Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

o tarz dikişleri bende izledim eski tşörtlerden neler yapıyorlar takmıştık bir ara

emin ol winston uyduruk oluyorlar kumaş pazarından almıştım çokta güzel bir kumaştı(hala anarken bile içim acır.evlat acısı gibi)böyle brezilyalı bir gacının videosunu izledim gacı aldı evirdi çevirdi 1 makas 2 tolu iğneledi makinada vırrttt diye dikti geçirdi üstüne. tabi ben hemen hasetlendim. benki 7 cihana nevresim dikmiş dar etek ve ceket dikmiş adamım onu dikemeyeceğim dedim . kumaşın içine ettim.
uyduruk bir şey çıktı meydana ne giyilir ne de ele alınır o derece yani.

Canım arada olabilir. Olmasa daha iyi ama olmuş bir kere bugün telafi edersin sen onu. Bu kadar spor ile hele kesin telafi edersin. Havalar düzels de bende spor yapabilsem. Kıskanıyorum seni valla.

Yufka çok kalorili değildir. Ama evet doyurucu olur. normal ekmekten daha az tuz içerir ve bu da daha geç acıkmana neden olur. Bence iyi bir seçim yapmışsın. Ayrıca sabahları daha fazla kalori almaktan yanayım. sabahları alınan kalori yakılıyor çünkü mühmim olan akşam az yemek.

Ozgey ya çok az yemiyormusun. dikkat ediyorum da özellikle sabahları çok az yiyorsun. Bence sabahları yediklerini arttırabilirsin. ayrıca evet ekmek çok güzel oluyor ben hala 4 yk yulaf ile ekmek yapıyorum. Ve 3 gün bana yetiyor. Hergünde mis gibi tost yapıyorum. Ben sabahları öyle bir dilim ekmek yanına peynirle doymuyorum. Bana tost olacak her sabah, o zaman doyduğumu hissediyorum. Çok ince de olsa fark etmez. Bu arada geçen markete gittim hala acaba süt tozu gelmiş mi acaba aromalar gelmiş mi diye bakıyorum. Hala yağsız lor peynir arıyorum. Sanırım alışkanlık kaldı. 1 saat peynir ve yoğurtların başında geçirdim vaktimi içindeki yağa bakarak.

bende şimdi kahvaltımı hesaplattım bi siteden 365 kalori çıktı
1 yumurta 2 bardak çay 3 zeytin 1 kk peynir 3 dilim ekmek birde haziran 21 e kadar 60 a düşmek için günlük almam gerekn kalori 851miş tabi oda sağlıksızmış...

bende dikişle ilgili hikayeler hiç bitmez
bir gün gömlekten şunu yapıyorlar bunu yapıyorkar diye gene izledim. kalktım evde gömlek arıyorum. eşimin giymediği gömleği aldım onuda mundar ettim hemen çöpe attım. aksilik hiç giymez giymez adam o gömleği sormaya başladı. nerde de nerde .eyvah aldı beni bir telaş kestim desem 10 sene geçse diyecek bizim hatun bir dikiş diker olanıda bir daha giyemezsin falan filan.
yok bulamıyorum acep nerde diye habire geçiştirdim. en son taşınırken kaybolmuştur dedim sesi kesildi daha aramıyor. foyam ortaya çıkmadı

851 çok az. ben 1000 callik yapıyorum. 300 sabah 300 öğlen 300 akşam kalan 100 de olaki kaçamak falan yaparım diye saklıyorum.
bence böylede iyi kilo verirsin.

Winston bacım bilinçaltına hastayım senin. İnsan o gün ilgilendiği, okuduğu düşündüğü her şeyi akşam rüyasında mı görürü yahu. Bence açlıktan senin bu kabuslar hep. Her akşam kabus görüyorsun ya da süt içe içe vitamin eksikliği falan yaptı sende. Arada süt yerine kefir falan iç bari bir iki prebiyotik falan alırsın. Ya da vitamin hapı kullan ya. Dün gece tam yatağa girdim aklıma sen geldin, bu kızın vitaminsizlikten başına bir şey gelecek diye. Yapma bacım ne bileyim sabahları en azından bir salata ye. Yağsız tuzsuz sırf yeşillik koysan 30 kalori etmez salata. Sütten bile daha az kalorili oluyor. biliyorum seni dinlemezsin sen bildiğini okursun yine ama napayım duramıyorum hiç bir şey söylemeden.

Gelelim sabah kahvaltıma

2 dilim dukan ekmeği ile yapılmış kaşarlı tosy
1 tane karper peynir (yemesem iyidi)
2 dilim hindi jambon yağsız
domates, salatalık, roka, maydonoz, dere otu

Bankaya gelince de yarım dilim kek yedim. Arkadaş yapmış getirdi yemiycem dedim yok diyet mi yapıyorsun, yok niye yemiyorsun diye yarım saat soru sordular bende sonra yarım yedim kızlar. Ama pişmanmıyım hayır çünkü sabah yedim yakarım ben onu

Öğlende sandiviç ekmeğine beyaz peynirli, jambonlu domatesli falan sandiviç hazırladım kendime yanına diyet kola ile onu yerim.

Arada da 1 kefir ve 1 elma yiycem

akşamda kısmetse 1 tabak yoğurtlu kıvırcık yerim.

1000 kalori yapsan rahat verirsin bence. özellikle de spor eklersen onların dediği tarihten önce bile verebilirsin onlar çünkü bazal metebolizma hızına göre herhangi ilave aktivite yapmadında alman gerekn kaloriyi hesaplıyorlar. 1000 kalori alıp günde ilave yürüyüşle falan 300 kalorisini harcasan hafta da ortalama 1,5 kilo verirsin.

günaydın arkadaslar. nabersiniz. bugün cok mutluyum. erkek gibi olan ben deniz iddaaa oyanırım arada. dün kupon yaptım eşime dedimki giti bunu yatur 20tllik diye.bzimki bagırdı cagırdı bi iddaaaan eksikti. yakında kahveyede gidersin vs vs... bu sabah idda sonucların baktım ve tamı tamına 2450tl kazanmısım. 20 tlye.çok mutluyum.bugün alışveriş yapmalıyım anlayacagız. sanki bu koca totoyla ne alacaksam. mark spenser denen magazada varmış kıyafet ama çok pahalı diye gidemiyordum. en iyisi bugün oraya ugramalıyım. bu arada. diyetim iyi de değil fenada değil. yogurt tüketmeye basladım bol bol. yalnız 2 sorun var. dün aoç nin yogurdunu yedim acep yag oranı kaç olmalı.2.si midem bulanıyor cacık gibi yapıp tuzsuz yesem işe yararmı. haziranda 7 li rakamları görmek istiyorum

winston bacım sana hayırma uyku tulumu alacagım. senin toto kapanmadıkça bu rüyaların bitmyecek:) ama bi yandanda okudukça seni daha cok seveyrummmm

851 çok az. ben 1000 callik yapıyorum. 300 sabah 300 öğlen 300 akşam kalan 100 de olaki kaçamak falan yaparım diye saklıyorum.
bence böylede iyi kilo verirsin.

öle bişi yapıcam artık gerçi diyetisyenin listesine uysam aynı oluyo sanırım az önce başarı öykülerine baktımda foto eklemişler bayıldım ya daha bi hevese geldim yaza bende çıtır olmak istiyorummmmmmmm.....

helali hoş olsun bacım. bikerecikten bişey olmaz . hem akşamda yürümüşün. sıkma canını

ooo süper tbr ederim bende geçen bi iddia sitesine üye oldum milli piyango için orda iddaa hazır kuponlarından oynadım ama tek maçla kaldı zaten az oynamıştım

bana öle yumurta ekmek olsun yetiyor normaldede çok yiyen biri değilim zaten erken kalkarsam emir uyanmadan hazırlıyorum erken kalkamazsam böle yumurta ile felan idare diyorum ama akşam kendime ekmek yaptım bu sabah dolu dolu harika bir yemek yedim

ooo azcık tüyo versene bu ara 2500 lira ilaç gibi gelirdi şahsen bana :) gece yatmadan önce yenilen yağsız yoğurt yağ yakmaya çok etkili imiş spora gelen benden eğitimi öğretmeni sölemişti bunu bana sabahta içilen limonlu ılık su dene bence

Selam kizlar bu ara yogunum biraz giremedim yarin tasiniyoruz o yuzden kilomu bildiremem ayni yazin beni su tasinma isi bitseydi rahatlayacaktim herseyi koliledim bekliyorum bakalim

Tebrikler. HAvadan gelen para kadar güzel bir şey çok azdır herhalde. güle güle iyi günler harca. ben olsam hemen bir koşu bandı alırdım. Yada winstonun pisikletinden. Nedense wintonun bütün spor aletlerinde gözüm var. İyi günlerde güzel güzel harca.

Selam kizlar bu ara yogunum biraz giremedim yarin tasiniyoruz o yuzden kilomu bildiremem ayni yazin beni su tasinma isi bitseydi rahatlayacaktim herseyi koliledim bekliyorum bakalim

bizde merak etmiştik seni. Ne oldu bu kıza diye. Kötü bir şey olmamasına sevindim. hayırlısı ile taşının yeni evinizde hayırlısı ile oturun inşallah. Mutlu ve huzurlu.

vay vay bacım güle güle harca.ay ne güzeldir öyle uzun zamandır giymediğin montun cebinden para çıkması negüzeldir böyle hiç hesapta yokkan gelen gelen para
yani bacım çok acil ihtiyacın yoksa ben olsam o paranın yarısını totomu küçültmeye harcardım. hemi sürpriz olmuş hemde bir işe yarasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…