Günaydınlaaar,
Sabah sabah deli gibi kalktım.Rüyamda eşimin çalıştığı şirkette bir de Çinli kadın çalışıyormuş, eşim de bir gün gelip bana "ben çinliye aşık oldum" diyormuş.Allahım ne kabus ama.Şirkete gidiyorum sözde Çinli'nin saçını yolmayaKadın sadece çince konuşuyor ben ona Türkçe bağırıyorum falan.Eşim geliyor "benim çinlime bağıramazın" diyor, kadını bırakıyorum bu sefer eşime ingilizce bağırıyorum.Kadının adı da "tutu"ymuş, ne alakaysa. "Tutuuuu Allah belanı versin tutuuuu" derken uyandım
Biraz ayılayım eşimi arayıp paralayacağım, tutu kimmiş bir sorayım bakayım
Bazen burada bir derdim var köşesini okuyorum, aldatma hikayeleri demek bilinçaltına girmiş.
Aaa dün tabii çinli,japon hatunların dikiş videolarını izledim, belki de ordan girdi aklıma, neyse gene de sinir bozucuydu.
Tek artısı zımba gibi uyanmak oldu, hiç mahmurluk yok üstümde, saçlarım bile diken diken uyandım sinirden, bomba gibiyim
Kahvaltım; bir bardak süt.
Bu arada yarım kilo vermiştim dün, bugün 200 gram vermiş olduğumu gördüm.Sanırım cumartesi regl bıdıbıdısının şişkinliği.100 gram 200 gram vermiş olayım da gene şükür diyeceğim, yeter ki almayayım.
Birazdan banka dersine gideceğim, sonra akşam dersi var.Eve de gene 10da geleceğiz.Şu salı-perşembe gecelerine çözüm bulamıyorum valla.Evden en son 4te çıkıyorum, o saatte bir şeyler yesem bile akşam 10da kulaklarım açlıktan düşmüş oluyor, eve gelip hiç süt içeyim, yoğurt yiyeyim olmuyor valla.O açlıkla saldırıyorum.Yanıma bir şey de götüremiyorum, zaten tenefüs falan da yapmıyoruz, hangi arada çıkarıp yiyeyim.O yüzden bu 2 gece beni deli ediyor üleen.
@Yakar bacım dikiş için yazdıklarına teşekkür ederim.Kalıplı falan değilde, benim izlediklerim genelde kumaşı katlıyorlar üstüne eski bir elbise koyuyorlar, kenarlarından kesip, kenarlarını dikiyorlar sonra, kenara köşeye bir lastik dikiyorlar ya da kemerle kombinleyip al sana elbise,O tarz şeylerdi.Onlar da zannederim ki uyduruk olurlar, onun için dikiş makinasıydı bilmemneydi masrafa gerek yok, biraz daha beklesin bu hevesim bakalım.
Neyse ben derse hazırlanıp çıkayım.
Herkese hafif bir gün diliyoruuum.
ben çok kötü bişey yaptıım kızlar akşam oturuyoruz eşim ben kayınvaldem onların yöresel bi bişeyleri varmış iç anadolulu olan varsa bilir (ovmaç) gecenin 9 buçuğunda aklımıza düştü gittik yufka aldık yaptık (yumurtalı ve tereyağlı) yedikbuna ne diyosunuz şimdi ay çok sinir oldum kendime.dün akşam üstü bide 1.5 saat yürümüştüm boşa gitti yani gece batırdım herşeyi
bu sabahta yufka ekmeğinin içine beyaz peynir ve domates koydum onu yedim (dürüm yaptım) inşallah yufka ekmeği fazla kalorili değildir baya doyurucu oldu çünkü.
öğlen ve akşam hafif yerim artık.akşam üstüde yürüyüşümü yaparım.
günaydın kızlar,
hemen dün yaptıklarımı yazıyorum
sabah 1 yumurta yedim sadece
öğlen tavuk
akşam 2 yumurta
ve akşam yarım saat önceki durakta inip yürüdüm ciddi bacaklarım ağrıyor ama süper oldu ve migrosdan kendime süper şeyler aldım ve ekmek yaptım harika oldu
bende şimdi kahvaltımı hesaplattım bi siteden 365 kalori çıktı
1 yumurta 2 bardak çay 3 zeytin 1 kk peynir 3 dilim ekmek birde haziran 21 e kadar 60 a düşmek için günlük almam gerekn kalori 851miş tabi oda sağlıksızmış...
bende şimdi kahvaltımı hesaplattım bi siteden 365 kalori çıktı
1 yumurta 2 bardak çay 3 zeytin 1 kk peynir 3 dilim ekmek birde haziran 21 e kadar 60 a düşmek için günlük almam gerekn kalori 851miş tabi oda sağlıksızmış...
851 çok az. ben 1000 callik yapıyorum. 300 sabah 300 öğlen 300 akşam kalan 100 de olaki kaçamak falan yaparım diye saklıyorum.
bence böylede iyi kilo verirsin.
1000 kalori yapsan rahat verirsin bence. özellikle de spor eklersen onların dediği tarihten önce bile verebilirsin onlar çünkü bazal metebolizma hızına göre herhangi ilave aktivite yapmadında alman gerekn kaloriyi hesaplıyorlar. 1000 kalori alıp günde ilave yürüyüşle falan 300 kalorisini harcasan hafta da ortalama 1,5 kilo verirsin.
ben çok kötü bişey yaptıım kızlar akşam oturuyoruz eşim ben kayınvaldem onların yöresel bi bişeyleri varmış iç anadolulu olan varsa bilir (ovmaç) gecenin 9 buçuğunda aklımıza düştü gittik yufka aldık yaptık (yumurtalı ve tereyağlı) yedikbuna ne diyosunuz şimdi ay çok sinir oldum kendime.dün akşam üstü bide 1.5 saat yürümüştüm boşa gitti yani gece batırdım herşeyi
günaydın arkadaslar. nabersiniz. bugün cok mutluyum. erkek gibi olan ben deniz iddaaa oyanırım arada. dün kupon yaptım eşime dedimki giti bunu yatur 20tllik diye.bzimki bagırdı cagırdı bi iddaaaan eksikti. yakında kahveyede gidersin vs vs... bu sabah idda sonucların baktım ve tamı tamına 2450tl kazanmısım. 20 tlye.çok mutluyum.bugün alışveriş yapmalıyım anlayacagız. sanki bu koca totoyla ne alacaksam. mark spenser denen magazada varmış kıyafet ama çok pahalı diye gidemiyordum. en iyisi bugün oraya ugramalıyım. bu arada. diyetim iyi de değil fenada değil. yogurt tüketmeye basladım bol bol. yalnız 2 sorun var. dün aoç nin yogurdunu yedim acep yag oranı kaç olmalı.2.si midem bulanıyor cacık gibi yapıp tuzsuz yesem işe yararmı. haziranda 7 li rakamları görmek istiyorum
Canım arada olabilir. Olmasa daha iyi ama olmuş bir kere bugün telafi edersin sen onu. Bu kadar spor ile hele kesin telafi edersin. Havalar düzels de bende spor yapabilsem. Kıskanıyorum seni valla.
Yufka çok kalorili değildir. Ama evet doyurucu olur. normal ekmekten daha az tuz içerir ve bu da daha geç acıkmana neden olur. Bence iyi bir seçim yapmışsın. Ayrıca sabahları daha fazla kalori almaktan yanayım. sabahları alınan kalori yakılıyor çünkü mühmim olan akşam az yemek.
Ozgey ya çok az yemiyormusun. dikkat ediyorum da özellikle sabahları çok az yiyorsun. Bence sabahları yediklerini arttırabilirsin. ayrıca evet ekmek çok güzel oluyor ben hala 4 yk yulaf ile ekmek yapıyorum. Ve 3 gün bana yetiyor. Hergünde mis gibi tost yapıyorum. Ben sabahları öyle bir dilim ekmek yanına peynirle doymuyorum. Bana tost olacak her sabah, o zaman doyduğumu hissediyorum. Çok ince de olsa fark etmez. Bu arada geçen markete gittim hala acaba süt tozu gelmiş mi acaba aromalar gelmiş mi diye bakıyorum. Hala yağsız lor peynir arıyorum. Sanırım alışkanlık kaldı. 1 saat peynir ve yoğurtların başında geçirdim vaktimi içindeki yağa bakarak.
günaydın arkadaslar. nabersiniz. bugün cok mutluyum. erkek gibi olan ben deniz iddaaa oyanırım arada. dün kupon yaptım eşime dedimki giti bunu yatur 20tllik diye.bzimki bagırdı cagırdı bi iddaaaan eksikti. yakında kahveyede gidersin vs vs... bu sabah idda sonucların baktım ve tamı tamına 2450tl kazanmısım. 20 tlye.çok mutluyum.bugün alışveriş yapmalıyım anlayacagız. sanki bu koca totoyla ne alacaksam. mark spenser denen magazada varmış kıyafet ama çok pahalı diye gidemiyordum. en iyisi bugün oraya ugramalıyım. bu arada. diyetim iyi de değil fenada değil. yogurt tüketmeye basladım bol bol. yalnız 2 sorun var. dün aoç nin yogurdunu yedim acep yag oranı kaç olmalı.2.si midem bulanıyor cacık gibi yapıp tuzsuz yesem işe yararmı. haziranda 7 li rakamları görmek istiyorum[/QUOT
Havadan gelen para gibisi yok. Görsün eşinde nasıl idda oynandığını. güle güle iyi günlerde harca, böyle paralarında en güzel yanı inansın dah aönce almaya kıyamadığı şeyleri alabilmesi. Bence git kendine bri spor alet al. Ben olsam öyle yapardım. Hemen bir koşu bandı ya da şu bisikletlerden wintsonunkinden mesela. niyeyse bu winstonun tüm spor aletlerinde hala gözüm var.
günaydın arkadaslar. nabersiniz. bugün cok mutluyum. erkek gibi olan ben deniz iddaaa oyanırım arada. dün kupon yaptım eşime dedimki giti bunu yatur 20tllik diye.bzimki bagırdı cagırdı bi iddaaaan eksikti. yakında kahveyede gidersin vs vs... bu sabah idda sonucların baktım ve tamı tamına 2450tl kazanmısım. 20 tlye.çok mutluyum.bugün alışveriş yapmalıyım anlayacagız. sanki bu koca totoyla ne alacaksam. mark spenser denen magazada varmış kıyafet ama çok pahalı diye gidemiyordum. en iyisi bugün oraya ugramalıyım. bu arada. diyetim iyi de değil fenada değil. yogurt tüketmeye basladım bol bol. yalnız 2 sorun var. dün aoç nin yogurdunu yedim acep yag oranı kaç olmalı.2.si midem bulanıyor cacık gibi yapıp tuzsuz yesem işe yararmı. haziranda 7 li rakamları görmek istiyorum
Selam kizlar bu ara yogunum biraz giremedim yarin tasiniyoruz o yuzden kilomu bildiremem ayni yazin beni su tasinma isi bitseydi rahatlayacaktim herseyi koliledim bekliyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?