Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hadi bakalım kaptan takipteyiz. Ben dukanın sende işe yarayacağına eminim.

ejjeciğim mükemmelsin bacım. anam bana yetiştin . ki sen kaç kilodan düşmüşsün. hızlanmam lazım. yediremem kendime bunu. vurun kırbacı bana vurun

bugün kardeşim aradı sanah 6.5ta. tabi amerikada gece yarısı. neyse 1.5 saat konustuk. kızda kalktı. herif hasta hasta işe gitti. özel sektör lanet olsun kıza kahvaltı yaptır evi topal temizle derken saat 12.kızı yatırdım yorgunluktan bende uyudum. saat 3 te bi baktım bizim prenses yatagndan kucagıma atladı. kalk üstünü giydir saat 4 eşim geldi işten.ateşten yanıyor. iğne yaptım bayagı terledi. biyandanda yemek yapayım derken tavugu yaktım. duramam ya kız peşimde elimde kova bez yerleri sildim ocagı sildim.yatagı topla su ölü olmuştu resmen.camasırı asacak yerim kalmadı. saat 8 .kızı yatırdım .herife yemeğini yedirdim ve aklıma geldi. sanırsam ben hala bişey yemedimbenim yeme işine çözüm getirmem gerekiyor.salata yaptım sade yiyim diye. ama pilav tavuk derken yedim de yedim.neolacak benim bu halim. saate bak ben daha makineyi bekliyorum. büyük balkonu olan varsa camasırları gönderecem :)

Eşim tatlısını yerken, evde sigara olmasına rağmen sigara almaya çıktı.
Pastaneye gitmiş ve bana suratım sarı, halsizim diye tek yiyebildiğim pastayı almış
(Hani ortasında muz, üstü kek kaplı, adını bilemedim işte muza sarılı kek diyeyim, kremasız, sossuz bir şey var ya işte ondan)
Getirdi sehpanın üstüne koydu bir de "bakalım kaç dakika dayanabileceksin?" dedi.
Öff olmayınca yemiyorum ama olunca yiyorum arkadaş yaaaa...
Bugün 3,5 litre su içtim, 1000 mekik çektim, bel hareketi yaptım, sabah sadece süt, öğlen bir salatalıkla yapılmış cacık, akşam 1 hamburger köftesi yedim ama her şeye rağmen , tüm çabama rağmen gidip o pasta dilimini ye-dimmmmm

Korkudan kalorisine bile bakamıyorum

Eritmez biliyorum ama 1000 mekik daha çekeceğim.
Eğer boğazmını tutamıyorsam, totomu da tutmayıp hareket ettireceğim.
Başka yolu yok !

Kolaylıklar diliyorum bacım, bende iki balkon var ama birinde karga yaşıyor, diğerinde de şu eliptik bisiklet var
Benim bu ara anladığım bir şey var; varsa yeniyor bacım, 2,2 daha 4 yani.
Yoksa yemiyorsun.
Pilav kokacak, tavuk kokacak onun yerine başka bir şey yiyeceğiz pehh...
Zaten bu kadar disiplinli, iradeli olsak şişmanlamazdık..
Bizim kafaları değiştirmemiz lazım..Onu da nasıl yapacağız işte bilemiyorum
Bulursan bana da söyle...

Boğazını tutamayan pis şişko winston.

günaydın analar bacılar
sabahın köründe winstonun kargası kahvaltı etmeden uyandım. başım felaket ağrıyor. dün temizliği abarttım terli terli evin içinde bir oyana bir buyana mahvoldum.
özlem seni çok iyi anlıyorum.bütün gün ev işi çocuklar alışveriş derken ne ara akşam oldu anlamadım evde haşlanmış tavuk ve karnabahardan başka bir şey yok.
bizde dışarı çıktık. güya ben sadece tavuk yiyecek bol salata ile hafif bir akşam geçirecektim. peeehhhh. gitti benim diyet miyet. bir haftadır almadığım caloriyi 1 akşamda hoop aldım.
demekki neymiş can çıkar huy çıkmaz.
neyse kızlar bugünde ufak tefek sıyrıklarla atlatırım ama yarın kesinlikle telifi edeceğim.
herkese çook güzel bir pazar diliyorum kızlar.

takma canım . ayda yılda bir yapmışsın bir hovardalık. oda şişmanın elinin kiri
olacak okadar . bizde çelik gibi bir irade olsa kemik torbası gibi gezerdik.

spor konusunda ben de kendimi beğeniyorum gerçekten o konuda mütevazı olamayacağım geçen hafta çok yedim diye yaptım bunu yarın başlıycaktım aslında normal yediklerime ama dün yaptığım ki hayatımda ilk kez tek başıma yaptığım böreğe dayanamayınca napıcam bilmiyorum

ejjeciğim mükemmelsin bacım. anam bana yetiştin . ki sen kaç kilodan düşmüşsün. hızlanmam lazım. yediremem kendime bunu. vurun kırbacı bana vurun

seni gaza getirdiysem ne mutlu bana ben de kaçamak yapıyorum ben de kilo alıyorum ama hemen kendime geliyorum ve Allahıma bin şükür yanlış hatırlamıyorsam yarışmaya başladığımdan beri kilo bildiriminde hiç + çıkmadım yani işin özü DENGE!!!ve SPOOR!!!

kesinlikle ben de hep kendimi iradeli sanıyodum ama meğersem ben evde olmadığı için yemiyormuşum dün 1 tepsi börek yaptım bugün dayımlara götürmek için ama hem dün yedim hem de bu sabah kahvaltıda halbuki ne güzel sütümü içecek yarın da normal beslenmeme geri dönecektim ama şimdi 1 gün daha az beslenmem gerekiyor püfffff ve de hemen spora gidip börekleri de dayımlara bir an evvel götürmek.

Not:bu arada harbiden güzel börek yapabiliyormuşum

günaydın hatunlar.7de kalktık kızımla 2 yumurta pişirip yedik ecik peynir 1 2 zeytin o ekmek yemeyince bende yemedim:) bir bardakta ıhlamur içtik. yeni diyet arkadasım kızım oldu

Günaydın kızlar, öğlen olmuş gerçi.
Bende de durumlar vahim, iki gündür kendime kabaklı falan çorba yapıcam evde biberden başka sebze yok. Dışarı çıkıp alıp başlıycam ama dışarı çıkamıyorum. Bu arada kızıma da geceleri bez takmıyoruz iki gündür sabaha kadar sürekli onun üstünü değiştir, yorgan yıka, yastık yıka, battaniye yıka bir hal geldi başıma. Nasıl yorgunum anlatamam. Dün geceyi kazasız atlattık ama cuma gecesi sabaha kadar uyuyamadım. İnşallah kısa sürede alışırız da kurtulurum çişlerle yaşamaktan birde aynı yatakta yatıyoruz koca yatak batıyor yani.
Neyse çorbamı yapamadıkça ne bulursam yiyorum. Karnım patlayacak ama hala yiyecek bir şeyler buluyorum.

Tünaydınlaaar,

Dün gece yarısı 1de 1000 mekik çektim.Ne için? Yediğim pastamsı şey için.3 çatal yedim, 1000 mekik çektim.
Aletle falan ama gene yarım saat sürdü ve benim resmen gözümden yaş geldi
Önce 100e kadar saydım sonra sanki daha hızla biter diye 2. seti 100den sıfıra geri alarak saydım.3.seti ingilizce saydım (daha uzun sürdü malum twenty eight, twenty nine demek daha uzun geldi ) Velhasıl kelam 1000 mekik bitti ama ben de o saatte bittim, bir daha boğazını tutamazsan winston, bu 1000 mekiği bir arada hatırla dedim.Dersimi aldım, yola devam

Bu arada hep su işine girerdim, 2 litre içtim derdim ama bu ara saf su miktarını neredeyse milimle ölçüyorum.Su şişelerini yanıma koyup bitirdikçe not alıyorum (Evet yavaştan sıyırıyorum ) Eşim içmek isterse "o benim suyummm içmeee" diye bağırıyorum.Dün adam sinirlenmiş "senin benim mi var? su işte! okunmuş su mu anlamadımki" diyor 3 litre saf suyu garantileyip yatıyorum, yanına 2-3 fincan şekersiz çay, bir sade kahve ve 2 bardak yeşil çay deyince miktar güzel artıyor.Gerçi hiçbir şey suyun yerini tutmaz ve bence günde 3 litre su yeterli, abartmak böbrekleri yorar.Tabii iyi hoş ama sabaha kadar tuvalet ziyaretim sürüyor Evdeyken 15 dakikada bir wc iyi hoş ama yarından itibaren dışarda bunu nasıl yaparım bilemiyorum, neyse tek derdim bu olsun

Bu arada mesaj olayında herkes özel bir durumu olmadığı taktirde 1. şıkkı seçti.Fizik hariç herkes cumartesi-pazar hariç günde 3 mesaj atabileceğini onayladı.(Fizik sadece cuma gelip kendi kilosunu yazıp gidiyor)

Bu hafta içi karar aldığımız için bu pazartesi başlayalım ve haftaya cumartesi ya da pazar sayayım diyorum.Gerçi hepimiz maşallah güzel yazıyoruz, sorun sıkıntı yok, motivasyon havalarda, inşallah hep böyle devam eder

Herkese güzel bir pazar diliyorum.
Mutlu mutlu, hafif hafif geçirirz inşallah.

selam kızlar öğlen kazasız belasız atlattım . klasik menüm k.bahar va tavuk.
akşama ıspanak ve cacık var pasta yaptım . benim canavarlar sabahtan beri pasta pasta diye sayıkladılar.
allahım nasıl bir irade sınavıdır nasıl dayanacağım ben.:18:

allah sana kolaylık versin kardeş. ben oğlumu tuvalete alıştıracağım diye çiş sidik profesörü olmuştum resmen. inatlaşıyordu benimle. geceleri her saat başı saati kurdum bunu wc ye götürdüm. 2. gün 2 saate bir kurdum.3. gün 3 saate bir .böyle devam ettim 1 hafta . alıştı ama bende mahvalmuştum. allahtan kızımda hiç sorun yaşamamıştım.zaten oğlum yapılacak bütün eziyetleri yapmıştı . canı gönülden allah kolaylık versin diyorum.:26:

Selamlaaaar,

Yediğimi içtiğimi yazmayacağım ne de olsa ucunda çek var değil mi (se_zen bacı pek durgun gördüm seni, nerede "o çek benim" diye bağıran hatun, nerede şimdiki ılımlı, sakin, buda rahibi gibi hatun , çeki kazanacağımı sen de anlayıp, pes ettiysen söyle ben de acuk rahatlayayım, bu kadar kendimi paralamayayım )

3 haftadır yazlık/baharlıkları çıkarıp, kışlıkları kaldıracaktım.Ne zaman elimi atsam hop yağmur başladı, soğuklar başladı bir türlü kısmet olmadı.Şimdi artık yarın karda yağsa umrumda değil, kışlıkları kaldırıyorum.Bu arada nerde ne kadar 42-44-46 beden varsa yazlık, kışlık bir kez giyilmiş/hiç giyilmemiş heeepsini fırlatıp atıyorum.Ne de olsa ben o bedenlerde olmayacağım için saklamanın alemi yok değil mi? Attıkça da rahatlıyorum Yalnız afedersiniz donlarıma kadar attım, ne de olsa totom artık bu kadar büyük kalmayacak diye
Oh gitsin kilolar ve de gitsin şişko kıyafetler...

Herkeseee şimdiden akşam yemeği için afiyet olsun bacılar.
Sloganımız belli; boğazlar tutula, totolar oynatıla

herkese merhaba.öğlen sporuma gidip geldim çok şükür pazar günü olduğundan ve hava da süper olduğundan spor salonu bomboştu nerdeyse ama ben ordaydım.gayet azimliyim görüyorsunuz ki sabah yediğim böreklerden sonra tabii ki de öğle yemeği yemedim zaten istesem bile yiyecek durumda değildim o kadar şişmiştim ki hatta şimdi bile acıkmadım.neyse asıl konumuz bu değil hazır olun size bi sürprizim var geçmişten gelen bir sürpriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…