Eşim "19 mayısa kadar bilemedin 2 hazirana kadar ses etmem sonra bir ağzımı açacağım tahmin bile edemezsin" diyor.Az yiyormuşum, sağlıksızmış bidi bidi falan.Ben de senin akşam menünü okudum bacım, "bak sen benim yarım kilo ıspanakla yoğurda az diyorsun, bacım bir biber ve yoğurt yemiş" dedim.
150 dakika harika bacım, yediklerin de çooook az.Bu gidişle hedefine ilk ulaşıp, 2 haziranda manken olarak yanımıza gelen sen olacaksın galiba150 dakika nedir ya? Biri bana ölümsüzlüğün sırrını anlatsa 150 dakika onu bile dinlemem yani, sen bir de spor yapmışsın...Vay.. vay..vay diyorum.
Çook hasetlendim.
Günaydınlar bacılaaaar,
Dün ile bugün arasında güzeeeel bir gram farkı görünce ağzım kulaklarımda güne başladım.
Yaşasın aç yatmak, yaşasın mekik, yaşasın incelmek diyorum
Ben takı takamam genelde, o 3 gram bile bana ağırlık yapar, az çok rahatsız bir insan olduğumu zaten anlamışsınızdır
Alyansı da bir gün takarım, 3 gün takmam, dün alyansı bir taktım taktığım gibi parmağımdan düştü
İnsanın parmakları bile erir mi yaBen de orta parmağıma taktım Onda bile bol oldu, demek benim parmaklarım da kalın kalın dolma gibiymiş Bir hafta sonra baş parmağına alyans takan tek insan olacağım kesin
Kuşlar böcükler, bahar havası, zayıflayan winston daha ne olsun değil mi? Kafama huni takıp, sokaklarda koşup "ben zayıflıyorum üleeeyn" diye her gördüğümü öpmek istiyorum
Hepimize hafif, mutlu, güzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah.
Az bakayım geçmişte neler kaynatmışsınız.
kesinlikle alkış bencede eskiden spor hocamla yapardım şimdi her akşam eve 1 saat uzaklıkta inip yürüyorum bende şu düzenli mekik çekenlere hastayım valla bu akşamdan itibaren başlıyorum ulen uykusuzluktan ölsemde yapıcam mekik çekicem çekebildiğim kadar
işte geldim burdayım. nasılsınız hatunlar. dinelnemiş vaziyette geldim pestilimde cıktı o ayrı. ve karsınızda yepyeni bir dukancıııııııııı. evet dukan. tatilde 43yasındaki bir bayanın 2 ayda 16kg verdiğini duyunca ulen dedim tü san a.ve dukana baslamaya karar verdim. bu hafta alışveriş yapılıp pazartesi dukancılar serüvenine yeni bir kahramam eklenecek. hepinizi seviyorum
bu arada galiba bir kaçınız 2 haziranda buluşacak..
ben sizi ozamana kadar hep 500 gram verdi olarakmı yazacam?? bence bu süre çok uzun.. siz her hafta normal bildirim yapsanız daha iyi olur gibime geliyor..
Eğer senin için böylesi daha iyi olacak gibi geliyorsa, biz de öyle yaparız.
Başkan sensin.
Kilom 72, cumaya kadar değişim olur mu bilmiyorum.
Olur da unutursam, ya da giremezsem beni cuma günü 72 kilo olarak yazarsın.
Başkan sensin.
selam kızlar
1 lt suyumu içtim. oturduğum yerde karnımı çekip bırakıyorum. arkadaşlar dışarı çıkıncada döner sandalyede bir oyana bir buyana dönüp belimi çalıştırmaya çalışıyorum.
inşallah bir faydası olur.
bugün hava serin kapıları kapttım bende masamda kalkıp popomu duvara vuruyorum belimi çeviriyorum :)
yeşil çayımı içitim kara kara düşünüyom dün geceki msıır ekmeği bana yarın tartıda neye malum olucak daha 1 gün var ne yapsamdaa mısır ekmeğini yok etsem diyorum
Başkan sensin.
vaayyy süpersşn maşallah bir atak var sende benimde 72 di dün o zaman cumaya kadar 71,8 olayım baribende sana taktım naparsın senle kendi kendime yarıış halindeyim
günaydın dünkü menüm
sabah 2 kaşık yoğurt
öğle 3 kaşık yoğurt
ikindi 5 kaşık yoğurt
akşam salata
gece mısır ekmeğii (hep anamın yüüznden )
bol mekikkkk
tbr ederim winstonum...
Ayy bende winstonla sana takıldım :) biraz hızlanmam lazım yoksa beni sollayıp geçeceksiniz...
Ekmeği gece yemeseydin yine etki etmezdi çünkü gün boyu pek bişi yememişsin hani dün diodun yediklerimi artırcam die :)
tbr ederim winstonum...
ayy bende winstonla sana takıldım :) biraz hızlanmam lazım yoksa beni sollayıp geçeceksiniz...
ekmeği gece yemeseydin yine etki etmezdi çünkü gün boyu pek bişi yememişsin hani dün diodun yediklerimi artırcam die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?