Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamlaaar gene ben
Buranın delisi gibi oldum yeminle
Biraz önce dukan şeysine bakarken, bir tane teyze gördüm 65 yaşında dukana başlamış ve kepeği bile hiç kullanmadan 2 ayda 20 kilo vermiş.(105 kiloyla başlamış) Hem de dizlerinden sıkıntısı olduğu için spor bile yapmadan.

Vallaha kendimden nefret ettim ya, 65 yaşındaki kadın beceriyor, boğazını tutuyor, şahane sonuç alıyor, ben 4 aydır burada 3 ileri 2 geri sürünüyorum kızlar ya.

Arkadaş ben ne pis boğaz, ne spordan korkan bir insanmışım ya.Ben iradesiz, amaçsız, disipline gelemeyen, her bahanede yemeğe saldıran bir malmışım bunu anladım ya.

Yok gençken metabolizma hızlı çalışır yok bilmemne, len kadın 65 yaşında başarıyor ben hala göbeğimin üstüne laptopu koyabiliyorum ve gayet de rahatım yani.

İnternete gireceğime akşamları extra yarım saat yürüyeyim yok, evde extra bir şeyler yapayım yok.Ama tv izlemeye vakit var, internete vakit var, sohbete muhabbete vakit var.

Benim kilo vermeye gönlüm yok demek ya.Çok amaaa çok kızgınım şu an kendime.
Kendimi mekikle cezalandırmaya gidiyorum.
Bu iş bitsin yaaaa..
65 yaşındaki teyzeden daha mı iradesizim ben ya? Pöööf ki ne pöööf

günaydın analar bacılar
güzel bir gün çok şükür.
sezenciğim bazen insanın gelgitleri olur.şurda kaç kişiyiz hepimiz bir hikayeler yazarızki sefiller3 çıkar piyasaya .rabbim hepimize sağlık sıhat ve huzur versin. gerisi bir şekilde haloluyor olmasa bile öylece yaşayıp gidiyoruz.
şimdi gelelim bu buluşma işine , eşim her zaman der ne varsa istanbulda var .gel etme eyleme bir sonraki tayinimiz istanbul olsun ordada emekli olup yaşayalım orda. bende hep çok büyük çok pahalı diye karşı çıkarım. salak kafa bak hatunlar ne güzel buluşacaklar muhabbet makara ne güzel olacak . bende maraş ellerinde tele konferansla bağlanırım size
winston kardeş inan benim kadar kendine kızamazsın.bunu bir daha anladım ki benim her zaman kilo problemim olacak dikkat etmedikçe kilo alacağım. her zaman diyet modunda gezeceğim.ne kadar acı değil mi çünki çook iradesizim yerken başlarım kilosuna bende ölmeyecekmiyim.ha zayıf ha kilolu. sonra bin pişman oluyorum.hayddiiii uğraş .yani 65 yaşına gelsemde ben diyet modunda olacağım. şimdi yapmam gereken düşebileceğim en düşük kiloya düşeceğim.baya uğraşagım ama yapacak bir şey yok eli mahkum sağlığım için uğraşacağım.
hadi kızlar kolay gele

selam kızlar menümü yazam
1 yumurta
1 dilim ekmek
6 tane zeytin
toplam 182 cal

selamlar,

gebzedeyim evet ben valla fırsatım olursa çok çok isterim anadolu yakasında buluşma imkanınız varsa gelebilirim kızlar

Günaydın kızlar,

Ohhh ohhh ne güzel bir gün. Dün gece hiç kaçamak yapmadım akşam yemeğinden sonra bir avuç leblebi yedim. Sanırım yenebilir. Kızlar ben yok 6 dan sonra yok en geç 8 de yenecek sonra ağzına sudan başka bir şey sürmeyeceksine gelemiyorum. Psikolojimi bozuyor. Aç değilsem bile gözüm arıyor bir şeyleri. 10 gibi falan 1 avuç leblebi yesek de zayıflarız dime kızlar ya. Ne olur evet deyin pls.

Gece yarısı regli oldum bende rahatladım, insanlıkda rahatladı.
Bu ne hiddet bu ne öfkeydi yahu 1 haftadır.

Sabahta kepeğimle yaptığım ekmeğim vardı tost yaptım yedim. Mis gibi.

selamlar,

gebzedeyim evet ben valla fırsatım olursa çok çok isterim anadolu yakasında buluşma imkanınız varsa gelebilirim kızlar

Valla canım muhtemelen anadolu yakası olur çünkü 3 kişiyiz şimdilik
Winston kadıköy
Ben pendik
Sen gebze.
Bakalım başka gelebilecek olursa güzel olur valla. ayarlarız ortak bir yer.

günaydın kızlar tekrar

sporum bitmiş ben bilmiyordum :) dün akşam spora gittim 45 dakka yürüdüm koştum meğer spor yokmuş acaba spora devam etsemmi dedim ama etmiycem sanırım zaten koca işsiz azcık para paradır yani annemle benim evin arası çok uzun diyorum benim evin orda insem anneme kadar hergün yürüsem yada spoun hocayla olan bölümüne değil her akşam gitsem yine yürüsem 1 saat nasıl olur dün akşam

45 dakka yürüdüm koştum karışık

sabah :
1 yumurta
1 bardak light süt

öğlen t

tavuk ve ayran

akşam

dukana uygun olmayan kabak dolaması ile deldim işi

artık sporum olmadığından kaçamak yapmamalıyımmmmm

Valla canım muhtemelen anadolu yakası olur çünkü 3 kişiyiz şimdilik
Winston kadıköy
Ben pendik
Sen gebze.
Bakalım başka gelebilecek olursa güzel olur valla. ayarlarız ortak bir yer.

valla kadıköyde pendikte benim için uygun yerler bir gün oğlumu pışpışlar anneye yada babanneye gelirim iyi olur değişiklik olur

olur olur hemde bal gibi olur. ender saraç 1 avuç veriyor akşam geç saatte . hem mide suyunu çeker hemde tok tutar.

Günaydın hatunlaaar,

Bankada öğlen, başka firmada da akşam dersim var, bugün zor bir gün olacak eve de geç geleceğiz ama en kötü spora destek olur diye mızmızlanmıyorum Artık tuvaletim yokken bile wcye gidip gelmenin harcatacağı kaloriyi hesaplar oldum

@Yakar, bende öyleyim bacım.Dün biri yazmıştı okudum, diyor ki yiyip yiyip pişman olacaksam neden yiyeyim ki? Madem sonu pişmanlık yani neden sürekli pişman olayım? Ve 1,5 ayda 16 kilo falan vermiş dukanla. Onlar yapıyorsa biz neden yapamayalım ki bacım? Ben de yemeği seviyorum, kilo almaya da çoook müsait bir bünyem var, ya ömür boyu dikkat edeceğiz ya da ömür boyu düyetti, spordu diye buralarda sürüneceğiz işte O yüzden işi sıkı tutup bir istediğimiz kiloya düşelim sonra dikkat ede ede yolumuza devam ederiz inşallah.

@Özgey, Anadolu yakasında buluşuruz tabii bacım.Gerçi ben söz veremiyorum, siz beni pendikte beklersiniz, bir bakmışsınız ben Edirnede'yim.Bu konuda çok becerikliyimdir 19 mayısa bir sorun çıkmazsa, gün olarak o zaman buluşuruz dedik, sana da uyarsa.

@se_zen bacım, zaten kabuslarımdasın bir de yok leblebiydi, hafif yemekti diye karşıma da öyle sıska çıkma bacım ya.
Valla hırs yaptım ben de.Hep gün bittikten sonra yediğimi, içtiğimi, sporumu yazardım.Dün ilk defa haftalık program yaptım.Bu sefer kendime çizelge hazırladım.Yazdığım ve her gün arttırdığım şeyleri yapmadan yatmayacağım diye.Yemek listem bile hazır.Saçmalamak yok artık winston!

Neyse hatunlar, ben yavaştan hazırlanıp çıkayım.
Herkese hafif , mutlu ve sağlıklı bir gün dilerim.
Akşama görüşürüz.

ÖZGEY canım sen bilirsin spor işini ama açık havada yapılan spor daha çok kalori harcatıyor haberin olsun. Yani bence yürünebilecek mesafede ise kendi evinin orada inersin annene kadar yürürsün hem yemek öncesi yürümüş olursun, hem bahar geliyor sana değişiklik olur. Hem boşuna para vermemiş olursun. Oluşuna kavuşacaksın diye hızlı hızlı da giderisn. İş çıkışı altına bir spor ayakkabı tamamdır. Benim fikrim bu yani. Açık havada yürümeyi tercih ederim. Kapalı alanda spor bende baş ağrısı yapıyor. Derin derin nefes alırsan harcadığın kalori artıyor hem. Ayrıca parmak ucunda yüürmek de yaktığın kaloriyi arttırıyor.

Kızlar bende ayın 16 sına sigara bıraktırma merkezinden randevu aldım bakalım. Kurtulucam bu meretten. İnşallah kolaycana bırakırım ve havalar da düzelir de her akşam parkta spor aletlerinde spor yapıcam. Hem açık hava hem kızımla kocam da gelecek. Kızım kumlarda oynar kocam ona bakar bende altelerde tepinirim. Bu hafta başlayacaktım havalar maşallah kış geri geldi. HAvalar düzelsin hemen sauna eşofmanı giyip her akşam park dayım. Bir tek zayıflamak için de değil ciğerlerimin hemen temizlenmesini istiyorum. 10 yılda yenileniyormuş benim bu süreyi 5 yıla indirmem lazım. Ve bundan sonra tamamen sağlıklı besleneceğim. Ev için biraz krediye girdik o bitsin 25-30 bine arsalar var satılık. Birazcık istanbul dışı ama olsun 1 saatlik mesafede. Alıcam bir arsa kendi sebzemi falan yetiştiricem. HAfta sonu gidip bahçe ile uğraşıcam. Organik yaşıycam organik.

günde ban uyar tabi buluşcamız yeride bana iice tarif etmeniz gerekir ki bende kaybolma konularında fena değilimdir

aslında çok haklısın her gün orda inip yürüsem daha iyi olur hem nefes alırım güzel havada zaten işyeri depo olduğundan bacağımızda hep kot pantolon ayağımızda hep spor ayakkabı tabi bu hafta kaç kere yapabilirim bilmiyorum ama haftaya hergün yapabilirim bu günde hava çok yağmadığı sürece migrosta inip hem dukanlık mamalar alcam hemde yürüyerek eve gidicem güzel olur

Günaydın bayanlar nasılsınız.. :) ben bir kaç gündür giremedim yüzüm yoktuda gelmeye

bu sabah güne 1 naneli ve beyaz peynirli tost ve 1 bardak sütle başladım. öğleden sonra meyve yiyeceğim akşamada yoğurt.
önümüzdeki 1 hafta bu şekilde yiyeceğim umarım artık faydasını görürüm. çünkü tartıda hala bir oynama yok. adette olmadım heryerim şişmiş vaziyette. normalde sabahları hiç şiş olmayan göbeğim şimdi sürekli dağ gibi :26: neden olmadığımı bir anlasam ya :26:

sabah kahvaltımın fotoğrafını çektim. artık günlüğümde paylaşacağım :)

kızlar;

bu yazı ne kadar doğru

erkekler göbeği için "türk kası o ya" diyebiliyosa, kızlar da selülitleri için "bacak gamzesi" diyebilmeli... ben hayatta eşitlikten yanayım:))

kızlar;

bu yazı ne kadar doğru

erkekler göbeği için "türk kası o ya" diyebiliyosa, kızlar da selülitleri için "bacak gamzesi" diyebilmeli... ben hayatta eşitlikten yanayım:))

Çok haklsıın ozgeycim fakat şöyle bir durum var, biz söylemesek erkeklerin o selülitlerden haberi mi olacaktı. Bayanların bacaklarının normal hali kabul edip görmeyeceklerdi bile. Eskiden selülit mi vardı. Biz kadınların düşmanı yine kendimiziz yani. Bu kadar zayıf olmayı güzelmiş gibi gösteren yine kendimiziz. Mesela benim gerçekten fazla kilom yok. 10 tane insan koysan 1 tanesi demez fazla kilolu diye ama aynı ben hayatı boyunca tayt giyemedim kendime yakıştırıp, dizinin üstünde eteği giyipte aynada kendine bakamıyorum. Neden çünkü önümde mankeneler ve onların mükemmel vücutları var. Yani bu kiloda rahat edemeyen aslında benim. Medya aslında bu konuda çok yönlendirici. Kardeşim yaz geldi diye haber yapıyorlar o sahillerde bir tane mi kilolu ya da normal kilolu insan olmaz. Her kes bu kadar zayıf ve güzelse insan kendini sorgulamaya başlıyor, sonra yazın antalya sahillerinde eee nerede bu hatunlar diye bakınıyorsun karşına anca 1,90 boy, omuz hizasında ve önden perçemli saçlar ile ruslar çıkıyor. Yada 50 yaşına gelmiş kırış kırış halleri ile çıkıyorlar. Derilerinde türkiyeyi bir uçtan diğer uca kadar kaplarım diye düşünüyorsun.

Birde gerçketen yolda mini etekli kıza 5 tane erkek bakıyorsa 50 tane kadın bakıyor. Erkeklerin bakışı tamamen cinsel yaratılışdan dolayı kadınların bakışı ise tamamen eleştirisel. Ya giyinirken bile böyle biz şimdi burada 8 kişiyiz. 4 bayan 4 erkek. İnanın o erkekler hergün aynı takımla geliyor gidiyor ve bizim ne giyindiğimiz görmüyor bile. Ama biz her gün aynı şei giyemeyiz. Geçen gün ilk defa 5 yıldır üst üste iki gün aynı buluzu giymiştim o gün herkes aa dün giymemiştin sen bunu dedi. Kardeşim ütülü kıyafetim kalmamıştı ama üşengeçlik yapmaya bile izin yok. Tabii benim o bluzu bir gün önce giydiğimi de sadece bayanlar fark etti. Biz bayanlar olarak ne giymiş, o ceketi en son ne zaman giymişti, hatta nereden kaça almıştı diye bilip yok o burasını çıkarmış, yok şurası dar olmş diye arkasından yorum yapop sorunca da ayyyy ayyyy ne kadar güzel olmuşsun diyoruz. O yüzden ben alış verişe de sadece kocamla giderim çünkü bayanlar bu konuda hiç dürüst değiller.

:) baya dertliymişiz bu konuda çok haklısın biz kadınlar birbirimize yaptığımızı kimse yapmıyor zaten siz şu 52 likler neyinize diyet yapmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim zaten 52 kilo olmak süper bişey bide 48 e inmeye çalışıyorsunuz yapmayın lütfen

merhaba kızlar öğlen 350 kalorilik beslenip geldim.
evet kızlar çevremizde boyumuz olsun kilomuz kıyafetimiz şuyumuz buyumuz için eleştirenler hep hemcinslerimiz. muhakkakk birbirimizi incitecek bir şey yapıyor veya söylüyoruz. bana yapılıyor. bende başkasına yapıyorum .böyle sürüp gidiyor. bazen farkında olmuyoruz yaptığımız. hani derler ya artık omurgamız yapıyor diye . araba kullanmak gibi.
neyse kızlar by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…