Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ohoooo gene kimsecikler yok. Kızlar bu ara çok boşluyorsunuz takımı haberiniz ola
Akşam ki menüm

Saat 21 de yenildi ne yazık ki. Anca eve girdim

1 yumurta
3 kaşık yoğurt
7 dilim sucuk :26:

bugün yediklerim:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:5 badem
öğleeynirli tost(kepekli ekmek)
köfte,patates(olmamalıydı ama gerçekten dayanamadım)
akşam:4 yk light yoğurt
2 ceviz
ara öğün:1 kivi

spor:140 dk spor salonu

İyi akşamlar;

sabah kahvaltısı; bir bardak light süt
öğlen: yok
akşam( saat 21.30):sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek.

Akşam çuvalladım ama gün içinde hiç bir şey yemediğim düşünülürse gene iyi ama gene de yapmamalıydım.
Şimdi mekik çekip, ders hazırlığı yapıp sabah 5e kadar kedi izin verirse uyuyacağım

Yarın erken dersim var, sonra öğlen direkt bankadaki derse geçeceğim, ordan annemin doğumgünü olduğu için bir avmye geçip hediye alıp sonra 2 saat yol gidip annemi ziyaret edeceğim, oradan da 2 saat yol tepip eve geleceğim
Özetle 7de evden çıkıp akşam 9 gibi falan eve geleceğim.
Kilomu unutmazsam sabah 6da tartılır yazarım, unutursam en son 1 kilo vermiştim kayıtlara öyle geçe.
Herkese hafif bir gün diliyorum.

günaydın kızlar nasılsınız? Ben geberiyom vallaha önce akşamdan başlıyayım akşam gene yürüyüşe çıktık bu sefer mesafeyi biraz daha arttırdık ama gene 1 saatte geri döndük sanırım çok hızlı yürüdük en son ben eve girerken halıda sürünüyodum
akşam bitki çayı içicektim ama eşim sütlü(yy) kahve (şekersiz) içelim dedi hadi içelim dedim (yürüyüşten önce) yani kaçamaktan sayarsak tek kaçamağım bu oldu
sabah geç kaldığım için kahvaltı yapamadım ağzıma 2 tane fındık attım (masada fındık vardı ne alakaysa işte yedim ) işede yürüyerek geldim daha doğrusu koşarak geç kaldım çünkü(
bu gün gene arazim var öğlen ve akşam ne yiycem bilemiyorum ama en hafif ne varsa kesinlikle onu yiycem ne kadar fazla yersen okadar yürütücem seni diyo eşim gözüm korktu adam ciddi vallaha dün pestilimi çıkardı
bu arada eşim 3 günde 2 kilo verdi ağzım açık takip ediyorum bende :26:

ay çok yazdım ama asıl haberi yazmadım kilo bildirimini
geçen hafta:52.0
BU HAFTA:51.2
ay artık aç gezmek isityorum 50 yi görseydim başka bişey istemiyorumya :)

ay sen söyleyince fark ettim. geçen eşim diyete başlayacam diye koca bir kazan patates haşlamış .diyeti 1 gün sürdü . yazık acıdım atamadım dünde kavurma yaptımonlar yedi bende 1-2 çatal aldım.çok haklısın nişasta deposudünden beri kendimce kararlar alıyorum. bakalım işe yarayacakmı? uyarın için sağol kardeş.

ohoooo gene kimsecikler yok. Kızlar bu ara çok boşluyorsunuz takımı haberiniz ola
Akşam ki menüm

Saat 21 de yenildi ne yazık ki. Anca eve girdim

1 yumurta
3 kaşık yoğurt
7 dilim sucuk :26:

sezen naptın kuzum sen ya yemişin sucukları bak sana söleyim bu gidişle fark atıcam sana silkelende kendine gel kanki ya yanlız ayrılmak istemiyom burdan dermişim(bu arada iyi havaya girdim bu gün geçen haftalarda sürünüyodum buralarda )

geçen hafta 63,600
bu hafta 63,100
-500
lokma ve patatesin faydaları
kilo veren herkesi tebrik ederim.

geçen hafta 63,600
bu hafta 63,100
-500

günaydın 3.takımın güzelleri...
bu hafta tartı yüzümü güldürdü
geçen hafta : 70,70
bu hafta : 69,50
fark : - 1,20
inş bundan sonra hep ekside gidicem sporun faydasını görmeye başladım...
kilo veren arkadaşları çooookkk tbr ederim veremeyen olursada haftaya verceklerinden eminim biz güzel bir takımız motivasyonumuz ii

ay çok yazdım ama asıl haberi yazmadım kilo bildirimini
geçen hafta:52.0
BU HAFTA:51.2
ay artık aç gezmek isityorum 50 yi görseydim başka bişey istemiyorumya :)

Çok kıskandım.
Çok hasetlendim
Çok pis bakıyorum şimdi sana.
Bu ne ya. Ben san ayetişicem diye uğraşayım sen al başını git.
Haksızlık bu. Sana yetişmeliyim hemen.

geçen hafta 63,600
bu hafta 63,100
-500

Valla tebrik ederim. Sonunda dukanın kilolarından kurtuldun.
Lokma ve patatese rağmen verdin kiloları. Öğlenki mekikler işe yaramış demek ki.

Tebrikler. Sonunda bak ne güzel oldu.
Gerçekten yüzün gülmüş. Darısı başımıza

Yazmaya elim varmıyor ama napalım.

Geçen hafta 52,5
Bu hafta : 52,5

Dukanı geç bırakmanın cezası. Bu hafta anca dukanı bırakınca aldığım 1,5 kiloyu verebildim. Neyse en azından çok uğraştırmadı beni.
Pazartesi neredeyse 1,5 ilo fark ediyordu tartım.

selam kılzar;

çarşambadan buyana hastanelerdeyiz ateş 38,3 e sabitlendi düşmedi çocuk resmen cayır cayır yandı çok kötüydü çok yani 15 aylık çocuğa serumda bağladık iğnede verdiler hemogram kan idrar tahlili dün yediğim 1 tabak çorbayla duruyorum desem yeridir

tartılmaya fırsatım olmadı evdeyim o nedenle çarşamba tartıda gördüğümü yazıcam

geçen hafta : 75,4
bu hafta :74,5
giden 900 gram

haftada 2 saat spor yaptım ve kaçamaklarımı azaltarak bunu yapabildim haftaya Allah kerim

herkese ii cumalar

Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Umarım önemli bir şey değildir. Allah onlara dert vermesin. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

Gunaydin kizlar bu hafta da basarili olamadim hafta icinde haftasonu kilo alip onu vermeye calisiyordum bu hafta da tam tersi oldu guzel kilo vermistim geri aldim dun disarda yemek yedim abarttim Sonuc
59.7 / 59.4 / 0.3 / 0.5% yine gram gram kaplumbaga hiziyla ilerliyorum

çok geçmiş olsun. yaşları çok küçük olduğun bazen en ufak hastalığı bile zor atlata biliyorlar.allah şifa versin. moralini iyi tutmaya çalış.

Valla tebrik ederim. Sonunda dukanın kilolarından kurtuldun.
Lokma ve patatese rağmen verdin kiloları. Öğlenki mekikler işe yaramış demek ki.

kurtukdum ama yeterli değil güya 62,200 görecektim bu hafta . haftasonu çok dikkatli olmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…