Winston bacım dikkat et kendine, bak sağlığın bozulacak böyle gidersen. Hem aç hem uykusuz zor senin işin. Çantana bir iki ufak süt koy bari acil durumlar için.
İyi geceler kızçeler,
Cumartesi, pazar buralar pek sakin ama herkeş demek eşiyle, çoluk çocukla ya da dışarıda aktivite halinde
Ben bugün epey temizlik yaptım, o spordan sayılsın bir zahmet
Yarından itibaren mekik, bisiklet vs çalışmalarıma devam edeceğim.
Bugün yer sil, gök sil derken kakılmışa döndüm resmen.
Cuma günü yazlık bir penye giydim, üstüne de spor ceket.
Altım eridi derken ince penyelerle göbeğimden ve kendimden bir kez daha tiksindim.
Hadi kazaktı, paltoydu derken dar giyinmeden kamufle ediyorum da bu sıcaklarda neyle edeceğim değil mi?
Bu yüzden yaptığım sporu iki katına çıkaracağım karar aldım.
Bir de şu şişman yarışması varya starda, bakınca "vayy 5 kilo vayy 8 kilo vermişler" diyorum ama adamların çalışmasını izledim, yeminle kulak deliklerinden ter çıkıyordu, yani tamam çok kilolu olduklarından fazla kilo veriyorlar ama bir o kadar da çalışıyorlar.
Biz ise yarım saat yürüdük, 10 dakika koştuk, 300 mekik çektik ama akşam gofret yedik, pasta yedik ya da bilmemne yedikle zaten o sporu hacamat ediyoruz.Sonra da "300 gram verdim, hiç veremedim, 300 gram aldım" la buralarda pinekliyoruz.
Tutacağız boğazları, hoplatacağız totoları...
Yoksa biz torun sahibi olduktan sonra bile hala yazışıyor oluruz burada.
Hafif yiyelim kızlar, spor da yapalım, bir bir buralardan gidelim artık.
Ben 4 aydır buradayım, bir Mattika ayrıldı o da hamileliğinden dolayı...
Artık mezun verelim, gidenler olsun, arkasından hem gurur duyalım hem hüzünlenelim.
2. kim gidecek, 3. kim olacak diyelim.
Neyse...
Herkese hafif ve spor dolu bir pazar dilerim.
Tünaydınlaaaar,
Havalar heralde benim zayıflayıp bahara hazır olmamı bekliyorYoksa neredeyse nisan ortasında bu soğuk ve yağmurlu havanın bir açıklaması olamaz değil mi?
Kahvaltı; bir bardak light süt, limonlu yeşil çay.
@Yakar bacım, kaşıklı kalori sistemi harika olmuş, çünkü bizlerdeki porsiyonla gerçek porsiyon arası dağlar kadar fark var
Geçen bir makarna sitesinde okumuştum, yazmışlar işte "makarna candır, şahanedir, kalorisi o kadar yoktur bol bol yiyin" diye.
Yağsız, sossuz yapınca atıyorum 300 kaloriymiş bir porsiyonu.Anaaam ne kadar makulmuş dedim.
Alta not düşmüşler: bir porsiyon makarna= yarım nescafe fincanı makarnadır diye.Len yarım nescafe fincanı anca bir türk kahvesi fincanı eder, ee bir Türk kahvesi fincanına ne kadar makarna girer? Taş çatlasın 1,5 yemek kaşığı.Eee ben porsiyondan ne anlıyorum? Bir koca tabak makarnaYani ben 300 kalori diye aslında bir tabak yerken 3000 kalorileri patlatıp durmuşum mideye Doğal olarak araştırmak, bilinçlenmek lazım yoksa "kuş kadar yedim ama hala zayıflayamıyorum"...Kuş kadarlar türk kahvesi fincanı kadar olmadığı müddetçe zayıflayamıyoruz işte Gazan mübarek ola gardaş, kolaylıklar dilerim.
@Heza bacım, sabah sabah içmediğin şey kalmamışAfiyet olsun, hayrını göresin inşallah
Geçen cuma teyzemi gördüm, o diyetisyene gidip, spor salonuna gidiyor aynı anda.
Daha bile kilo almıştı sanki ama diyetisyen günde mutlaka 5 fincan bitki çayı iç, günlük ödemini atar demiş.
Aslında suyu bir türlü 3-4 litre yapamıyorum, bana da bitki çayları makul geldi.
Günde 4-5 fincan ben de içsem hem sıvı miktarını arttırmış hem de ödem atmış olurum.
Galeta fikri de makul, neredeyse suntayla yapılmış, kalorisiz gibi bir şey.Ekmek, pilav, makarna, tatlı yemektense sabah akşam o suntaları fare gibi kemiriyorsun işteMaksat uzun süreli kemirmek, benim gibi 3. gün "hayat suntayla geçer mi?" dememek lazım
Kolay gelsin bacım.
Pazartesi koşkoşundan mı bu kadar az yazı yazılmış bacılar?
Herkes yoğun demek.
Motivasyonsuzluk olmasın da , gerisi kolay.
Neyse herkese hafif bir gün diliyorum.
Ben spora kaçar
@Suhan, eşin sayesinde buralardan mezun olup gideceksin inşallah bacımBunca spora, az yemeğe taş olsa erir değil mi bacım? İlk mezunumuz sanırım sen olacaksın ve bu grup efsane olan "48lik" olayını sende görmüş olacak, ha gayret bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?