- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Tünaydınlar,
Süt manyağı winston geldiSayemde artık kedi de karga da light süt içer oldu evde
Ama beni çok tok tuttuğu kesin.
Bir tane pet şişe aldım 500lüklerden, sabahları içine yarım (250ml) süt koyuyorum.
Tabii 2 yudum alıp yeşil çaya geçiyorum, sütü de dolaba koyuyorum öğlen gelince yarısını da içiyorum.Yani iki öğünde toplam bir bardak süt.
Ve de evde olmadığımda herşey daha kolay oluyor, derslerden zaman hızla geçiyor bir bakmışım öğlen, bir bakmışım akşam olmuş ama evde olunca habire insanın yiyesi geliyor.
Bir de kafada şartlamak lazım, tokum tokum diyorum ama 2 yudum süt ne kadar tok tutar? Yolda gelirken dönercinin dönerine adam yokken dil atıp gelecektim o derece canım çekti
Ama almadım, yalamadım da
Şimdi yeşil çayım ve kalan sütümü içip derse hazırlanıp çıkacağım.
Akşama da 9 gibi eve gelip bir kase yoğurt yiyeceğim.
Bayağı bayağı dukan atak evresi gibi olacak.
3-5 gün bu tarz yiyip küçük bir atak yapacağım, sonra da içine hafif sebze katıştırarak akşamları mesela cacık, yoğurtlu kereviz, yoğurtlu semizotu düşünüyorum.Hem soğuk soğuk iyi gelir, hem dukan gibi olur hem de sebzeleri pişirmeyeceğim için daha sağlıklı olur diyorum.
Akşama da yorgunluktan ölsem de spor listemi tamamlamadan yatmayacağım.
Suyu da hep dışarda olacağım için pek fazla içemiyorum, ders arasında sidikli hoca misali iki dakikada bir elalemin tuvaletine girmeyeyim diye.Akşam 9dan 1e kadar artık su hakkımı doldurur, göbeğimi sudan çatlatırım
Şimdilik yurttan haberler bunlar
Esen kalınız.
Günaydın bayanlar nasılsınız.. :) ben bir kaç gündür giremedim yüzüm yoktuda gelmeye
bu sabah güne 1 naneli ve beyaz peynirli tost ve 1 bardak sütle başladım. öğleden sonra meyve yiyeceğim akşamada yoğurt.
önümüzdeki 1 hafta bu şekilde yiyeceğim umarım artık faydasını görürüm. çünkü tartıda hala bir oynama yok. adette olmadım heryerim şişmiş vaziyette. normalde sabahları hiç şiş olmayan göbeğim şimdi sürekli dağ gibi :26: neden olmadığımı bir anlasam ya :26:
sabah kahvaltımın fotoğrafını çektim. artık günlüğümde paylaşacağım :)
süt gerçekten insanı tok tutuyor bende bu sabah kakaolu süt içtim kahvaltıda bende öğlenleyin cacık içtim yemekte arkadaşlarım revani ve börek yediler bense yalandım ama bir lokma bile almadım dayandım
Valla kızlar regli mi oldum, ne oldum belli değil, kan kaybından gidecem şimdi ama ben seviniyorum sanki gidenler yağmış gibi. Fazlalık atılıyor vucudumdan diye.
Şimdilik iştah falan da gayet güzel gidiyor, tatlı krizim de yok. Yemeklerden sonra canım istiyor ama hemen birazcık goji berry yiyorum. Hem faydalı hem tatlı ihiyacımı hemen kesiyor. ama akşam eve gidince şu dukancı simla ablanın yoğurtlu tatlandırıcılı tatlılarından yapayım diyorum. Akşam yemekten sonra yoğurt gibi 1 kase yerim. Hem iyi gelir.
Öğlende yemeğim yoktu
1 kaşık yoğurtlu havuç yedim,
biraz kıymalı kabak yemeği
3 tane minik köfte
2 yk kaşığı da bakla yedim (hani geçen kayınvalidem ve kayınpederin faydalarını saya saya biteremediklerinden)
Evet ama tek gıcık tarafı bağarsakları deli gibi çalıştırıp ses çıkarması.
Öğlen derste bankacı hatuna bır bır kaynana gibi limitsiz konuştum, çünkü susarsam bağarsaklarım ötüyor vıykk vıyyk diye
Hocanın açlıktan midesi gurulduyor demiştir kesin, duymaması imkansızdı çünkü
Amaaan ben zayıflayayım da isterse totom ötsün.(Yok, bu hoş olmaz, geri aldım )
baklayı ben çok severim...
Ben sevmem.
Bakla, bamya, enginar, türlü, işkembe çorbası,mantar, pasta, kremşantili her tür tatlı yiyemediklerimden, geri kalan ne varsa taştan yumuşak çok şükür yerim
Zaten yemeyip, hakkını vermesem bu topikte olmam değil mi?Pehhh
Derse gidesim hiç yok ya.Bir umut telefona bakıyorum, şirketten arasalar da dersi iptal etseler diye
Ben yağmurlu havaya bahar yağmuru diyip evden trençkotla çıktım, üstümde uçurtma gibi uçtu garibim.
Hava bildiğin kış soğuğuymuş
Şimdi doğal gazı yaktım, ayaklarımı uzattım, yeşil çayım elimde ohhh..
Şimdi giyin çık soğuğa, otobüste koca totonla kendine ayakta yer aç, itelen, debelen, git ders anlat 2 saat sonra eve dönüş çilesi peeeh çok gözümde büyüdü
Neyse kader utansın, işin ucunda para var ben yavaştan hazırlanayım
Herkese şimdiden hafif bir akşam yemeği sonrası afiyet olsun diyorum
Kızlar bütün vücudum sarkık benim.. göğüslerim büyük değil ama okadar sarkıklarkikalçalarım göbeğim sarkık.. popom gevşek .... içimden lokma yememek geliyor desemde ne fayda? spormuş tek çaresi
hergün spor yapsam pilates yapsam düzelirmi bütün bunlar.. vücudum sıkılaşırmı...
Kesinlikle spor ile düzelecek kaptan. Başka yolu yok. Plates özellikle en güzel düzelten şey. Ya da şu callenetics e bak istersen. Süper toparlıyormuş. ama 21 gün mü ne yapmak lazım mış. Bir bak istersenç Yapanlar çok memnun.
valla kızlar bu takımın paylaşımı çok az. Buna lütfen öözüm bulalım.
Yani eğer sadece yediklerimizi yazacaksak kişisel diyet günlükleri var, orayı kullanabiliriz. Takımla yarışmamızın amacı birbirimizi motive etmek. Tamam bazen yoğun oluyoruz yazamıyoruz falan ama sonra pek çoğumuzun yaptığı gibi bunu telafi etmeliyiz. D,ğer bütün takımlarda günlük 5 mesaj yazmak zorunlu bunu yapalım demiiyorum ama arkadaşlar paylaşımımızı arttıralım ltf.
Kişisel yazmadım arkadaşlar, lütfen alınmayın. Kızmayın. Ama bu dönem özellikle paylaşım çok az.
hepinizden çoook özür dilerim günlerdir yazamıyorum yazmadıkça da cozutup yiyiyorum.ama artık son veriyorum bu işe ve çok sıkı bir diyete başlıyorum haftaya cumaya kadar 90 olmalıyım yeni hedefim bu.tabii bunları yazdıktan yaklaşık 5 dakika önce kocaman bir dilim pasta yemem nolacak bilmiyorum :18: :18: ama beni mazur görün bugün benim doğumgünüm ne yazık ki artık 23 yaşındayımşaka bi yana inşallah seneye doğumgünümde zayıflamış olucam aaa bak keşke bunu da dileseydim mum üflerken
bu arada buluşma düşünmüşsünüz ben de gelmeyi çok isterim acayip merak ediyorum hepinizi.benim oturduğum yer biraz(!)uzak (halkalı) size ama yine de bi yolunu bulup gelmeye çalışırım
Eskiden mattikayla başkan mesaj sayıyorlardı, bence gene sayılsın.
Haftalık mesaja göre de gerekirse liste yapılsın.
Ben senin kadar da ılımlı değilim.
Eğer sadece cuma girilip kilo bildirilecekse bunun anlamı yok ki, as duvara bir kağıt o duvara haftada bir tartıl yaz yani.
Beni motive etmeyeceksen, yaptığın sporlarla beni şevke getirmeyeceksen, öğrendiğin diyete dair şeyleri benimle paylaşmayacaksan, bir grup olmayacaksan, yeri gelecek üzüntümü paylaşıp, yeri gelip benimle gülümsemeyeceksen, sadece haftada -300 verdim diyeceksen bence diğer kişilere haksızlık.
Yoğunsak, internete giremiyorsak duvara yazalım bari.
Ben bile bu ara ders yoğunluğum arttı, grubu savsakladım diye vicdan hesabı yapıyorum ki mutlaka sabah, öğlen, akşam ve hatta geceyarısı en az 4 mesajım fixtir yani ve bunları yazmış olmak için değil, cidden burada paylaşmaktan hoşnut olduğum için yazıyorum.
Özetle katılıyorum bacım sana, mesaj ve paylaşım konusunda bir şeyler yapmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?