Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Winston bacım dikkat et kendine, bak sağlığın bozulacak böyle gidersen. Hem aç hem uykusuz zor senin işin. Çantana bir iki ufak süt koy bari acil durumlar için.

1.............gölge-çiçeği ................1,70 %
2.............suhan2........................1,57 % (buda benden çok pis kıskanmışım)
3.............winstonlight..................1,32 % ( ve tabii seni de kıskandım )

4.............ozgey..........................1,19 %
5.............ejje89..........................0,96 %
6.............yakar76........................0,79% :124:
7............hatice84........................0,50% :129:

8............se_zen...........................0,00 % :44:
9............fizik...............................-0,29 %
10...........hazeran82......................-0,57 % :111:
11...........S.A...............................-2,87 % :125:

Winston bacım dikkat et kendine, bak sağlığın bozulacak böyle gidersen. Hem aç hem uykusuz zor senin işin. Çantana bir iki ufak süt koy bari acil durumlar için.

Adım sütçü winstonlight olacak
Tamam bacım, şu kedinin şeysi haftasonu bitsin, uyku düzenim yoluna girsin, yemek olayına da kendime de dikkat edeceğim.

Annemin doğumgünü için,ona derimoddan çanta aldım, gerçi outletti ama her şey çok indirimdeydi.Mango, adil ışık, koton, lcw baktığım mağazalar arasındaydı.Yaz sezonu yeni açılıyorya içinde astarı bile olmayan el kadar elbiseler resmen kumaşa dikiş atmış koymuşlar 40 lira 50 liraydı.Pazardan 3 liraya kumaşını alır, bu işlerden anlasam ben dikerim o derece.Her şey çok pahalıydı, yalnız lcw'den 2-3 parça body ve etek aldım 5-9 lira arası değişiyordu.Yurttan indirim haberleri bunlar Ha bu arada outlet bir avmye gittim yani, outlet olmasına rağmen burası böyleyse diğer yerler daha kazıktır

Şimdi eve geldik.
Ve inzivaya çekiliyorum artık.

Se_zen bacım liste çok şeker olmuş, eline sağlık.
Haftaya daha iyi oluruz inşallah.
Takımca tekrar birinci olsak şahane olur.

Herkese iyi dinlenmeler, iyi eğlenceler, güzel bir haftasonu olur inşallah.

Kızlar gece gece ben geldim misafirler buranın saatiyle 11 gibi gittiler (orda 12)

fazla yememeye çalışsamda kısır ve 2 dilim börek yedim..

Tünaydınlaaaar,
Hepimize güzel bir cumartesi olur inşallah, hava çok güzel, kuşlar cıvıldaşıyor, kesin millet sokaklarda ince kıyafetlerle dolaşıyordur.
Güzeeelce bir uyku ve de hafif bir kahvaltı sonrasında enerjimi topladım.
Şimdi bir kahve içip, iyice enerji toplayıp dip köşe temizliğe başlayacağım.
Eşim de bana yardım edecek ama 2 senedir elektrik süpürgesinin nerede durduğunu hatırlayabilirse
Geçen mutfakta "tencereler nerede?" diyen adam bu
O yüzden şaşırmıyorum Sabırla bekliyorum.
Güzelce bir temizlik sonrası, mecalim kalırsa bisiklete bineceğim.

Hadi bakalım bir ki bir ki spora
Gitsin kilolar, gelsin güzel havalar

Valla kızlar hafta sonu artık bende yazmıycam. Bakıp duruyorum kimsecikler bir şey yazmıyor. Bir winston günlük rapor veriyor. Benimde ondan yazasım hiç olmuyor.

İyi geceler kızçeler,

Cumartesi, pazar buralar pek sakin ama herkeş demek eşiyle, çoluk çocukla ya da dışarıda aktivite halinde
Ben bugün epey temizlik yaptım, o spordan sayılsın bir zahmet
Yarından itibaren mekik, bisiklet vs çalışmalarıma devam edeceğim.
Bugün yer sil, gök sil derken kakılmışa döndüm resmen.

Cuma günü yazlık bir penye giydim, üstüne de spor ceket.
Altım eridi derken ince penyelerle göbeğimden ve kendimden bir kez daha tiksindim.
Hadi kazaktı, paltoydu derken dar giyinmeden kamufle ediyorum da bu sıcaklarda neyle edeceğim değil mi?
Bu yüzden yaptığım sporu iki katına çıkaracağım karar aldım.

Bir de şu şişman yarışması varya starda, bakınca "vayy 5 kilo vayy 8 kilo vermişler" diyorum ama adamların çalışmasını izledim, yeminle kulak deliklerinden ter çıkıyordu, yani tamam çok kilolu olduklarından fazla kilo veriyorlar ama bir o kadar da çalışıyorlar.
Biz ise yarım saat yürüdük, 10 dakika koştuk, 300 mekik çektik ama akşam gofret yedik, pasta yedik ya da bilmemne yedikle zaten o sporu hacamat ediyoruz.Sonra da "300 gram verdim, hiç veremedim, 300 gram aldım" la buralarda pinekliyoruz.
Tutacağız boğazları, hoplatacağız totoları...
Yoksa biz torun sahibi olduktan sonra bile hala yazışıyor oluruz burada.

Hafif yiyelim kızlar, spor da yapalım, bir bir buralardan gidelim artık.
Ben 4 aydır buradayım, bir Mattika ayrıldı o da hamileliğinden dolayı...
Artık mezun verelim, gidenler olsun, arkasından hem gurur duyalım hem hüzünlenelim.
2. kim gidecek, 3. kim olacak diyelim.

Neyse...
Herkese hafif ve spor dolu bir pazar dilerim.

canım eşitlenmişiz ikimizde 74.5 çok yoğun bir 3 gün geçirdim hastanelerde maf olduk geçmiş olsun dilekleriniz için hepinze teşekkür ederim onlar hasta olacağına biz olalım valla çok zordu serum 6 iğne ile final yapıyoruz ilaçlara devam

selam kızlar
hava güneşyi insann kendini dağa taşa vurası geliyor.
dünden başlayaım
bol yeşillikli 1 dilim ekmekli bir lahvaltı. ölen dışarıda 2,5 saat yürüyüş ciğercide bol salatalı az ciğer
akşam bol salata ayran 2 kaşık güveç 2 kaşık pilav.
bu sabah bol yeşilliği dukan lavaşına sarıp arasına peynir le yedim.2-3 çatal yumurta okadar.
az önce acıktım 1 greyfurt yedim. öğleni geç yer akşamla birleştiririm k. fasulye ve pilav yersem bu günü bitiririm. akşam çok acıkırsam 1 greyfurt yerim. yürüyüşe çıkacağım. artık her akşam yürüyüşe gidiyorum.en az 1 saat.üstüne 500 mekik eklesem süper olacak.
sezen sitem etmiş haftasonu kimse yazmıyor diye inanın kızlar anca vakit buldum pc yi açtım. 2 tane çocuk ev işleri (evde kadınım yok herşeyimi kendim yapıyorum)anca yetiştiriyorum. oğlum başımda bekliyor anne kak oyun oynayacağım diye.(yani suzsuzum hakim bey)

merhaba cnlarım.nasılsınız. ugrayamaz oldum. kızımın 3 köpek dişi çıktı aynı anda.üstünede tonsilit eklenince ateşten basımızı alamadık. suan daha iyi allahtan. hasta olan bebeklerimizede gecmiş olsun diyorum.çok zormuş anne olmak. dün antibiyotikten dolayı poposu pişmiş. o agladı ben agladım.yarın bismillah deyip diyetime dönüyorum. kendinize dikkatt edin .iyi pazarlar

Tünaydınlaaar,

Güzel bir pazar olsun, löp löp yağlar gitsin inşallah.
Kahvaltı; yarım bardak light süt. (Süt az kalmıştı kargayla kardeş payı yaptım , karga da habire light süt içmekten sanırım fit )
Birazdan mekik, bisiklet ve de çamaşır, ütü sporları yapacağım

@Özgey, evet bacım kafa kafaya gelmişiz ne güzel.Oğlun için de geçmiş olsun, mevim geçiş dönemi ya bu ara epey bebek ve çocuk hastaymış, umarım kısa zamanda atlatır ve tekrar hasta olmaz.

@Yakar, mekiğe devam.Yaşasın mekik kardeşliği

@Hatice bacım, 300 gram benim meşhur gramımdır, kendimi düşünerek yazmıştım.Sporu yalandan yapıp, diyeti savsakladığımda son 1-2 gün dikkat edip cumaya 300 gram veriyorum genelde, buna da sözde kilo verdim diye seviniyorum ya aslında bu benim kendimi kandırmam diye düşünerek yazdım, sana yazmış gibi olduysam kusura bakma

Herkeşlere hafif, zinde, mutlu ve sağlıklı bir gün ola inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız?
ben ölüyorum hata sonundan başlıyorum ne yedim ne içtim bilmiyorum çünkü pek bişey yiyemedim cumartesi fırında balı pazarda yağsız tuzsuz makarna yediklerim bundan şnbaret arada işte 1 avuç fındık 2 ceviz falan spora gelince pestilim çıktı cumartesi 2 saat yürüdüm pazar günü 8 km yürüdüm ve arada da koştum artık dilim dışarda geziyodum kendime gelene kadar baya bi zaman geçti bakalım bu kadar emeğimin sonucu ne olucak cumayı merakla bekliyorum (piskopata bağladım resmen)

bu gün sabah kahvaltım:
1 dilim kepek ekmeği
1 parça beyaz peynir
öğlen ve akşamı yazamıyorum gene arazideyim bakalım dönersem evde bezelye yemeği var.

günaydın kızlar
evettt haftasonunu bir iki sıyrıkla ve hergün 1 saat yürüyüşle kapattım.
bu sabah 1 dilim ekmek bol yeşillik + domates +4 y. zeytin +azıcık peynir yedim
öğlene 1 greyfurt ve yoğurt yemeyi planlıyorum .akşama karnabahar haşlama ve sarmısaklı yoğurt .dün akşam üzeri güya yemek yemeyecektim ama dayanamadım yedim onu telafi etmeliyim. öğlene 500 mekik ve akşam 1 saat tempolu yürüyüş.
hadi herkese kolay gelsin.

günaydın bebekler. bu sabah aç karnına önce koca bardak yeşil çay sonra 1 bardak zeytin yapragı biberiye karısımı en sonunundada nar çiçeği içtim. sonrasındada galeta yiyeceğim. 120kg luk dev gibi bir doktorumuz vardı. adamın yarısı yok. niyemi bol yürüyüş ve galeta yemekle ...hocam artık sizi kaptan seciyoprum dedim. merdivenleri in çık dedi. bakalım sabah yolu uzatarak işe 45dakkada geldim. öğle arasıda 1 saat. bide akşam eve gidderken 30dakka. böylelikle bu kilolar insallah hazirana kadar gidecek. yani 70i görürüm belki. yada 75i:)

selam kızlar
ben bugün itibariyle kalori sayarak besleneceğim. doğruyu söylemek gerekirse hangi besinin kaç kalori olduğunu pek bilmiyordum. bir site bukdum . besinlerin hesabı porsiyon değil de tane ve yemek kaşığı ile verilmiş . çok hoşuma gitti. zararsız sandığım bazı şeylerin asıl zehir olduğunu zararlı bildikleriminde aslında okadarda kötü olmadığını farkettim. kendime 1000cal lik bir program yaptım. çok hareketli değilim maalesef bütün gün masa başındayım. 1000cal. iyi olacağını düşündüm. ya kızlar meyerse ne kadar hata yapıyormuşum. hadi bakalım neler olacak.
1000 cal lik diyet 1 saat yürüyüş + en az 500 mekiklede erimezsem eğer yuh bana daha ne diyeyimki:18:

selam kızlar,

oğluşum çok iyi şükür o iyi olunca bende iim dieti çerçevesinden çıkmadan elimde olmayan sebeplerden dolayı minik kaçamaklar yaptım bu günde işteyim herşey gayet güzel fakat sitresten heryerim ağrıyor yahu

Tünaydınlaaaar,

Havalar heralde benim zayıflayıp bahara hazır olmamı bekliyor Yoksa neredeyse nisan ortasında bu soğuk ve yağmurlu havanın bir açıklaması olamaz değil mi?

Kahvaltı; bir bardak light süt, limonlu yeşil çay.

@Yakar bacım, kaşıklı kalori sistemi harika olmuş, çünkü bizlerdeki porsiyonla gerçek porsiyon arası dağlar kadar fark var
Geçen bir makarna sitesinde okumuştum, yazmışlar işte "makarna candır, şahanedir, kalorisi o kadar yoktur bol bol yiyin" diye.
Yağsız, sossuz yapınca atıyorum 300 kaloriymiş bir porsiyonu.Anaaam ne kadar makulmuş dedim.
Alta not düşmüşler: bir porsiyon makarna= yarım nescafe fincanı makarnadır diye.Len yarım nescafe fincanı anca bir türk kahvesi fincanı eder, ee bir Türk kahvesi fincanına ne kadar makarna girer? Taş çatlasın 1,5 yemek kaşığı.Eee ben porsiyondan ne anlıyorum? Bir koca tabak makarna Yani ben 300 kalori diye aslında bir tabak yerken 3000 kalorileri patlatıp durmuşum mideye Doğal olarak araştırmak, bilinçlenmek lazım yoksa "kuş kadar yedim ama hala zayıflayamıyorum"...Kuş kadarlar türk kahvesi fincanı kadar olmadığı müddetçe zayıflayamıyoruz işte Gazan mübarek ola gardaş, kolaylıklar dilerim.

@Heza bacım, sabah sabah içmediğin şey kalmamış Afiyet olsun, hayrını göresin inşallah
Geçen cuma teyzemi gördüm, o diyetisyene gidip, spor salonuna gidiyor aynı anda.
Daha bile kilo almıştı sanki ama diyetisyen günde mutlaka 5 fincan bitki çayı iç, günlük ödemini atar demiş.
Aslında suyu bir türlü 3-4 litre yapamıyorum, bana da bitki çayları makul geldi.
Günde 4-5 fincan ben de içsem hem sıvı miktarını arttırmış hem de ödem atmış olurum.
Galeta fikri de makul, neredeyse suntayla yapılmış, kalorisiz gibi bir şey.Ekmek, pilav, makarna, tatlı yemektense sabah akşam o suntaları fare gibi kemiriyorsun işte Maksat uzun süreli kemirmek, benim gibi 3. gün "hayat suntayla geçer mi?" dememek lazım
Kolay gelsin bacım.

Pazartesi koşkoşundan mı bu kadar az yazı yazılmış bacılar?
Herkes yoğun demek.
Motivasyonsuzluk olmasın da , gerisi kolay.

Neyse herkese hafif bir gün diliyorum.
Ben spora kaçar
@Suhan, eşin sayesinde buralardan mezun olup gideceksin inşallah bacım Bunca spora, az yemeğe taş olsa erir değil mi bacım? İlk mezunumuz sanırım sen olacaksın ve bu grup efsane olan "48lik" olayını sende görmüş olacak, ha gayret bacım

ben burdayım deli gibi motiveyim bu ay sonu 70 i görücem inşalllah onca keyifsiz mutsuz olaya rağmen kilo vermişim devam etmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…