- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Ben de gittigim geldigim yere bakmam dikkat etmiyoruz onemsemiyoruz ondan aklimiz baska seylere calisiyor haksizlik etme beynine
Ben de ing ogretmenligi okuyorum daha birinci sinifim ozelde is imkanlari nasil evden ceviri falan yapabiliyor musun
yalnız değilsin bacım. antebe tayinimiz çıkmış . ilk defa iş yerinde araziye çıkacaz dediler bindik gittik.dönüş saaati geç olunca eve bırakalım dediler bende parkın yanında dedim. şoförün sormasına fırsat vermeden bir park gördüm tamam benim ev bura dedim indim. sağa bakatım sola baktım ana bizim apartman yok nerde kim aldı.
eşimi aradım ben kayboldum.parkınyanında indim. ama evi bulamıyorum diye. eşim araya taraya buldu beni. ama 1 ay güldü bana . antepte kayboldun . istanbul da olsan demek ki işimiz vardemişti.
Takım ruhunu canlı tutalım dime . Bir kaybolma hikayesi de benden.
Ben doğma büyüme avrupa yakasında oturdum. ve her yerini iyi kötü biliirm. Biz de eşimle 2. buluşmamızda o da bana vapura bin kadıköye geç dedi. Bende bindim vapura bir güzel gittim bu arada kadıköye hiç gitmemişim ömrümde nasıl bir istanbulda oturma ise.
Sonra indim eşimi arıyorum bilmem neyin oradayım diyor. Ya diyorum burada öyle bir şey yok. Yok sağa bak sola bak bulamadım. Sen diy başka bir yerde inmişsin sonra oradan birine sordum meğer bostancıda inmişim ben. Artık oradan da sora sora minübüs bulup yeniden kadıköye geçtim.
Geçen yılda Taksimde eğitimdeyiz. İlk gün akşam 4. Leventte eve geliyorum diye CEvizlibağa giden otobüse binmişim. Ne güzelde seviniyorum yahu bomboş otobüsü buldum diye. Otobüs gidiyor bende "allah allah değişik bir yoldan gidiyor herhalde" daha çabuk gidicem diye seviniyorum. En son pier loti nin orada arkamdaki kıza sordum bu arada Tuzla ya gidiyor dime diye. O anda yıkıldım .Gecenin 10'u bu arada ıssız bir yerde inip hemen kocamı arayıp otobüse binene kadar onunla konuştum ki biri bir şey yapar falan diye. Birde ben akıllı 4. leventte sabah indiğim yerden akşam otobüse biniyorum ve yol boyunca da allah allah nasıl yaptılar bu yolu da aynı yerden her iki yöne gidebiliyoruz diye kafa patlattım 2 saat.
Sabahsı da Taksimde koca oteli bulamayıp başka bir otelin toplantı salonuna indim bu arada da ya herhalde yeni yıl yaklaşıyor diye dekorasyonu değiştirdiler diye düşünüyorum birde adamları kutluyorum ne ara yaptılar acep diye.
Sagol canm ya senin calisma sartlarin da guzelmis ben de ceviri isine heveslenmistim
Soyle anlatayim bi meslegim var zaten ama fiziksl guc istiyor hamilelikte falan zorlandigim icin ayriliyorum sonra da bir sure evde cocuk bak falan bir arkadasim var mutercim tercuman evde ceviri yapiyor geliri de fena degildi ben de heves ettim yeniden sinava gireyim dedim sonra e ogretmenlik yazayim madem dedim acikogretim yazacaktim puanim iyi gelince simardim gazi yazdim ama okuyamiyorum ki gecen donem hamile hamile gittim haftada bir iki gun ama bu donem hic gidemedim kalacagim butun derslerden
İnsallah bitirmeyi cok istiyorum ogretmenlik de guzel meslek ama ben sayisalciyim ya bolum biraz zor geldi hayirlisi bakalim on yilda bitiririm artikBiraz şans işi bacım, neden olmasın? İyi bir firma bulursun, onların gözüne girersin, sürekli çalışabilirsin aslında.
Ama genelde bu firmalar ya mütercimlik bitirmiş ya da filoloji bitirmişleri tercih ediyor.
Hani öğretmenlik ayrı iş tercüme yapma ayrı iş hesabı ama dediğim gibi nereden ne çıkar belli olmaz.
Sen bölümü sevdiysen gene devam edersin.
Hem öğretmenlik okumak daha kolay emin ol, ben ingiliz dili ve edebiyatı okuyup sonra öğretmenlik yapabileyim diye çocuk gelişimi üzerine yüksek lisans yaptım.Deste deste kitaplar, eski ingilizce yazıları falan derken öğrenciyken bile boştayken yani çok kasmıştı bölüm ama öğretmenlik okuyan arkadaşlarım daha rahattı.
Biraz dişini sıkarsan, ya da biraz dondur istersen en azından bebeğin biraz büyüsün, bakıcıydı kreşti emanet ettikten sonra belki düzenli katılır, rahatça mezun olursun inşallah.
Takım ruhunu canlı tutalım dime . Bir kaybolma hikayesi de benden.
Ben doğma büyüme avrupa yakasında oturdum. ve her yerini iyi kötü biliirm. Biz de eşimle 2. buluşmamızda o da bana vapura bin kadıköye geç dedi. Bende bindim vapura bir güzel gittim bu arada kadıköye hiç gitmemişim ömrümde nasıl bir istanbulda oturma ise.
Sonra indim eşimi arıyorum bilmem neyin oradayım diyor. Ya diyorum burada öyle bir şey yok. Yok sağa bak sola bak bulamadım. Sen diy başka bir yerde inmişsin sonra oradan birine sordum meğer bostancıda inmişim ben. Artık oradan da sora sora minübüs bulup yeniden kadıköye geçtim.
Geçen yılda Taksimde eğitimdeyiz. İlk gün akşam 4. Leventte eve geliyorum diye CEvizlibağa giden otobüse binmişim. Ne güzelde seviniyorum yahu bomboş otobüsü buldum diye. Otobüs gidiyor bende "allah allah değişik bir yoldan gidiyor herhalde" daha çabuk gidicem diye seviniyorum. En son pier loti nin orada arkamdaki kıza sordum bu arada Tuzla ya gidiyor dime diye. O anda yıkıldım .Gecenin 10'u bu arada ıssız bir yerde inip hemen kocamı arayıp otobüse binene kadar onunla konuştum ki biri bir şey yapar falan diye. Birde ben akıllı 4. leventte sabah indiğim yerden akşam otobüse biniyorum ve yol boyunca da allah allah nasıl yaptılar bu yolu da aynı yerden her iki yöne gidebiliyoruz diye kafa patlattım 2 saat.
Sabahsı da Taksimde koca oteli bulamayıp başka bir otelin toplantı salonuna indim bu arada da ya herhalde yeni yıl yaklaşıyor diye dekorasyonu değiştirdiler diye düşünüyorum birde adamları kutluyorum ne ara yaptılar acep diye.
kaybolma hikayeleriniz süper biz genellikle kocişimle birlikte kayboluruz istanbul tarafına geçerken ama şimdi kolay telinde navigasyon var ayarlıyor ordan gidiyoruz ben diyorum burdan o diyor hayır devamlı bir inatlaşma sonra benim dediğim çıkıyor tabi
bu arada spora gidemiyorum çünkü oğluşumun ateşi çıkmış mecburen anneme gidicem bakıcam ateşi varsa doktora götürcez 37,5 miş belki ben spordan gidene kadar iice çıkar die en iisi işi şansa bırakmayayım
günaydın kızlar
dün akşam 1 saat yürüdüm bide bizim buralar safi yokuş yani yokuş çıktım öleee vallaha bacaklarım mahvoldu.
artık akşamları iş çıkışı 1 saat düzenli olarak yürüycez bu sefer kesinlikle vericem şu son kiloları
bu günkü menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça beyaz peynir,maydanoz,3 zeytin
öğlen:
1 kase yoğurt çorbası(yağsız)
4 yk kuru fasulye
akşam:
1 kase mercimek çorbası/salata(yağsız)
1 saat yürüyüş
bitki çayı
günaydın kızlar
dün alşamdan başlayayım. haşlanmış patates. yoğurt ve en kötüsü 4 tane lokma yedim
45 dk yürüyüş yaptık ailecenek. mekik hiç çekemedim. dinlenip kendime geldim baş ağrım biraz hafifleyince bir kaç bildiğim hareket vardı yarım saatten fazla onu yaptım. inşallah lokmalar erimiştir (hiç zannetmiyorum ya)
bu sabah salatalık domates 1dilim ekmek (dahada azdı) 1çk bal.4 tane y.zeytin
öğlene ve akşama çorba ve yoğurt .(lokma telafi edilmeli)
inanılmaz bir bağırsak problemim var aşırı şişkinlik . form çayı içmayayim diye inat ettikçe daha kötü oldu. şimdi bir kupa içeyim dedim.
resmen pantolon karnıma geçti o derece sıkıntılıyım. bu kadar sızlanma yeter herhalde
hadi herkese kolay gele.
günaydın kızlar
dün akşam 1 saat yürüdüm bide bizim buralar safi yokuş yani yokuş çıktım öleee vallaha bacaklarım mahvoldu.
artık akşamları iş çıkışı 1 saat düzenli olarak yürüycez bu sefer kesinlikle vericem şu son kiloları
bu günkü menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça beyaz peynir,maydanoz,3 zeytin
öğlen:
1 kase yoğurt çorbası(yağsız)
4 yk kuru fasulye
akşam:
1 kase mercimek çorbası/salata(yağsız)
1 saat yürüyüş
bitki çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?