Kızlarrr utanıyorum ama yazacağım ne yapayım. Yahu nasıl bir yemek yemektir. Pişmanlık duya yduya
bugün benim balık günümdü
Güveçte levrek buğlama yedim.
Yanına da 2 dilim kepek ekmeği yedim ne yazık ki. (balık sulu sulu ekmeksiz gitmiyor kızlar ya )
1 küçük kase de salata yedim
üzerine de 1 tane minik kurabiye
ÖFFFF akşama sadece yoğurt ve kıvırcık yiyim bari mahvoldum ben bugün. Spor içinde fırsat bulamadım ben şimdi. İşte millete sataşmanın cezası bu.
Tünaydınlaaaar,
Tam 2 saat tempolu bir biçimde yürüdüm ama istemeyerek
Benim patronla yeni banka dersine gidecektik, işi çıkmış sen git tanış dedi.
Yolu da öyle tarif etti ki, metrobüsten inince 2 dakika yürüyormuşum, indim ve tam 20 dakika yürüdüm bankayı buldum, soruyorum bankadaki kimse banka müdürünü tanımıyor, Allah Allah derken meğer bankanın başka şubesine gitmişim.
Oradan da 25 dakika yürüdüm ve nihayet o şubeyi buldum.Tabii patrona da sövdüm, adam 2 dakika dedi tam 45 dakika sürdü
Arabayla tabii 2 dakikadır pehhh.
Neyse hatunla tanıştık, tabii benim üstümde kırmızı bir trençkot var ama yüzüm kulaklar dahi daha kırmızı.Biri beni kırmızı boya küpüne sokup çıkarmış gibi, kadın nasılsınız diyor ben köpek gibi soluyorum karşısında
Neyse konuştuk, tanıştık, kadın bir ara "kaça gidiyorsunuz?" dedi. İlkokul 4e diyecektim.Beni aldımı bir gülme.Kadın benim için zaten hem yaratık gibi kırmızı hem de aklı noksan, karşımda gülüyor demiştir
"Okumuyorum ben" dedim, al buradan yak, cevaba bak.Ama onca koşmaktan sonra beynim akıyor, yüzüm al al yanıyordu ne yapayım ya.
"Okumanın yaşı yok tabii ama ben 30 yaşındayım" dedim, kadın böyle
"Çok çocuk duruyorsunuz "dedi. Hani minyon olsam belki de, 1.80 boyunda ben hiç çocuk görmedim.
Sanırım benim yüz pancar rengini alınca kadın direkt sokakta top oynayıp kızarmış çocuk düşündü, ne bileyim
Çıkınca eşimi aradım, bak dedim, elin kadını bana "genç duruyorsun, öğrenci misin?" diyor, hem de bunu bir kadın söylüyor, sen hala öküzlüğe devam et, bana bir güzel laf söyleme dedim
Macera biter mi? Bitmez.
Tekrar 45 dakika yürüyerek metrobüse binip, indim.Oradan da sık araç geçmiyor, eşimi aradım "bizim ev yürüyerek ne kadar sürer? "dedim.O da "10 bilemedin 15 dakika" dedi.Bu 10-15 dakika hızlı hızlı yürümeme rağmen 35 dakika sürdü
Özetle 2 saat yürüdüm , yanaklarım hala pancar gibi, gelir gelmez 1 litre su içtim ve henüz öğle yemeği yemedim.
Pancar surat winston, İstanbul'dan bildirdi
canım gerçektende çok öle yaşlı felan durmuyorsun gayette iisin ama güzel bak bu gün herkesin iltifat günümüdür nedir yüzünün kızarması vücut ısının yükseldiğini ve yağ yaktığınında kanıtıdır çünkü ben spordan her çıktığımda pancar oluyorum
Winston ne güzel bak hem spor yapmışsın fazlaı ile hemde iltifat almışsın.
Bu arada gerçekten bakıyorum da ben küçükken bizim yaştakinler hep yaşlıydı. Ya kendilerine bakmıyordu ya ben küçüğüm diye hep bana öyle geliyordu. Şimdi ben 30 yaşıma geldim hala yeterince büyük görünmüyorum diye düşünüyorum. Bir nesil var galiba böyle genç duran gerçekten. Ben mesela farklı bir pozisyona geçmek istiyorum ama görüntü nedeni ile geçemiyorum. Orada daha oturaklı ve yaşlı durmak gerekiyor ki bilginin çok olduğu anlaşılsın. insnalar beni karşısında görünce direk çocuk gibi davrandığı için ne yazık ki olmuyor. Daha yaşlı görünmem gerekiyor yani. Ama ben yaşımı sürekli görüntümle inkar ediyorum. Böylece terfi edemiyorum. Ne tezatlık dime.
He bu arada benim kart hikayesi vardı ya winston sonunda kriz çözüldü. Bu kadar sürede ancak çözülebildi gerçi. Hatırlarsın herhalde ingilizcesine karar veremeyip müdürümün kaprisini çekmiştim. Supervisior olarak basıldı sonunda benim kart.
2 saat fazla bacım ya, hala yanaklarım yanıyor, evde afedersiniz donla oturuyorum, biraz kendime geleyim mekik çekip duşa gireceğim, akşamda Hürrem'i seyrederken salyaları akıtıp, emekli gibi koltukta uyuklarım
Dediklerine katılıyorum, biraz genetik özellikler var önemli olan biraz da modanın değişimi, hanımların çalışması, ayaklarının üzerinde durması, doğal olarak daha bakımlı olmaları daha güzel giyinmeleri, kilolarına dikkat etmeleri vs vs..Eskiden daha çok adamlar çalışır, hanımlar altın günlerinde yerdi...Bu değişim şahane oldu yani.
Kart hikayesine de sevindim.En sonunda hallolmuş ama biraz geç olmuş
Director falan ağır kaçtı galiba bazılarına
Supervisor de zaten şef, yönetici falan demek.Sen memnun olduysan sorun yok yani.
selam kızlar
winstonun olağanüstü maceraları.gene başına gelmeyen kalmamış.
demek ki neymiş 10 kğ fazlalık demek 10 yaşda yaşlı olmak demek .
Bacım benim yön duygum felaket.Ehliyet sınavına hazırlanırken 10 yıldır oturduğumuz evin yanında hoca bana arabayı vermişti.Al sür, evin önünde dur, git evine diye.Adam da yanımda oturuyor haliyle.Ben Allah seni inandırsın 300 metrelik yolda adama 50 kez "sağdan mı döneceğim, sola mı gireceğim, yol tarif et" diye bağırmıştım, adam en sonunda "kızım evin nerdeyse oraya sür, ne bileyim ben senin evini, sen buralarda oturuyorum demiştin ya" demişti :26:
Ben de evi bulamayıp evin 2 sokak aşağısında "bizim ev bu hocam, hadi ben iniyorum, geldik" demiştim.Sonra da adam arkamdan bakar diye hiç bilmediğim apartmana girmiş, biraz beklemiş sonra eve 10 dakika yürümüştüm
O yüzden bana 100 metre, bilemedin 3 dakikalar sökmez, durak durak elime yazılacak, tarifler verilecek.Yoksa ben 2 dakikalık yolu 45 dakikaya çıkarabilme yeteneğine sahibimEşim zaten "sana navigasyon aleti alacağım, çantanda taşırsın" diye boşa demiyor :26:
winston nerdeki banka yahu bizim sitedeki dukancıda bankada çalışıyor onun adı gizem :) omu yoksa hehehehe cidden kilo yaşlı gösteriyor o konuda hem fikiri seninle
Bacım benim yön duygum felaket.Ehliyet sınavına hazırlanırken 10 yıldır oturduğumuz evin yanında hoca bana arabayı vermişti.Al sür, evin önünde dur, git evine diye.Adam da yanımda oturuyor haliyle.Ben Allah seni inandırsın 300 metrelik yolda adama 50 kez "sağdan mı döneceğim, sola mı gireceğim, yol tarif et" diye bağırmıştım, adam en sonunda "kızım evin nerdeyse oraya sür, ne bileyim ben senin evini, sen buralarda oturuyorum demiştin ya" demişti :26:
Ben de evi bulamayıp evin 2 sokak aşağısında "bizim ev bu hocam, hadi ben iniyorum, geldik" demiştim.Sonra da adam arkamdan bakar diye hiç bilmediğim apartmana girmiş, biraz beklemiş sonra eve 10 dakika yürümüştüm
O yüzden bana 100 metre, bilemedin 3 dakikalar sökmez, durak durak elime yazılacak, tarifler verilecek.Yoksa ben 2 dakikalık yolu 45 dakikaya çıkarabilme yeteneğine sahibimEşim zaten "sana navigasyon aleti alacağım, çantanda taşırsın" diye boşa demiyor :26:
puhahahaha süpersin yahu süper cidden lazım sana navigasyon
Winston hangi universiteden mezunsun merak ettim
İstanbul'u biliyorsan daha fecisini söyleyeyim.Bir gün bakırköy sahilden eşimle buluşmk için kadıköy deniz otobüsüne binip kadıköy'e gitmem lazım.Ben Avcılar'a binip gitmiştim.Adam beni Kadıköy'de bekliyor, ben Avcılar'da inmişim, eşimi arıyorum
Ne yapayım? Bana deniz otobüsüne bin dedi, ben de buradan sadece kadıköy'e gider diye binmişim meğer Avcılar'a da gidiyormuş bacım ya, net olsana bana yanii
O zaman sevgiliydik bir de.Dedim winston, adam senin gibi delik beyinli birini kesin şimdi terkedecek
Çok fenaydı ya
İstanbul üniversitesi bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?