Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S_A valla baya gaza geldin bu son zamanlarda.dukan sana yarıycak bence vereceksin kilolarını inşallah listeye de girersin bu hafta çünkü galiba baya kilo veriliyo atak evresinde ben de sizlerden öğreniyorum bu dukan nedir diye.

ve de bugün yediklerim nerdeyse dünküyle aynı gibi ama yine de yazayım
sabah:gözleme yaptım bi güzel de yedim sonra da pişmanlıktan öldüm
ara öğün:5 badem
öğle yok acıkmadım da zaten
ara öğün:küçük küçük domateslerden yedim 5-6 tane(tombito mu ne adı metrodan aldım çok güzel ya çerez gibi yiyesim geliyo )
akşam:4-5 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek
3 yk light yoğurt
ara öğün:1 bardak süt

spor:100 dk spor salonu

ayy gaza geldim ama inşallah aniden fren yapmam..!!! evet evet ama benim tek bir korkum var ..

oda acaba proteinden çok yiyp kilo alırmıyım acaba

Selamlar hatunlar,

2 saat uyudum ve çoook iyi geldi.
Rüyamda buluşmayı gerçekleştirmişiz ama bizim buluşacağımız gün ve saati buradan yazdığımız için diğer hatunlar da okumuş, onlar da gelmiş Ve buluştuğumuz yer benim evimmiş Tam 50 hatun sürekli kapı çalıyor ve hepsi tek tek "ben kadınlar kulübünden geldim" diye eve giriyormuş.Hepsi de açmış ve bende sadece süt ve yoğurt varmış.Yoğurttan yoğurt çorbası mı yapsam diye mutfak faresi gibi habire mutfakta uğraşıyordum.Bu sırada birisi hediye niyetine 10 kiloluk çekirdek almış, herkes yemiş ve yerlere atmış kabuklarını.Salona bir geliyorum ki çekirdek kabuğu dağı olmuş.Bu arada pembe bir gece elbisesi giymişim ve şişmanım Ama iyi haber; se_zen gelmemiş (Yani o da büyük olasılıkla şişman hehe )
Neyse birden bağırmaya başlıyorum, "siz parka mı geldiğinizi sanıyorsunuz? ev burası ev, çekirdekleri niye yiyip yere atıyorsunuuuuzz?" falan diye ve herkesi kovuyorum evden.

Bağırırken uyanmışım.Garip bir rüyaydı ya da her zamanki gibi diyeyim

Akşam yemeği tamamdır, şimdi biraz çay keyfi yapıp oyun oynayıp arada spor yapacağım.
Sonra görüşmek üzere, herkese kabussuz bir gece dilerim

rüyan hayır olsun winston ama çok güldüm gerçekten garip bi rüyaymış....
ben bugünü 1350 kaloriyle kapatmış bulunmaktayım...

ayyy ne güldüm ya. Rüyalarından bir rüya kitabımı yazsan.
bu arada ben gelmemişim ya, o gün hava rüzgarlıymış ve ben 48 yerine 45 kiloya düşümüşüm. Ve rüzgardan uçmuşummmm.....

Gene nerelerdesiniz ya.
Kızımla kocacım içerde yağlı tost, sucuk yumurta ve makarna yiyor. Yanlarına gidemiyorum açlıktan yoksa dayanamıycam. başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum.

selamın hello arkadaslar.ölüyom resmen. yorgunum acım karnım agrıor.cırcırıye gibi olmuşum. sabah 1 bardak süt (winstonla ejje yi kıskandım) öğlen yogurda 2 dene etimek dograyıp yedim. akşamda 2kaşık bulgur pilavı avuc içi kadar tavuk eti 3 yemek kasıgıda yogurt yedim. ve ben suan acımmmmmmm

bu arada winston su yabancı gacıların uyguladıgı diyetlerde yeni gelişme varmı. ingilizceni hep ders vermekte kullanma yahu

Kızlaaarr dağ kadar bulaşık yıkadım :26::26:

ay yoruldum...!!! sürekli çene yapan bir babam olmasa o mutfakta yıkadıklarımı bırakıcam kendileri kurusunlar.. ama içimden bir ses hadi kocan msne gelmeden kalk diz onları yerine diyor

winston hayırdır inşallah ama baya güldüm ya sen forumun etkisinde kalmışsın

kızlar ben şu bulaşıkları yerine dizeyim... normalde üşenmem hiç ev işi zevk benim için ama çok yoruldum ben

ama iyi birşey daha var... dukan puding yaptım vanilyalı.. birazdan onu yiyecem

rüyan hayır olsun winston ama çok güldüm gerçekten garip bi rüyaymış....
ben bugünü 1350 kaloriyle kapatmış bulunmaktayım...

İnşallah hayra çıkar bacım Gerçi ben şişmandım, se_zen de gelmediğine göre şişmandı pek hayır yok ama neyse
Eskiden rüya yorumlarına bakardım, bir süre sonra bunaldım çünkü her gece neredeyse abidik gubidik rüya görürüm, bak bak bunaldım.
Hayır olsun diyelim hayır olur inşallah.

ayyy ne güldüm ya. Rüyalarından bir rüya kitabımı yazsan.
bu arada ben gelmemişim ya, o gün hava rüzgarlıymış ve ben 48 yerine 45 kiloya düşümüşüm. Ve rüzgardan uçmuşummmm.....

Yok bacım öyle bir şey olmuyordu hiç hayal kurma Hem rüya benim rüyam alla alla yoktun , kaçmıştın, şişmanlıktan saklanmıştın diyorsam öyledir Gelmedin ve 10 kiloluk çekirdeği kaçırdın

bu arada winston su yabancı gacıların uyguladıgı diyetlerde yeni gelişme varmı. ingilizceni hep ders vermekte kullanma yahu
Yok bacım ya, en son yabancı bir hatunun yüzüne yumurta sarısı sürme videosunu uyguladıktan sonra 3 gün omlet gibi kokmuştum o zaman tövbe ettim ecnebi şeylere
Bir de nerdeyse gelmiş geçmiş tüm videoları izledim Daha yeni bir şey yok, yeni trend yok yani
Ama geçen garibim annem madonnanın 15 günde 8 kilo verdiren diyetini mi ne okumuş, bana telefonda anlatıyordu.
Sabah yarım greyfurt,öğle yarım greyfurt, akşam yarım greyfurt diye giden bir diyet, he yanında balka yemekler de var ama özelliği greyfurt olayıymış.
Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ya, alkol, greyfurt, antibiyotik almıyorum hapın koruyuculuğunu düşürmesin diye, hoş greyfurtu ağzıma sürmem gerçi ya.
Bu diyet bana şu benim yaptığım sabahları bir meyve yanına pro diyetini anımsattı.Aynı kapıya çıkıyor, ekmek falan yask zaten, istersen araştırırsın.
Ben başka şeyleri okumayı bıraktım, ben zayıflayacağım ve millet beni okuyacak diyorum (hehe gaz dolu winston )

winston hayırdır inşallah ama baya güldüm ya sen forumun etkisinde kalmışsın

Evet bacım ya, se_zen sağolsun yarışak, buluşak, ödül kazanak diye benim gibi iddia manyağı birine gazı verince şimdi sürekli aklım fikrim bu 19 mayıs buluşması oldu valla Bugün öğrenci derste "mayısa da az kaldı" dedi, adamın kafasına tahta kalemini fırlatıyordum Nasıl az kaldı yaaa, benim daha kilo vermem lazım, yavaş gelsin mayıs falan diye içimden söylendim
Hayırlısı diyorum, se_zen'e de daha mayısa çooook var, yavaş yavaş kilo ver bacım diyorum

İlk posta uykumu uyudum uyandım. Kızımı kaldırdım tuvalete, Sonra açlıktan ağzıma bir kaç lelbeli attım, elimi iki oynatayım dedim aldığım kaloriler gitsin bu aralar kızımı uyutmaya girip onunla uyuya kalıyorum, her gece çay demleyip bir bardak içemeden uyuyorum , kocam şimdi yarın sabah söylenmeye başlar.

günaydın kızlar
güneşli bir gün
bu sabah 337 calorilik bir kahvaltıyla güne başladım. kızlar dün akşam çook kötü bir şey yaptım ve 1 dilim yaş pasta yedim.:18:
2 haftadır dayandım dün akşam patlak verdi. bugün telafi edeceğim .
benim toto nerdeyse kayboldu ama göbek öylece çok az bir gevşemeyle orda öylece duruyor.akşam yere oturdum 7-8 yıldır ilk defa kemiklerimi hissetim totom acıdı yerden kalktım.bir sevindim bir sevindim anlatamam ama göbek canımı sıkıyor.
sınava 10 gün kaldı . çok çalışmam lazım. biraz diyeti gevşetmeyi düşünüyorum. sınavdan sonra baya azimli bu işi bitirmeyi düşünüyorum. kızlar ben kaçar by

valla canım bravo sana neden yapamayasınki yapasın bir ay sonra 8 kilo vermiş süper bir hatun olursun zaten çok güzelmişsin cidden zayıflık sana çok yakışacak ben bile şubattan buyana bir dünya kaçamakla 10 kilo verdim burda yaparsın yaparsın

günaydın kızlar;

dün yaptıklarımı yazayım hemen

sabah : 1 bardak kakaolu süt

öğle salata fasulye yemeği susuz

akşam annem karnıyarık yapmıştı ama yağsız dı ondan yedim

servisle işten gelirken 3 durak ilerde indim ve 1 saat yürüdüm süper geldi bu günde yapıcam

1.5 litre su 2 fincan çay

Günaydın kızlar,

Sabah sabah yine kocacımın hainliği ile uyandım evde ki sucuklu tost kokusu ile. Hem sucuklu hem kaşarlı hem domatesli tsot. Üstelik masum da değil bol kaşarlı . en sevdiğim ve dayanamayacağım cinsten yani. Bir de bana hayır diyemeyeceğin bir kahvaltı hazırladım diyor. Niye ben yiyince o seviniyor anlamıyorum. Üstelik dün gece yediği 1 yağlı ekmekten sonra kendisi incecik bir dilim ekmek yiyor, bende ona sardım sen dedim tam tersini yapıyorsun bu sabah yediğini akşam yiyeceksin onu da sabah yemelisin. Adam varya benim 2 günde yediğim sebzeyi 1 ayda yemiyor ya, sonra da ben yağlı tost yiyeyim diye elinden geleni yapıyorum.

Sabah hem tostu yedim hemde ne kadar pahalı bir tost olduğunu düşündüm dudum, 100 TL değerinde bir tost yedim kızlar.
Üstelik tartıda da artıyım hala.

günaydın hatunlarrrrrr. bugüm mükemmelim. 7de kalktık kızımla. 1er dilim ekmek ecik peynir 1er tanede yumurta yedik beraber. sonra 8de evden cıktım 45dakka yürüdüm. suanda elimde altınabasak kemirip duruyorum.öğleden sonra mahalle ziyareti. birazda öyle yürüyeceğim. sonrada eve yürüyeceğim. havada güzel olursa kızımıda gezmeye götüreceğim. akşama ne yiyeceğim bilmiyorum

yine çok sessiz burası yahu bu akşamda yine 1 aat yüriycem bu akşam tempozyu biraz daha arttırıcam bu gün arkadaş form plus verdi içtim resmen wcye zor yetiştim kabızlık sorunu çekenlere birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…