çekerim şimdi. Bugün bana da ceza ne yapıp edip 1 saat spor yapıcam bugün. İki kere falan yarım saat yürürüm. Normalde yarım saat yürüyordum. Bugün telafi etmeliyim. Akşam çok sinirliydim kızlar eşim gece yarısı geldi eve bende ona sinirlenip kendimi çekirdeğe vurdum. sanki bana faydası olacakta.
Bu arada dün işten dönerken sokakta kızımla karşılatık tutturdu parka gidelim diye benim üzerimde kumaş pantolonlar falan elimde koca çanta parka gittik.. Parka 10-12 yaş arası bir sürü kız çocuğu vardı. dikildiler karşımıza bize bakıyorlar. Sonra biri geldi ay ne güzel bebek falan diye kızımı sevdi sonra biz kalktık arkamızdan konuşma şöyle. "ayy ne kadar genç annesi var, benim annem bu kadar güzel değil, olsun kızım senin annende genç, ama onunki daha tatlı, çok tatlı anensi varmış. " Valla kızlar benim öz güven 5000 yaptı. bir hoşuma gitti anlatamam. Garip dime nelere seviniyoruz. Ama zayıfladıkça daha genç duruyorum. Onlar öyle dedikçe kendimi zayıflamış hissediyorum.
Kizlar ben kurstayim su andada ara ögünümü yedim 1 elma yedim aksama yedigim ana ögünlerin resimlerini ekleyecegim. Etrafimdaki kursta bulunan herkes cikolatalar pastalar yiyorlar dayanmak zor geliyor ama dayanacagim su anda kurs yerinin cafesindeyim yani basimda sekerli seylerin bulundugu bir otomat var ay icine bozuk para atmamak icin kendimi zor tutuyorum ya bu bana yapilirmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?