Selam kızlar nasılsınız ben kendime bugün dukan diyeti kitabını aldım. yarın 1. evreyle başlıyorum.. 20 kilonun üzerinde zayıflamak isteyenler atak evresini 7 veya en fazla 10 gün olarak tutabiliyormuş. ben en fazla 22 kilo vermek istiyorum.. ve atak evrem yarından itibaren 7 gün sürecek
pazardan cumartesiye kadar. haftaya pazaradakısmetse ikinci evreye girecem :) Proteinler beni bekliyor. :) ve günlük 2-3 litre suyum. Allaha şükür suyumu normaldede hep içiyorum..
bakalım ilk evrede çok ve hızlı bir şekilde kilo veriliyormuş. eğer 7 li bir sayı görürsem varyaa aaayyyy!!!!
kilomu yarın 82,4 olarak kabul edicem. dünde aynıydı. yarın tartılmayacam :)
bugün spordan çıkınca tam 1.5 saat otobüs bekledim.yağmur yağınca istanbulda herşey altüst oluyor ya otobüsün ilk durağına yakın olmama rağmen gelemdi bi türlü.neyse ki hava soğuk değildi de oturdum durakta etrafa bakındım.bu arada şu arabayla su birikintilerine girip duraktaki insanları ıslatanlara çok sinir oluyorum ya resmen küfrettirdiler beni bugünneyse gelelim bugünkü menüme:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:8 badem
öğle:1 dilim peynirli börek (kendim yaptım o yüzden yağsız ama yine de olmamalıydı tabii ki)
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:4-5 yk light yoğurt
spor:105 dakika spor salonu
bugün kardeşim aradı sanah 6.5ta. tabi amerikada gece yarısı. neyse 1.5 saat konustuk. kızda kalktı. herif hasta hasta işe gitti. özel sektör lanet olsunkıza kahvaltı yaptır evi topal temizle derken saat 12.kızı yatırdım yorgunluktan bende uyudum. saat 3 te bi baktım bizim prenses yatagndan kucagıma atladı. kalk üstünü giydir saat 4 eşim geldi işten.ateşten yanıyor. iğne yaptım bayagı terledi. biyandanda yemek yapayım derken tavugu yaktım. duramam ya kız peşimde elimde kova bez yerleri sildim ocagı sildim.yatagı topla su ölü olmuştu resmen.camasırı asacak yerim kalmadı. saat 8 .kızı yatırdım .herife yemeğini yedirdim ve aklıma geldi. sanırsam ben hala bişey yemedim benim yeme işine çözüm getirmem gerekiyor.salata yaptım sade yiyim diye. ama pilav tavuk derken yedim de yedim.neolacak benim bu halim. saate bak ben daha makineyi bekliyorum. büyük balkonu olan varsa camasırları gönderecem :)
Hadi bakalım kaptan takipteyiz. Ben dukanın sende işe yarayacağına eminim.
Eşim tatlısını yerken, evde sigara olmasına rağmen sigara almaya çıktı.
Pastaneye gitmiş ve bana suratım sarı, halsizim diye tek yiyebildiğim pastayı almış
(Hani ortasında muz, üstü kek kaplı, adını bilemedim işte muza sarılı kek diyeyim, kremasız, sossuz bir şey var ya işte ondan)
Getirdi sehpanın üstüne koydu bir de "bakalım kaç dakika dayanabileceksin?" dedi.
Öff olmayınca yemiyorum ama olunca yiyorum arkadaş yaaaa...
Bugün 3,5 litre su içtim, 1000 mekik çektim, bel hareketi yaptım, sabah sadece süt, öğlen bir salatalıkla yapılmış cacık, akşam 1 hamburger köftesi yedim ama her şeye rağmen , tüm çabama rağmen gidip o pasta dilimini ye-dimmmmm
Korkudan kalorisine bile bakamıyorum
Eritmez biliyorum ama 1000 mekik daha çekeceğim.
Eğer boğazmını tutamıyorsam, totomu da tutmayıp hareket ettireceğim.
Başka yolu yok !
Ejje dfikkat ettimde bu aralar sen biraz daha azalttın yediklerini, iyi bir şey mi yaptıyorsun çok bilemedim. Çünkü baştan beri hem güzelcene yiyip hem kilo veriyordun bende hayran hayran senin erimeni izliyordum. Dikkatli ol metobolizman korumaya geçsin. Spor yapmana da herzaman bayılıyorum ya. Takımın en dikkatli hiç aksatmadan sporunu yapan tek kişisin. gurur duymalısın kendinle.
ejjeciğim mükemmelsin bacım. anam bana yetiştin . ki sen kaç kilodan düşmüşsün. hızlanmam lazım. yediremem kendime bunu. vurun kırbacı bana vurun
Kolaylıklar diliyorum bacım, bende iki balkon var ama birinde karga yaşıyor, diğerinde de şu eliptik bisiklet var
Benim bu ara anladığım bir şey var; varsa yeniyor bacım, 2,2 daha 4 yani.
Yoksa yemiyorsun.
Pilav kokacak, tavuk kokacak onun yerine başka bir şey yiyeceğiz pehh...
Zaten bu kadar disiplinli, iradeli olsak şişmanlamazdık..
Bizim kafaları değiştirmemiz lazım..Onu da nasıl yapacağız işte bilemiyorum
Bulursan bana da söyle...
Boğazını tutamayan pis şişko winston.
ankara yagmurlu.kızımla gezmeye gideceğiz. kendiniz edikkat edin. herif evde yatar 2 kız kaçar :)
Günaydın kızlar, öğlen olmuş gerçi.
Bende de durumlar vahim, iki gündür kendime kabaklı falan çorba yapıcam evde biberden başka sebze yok. Dışarı çıkıp alıp başlıycam ama dışarı çıkamıyorum. Bu arada kızıma da geceleri bez takmıyoruz iki gündür sabaha kadar sürekli onun üstünü değiştir, yorgan yıka, yastık yıka, battaniye yıka bir hal geldi başıma. Nasıl yorgunum anlatamam. Dün geceyi kazasız atlattık ama cuma gecesi sabaha kadar uyuyamadım. İnşallah kısa sürede alışırız da kurtulurum çişlerle yaşamaktan birde aynı yatakta yatıyoruz koca yatak batıyor yani.
Neyse çorbamı yapamadıkça ne bulursam yiyorum. Karnım patlayacak ama hala yiyecek bir şeyler buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?