ba ba ba ba gene kaynatmışlar oku oku 4 sayfaymış neysem. dukan dukan allah seni top etmesin tavuk etsin. sabah lor peynirime ecik biber ecik adını bilmediğim bi ot koyup tükettim. öğlende tavuk şiş istedim. akşamada yogurtla beraber dukan lavas arası kıyma yiyecem :)))) yazar bagırsaklara care bulmam lazım. winston 29beden ha vay koçum vayyy maşaalllahhhh. özgey tebrikler arkadasım. hırsımdan catlamayıp kilo vereceğim
ben doğrumu anladım senin ilk 12 yavak son verdiğin 12 kgmu hızlı gitii ala allah bu nası iş
benim bildiğim yağ oranı düştükçe zorlaşmazmıkg verimiiiiiiiiii anlatsana fıstık
kız winston kırkpınara git iyice yağlan gir kotun içine.paçandan yağlar sıza sıza gezersin. her şey güzellik için.
Bacım dar kot ya, yani cinsi de dar.Boru paça gibi geliyor aşağı zaten.Yani göbeğinden içeri toplu iğne atsan, o aşağı düşmez yani öyle dar, bildiğin robocop winston oldum, elime cop verseler, o herüfler gibi robot robot yürüyeceğim.
Neyse lafa tutuyorsunsonra 3000 mekiğim yalan olacak, ben biraz mekik çekeyim, biraz evde dans edeyim sonra da derse gideyim.
Herkese şimdiden hafif bir akşam yemeği diliyorum.
ben reçeli eve sokmayalı bir 4 ay rahat oldu, o yüzden ben yiyemiyorum ya zayıf, şişman, zengin, fakir farketmez kimse yemeyecek üleeeeyn
Bana topuzumu kurdurup, tayyörümü giydirip sıra dayağına çektirmeyin kendinizi eyy hala reçel yiyenler
Yazdığınız güzel sözler için çook teşekkürler, bugün 100 gram verdim diye zaten ağzım kulaklarımdaydı artık işe uça uça giderim bu gazla
Yalnız dostum dikkat ettim de senin altta zayıflamaya çalışan dobişlerin kullandığı zayıflama çizelgen yok
Biz burada beyazları ve zayıfları sevmeyiz ahbap
29 beden için şu an iki insana ihtiyacım var.önce beni mumyalayacaklar, sonra ikisi bismillah diyip beni içine sokarken, birisi aynı anda karnımı yumruklayıp içeri sokarken öbürü düğmeyi kapatacak Ben de kırmızı bir suratla debeleniyor olacağım
Ama yakın inşallah o günler.
Inşallah tek başıma yardımsız, iteklemesiz o pantolunun içne gireceğiim üleyyn.
Dukanda da başarılar bacım, umarım güzel sonuçlar alırsın.
sanırım fena halde yanılıyorsun dostum diyeyim o zaman sana :) evet beyazım ama zayıf değilim
18 kilo verdim vermem gereken bi 8-10 kilocuğum daha var
yine fena güldüm bak yazdıklarına
bağımlımı olacağım nedir?
Frekansımız uydu sanırım bende senin gibiyim biraz tatlı kaçıklardan :)
merhaba kızlar sohbetiniz çok güzel ama ben 2 gündür katılamıyorum.işim çok yoğundu.personel maaşları,işten ayrılanlar vs. derken çıldırıcam.
ya kızlar biliyorsunuz ben yeniyim yarın kilomuzu kime ve nasıl bildirecez?
sanırım fena halde yanılıyorsun dostum diyeyim o zaman sana :) evet beyazım ama zayıf değilim
18 kilo verdim vermem gereken bi 8-10 kilocuğum daha var
yine fena güldüm bak yazdıklarına
bağımlımı olacağım nedir?
Frekansımız uydu sanırım bende senin gibiyim biraz tatlı kaçıklardan :)
Siyah beyaz dedik de, ben zenciyim bacım yaBunu da bu gece farkettim
Bu akşam eve dönerken eşimle el ele tutuşmuşuz, bu da benim elimi inceliyor.Genelde tahtayı falan elimle siler, ellerimin üstüne bazen kelimeler yazar, öğrencilerin gözüne gözüne sokarım, dedim ellerim mi pis acaba herüf böyle inceleyince.
Adam otobüste haykırdı resmen; Ya senin ellerin zenci eli gibiiiiiii !!
Benim eşim açık tenli, beyaz peynir gibi, ben de kara kaşlı kara gözlü tipik esmer bir insanım, el ele olunca direkt zenci ile İngiliz aşkı gibi olmuş eller
Otobüsteki herkes kesin ellerime bakmıştır hatun kömürcü mü niye elleri zenci eli gibi diye
Neyse uzattım, maşallah verdiğin kilocuklar için.
Aslında bize de bu kadar kiloyu vermiş ve vermeye devam eden arkadaşların hikayeleri lazım.
Bir arkadaşımızında dediği gibi misafir olarak bizlerle yazışabilir, el verebilirsin bizlere
Bizim de amaç zaten birbirimizi motive etmek, az fişteklemek falan yani, kapımız her daim açık senin gibi kilo verme maratonunda olan beyaz arkadaşlar için
Gunaydİn kizlar firsat bulup bir internetin basina gecemedim cok sukur dogalgazimiz geliyor yakinda sicak su sorununu da cozmustuk rahatlamistim biraz esim bir su deposuyla rezistans aldi yukardaki banyoya koyduk asagidaki banyoda ve mutfakta kullanabildik tesisata bagladi elektrikli ocak ve isiticilarla idare ediyordum tabi fatura ne kadar gelecek bilmiyorum
Kilom 59.6 /59.5 / 0.1 / 0.17 takildim kaldim dukana geri donus mu yapsam acaba
Girgirina hosgeldin aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?