Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ah ah nerde o günler.hazirana kadar 85 olsam haarika olur ama.valla yediklerimi anneme söylemiyorum bile bi duysa mahveder beni.tabii ki bu böyle gitmez bu kadar az yemeyle yaşayamam ama en azından akşam yemeklerimi değiştirsem yoğurtla bi süre çok iyi olacak.

ben çok severim yüzük takmayı ama bir türlü parmaklarıma uygun yüzük bulamam o yüzden de arkası ayarlanabilen yüzükleri takıyorum.geçen gün bayaadan beri takmadığım bi yüzüğümü buldum dur bi deneyim dedim düştü parmağımdan ben de çok sevindim tabii.parmaklarım bile inceldi ya süper

valla ben de gaza geldim bugünden itibaren ben de mekik olayına giriyorum benim mekik aletim yok ama yere uzanıp çekerim.bi de spor salonundavar aletten orda da bi 200 çeksem ooo süper işte.ben haddimi biliyorum öyle ilk günden 1000-2000 falan yapamam yani.geçen bi gün kuzenimin eşi çok göbek yaptım diye mekik çekmeye başlamış.40 mekik çekmiş kuzenim de geliyo bunu anlatıyo bana işte biz artık akşamları mekik çekicez diye.aklıma siz geldiniz acayip gülesim geldi sonra da bi yanda 2000 mekik bir diğer yanda 40 mekik

oo gazan mübarek ola. zafere giden her yol mübahtır.hadi kolay gele .ha unutmadan bağırsak çalıştırıcı bir şeyler iç veya ye. acayip bağırsak temmbelliği yaşıyorsun.

hezaren82 önce sitesinden testi yap hangi evreyi kaç gün yapmalısın diye kafana göre atak yapma alış verişi yap ben genellikle şunları kullanıyorum;

içim light yoğurt
light veya zero kola
yörsan böreklik lor kullanıyorum
içimin yada pınarın light peyniri
de light salam yada polonez jambon
yığınla yumurta
doğalsan yulaf kepeği
bol yeşilçay
bol su

bu arada galiba bir kaçınız 2 haziranda buluşacak..

ben sizi ozamana kadar hep 500 gram verdi olarakmı yazacam?? bence bu süre çok uzun.. siz her hafta normal bildirim yapsanız daha iyi olur gibime geliyor..

Eğer senin için böylesi daha iyi olacak gibi geliyorsa, biz de öyle yaparız.
Başkan sensin.
Kilom 72, cumaya kadar değişim olur mu bilmiyorum.
Olur da unutursam, ya da giremezsem beni cuma günü 72 kilo olarak yazarsın.

vaayyy süpersşn maşallah bir atak var sende benimde 72 di dün o zaman cumaya kadar 71,8 olayım bari bende sana taktım naparsın senle kendi kendime yarıış halindeyim

sporumu da yaptım yemeğimi de yedim geldim.dün akşam kapuska yapmıştım ama öyle böyle değil bildiğiniz bir aile doyar o yemekle.her zaman vaktim olmadığı için bi yaptım mı bi tencere yemek yapıyorum sonra da kusanan kadar onu yiyiyorum o yüzden bi kaç gün menümde hep kapuska göreceksiniz bugünkü sporum düne nazaran daha kısaydı ama ben genelde bu kadar yapıyorum.bi de bugün nee farkettim biliyor musunuz eskiden bu kadar çok terlemiyordum üstümü değiştirirken bi baktım tişört sırılsıklam.hatta bombayı söyliyim külodum bile ıslanmış terden yuh yani dedim kendi kendime bu sabah tartıldığımda dünden tam 1 kilo az çıkmıştım bakalım yarın ne olucak.inşallah cumaya kadar eski kiloma dönücem

yediklerimi de yazayım gördüğünüz gibi normal beslenmeye geçtim
sabah:1 bardak süt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
domates
ara öğün:5 badem
akşam:5 yk kapuska
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 porsiyon çilek

spor:110 dk spor salonu + 300 mekik

herkese günaydın dün çok hafif geçti öğlen yemeğinde karnıbahar yedim akşamsa 1 bardak yy süt içtim bide arada 2 tane salatalık yedim pek canım bişey istemedi yürüyüşümüde yaptım sonrada erkenden yattım:)
bu gün sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
domates,salatalık,1 zeytin,peynir,biber,maydanoz
öğlen ve akşamı bilmiyorum gene arazim var ama akşam yemeyi düşünmüyorum yine süt içerim.
bugün bisiklet binicem birde karın hareketlerim var diyetisyen bacım vermişti onları yapıcam.
sabah işe yürüyerek geldim öğlen ve akşamda yürüycem sanırım günlk yürüyüşümü bu şekilde tamamlamış olucam
bu günlük benim programım bu kadar kızlar.sizde ne var ne yok sezen winston fena kapışmışsınız vallaha buluşmada bende orda olmak isterdim ama malesef olamıycam artık ayrıntıları anlatırsınız bize

günaydın dünkü menüm
sabah 2 kaşık yoğurt
öğle 3 kaşık yoğurt
ikindi 5 kaşık yoğurt
akşam salata
gece mısır ekmeğii (hep anamın yüüznden )
bol mekikkkk

günaydın kızlar
dün akşam 1 tabak z.yağlı taze fasulye 177 kalori yiyerek dünü 804 kalori ile kapattım gelelim spora 1000 mekik çektim 100 sopa hareketi ile sporumuda yaptım.1 saat yürüyemedim akşam yağmur yağdı .
bu sabaha gelelim klasik insan evladı kahvaltısı domates salatalık az peynir 1 dilim ekmek ve 2 dilim hindi salamı toplam 250 kalori
1 lt suyumu yanıma aldım öğlene kadar öğleden sonra 1 lt daha akşamda 1 lt .su işide tamam.
vay vay winston 72 ye düşmüş .amanın ne edem nerelere gidem. (hasetimden)
bacım yakışır sana.
çok pis hasetlendim. kıskandım. günlük 700-800 kalori diyordum.nayn artık 500 kalorilik yenecek 1000 mekik neki 3000mekik çekilecekkkk

Son düzenleme:
selam kızlar
1 lt suyumu içtim. oturduğum yerde karnımı çekip bırakıyorum. arkadaşlar dışarı çıkıncada döner sandalyede bir oyana bir buyana dönüp belimi çalıştırmaya çalışıyorum.
inşallah bir faydası olur.

bugün hava serin kapıları kapttım bende masamda kalkıp popomu duvara vuruyorum belimi çeviriyorum :)
yeşil çayımı içitim kara kara düşünüyom dün geceki msıır ekmeği bana yarın tartıda neye malum olucak daha 1 gün var ne yapsamdaa mısır ekmeğini yok etsem diyorum

kardeş unutmaki et tavukçuluğunda tavuğun en ideal yemi mısırdır. bir ziraatçi olara söyleyeyim. mısırdan ve ürünlerinden uzak duracaz.olan olmuş yapacak tekşey bu günü olduğunca hafif geçirip telafi edeceksin.
hava burdada kapalı ve acayip sıkıldım. depresyon moduna girdim girecem .hani bahar kuşlar kelebekler nerde

tbr ederim winstonum...

vaayyy süpersşn maşallah bir atak var sende benimde 72 di dün o zaman cumaya kadar 71,8 olayım bari bende sana taktım naparsın senle kendi kendime yarıış halindeyim

ayy bende winstonla sana takıldım :) biraz hızlanmam lazım yoksa beni sollayıp geçeceksiniz...
günaydın dünkü menüm
sabah 2 kaşık yoğurt
öğle 3 kaşık yoğurt
ikindi 5 kaşık yoğurt
akşam salata
gece mısır ekmeğii (hep anamın yüüznden )
bol mekikkkk

ekmeği gece yemeseydin yine etki etmezdi çünkü gün boyu pek bişi yememişsin hani dün diodun yediklerimi artırcam die :)

artırdım işte sık yiyom devamlı 2 satte bir iddam bitiyo pazar günü sonrasında sağlıklı yaşam dönücem :)
bunlar son çırpınışlarım :)

Günaydın bacılar, gardaşlar, çıtır ve zarif hatunlar,

Sabaha karşı Daye Hatun (bkz: Muhteşem yüzyıl) karşıma geçmiş "ben senin gerçek annenim" diyordu. Ben de dünden hevesli bir yapı içinde "vayy yaşasın, demek saraya taşınacağım, seninle birlikte yaşayacağım" diye kadının karşısında sevinçten göbek atıyordum Sonra da "ama ben evliyim, eşimi de saraya getirsem, harem marem bizi bozar, onca hatunun yanına eşimi sokmam, o kadıköy'de yaşasın ben sarayda yaşayayım" diyordum Len dümbelek 2012 yılında hangi saray, hangi harem desene
Eşimin alarmının çalmasıyla uyandım, eşime baktım "harem falan şimdi dert olurdu, böylesi daha iyi "dedim, sırıttım geri yattım

Neyse; gelelim diyet yani burada olma amacıma Ben ki sabah dersi olmadığında 12de kalkan, kalktığında hala uykusu olan, kahvaltı yedikten sonra yediği karbonhidratlarla şekerini oynatıp uyku moduna geçebilen biri artık geceleri 2de 3te yatsa da 9 da deli dürtmüş gibi sooon derece dinç ve de enerjik bir biçimde kalkabiliyor Bunu da bu ara içtiğim sebze&meyve sularına bağlıyorum.
Enerjik, dinamik ve de pek bir hareketliyim.
Spor konusunda; mekik bir yaşam biçimi oldu Artık saymıyorum ama sürekli tepesindeyim.Dün Hürrem'e bakarken bile yere yatmış mekik çekerek izliyordum, tuvalate gittikten sonra, çay içtikten sonra, yatmaya gider ayak gibi aklıma ne zaman gelirse (ki mekik aletini salonun ortasına koydum) çekiyorum.Bisiklet ise garibim üvey evlat gibi balkonda duruyor, ona da bu ara biraz daha fazla ağırlık vereceğim.
Sudan korkan adeta kuduz gibi biri olmama rağmen şimdi gene unutup gün içinde içemesem bile akşamları 2 litreyi içmeden yatmıyorum, ona da alıştım şükür.
Yemek kısmında da aslında herkesin bildiği ama sallamadığı gerçek şu; atıyorum bir pizza da yesek doyacağız, yağsız tuzsuz ıspanağın üzerine yoğurt koyup yesek de doyacağız.O zaman kalori almanın, şişmanken daha da şişmanlamanın ne alemi var? Mide babaannemin tabiriyle kör bir kuyu, ne atarsan onu alır.İçine sebze atarsak, sağlıksız şeyler atarsak gene doyacak ee yaptığımız bu zulmün anlamı ne? Millet "ayy 250 gram fazlam" varın derdinde ince ince gezerken bizlerin 4 kiloyu, 10 kiloyu, 20 kiloyu hala önemsemeyip inadında şişman kalmak için ettiğimiz bu eziyetin anlamı ne?
O yüzden durmak yok, hep birlikte devam diyorum.

72 kilo adına tebriklere teşekkür ediyorum.Se_zen'den de süprizi bozduğum, motivasyonunu kırdığım için özür diliyorum zira bizim istediğimiz bu değildi ama elde olmayan sebeplerle süpriz, motivasyon, ilgi, merak kalmadı.
Umarım 2 haziran bizlerin mezuniyeti, diğer arkadaşlarında hedeflerine yaklaştığı güzel bir tarih olur.
Gitsin kilolar, oynasın totolar, gelsin ince bedenler güzel kıyafetler diyorum.
Herkese mutlu ve hafif bir gün diliyorum.

@Yakar bacı,
3000 mekik mi dedin
Etme eyleme bacım, biz zaten 500 mekikle başladık iş 3000lere geldiyse, 5000de kapanışı yaparız ondan sonra da vücutçu ablalar gibi önümüze gelene bir tekme diye kol kola gezer adam döveriz

Eşim dün zaten diyor ki "sen zayıflama işini bitirince, body building'e devam et", "Niye seni dövmemi mi istiyorsun? "dedim
Mekiği çekerken düz çekmiyorum da ben, elleri yani parmak uçlarım kendime bakacak şekilde çekiyorum.Yani kollarımdan kendimi bir nevi kaldırıyor gibiyim, bu yüzden tuz dökme esnasında sallanan kol yağları artık kaslandı, evde Temel Reis gibi kollarımı kasıp "bak bak burada da kas çıkmış" diyorum Eşimin annesinin evinde 5 kiloluk dambılları varmış, gidip alayım dedi dün.
"Manyak mısın 5 kilo dambılla çalışsam kollarım Rambo kolu olur, dokunduğumu yere indiririm" dedim
Bana da diyor ki "eskiden pehlivandın, şimdi şampiyon oldun"

Kimse kendini "benim kocam beni her şekilde seviyor" demesin yani, benimki bile "ay ne gerek var" diye başından beri beni engelleyen, her şekilde sevdiğini söyleyen, kilo konusunda benim karşımda bugüne kadar tek kelime etmemiş bir adamdı ama şimdi "eskiden pehlivandın" demesi aslında onun bile beni ne şekilde gördüğünün bir açıklaması.O yüzden tabii sevdiklerimiz için değil kendimiz için zayıflarken, bu inandığımız masalları da unutmak lazım.Kim karısını yağ fıçısı gibi ve de kilolarından dolayı teyze gibi yaşlı görünümde ister ki?Hoş her şey fiziksel değil tabii ama 3-5 kiloyu veremeyecek kadar güçsüz, iradesiz ve de başarısız görünmek daha feci bence.

Neyse bacım, şimdi 3000 de kararlı mısın? Ona göre gecelerimi zehir edeceğim
Artık biraz da almancam var, ilk 1000i türkçe sayarım, diğerini ingilizce, diğerini Almanca derken bakarım sabah ezanı okunuyor olur
Ama bacım yaparsa, ben de yaparım üleyyyn

hızlandıkk geliyoruz bak dur bir hedefimde seni geçmek :)

winston okuyunca yazını gaza geldim.ben de şimdi sercem yere matı başlıcam mekiğe.sabah kahvaltım olarak bugün değişiklik yaparak bir haşlanmış yumurta ve bir dilim ekmek yedim.sütümü öğleden sonra içmeyi düşünüyorum.akşamüstü de yine spora gidicem ara vermek yok artık hergün gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…