herkese merhaba.öğlen sporuma gidip geldim çok şükür pazar günü olduğundan ve hava da süper olduğundan spor salonu bomboştu nerdeyse ama ben ordaydım.gayet azimliyim görüyorsunuz kisabah yediğim böreklerden sonra tabii ki de öğle yemeği yemedim zaten istesem bile yiyecek durumda değildim o kadar şişmiştim ki hatta şimdi bile acıkmadım.neyse asıl konumuz bu değil hazır olun size bi sürprizim var geçmişten gelen bir sürpriz....
günaydınlar,
ben rambo oldum 300-400-500 diye mekikleri arttırıyorum ama sabahları sanki beni uyurken dövmüşler gibi kalkıyorum.bugün de geç kalktım.5 tane nuggets ve yeşil çay.kahvaltı/öğle yemeği tamam.geçen hafta regl olduğumdan yarım kilo yukarı çıkıyordum, şimdi döndük başa.yani 82.800'e.gerçi ayıp olacak ama tuvalete falan daha giremedim, yarına öbür güne eskisi gibi her gün oynamalar olacağına eminim.şu baş belası regl şişkinliği gitmiş, vücut yerine oturmuş olacak.
Genel itibari ile bugün 18.günüm.90 kilodan 82.800 oldum.aranıza 85 küsür ile katılmıştım.10 günlük süreçte de aşağı yukarı 2.400 vermişim.
Baktım herkes kendini takdir ediyor, alkışlıyor, dedim ben de hunimi takayım , ben de kendimi alkışlayayım
Neyse bu hafta güzel geçmiş, darısı diğer haftaların başına.
slm kızlar benim tartı yüzümü hiç güldürmedi 71.40 çıktım ama adetim yaklaştı ödem var die düşünüyorum ben inş haftaya daha ii olcak
geçen hafta 67.5
bu hafta 66,7
daha iyi olabilirdi ama maalesef
neyse daha iyisi haftaya inşallah
kızlarrr günaydın,
gitsin kilolar ohh ohhh.
Bu hafta 56 kiloyum
geçen hafta 57 idim
başlangıç 58
galiba çok istikrarlı gidiyor.
Seviyorum kendimi. Ne güzel bir inssanım ben ya. Muhteşemim ben. Gurur duyuyorum kendimle.
Ben ben var ya ben kızlar isteyince yapamayacağım şey yok.
Tanıdığım en güzel insanım ben. Seviyorum işte kendimi. Kendime kocaman
günaydın kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim hemde hiç((
kilom 54.5 hayırlı olsun bana
giderken 52 dim şimdi 54.5 aferin bana kendimi tokatlamak istiyorumya çok moralim bozuldu.
Geçen gün sanırım dündü hatta survivor'a bakıyorum.
Ben açken onlar ödül mü ne kazanmışlar, sucuk ekmek yiyorlar böyle köpüre köpüre
Onlar yedi ben sövdüm derken artık ahım mı ne tuttu Mustafa Topaloğlu kendini yere attı "tokluktan ölüyorum, patlayacağım" diye bağrınmaya başladıİçimden "yersen fil gibi olacağı bu "dedim
Sabahtan beri açtım, şimdi iki parça bir şey yedim, sonra kendimi yere atıp "bayılaaazaam çok yemişim" diye kıvrandım.
Eşim de dün duymuştu uzaylıya dediklerimi, "bak adamın ahı tutmuş, sen de onun gibi yerlerde sürünüyorsun" diyor.
Yarın sabah dersim var, öğlende de banka dersi var.7de evden çıkıp, öğleden sonra 3te geleceğim eve.
Yanımda su mu taşısam yoksa çölden gelmiş insan gibi her derse gittiğim yerden sevabına bana 1 litre su mu desem bilemedim
Hadi hiç su görmemiş gibi paso su istedim, içtim ondan sonra elalemin tuvaletlerine mi ikide bir gireceğim
En iyisi eve gelene dek çay falan içmek, çişi tutmak, eve gelince uzunca çiş yapıp yarım kilo vermek, sonrasında yatana kadar damacanaya ağız dayamak bence
Neyse..Şimdi biraz mekik çekeyim, bisiklete bineyim, duş alayım, saçlarımı sarayım, kıyafet ütüleyeyim, ders notu hazırlayayım,çantamı hazırlayayım sonra da zıbarıp yatayım
Herkese mutlu bir haftabaşı dilerim şimdiden.
ay winston bacım gördünmü milkaları nasıl götürdüler survivor da. öldüm resmen. acım accc. akşam yogurtun içine etimek koydum yedim. gündüzü hiç sormayın. öğlen sadece elma yemiştim. buarada yeşil çayı unuttum resmen. kahve cekiyor canım. hele telvesine dayanamıyorum. gene kanım düştü sanırsam
bana bu uyguladıkların sağlığını ciddi derecede tehlikeye atıyormuş gibi geliyor winstoncum..
ay winston bacım gördünmü milkaları nasıl götürdüler survivor da. öldüm resmen. acım accc. akşam yogurtun içine etimek koydum yedim. gündüzü hiç sormayın. öğlen sadece elma yemiştim. buarada yeşil çayı unuttum resmen. kahve cekiyor canım. hele telvesine dayanamıyorum. gene kanım düştü sanırsam
Günaydın kızlar,
Kahvaltımı yapıp işime geldim birazdan çıkıp sigara bırakma merkezine gideceğim. Sanki eşim de bıraktım gibi sabah 4 tane sigara kalmış almıyor yenisini, gidicem ya hemen bırakıcam sanki. Yahu adamlar sigara damarını mı kesiyorlarda öye hop diye bırakayım. Konuşacaklar beni ikna etmey çalışacaklar bende onları ikna edip sigaraya başlatıp çıkıcam. Valla bende 19 mayısa kadar bırakmamaı istemesin fena yaparım orada onu. 20 mayısta bırakırım ama. Ya da bıraktıracaksa devlet estetik ameliyatımı karşılayıp fazlalıklarımı alsın öyle bırakırım. Sonra birde metobolizmamın yavaşlaması ile uğraştırmasınlar beni. 1 ay kalmış zati 1 ay daha idare ederim. Bu arada geliyormuş ben öğlen sigara içmiyorum kızlar o ne diye. ne gülerim hee. Bakın beynimi yıkarlarsa siz beni uyarın tamam mı? görüşürüz canlar. Bu arada sankim zorla gidiyorum he. Kendim istedim halbuki. ama işte böyleson ana yaklaşınca sardı beni bir korku.
Bugün seyretmedim bacım iyi ki de seyretmemişim deseneEkran önünde çatlardım demek
Ben pek izlemiyorum ya, benim hayvan zaafım var, yazık günah yakalıyorlar yengeci, sevip "aa ne güzel, ne şirin" sonra atıyorlar kaynayan kazana, geçen de iguana yakalamışlar, nasıl sevimli bir şey, elden ele gezdirdiler, sonra biri "hadi keselim yiyelim et ettir" dedi.Len orada 15 kişisin, iguana etse etse 50 gram et eder o 50 gramı 15e bölünce karnın mı doyacak hödüğün evladı? diye olmayan tırnaklarımı yedim sinirden.Neyse sonunda kızlar yazık mazık dedi de hayvan kurtuldu.
Başkancım eski diyetlerime nazaran daha makul yiyorum bacım, düşündüğün için saolasın.
Se-zen'e renk vermeyeyim diye yazmadım ama sabah sütümü içtim, öğlen cacığımı yedim, sade nescafe içtim, akşam da 2 hamburger eti yanında cacık, 4-5 tane de arpacık soğanı ızgarada pişirip yedim.Ama ekmek yok, karbon yok, kola ve benzeri içecek yok, yağ yok, tuz yok.Valla ben nato kafa olduğumdan bana makul geldi, dukan çakması gibi bence pro ağırlıklı olduğu için de daha sağlıklı.Yani süt var et var yoğurt var daha ne olsun değil mi bacım?Suyu da 3 litre içtim, ne başım ağrıdı ne bir şey.Valla çok hırslıyım, sıkıldım 100 gramlardan, 200 gramlardan, aynı kiloda kalmaktan.Her şeyi yiyip kaplumbağa gibi gıy gıy gitmeyi de denedim, şok diyetleri de denedim.Şimdi makul bulduğum çakma dukan yapıyorum; tek farkla ; suyun ve sporun canına okuyarak.Biraz da bunu deneyeyim bacım, olmadı elbet şişman için bir başka alternatif hep vardır
günaydın kızlar,
rezalet bir hafta sonu idi başkan seni ekledim canım dukan yemek tariflerine bak netten hesaplamanı yap hangi evreyi kaç gün ayrıca dukan yemek tariflerinin facedede sayfası var bu gün pazartesi biraz yoğunum öğlen gene bakarım konuşuruz
önemli olan kendini iyi hissetmen ya... inşallah işe yarar :) ekmek yok diyorsunda bugün benim dukanmanın 2. günü.. ama ekmeği deli gibi özledim.... yahu adamlar krep tarifi vermişler yulaf kepeği yumurta ve yoğurttan yapılan dün denedim herhalde yulaf çok kaçtı berbatta olsa ekmek yerini tuttu.. e bugün denedim 2 saat başındamı bekleyim pişsin diye başlarım ulen dedim şimdi senin yulafınada kepeğinede.. ama tabii ekmek yemedim..ekmek nerdesin..dukan emmi seni niye yassahladı
canım ilk evreyi pazar başladım cumartesiye kadar yani 7 gün.. ikinci evre zaten 1. evrede nekadar verdiğine göre hesaplanmıyormu?
herkese günaydın.ya benim gözüm döndü sabah bi yufka vardı evde hemen bi gözleme yaptım yedim şimdi de pişmanlıktan ölüyorum.günün devamında yoğurda abanıcam artık napalım
akşam ben de izledim survivoru ağzımın suları aktı resmen.ondan önceki gün de sucuk ekmeği izlerken öyle olmuştu izlemiycem artık vallaakşam da çikolataları görünce açtım interneti milkanın sitesini onlara baktım durdum bu arada avcumu da yaladım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?