Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
1 yumurta ve yarım kase yoğurtla yapılmış bol acılı çılbır ve 1 türk kahvesi içtim ve öğlen yemeği muhabbetini kapattım toplam 300 cal civarı
ya winston kardeş inşallah bu yolla bir kaç kilo veririm.hadi herkese kolay gele ha bu arada kızlar nerelerdesiniz yaa bu eller pek sessiz.

yakar yettim bacım.sıkılma yahu. akşama kaynarız yine. öğlen hazır corba içtim. mikemmeldi. üstüne klasik üçlüyü içtim yeşil çay + zeytin yapragı biberiye zımbırtısı+ nar çiçeği. 2 saat oldu.şimcikte bidene daha galete yedim. buhafta ac gezmesezm haftaya ben yerim abi.aç gezecem. bacaklarım titriyor bu ardaa. öğlen 30dakka anca yürüdüm. elimde canta falan. ama aklıma bir fikir geldi. öğle arası 1.5 saat. esofman getirip yürüsem jneolurki. sonra değiştiririm üsttümü. akşamı düşünüyorum şimdiden. sırf dolmuşa otobüse binmeyim diye yanıma para almadım. üstüne kredi kartımıda unutmuşum:) 5 parasız geziyorum ortalıkta

bu pis kilolar bizi ne hallere düşürdü . açlık yetmezmiş gibi birde parasızlık
bende öğlen arası eve gitmeden markete uğrayacaktım. yürü eve şimdi içeri gireresin abuk sabuk ne varsa alırsın. alırken çocuklara der akşam evde yarısını götürürsün. tıpış tıpış eve çıktım.

ben burdayım deli gibi motiveyim bu ay sonu 70 i görücem inşalllah onca keyifsiz mutsuz olaya rağmen kilo vermişim devam etmiş yani

Hadi inşallah bacım, ben cumartesi regl olacağım.
İştah patlaması yaşıyorum şu an.
Mutfağın kapısı genelde açık olur, gidip onu bile kapattım
Pek bir mızmızım.
Ama regl bahanesinin arkasına saklanmayağım.

Ben geçenlerde regl olmama rağmen o hafta 1 kilo vermiştim.
Gene geçenlerde nasılsa regl haftasındayım, şişim ödemim olacak, iştahım açık olacak diye saldım çayıra ve 2 kilo aldım.
Yani regl olayı tamamen kişinin boğazını tutmasıyla, spor yapmasıyla orantılı, ben bunu anladım.

Kurbanda bile koyunlara su içiriyorlar şişiyorlar da, be müslüman 10 kiloluk kurban 110 kilo olmuyor ya, hepi topu taş çatlasın 2-3 kilo fazla şişiyordur o da onca su ve tuz yüklemesiyle.Ama biz maşallah regl olunca sanırsın 10 kilo şişiyoruz.Hemen bir ödemlendim, şiştim bilmemne.Sen şuna boğazımı tutamadım tatlıyı da tuzluyu da götürdüm, totomu da şurdan şuraya kaldırmadım desene...
O yüzden artık bahanem yok ve kendime çok katıyım.

Gidecek bu kilolar hem de çok yakında..Az sonra

ya winston yapmaya
ayda bir bir regl keyfimiz vardı. gönlümüzce kaçamak yapıyorduk. yok kan şekerim düştü yok ödemdi deyip götürüyorduk. oldumu şimdi böyle yazdın bütün bahanelerimizi çürüttün. ne olacak şimdi . tatlı krizim geldi diye koca nutella kavanozunu yiyemeyeceğiz şimdi.
aman bütün klişeler birbir çürütüldü. bize aç gezip bol spor yapmak kaldı .
kötü kalpli winston

Eşimin babası baklava yollamış eşimle, annem de 10 kişilik çikolatalı pastayı cuma elimize tutuşturdu, eşim de geçen tulumbaların şu ayı kadar olanları varya, onlardan almış.Yani aslında kimseye söylemiyorum, yazdıkça beynime girsin, regl öncesi zıbıtmayayım diye habire kendime yazıyorum bacım
İnsanın gözünün önünde olması daha büyük risk, canın ister paran olmaz, almaya üşenirsin ya da bilinçli bir şişko olarak yemezsin ama tas tas hepsi evde olunca mayın tarlasında gibi hissediyorum kendmi yeminle
Daha bu saat oldu, mutfağa girmedim
Önüme 2 şişe su dizdim, içip içip ayyaşlar gibi göbeğimle konuşuyorum
Ben iyice manyak olmadan zayıflasaydım iyi olacaktı ama neyse

Bu arada Se_zen bacı yok bu saat oldu?
İnşallah sıkıntılı bir şey yoktur,diyeti savsaklamıştır diyeceğim ama o yese de girer delikanlı gibi yazardı :18:

Neyse ben biraz ütü biraz çamaşır birazda spora kaçar.
Herkese bahanesiz bir gün ola

Son düzenleme:

baba büyüksün ya önünde saygıyla eğiliyorum . üstümde ceket olsa ilikleyip saygı duruşunda bulunacağım o derece yani
evde bu kadar diyet bozan olsun sen belediye gazozu iç . valla süpersin.
sezen bacı ya çok meşgul yada kızdı bize kimse haftasonu yazmıyor diye.
ama bence çok yoğun malum bugün pazartesi.

Son düzenleme:
benim de adetim yaklaşıyor ve açımmmgözümün önünden çikolatalar geçiyor ayrıca motivasyonum da düştü halsizim spor diyet yapasım yok bi olsam da rahatlasam gerçi olmak da ayrı bir dert o halde spor yapmak zor oluyor ama adet olmanın iyi bir tarafı var bu dönemden bir hafta önce metabolizma hızı artıyormuş 200-500 kalori arasında yani saldırmazsak yemeklere daha kolay kilo vermek

ah yapabilsek ne güzel olacak . ben çok o dönemde sapıtıyorum.

Kızlar ya çok kötüyüm.
Kendimi berbat ve güçsüz hissediyorum. Buraya yazınca rahatlıyorum diye yazmak da istemiyorum. Rahatlayıp sonra her şeye kaldığım yerden devam etmek istemiyorum. Sabahtan beri bakıp bakıp çıkıyorum.
Evet biliyorum hepinizin işi vardı falan diye hafta sonu girmediniz bende kendi kendime yazamadım zaten sinirliydm ve sinirimi, gözleme, tulumba, sucuk , simit gibi şeylerden çıkardım. Yani bahanem çok. sonra yazmadınız diye size kızdım. Sonra size kızmaya hakkımın olmadığını anlayınca kendime kızdım, sonra uyumuyor diye kızıma, benimle konuşuyor diye kocama, temizlikçi tutacak kadar para kazanamıyorum diye hayata, genlerimde kilo olduğu için anama, her şeye kızdım. sigara yüzünden nefes alamayan ciğerlerime kızdım.
Yani kötüyüm kızlar. Üstelik bu sabah 54 kiloydum tartıda. Haftalık verilen 300 gramlar hoooppp 2 günde geri geldi. Çok sinirliyim çok. Boşu boşuna buraya geliyorum sanki. Sanki burası bana sohbet kulübü oldu. Bir güzel sizle konuşup kafamı dağıtıp gidiyorum.
dün bütün gün sinirden 10 yıldır kirli duran baktıkça bunlar temizlenmez ya bir daha ev alırsak bunları içten döşetelimde dediğim kalorifer borularını tek tek temizledim. Halıları sildim. Gece 9,30 da fayansları fırçalıp 11 de ütü yaptım. Kötüyüm kızlar kötüyüm.

Yeni bir motivasyona ihtiyacımız var demek :18:
Bak aklıma ne geldi?
Sen ve ben İstanbuldayız, diğer arkadaşlardan tam bilemediklerim var.
Bir ay sonra buluşma yapalım mı?
İstanbul'a gelebilecek, yakın olanlar ya da özel bir düğünü, derneği olanlar yazsınlar.
Bir ay sonra bir cumartesi toplaşalım, incecik kıyafetlerle buluşalım.
Hatta ben çantama tartı koyayım, orada hepimiz tartılalım (Tamam tamam saçmalıklar yapmayacağım, valla hanım hanımcık olacağım)
Bir ay sonra birbirimizi incecik görmek adına canla başla çalışalım, ne dersiniz?
Zamanı, yeri hep birlikte kararlaştırabiliriz.
Mesela ben sıska se_zen'i göreceğim diye 3 gün su bile içmem hasetimden
Beni çok kamçılar bu, bilmem sizce de mantıklı olursa deneyebiliriz.

valla al bendende o kadar sinirliyim işler önümde yığıldı kocam iş bulamıyorum ben spora gidiyorum canım istemiyor bendede aynı durumlar hem çalışmıyor hemde evde bir bardağın kulpundan tutup kaldırmıyor herşeyi ben yapmaya mahkummuşum gibi davranıyor istediğim şekilde hareket edemiyorum sorumsuz evde yan gelip yatıyor al bendede o kadar yaramı deştin al bunlarda benden

Hatunlar yapmayın böyle zinhar yasak,
Benim annem cafe-restoran tarzı bir yerde çalışıyor, sürekli para ile uğraşıyor.Geçenlerde çok bezgindi, yorulmuş, tükenmiş ve çok söyleniyordu, "anne yapma böyle şükret ki sağlıklısın" dedim.O da mızmızlanmaya devam etti.Çarşamba günü sol gözü kapanmış ve gözü kanamış Ertesi güne sol gözü hiç görmüyormuş, paralardan mikrop kapmış yüzünün sol tarafı komple şişmişti.Perşembe günü aradım "41 yasin adadım, gözüm düzelsin, başka bir şey istemeyeceğim" diye ağlıyordu Şükür şimdi görebiliyor ve şişi iniyor.
Olayım size polyannalık taslamak değil ama boşverin be kızlar, sağlıklıyız ya şükredip geçelim, takmayalım, 3 günlük dünya zaten.

Ha bir eli yağda bir eli balda değilim; ağlamak istesem; elimde bir adet hödük koca var, 1 haftadır kedi yüzünden uykusuz ve halsizim, şişmanım, evde karga besleyen ve 3 aydır onla uğraşan garip bir insanım, borcumuz harcımız şükür hiç bitmiyor, eşek kadar insanlarız hala kirada oturuyoruz, bir ekili ağacımız bile yok, yaş oldu 30 çocuk fikri için bile kenarda 3 kuruşumuz yok, benim kadrolu doğru düzgün bir işim bile yok, eşimin ailesi ayrı bir hikaye.....vs vs...Yani dertsiz insan yoktur özetle...
Boşverelim, şükredelim...

Pöfff,

Meral Okay ölmüş kızlar yaaa..Daha geçenlerde bir programda Muhteşem yüzyıl 2 sezon daha devam edecek diyordu, planlar, programlar... Yeditepe İstanbul'daki Havva ana, 2. bahardaki kasap hatun ve yaptığı onca başarılı iş ve 53 yaşında ölmek...
Çok üzüldüm resmen.
Mızmızlanmayalım, bir şeyleri ertelemeyelim, hiçbir şeyin garantisi yok işte.
Bugün varsın, onca planın programın var da yarına çıkma garantin var mı ?
Pöfff.
Cidden üzüldüm.

Evet canım ya. Gerçekten bende üzüldüm. Üstelik akciğer kanserinden. Ve bu aralar o kadar çok duyuyorum ki.
Bu nedenle artık sigara bırakma işini ertelemyip bu hafta bir merkeze gitmeyi düşünüyorum. 15 yıldır içiyorum bu mereti ve tek başıma zor bırakırım. Bu hafta rendevu alıp bir gideceğim. Kilodan çok daha önemli şeyler var hayatta. Sağlık gibi. Allah kimseyi sağlığından etmesin.

Buluşma işini sevdim ve hemen planlar yapmaya başladım. Biraz olsun kendime getirdi beni. Bu hafta bende de regli öncesi sinirlilik hali mevcut sanırım. Bugün yarın regli olmam gerek sanırım ondan gerildim biraz. Mayısın ilk hafta sonu buluşuyoruz o halde.

Mayısın ilk haftası olmaz, zaten nisanın 10una giriyoruz, şurda kalmış 20 gün. (mızıkçı winstonlight )
19 mayısa ne dersiniz, hem tatil hem de cumartesi

Kızlar İstanbul'da olan yok mu başka? Ya da 1-2 aya buraya gelecek?
Aslında hep birlikte buluşabilsek şahane olurdu ama malum hepimiz başka yerlerdeyiz.
Buluşmaya 1-2 1-2 haydin atlayın gidiyoruz
Katılabilecek olanlar parmak kaldırsın

19 mayıs okey o zaman. Ben varım tabii ki. Sanki özgey de bu yakadaydı. Şöyle bir kahvaltı ayarlayalım.. Fırsatlarda güzel şeyler oluyor yakalarsak haberdar edip birbirimizi satın alırırz. Açık büfe kahvaltıya gideriz.

Süper, şöyle brunch keyfi yaparız, havalar da güzel olur ohh estire estire incecikkkk fiziklerimizle, "ay ne yesem kilo alamıyorum" diye yalandan sızlanmalarla, gruptaki gelmeyen arkadaşları çekiştire çekiştire (hehehe) güzeelllce sohbet ederiz.
Gelenler güneş gözlükleriyle gelsinler, gözlerimizi gözlükle artist gibi kapatır değişik değişik fotolar çektirir, gözümüz kaşımız kapalı hesabı buradan da güzel güzel paylaşırız.

Ben sevdim bu fikri, içim kıpır kıpır oldu valla.
Ama önce insana benzemeliyim

Özgey Gebzede miydi? Gelebilir sanırım.Olmadı Anadolu yakasının en ucunda buluşuruz, ona da yakın olur mesafe olarak.Tabii katılmak isterse.

Buluşmaya bir iki bir iki haydin çalışmalara başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…