Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merak ettim şimdi ne süprizii yahu. Ne zaman açıklama yapıyorsun. Merakla bekliyorum bak. Hem ben çok meraklıyım.

Işte kilo bildirimleri!!!!

slm kızlar benim tartı yüzümü hiç güldürmedi 71.40 çıktım ama adetim yaklaştı ödem var die düşünüyorum ben inş haftaya daha ii olcak

geçen hafta 67.5
bu hafta 66,7
daha iyi olabilirdi ama maalesef
neyse daha iyisi haftaya inşallah

günaydın kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim hemde hiç((
kilom 54.5 hayırlı olsun bana
giderken 52 dim şimdi 54.5 aferin bana kendimi tokatlamak istiyorumya çok moralim bozuldu.

Selam kızlar nehaber ( bende her mesaja aynı başlıyorum ya )

biliyorsunuz bugün benim dukanımın 1. günü

sırf protein yiyeceğim cumartesi gününe kadar. bakalım ne kadar verecem :)

bugün şuana kadar yediklerim:

sabah: 1 yulaf kepekli krep ( dukan ) 1 yumurta
öğlen: ızgara tavada kızarmış tavuk göğsü
2 bardak süt
akşam: henüz bilmyiorum sanırım yumurta yiyeceğim..

kızlar karşımda annem abim kardeşim limonlu kek yiyorlar.. ama ben yemiyorum. keki ben karıştırdım normalde daha keki çırparken kaşıklıyodum kek piştikten sonra o limonlu şekerli sosu dökerken bir anda kaşığı yalamamak için kendimiz zor tuttum kızlar.. ama yalamadım
ayrıca annem öğlen patates tavası yedi ben ona ısıttım ya bir anda o mis gibi koku burnuma gelince dayanamicam sandım ama yemediim

akşam yemeğimede karar verdim:
haşlanmış tavuk eti.. bu sabah yumurta yedim akşamada öğlenden kalma etleri yiyeyim bari..............:26:

dukan diyetinin kitabının çoğunu yuttum kızlar.. 1. evreyle ilgili olan bölümü yuttum ve 1. evrede yenilebilen yemek tariflerinede baktım.. birde 1. evre için 1 haftalık planda var. ben onu uygulamam. birazdan tariflere bakacağım ve yarın ne yiyeceğime öyle karar vereceğim..

özgeeeeeeeeeey nerdesin? facebooktada eklemedin beni.. ben seni bulamadımda ayrıca ben protein zehirlenmesi yaşamam dimi..

Geçen gün sanırım dündü hatta survivor'a bakıyorum.
Ben açken onlar ödül mü ne kazanmışlar, sucuk ekmek yiyorlar böyle köpüre köpüre
Onlar yedi ben sövdüm derken artık ahım mı ne tuttu Mustafa Topaloğlu kendini yere attı "tokluktan ölüyorum, patlayacağım" diye bağrınmaya başladı İçimden "yersen fil gibi olacağı bu "dedim

Sabahtan beri açtım, şimdi iki parça bir şey yedim, sonra kendimi yere atıp "bayılaaazaam çok yemişim" diye kıvrandım.
Eşim de dün duymuştu uzaylıya dediklerimi, "bak adamın ahı tutmuş, sen de onun gibi yerlerde sürünüyorsun" diyor.

Yarın sabah dersim var, öğlende de banka dersi var.7de evden çıkıp, öğleden sonra 3te geleceğim eve.
Yanımda su mu taşısam yoksa çölden gelmiş insan gibi her derse gittiğim yerden sevabına bana 1 litre su mu desem bilemedim
Hadi hiç su görmemiş gibi paso su istedim, içtim ondan sonra elalemin tuvaletlerine mi ikide bir gireceğim
En iyisi eve gelene dek çay falan içmek, çişi tutmak, eve gelince uzunca çiş yapıp yarım kilo vermek, sonrasında yatana kadar damacanaya ağız dayamak bence

Neyse..Şimdi biraz mekik çekeyim, bisiklete bineyim, duş alayım, saçlarımı sarayım, kıyafet ütüleyeyim, ders notu hazırlayayım,çantamı hazırlayayım sonra da zıbarıp yatayım

Herkese mutlu bir haftabaşı dilerim şimdiden.

ay winston bacım gördünmü milkaları nasıl götürdüler survivor da. öldüm resmen. acım accc. akşam yogurtun içine etimek koydum yedim. gündüzü hiç sormayın. öğlen sadece elma yemiştim. buarada yeşil çayı unuttum resmen. kahve cekiyor canım. hele telvesine dayanamıyorum. gene kanım düştü sanırsam

bana bu uyguladıkların sağlığını ciddi derecede tehlikeye atıyormuş gibi geliyor winstoncum..

Bugün seyretmedim bacım iyi ki de seyretmemişim desene Ekran önünde çatlardım demek
Ben pek izlemiyorum ya, benim hayvan zaafım var, yazık günah yakalıyorlar yengeci, sevip "aa ne güzel, ne şirin" sonra atıyorlar kaynayan kazana, geçen de iguana yakalamışlar, nasıl sevimli bir şey, elden ele gezdirdiler, sonra biri "hadi keselim yiyelim et ettir" dedi.Len orada 15 kişisin, iguana etse etse 50 gram et eder o 50 gramı 15e bölünce karnın mı doyacak hödüğün evladı? diye olmayan tırnaklarımı yedim sinirden.Neyse sonunda kızlar yazık mazık dedi de hayvan kurtuldu.

bana bu uyguladıkların sağlığını ciddi derecede tehlikeye atıyormuş gibi geliyor winstoncum..

Başkancım eski diyetlerime nazaran daha makul yiyorum bacım, düşündüğün için saolasın.
Se-zen'e renk vermeyeyim diye yazmadım ama sabah sütümü içtim, öğlen cacığımı yedim, sade nescafe içtim, akşam da 2 hamburger eti yanında cacık, 4-5 tane de arpacık soğanı ızgarada pişirip yedim.Ama ekmek yok, karbon yok, kola ve benzeri içecek yok, yağ yok, tuz yok.Valla ben nato kafa olduğumdan bana makul geldi, dukan çakması gibi bence pro ağırlıklı olduğu için de daha sağlıklı.Yani süt var et var yoğurt var daha ne olsun değil mi bacım? Suyu da 3 litre içtim, ne başım ağrıdı ne bir şey.Valla çok hırslıyım, sıkıldım 100 gramlardan, 200 gramlardan, aynı kiloda kalmaktan.Her şeyi yiyip kaplumbağa gibi gıy gıy gitmeyi de denedim, şok diyetleri de denedim.Şimdi makul bulduğum çakma dukan yapıyorum; tek farkla ; suyun ve sporun canına okuyarak.Biraz da bunu deneyeyim bacım, olmadı elbet şişman için bir başka alternatif hep vardır

iç bacım ne yi varki kahvenin . şekersiz iç veya çook az şeker koy öyle iç . beni acayip tok tutuyor sizleri bilmem ama . ben her gün 1 tane içmeye seviyorum.

günaydın
sabah yarım yufka ekmek arası maydanoz peynir dürüm yaptım yanına salatalık domates .291 cal.fazla fazla hesapladım. aman eksik olmasın fazla olsun.
spor olarak dün 1,5 saat yürüdüm. bugün tarım saate olsa yürüyeceğim. acayip şişim. bende böbrek problemi var . parmaklarım bile şiş. zaten sabah ta tartıda + çıktım. ziyanı yok.
herkese güzel bir gün diiyorum. burası berbat yağmur yağıyor.

Günaydın kızlar,
Kahvaltımı yapıp işime geldim birazdan çıkıp sigara bırakma merkezine gideceğim. Sanki eşim de bıraktım gibi sabah 4 tane sigara kalmış almıyor yenisini, gidicem ya hemen bırakıcam sanki. Yahu adamlar sigara damarını mı kesiyorlarda öye hop diye bırakayım. Konuşacaklar beni ikna etmey çalışacaklar bende onları ikna edip sigaraya başlatıp çıkıcam. Valla bende 19 mayısa kadar bırakmamaı istemesin fena yaparım orada onu. 20 mayısta bırakırım ama. Ya da bıraktıracaksa devlet estetik ameliyatımı karşılayıp fazlalıklarımı alsın öyle bırakırım. Sonra birde metobolizmamın yavaşlaması ile uğraştırmasınlar beni. 1 ay kalmış zati 1 ay daha idare ederim. Bu arada geliyormuş ben öğlen sigara içmiyorum kızlar o ne diye. ne gülerim hee. Bakın beynimi yıkarlarsa siz beni uyarın tamam mı? görüşürüz canlar. Bu arada sankim zorla gidiyorum he. Kendim istedim halbuki. ama işte böyleson ana yaklaşınca sardı beni bir korku.

günaydın kızlar,

rezalet bir hafta sonu idi başkan seni ekledim canım dukan yemek tariflerine bak netten hesaplamanı yap hangi evreyi kaç gün ayrıca dukan yemek tariflerinin facedede sayfası var bu gün pazartesi biraz yoğunum öğlen gene bakarım konuşuruz

günaydın 3.takım güzelleri
ben bu kalori sayma işini sevdim inş sıkılmadan dvm ederim ilk defa haftasonunu kontrol altında geçirdim sabah tartıda yüzüm güldü bu sabah kahvaltı faslını 206 kaloriyle kapattım...
yediklerim çeyrek bazlama, 2kk peynir, 5 zeytin, salatalık domates, 1 bardak çay...

çok doğru bir iş yapıyorsun. klasik olacak hem bedenine hemde kesene zarar . ciğerlerini bir düşünsene ne hale geliyor. sana yazık başka hiç kimseye değil. sigaradan arttıracağın parayıkendine harca . hadi sana kolaylık diliyorum.

önemli olan kendini iyi hissetmen ya... inşallah işe yarar :) ekmek yok diyorsunda bugün benim dukanmanın 2. günü.. ama ekmeği deli gibi özledim.... yahu adamlar krep tarifi vermişler yulaf kepeği yumurta ve yoğurttan yapılan dün denedim herhalde yulaf çok kaçtı berbatta olsa ekmek yerini tuttu.. e bugün denedim 2 saat başındamı bekleyim pişsin diye başlarım ulen dedim şimdi senin yulafınada kepeğinede.. ama tabii ekmek yemedim.. ekmek nerdesin..dukan emmi seni niye yassahladı

canım ilk evreyi pazar başladım cumartesiye kadar yani 7 gün.. ikinci evre zaten 1. evrede nekadar verdiğine göre hesaplanmıyormu?

dukan diyetimin bugün 2. günü... proteine devam..

sabah kahvaltım: 1 yumurta ve 1 yumurtanın sarısından yapılmış omlet ( o yumurtanın beyazı nerde derseniz dukan krep yapacaktım olmadı sarısıda omlete geldi iştee )
ve 1 bardak yağsız süt içtim...... evimi şöööyle güzeeel bi temizleyeyim diyorum mis gibi yapayım sonrada dukan kitabımdaki veya facebooktaki tariflere baka baka ufak bi liste hazırlayayıp alışveriş yapayım

hadi SA kaçar dünya işi var bugün.. süpür sil çamaşır dür yıka as toz al topla.. evdeki herkes grip onlara bak nazlarını çek

hasta olmak neysede hastayken ''aaaaah amaaaaan anneciiim ağırıyoorrr hastayııım yardım ediin çorba yapııın '' diye inleyenlerden gıcık alıyorum ben hasta olduğum zaman ölecekmiş gibi olluyorum ama böyle yapmıyorum.. ne yazıkki evde 5 kişiden 3ü grip... ve 3üde inliyor... ve biliyorum... eşimde hastayken nazlananlardan inleyenlerden

herkese günaydın.ya benim gözüm döndü sabah bi yufka vardı evde hemen bi gözleme yaptım yedim şimdi de pişmanlıktan ölüyorum.günün devamında yoğurda abanıcam artık napalım

akşam ben de izledim survivoru ağzımın suları aktı resmen.ondan önceki gün de sucuk ekmeği izlerken öyle olmuştu izlemiycem artık valla akşam da çikolataları görünce açtım interneti milkanın sitesini onlara baktım durdum bu arada avcumu da yaladım gerçekten

ilk evre atak; ödem atıyoraun
2 evre seyir istediğin kiloya düşene kadar devam ediyor

Selam kızlar,
gittim geldim. sigarayı bıraktım mı hayır.
Aynı şeyleri söylediler. Ama ben amacaıma ulaştım. Bir ilaç varmış benim derdim de oydu zati. Sağlık bakanlığı öneriormuş. ben onu reçeteye yazdırayım diye gittim ama reçetesiz de satılıyormuş. 200 TL civarında fiyatı ama önemli değil. Kadın sordu yakınlarda önemli bir gün falan varmı diye. Ona göre tarih belirleyelim dedi. Dedim ki var. 19 mayısa kadar bırakamam. İddaya girdim kahvaltı yapıcam sonra kızlarla kahve keyfi yapmadan olur mu? Fal bakıcaz karşılıklı (biliyomusunuz bu arada, neyse ben bakarım olmadı size) Dedi bayaa uzunmuş, olsun dedim o zamana kadarda azaltırım birazcık. Neyse konuştuk çıktık. Eşimden sigar istiyorum o da ban gülüyor yahu ne sanıyorsa bu işi. girdim yarım saat konuştum ve sigarayı bıraktım. E bu kadar kolay olaydı herkes bırakırdı o zaman. insanlar niye kendine eziyet etsin.
Şimdi geldim ikinci kahvaltımı yapıyorum bir taraftan. Ne yediğim sır. Malum kopya çekenler, hasetlenenler olur.
Ama düşünüyorudmda biz 5 kilo verecektin sanırım ben almaya odaklanmışım. Gerçi önümde 1 ay var. Ya böyle süre uzun olunca da insan amannn haftaya başlarım diyip duruyor. :26:

Sabah yediğin sorun olmaz. Sen akşama yememeye çalış. Sabahkini harcarsın nasıl olsa. Akşam yoğurt yersen telafi etmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…