dukan sayesinde burdan çıkmaz oldum..
akşama tavuklu çorbam veya somon fümeli dukan ekmeğim beni bekliyor.. belkide ikisinide yerim ( oha dediğinizi duydum ama dukan dediki bu besinlerden günün her saati istediğin kadar ee daha ne?
S_A valla baya gaza geldin bu son zamanlarda.dukan sana yarıycak bence vereceksin kilolarınıinşallah listeye de girersin bu hafta çünkü galiba baya kilo veriliyo atak evresinde ben de sizlerden öğreniyorum bu dukan nedir diye.
ve de bugün yediklerim nerdeyse dünküyle aynı gibi ama yine de yazayım
sabah:gözleme yaptım bi güzel de yedim sonra da pişmanlıktan öldüm
ara öğün:5 badem
öğle yok acıkmadım da zaten
ara öğün:küçük küçük domateslerden yedim 5-6 tane(tombito mu ne adı metrodan aldım çok güzel ya çerez gibi yiyesim geliyo)
akşam:4-5 yk ıspanak
1 dilim kepekli ekmek
3 yk light yoğurt
ara öğün:1 bardak süt
spor:100 dk spor salonu
Selamlar hatunlar,
2 saat uyudum ve çoook iyi geldi.
Rüyamda buluşmayı gerçekleştirmişiz ama bizim buluşacağımız gün ve saati buradan yazdığımız için diğer hatunlar da okumuş, onlar da gelmişVe buluştuğumuz yer benim evimmiş Tam 50 hatun sürekli kapı çalıyor ve hepsi tek tek "ben kadınlar kulübünden geldim" diye eve giriyormuş.Hepsi de açmış ve bende sadece süt ve yoğurt varmış.Yoğurttan yoğurt çorbası mı yapsam diye mutfak faresi gibi habire mutfakta uğraşıyordum.Bu sırada birisi hediye niyetine 10 kiloluk çekirdek almış, herkes yemiş ve yerlere atmış kabuklarını.Salona bir geliyorum ki çekirdek kabuğu dağı olmuş.Bu arada pembe bir gece elbisesi giymişim ve şişmanım Ama iyi haber; se_zen gelmemiş (Yani o da büyük olasılıkla şişman hehe )
Neyse birden bağırmaya başlıyorum, "siz parka mı geldiğinizi sanıyorsunuz? ev burası ev, çekirdekleri niye yiyip yere atıyorsunuuuuzz?" falan diye ve herkesi kovuyorum evden.
Bağırırken uyanmışım.Garip bir rüyaydı ya da her zamanki gibi diyeyim
Akşam yemeği tamamdır, şimdi biraz çay keyfi yapıp oyun oynayıp arada spor yapacağım.
Sonra görüşmek üzere, herkese kabussuz bir gece dilerim
rüyan hayır olsun winston ama çok güldüm gerçekten garip bi rüyaymış....
ben bugünü 1350 kaloriyle kapatmış bulunmaktayım...
ayyy ne güldüm ya. Rüyalarından bir rüya kitabımı yazsan.
bu arada ben gelmemişim ya, o gün hava rüzgarlıymış ve ben 48 yerine 45 kiloya düşümüşüm. Ve rüzgardan uçmuşummmm.....
Yok bacım ya, en son yabancı bir hatunun yüzüne yumurta sarısı sürme videosunu uyguladıktan sonra 3 gün omlet gibi kokmuştum o zaman tövbe ettim ecnebi şeylerebu arada winston su yabancı gacıların uyguladıgı diyetlerde yeni gelişme varmı. ingilizceni hep ders vermekte kullanma yahu
winston hayırdır inşallah ama baya güldüm ya sen forumun etkisinde kalmışsın
Kızlar hesaplamayı yaptım.. benim dukanın bitmesine daha 286 gün var..
yani 28 ocakta bitecek... tabii bu o hesaplamaya göre..
6 gün atak yapmam gerektiğini önerdi.. pekala o halde cumaya kadar yaparım cumartesi yerine
ayrıca atak evresindedeeeee 2,5 kg vermemi planlıyor.. bu dmeektirki cumaya kadar inşallah 79lu bir sayı görebileceğim
2. evredede 14,36 kilo vermemi planladı... hadi bakalım inşallah
2. evrede 1 gün protein+sebze 1 gün sadece protein yiyeceğim ..
başarırsam demiyorum başaracağım.. bu cuma ilk defa bireysellere gireyim ya neolur
günaydın kızlar
kahvaltı faslını 303 kaloriyle bitirdim...
Sende alıştın hemen kalori sayma işine. Sanırım en güzel ve en özgür kalori sayma yöntemi ile kilo veriliyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?