Selam kızlar,
gittim geldim. sigarayı bıraktım mı hayır.
Aynı şeyleri söylediler. Ama ben amacaıma ulaştım. Bir ilaç varmış benim derdim de oydu zati. Sağlık bakanlığı öneriormuş. ben onu reçeteye yazdırayım diye gittim ama reçetesiz de satılıyormuş. 200 TL civarında fiyatı ama önemli değil. Kadın sordu yakınlarda önemli bir gün falan varmı diye. Ona göre tarih belirleyelim dedi. Dedim ki var. 19 mayısa kadar bırakamam. İddaya girdim kahvaltı yapıcam sonra kızlarla kahve keyfi yapmadan olur mu? Fal bakıcaz karşılıklı (biliyomusunuz bu arada, neyse ben bakarım olmadı size) Dedi bayaa uzunmuş, olsun dedim o zamana kadarda azaltırım birazcık. Neyse konuştuk çıktık. Eşimden sigar istiyorum o da ban gülüyor yahu ne sanıyorsa bu işi. girdim yarım saat konuştum ve sigarayı bıraktım. E bu kadar kolay olaydı herkes bırakırdı o zaman. insanlar niye kendine eziyet etsin.
Şimdi geldim ikinci kahvaltımı yapıyorum bir taraftan. Ne yediğim sır.Malum kopya çekenler, hasetlenenler olur.
Ama düşünüyorudmda biz 5 kilo verecektin sanırım ben almaya odaklanmışım. Gerçi önümde 1 ay var. Ya böyle süre uzun olunca da insan amannn haftaya başlarım diyip duruyor. :26:
1 kase salata içine bir dilim salam doğradım kızımın tabağından 3 yk makarna toplam 255cal
akşama kabak yemeği bol yoğurtla yer bu işi bitiririm
ha yazmayı unuttum küçük bir kaçamak yaptım şu küçük hobby çikilotadan bir danecik yedim
hesapladım 41 calmış .
S.A şu ekmek işini simlanın blogundaki mikro dalga ekmeği ve tost isimli tarifi ile çözebilrisin. Ben ondan yapıyordum ki hala yapıyorum. Resmen ekmek yerine geçiyor. Ben hala yiyorum ve yemeği de düşünüyorum. Tostu süper oluyor. Hem ne güzel kendi ekmeğini kendin yapmış oluyorsun, içinde ne var biliyorsun. Tavuğun falan altına koyup salçalı su ile yaptığında iskender bile yapılıyor. simlanın bloguna bakmalısın kesinlikle. Ben hala takip ediyorum.
Tünaydınnn analar, bacılar gardaşlaar
Sabah 6 da kalktım yollara düştüm ve şimdi eve geldim.Tek kelimeyle şu an geberiyorum yorgunluktan
Öğlen bankaya derse gittim, baktım daha vakit var, gişelerin önüne çöküverdim, güvenlikçiden gişecilere kadar tip tip baktılar, bir de banka boş yani düşünün, malının biri boş bankaya girip bekleme bankına oturuyor artık neyi bekliyorsa
Baktım soyguncu gibi bankayı gözetlercesine oturuyorum rahatsız olup öğrencinin yanına çıktım, o da tam yemek söylüyormuş, ohh ne güzel dedim içimden.Israr üstüne ısrar, sonunda diyette olduğumu söyledim, diyet yemek söylerim dedi hatun.Allah var çok iyi biri ama bilmiyorki ben se_zen'den o çeki almak uğruna acımdan ölürüm gene de yemem
Nitekim yemedim.(Nitekim ne ya, Bülent Ersoy Türkçesi olsu neyse)
O da yanımda yemek zorunda kaldı, ben yemiyorum diye o çekindi, ben de o yiyor diye acı çektim, özetle acı dolu bir ders geçirdik
8 saat dışarda olacağım diye korkumdan su bile içemedim çiş problemi yaşarım diye
Şimdi 1 litre suyu diktim yanıma, içip bitirip biraz uyuyacağım yoksa akşamı göremeden dedeler gibi salya akıtıp koltukta uyuyacağım.
Hem böylelikle içimdeki leptin hormonu iyice tavan yapar, yağlar parçalanır (düşünce gücüyle zayıflayan tombiş winston)
Alıntıya bile mecalim yok vallaha;
@Se_zen bacı, bahsettiğin hapları tahmin ediyorum, 2-3 ay kullanmak sonra azat-ltarak kullanmak lazımmış, eğer sigarayı bırktım diye hapı bırakırsan geri başlıyormuşsun, gerçi sen daha iyi bilgi almışsındır kesin.Bir de bu hapların en büyük özelliği abidik gubidik rengarenk rüyalar görmekmişŞimdiden uyarayım.Bana pahalı gelmişti zamanında ne yalan söyleyeyim.3 kutu alsam 600, eşim de 3 kutu alsa 600 etti 1200 falan demiştim.Gerçi verdiğimiz sigara parası 6 ayda bunu buluyor, o yüzden benimki sigara bırakmak istemeyen şişmanın bahane bulma çabası işte
Ben zayıflamadan böyle bir sürece giremem valla, önce zayıflayacağım, sonra kilomu biraz muhafaza edeceğim, beslenme alışkanlıklarımı törpüleyip öyle bu işe girmeyi düşünüyorum.
Umarım sen bana model olursun, kolaylıkla bırakır bu konuda da beni motive edersin.
@Ejje bacı, onca alkış kıyamet yaptık sana, vay ne güzel yiyor vay sürekli spor yapıyor diye.Sabah sabah yediğin o şey (beynim şu an kulaklarımdan akıyor unuttum ama fena bir şey diye kalmış aklımda) bence sana yakışmadı bacım.
İmam şaaparsa cemaaat 2 katı şaaparmış, bence bozma kendini.
Ayrıca sen de bilirsin ki, bundan acuk, şundan acuk derken o geri dönüşü olmayan yola kolay gireriz biz.
Bence iradeni bozma bacım, yolundan git ve bizlere de örnek ol.
Hem 19 mayıs gelecek, 4 ince hatun buluşacağız, o günleri düşün
@S_a, bacım sen dukan'ın sitesinden test yapmadın mı? Seyir süresini falan sormuşsun galiba.
Sana özel gün gün grafiklerle sunuyor sitede.
Bu arada 7 gün atak çok değil mi bacım?
Ben de o kilolarda test yaptığımda bana 5 gün demişti.
Hatta geçen yaptığımda (77de falan galiba) 1 gün demişti
Gerçi o sorulara verilen cevaplara göre sonuç şekilleniyor ama ne bilem bana çok geldi.
İsmini anmadığım arkadaşlara da selam ediyorum.
Baba yorgun, gider yatar...
Herkese hafif bir gün ola.
bacım ( artık bende bacım demeye başladımablamı desem ) ya ben onu daha yeni duydum hesaplanabildiğini dur bi onada bakayım ya ben kitapta okudum 20 kilonun üzerinde zayıflamak isteyenler 5-7 gün arası yazıyordu.. bende 7 gün yapam dedim.. 65 kilo olmak istiyorum.. aaa 20 kilodan azmış.. en iyisi ben gidip hesaplayayım şu evreyi
Şu an kamil amca diye seslensen dönüp cevap veririm o derece
Dün sabaha karşı 4te yattım, 6 da kalktım, taktım koluma çantayı, laptopu, kucağımda kitaplar ora senin bura benim eğitim aşkıyla tutuşan şirketlerde çene patlattım
Şimdi açlık, uykusuzluk, yorgunluk ile resmen içim hırlıyor
Eskiden bir Kuşum Aydın vardı, o herkese "bacım" derdi
Ben de kuşum winston oldum burada
Ablaya mablaya gerek yok bacım ya, kuşum de bana yeter
Kızlar bu arada Ajdar diye bir manyak vardı şu "muz gibiyim muzzz ohhh ohh" diye şarkı söyleyen.
Yeni albüm yapmış, "şahdamar" diye parçası var.
Moraliniz bozukken bir gün dinleyin, yemin ediyorum ne dert kalıyor ne tasa, "rabbim ben bunun gibi değilim ya, sana binlerce kez şükür olsun" diyeceksiniz, hayatı daha çok seveceksiniz
Neyse ben bu sefer cidden uykuya kaçar.
Size iyi sohbetler.
Sezennnnn!!!!! ekmeğimi yaptım şuan yiyorum.. valla canım çok teşekkür ederim...!!!
kızlar ekmeğimdeoldu artık tutmayın beni.. ben artık bundan sonra bitek bu ekmekten yerim ya!!! çooook mutluyummm!!!!!!!
selam kızlar
bende dukanın lavaşını hala yapıyorum. kahvaltıda peynir maydanozla yiyorum. geçen arasına tavuk parçaları marul ve az turşu koydum kendi tavuk dürümümü yaptım.
valla kızlar bu kalori sayımı baya iyi gidiyor. inşallah bozmam .
Sabah yediğin sorun olmaz. Sen akşama yememeye çalış. Sabahkini harcarsın nasıl olsa. Akşam yoğurt yersen telafi etmiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?