Ama ama olamaz. Sana yetişeliyim. Bu sefer senin elin çok kuvvetli. Benden önce gidemezsin. Bende en azından seninle gimeliyim. Hala 52 kiloya ulaşamadım ama yetişeceğim sana.
oy oy maşallah. nazar deymesin.demek ki en erken suhan gidecek.hadi bakalım.
bizde her akşam yürüyeceğiz artık . belki biraz insan evladına benzerim .
bak gene hasetlendim. bunları olokmaları yemeden önce yazsaydın ya.:18:
şunu anlıyorum ki tek başına diyet yapmal gerçekten çokk zor.evde yada iş yerinde yapacak biri lazım.
devamlı bie nefis muhasebesi yapıp duruyorum. çok iradeli olsam zaten bu halde olmazdım.bir de evdekiler ha bire bir şeyler yiyip içtikçe dayanıyon dayanıyon bir yerde patlak veriyor maalesef. bu hafta hiç kaçamağım yoktu. akşam akşam mahvettiler bütün düzenimi. hala 4 lokmanın yasını tutuyorum. iş yerinde hergün kahvaltı yapıyorlar büsküviler havada uçuşuyor. dayan dayana bilirsen. ne yapayım diyorum. 2 ileri 1 geri bu iş bitecek.
neyse gene efkarlandım. odadadakiler biskrem yiyor. bende burayı açıp hemen motive olayım dedim.
Başkan, çok tatlı olmuşlar ya, görselliği de şahane.
Hem sağlıklı beslenirken de güzel şeylerden yenilebileceğini, göze hitap edilebileceğini göstermişsin.
Ben de şu körolasıca şarj aletimi bulabilirsem, ben de istiyorum çekmeyi.
Hoş, bir bardak sütü nasıl allayıp pullayıp koyarım o da ayrı
Bu ara kalorici olduğum için sadece şunu hatırlatmak isterim, bir portakalda 50 kalori var, 4 portakaldan bir bardak meyve suyu elde etsen 200 kalori ediyor bu da 5 dilim kepek ekmeğine eşit.Ve insanlara yarım portakal tüm gün yetecek c vitamini ihtiyacını karşılıyormuş, gerisi şeker olduğundan eğer düzenli böyle gidersen beki sana sorun çıkarabilir.Bence şekersiz çayla ya da light sütle kahvaltı yapsan ama yanında bi portakal yesen kalori açısından doğal olarak yağ atma açısından daha karlı olursun.
Tabii ki benimki sadece bir fikir, sen bilirsin gene.
Şişkinliğe falan takılma, ohh ne güzel hem sağlıklı besleniyorsun, hem çeşit çeşit sebze ağırlıklı yiyorsun, kilon dursa bile bir süre sonra hızlı hızlı verişe geçersin, hiç canını sıkma, eminim emeklerinin karşılığını toplayacaksın yakında.
S_A canım harikasın vallaha menülerine bayıldım
aynı dertten bende muzdariptim yakarcım eşim 2 haftada bir gelirdi benim emek emek verdiğim 1-2 kilomu geri aldırıp giderdi iş yeri desen aynen dediğin gibi çubuk krakerler,bisküviler pişmaniyeler havada uçuşuyo gelde dayan.neyseki evdeki canavardan kurtuldum şimdi benden daha hırslı hiç sesi çıkmıyo
iş yerine gelince maşallah burda herşey aynen devam ediyo hatta arkadaşın biri az önce geldi elinde bi kutu mine hanım cips gibi çikolata çıkmış bi alın dedim uzak tutun onu benden
geçen hafta 1 kutu pişmaniye vardı neyse ondanda kurtulduk bide inat ediyorumya ben dahada üstüme geliyolaryani anlıycan burası tam bi felaket hangi odaya girsen yiyecek bişey var sıkıntıdan herkes yemeğe vuruyo kendini ay deli oluyorum ya
bide arazi günleri var tabi onlardan kurtulmak mümkün değil ama en hafif ne varsa öle geçiştirmeye çalışıyorum işte ama bende insanımya bazende dayanamıyorum saldırıyorum ne var ne yok
sende şimdi dayan bacım boşver uyma kimseye HAYIR de geç
Winston dediklerinde çok haklısın. Kesinlikle artık bende de kalori manyaklığı oluştu. Sürekli onun ne bunun ne diye ezberler oldum. ama tulumbaya bakmamıştım ve hafta sonu 4 tane falan yemiştim annemlerde hoş üstüne de mantı yemiştim. Neyse o günleri saymıyorum.
Yanlız sen çocuk falan olursa epey deneyimlisin he gece uyanmalarına, O kadar saat kedi ile oynamak ne demek ya insan çocuğu ile oynarken bunalıyor. Valla tebrik ederim seni.
S.A menün çok hoş görünüyor. Mantara bende bayılırım. Bende yapayım kendime bu ara bol bol. Tartıya aldırmaman güzel. Nasıl olsa sen böyle devam ettikçe çok dayanamayacak.
yakar ve suhan bizim burası da aynı. Evde iyi kötü idare ediyoruz da burada da sürekli yemek yiyen bir gurup bankacı. Zaten boşuna mı bütün bankacılar belli bir kilonun üstünde oluyor. Otur otur masada çekmecende de envayi çeşit çikolaya olsun. Ben de yemiyorum ama hiç birini. Bazen mecburen alıyorum diyet yaptığımı anlamasınlar diye. Ama en masum ve en az kalorili olanını.
Tünaydınlaaar,
Sabah 5te mekik çeken insan evladı yazıyor
İçine spor aşkı kaçmış sanılmasın, tamamen kedimin mart ayını geç algılamasıyla ilgili bir durum.
Bütün gece sabah kadar maaaav maaaav mahalleyi inletti ve bu 5 gün sürecek, ben de onu oyalayayım diye sabah 4te kalktım 10 kadar onunla uğraştım, bir ara sıkıntıdan mekik bile çektim yani.Zombi gibiyim şu an.Akşama dersim var ama beynimi ve enerjimi nasıl toplayacağım bilmiyorum.Şu cuma akşamı hemen gelse keşke.
@Yakar bacım, 4 lokma: 400 kalori aldırır, 45 dakika yürüyüş 150 kalori verdirir.Yani sadece 4 lokmayı eritmek 3 saat yürüyüşe bakar.
Bence bir şeyleri yemeden önce kalorisine bakalım.Ben eskiden bir gofretin 10 dilim ekmeğe eşit olduğunu bilmezdim.hani bazen diyoruz ya ucundan yedim, ucundan da yesen durduk yerde 2 dilim ekmek yemiş oluyorsun işte, ne gerek var.Git onun yerine ekmek ye değil mi? Yok diyetteyim akşam akşam ne ekmeği , ne alaka deriz ama çikolata ya da benzeri şeyler sanki çok masum.
Ben geçen tulumba için ölmüştüm resmen.Bir tanesinde 400 kalori varmış inanabiliyor musun?
Yani biz sözde diyet yaparken 1200 kalori civarında besleniyoruz ve kilo veriyoruz az az.
Düşün eğer günde sadece 3 tane minicik tulumba tatlısı yersek 1200 kaloriyi doldurmuş oluyoruz, sonra istersek yoğurt, çorba yiyelim, istersek elimizde sütle gezelim ertesi güne artı çıkıyoruz.Ve "ya çok hafif yedim ama sadece 3 tulumba yedim ne alaka?" diyoruz.İşte alakası kalorisinde saklı.Eğer yok canım tatlı istedi, yok şekerim düştü yok bilmemne oldu diye sızlanıyorsak bir bardak süte tarçın koyar 100 kaloriyle de bu işi halledebiliriz, ya da diyet 3-5 bisküvinin üzerine az pirinç ununu sütle karıştırıp muhallebi yapıp üstlerine döküp bu işi 150 kaloriyle de atlatabiliriz tabii gün içinde çoook hafif yemişsek.
Sana kişisel yazmadım bacım, herkesin arada sırada ya da sıklıkla yaptığı şeyler bunlar.Bence yemeyelim ama eğer gözümüz kararmışsa 2 saniyede kalorisine bakalım.Ondan sonra da sporla karşılaştıralım.Yani tama yiyeyim ama karşılığında kaç saat yürürsem yeter diye bakalım.Zaten bizim amacımız eski yağları yakmak, biz gün içinde yediklerimizi yakıp bitireceğiz ki, eski yağlara vakit kalsın.Ama bir masum tatlı (!) o gün bizi oyalıyor, onu bile yakamadan, gün içinde yediklerimizi bile yakamadan ve de eski yağlara bile geçemeden ertesi gün kilo almış oluyoruz.Bence biz bunu haketmiyoruz bacım.
selam kızlar öğlen yediklerimi yazayım
1 kase tarhana çorbası yarım dilim ekmek 3 çatal patates
kızlar şu an odadaki beylerin muhabbetini aktarıyorum
- öğlen ne yedin
- 1 kase yoğurt çok az helva
--ooo az yemişsin
-- evet şu kiloları vermem lazım. aldım başımı gidiyorum 86 kilo almışım.
- bende uğraşıyorum. akşamları az yiyorum.
kızlar bu sohpetler tanıdık geldimi. aman allahım dedim herifler bile kilo derdine düşmüş ben lokma derdine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?