Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dukanı sırf bağırsak problemi için bırakmıştım yoksa 4 günde 3 kilo vermiştim. hayatımda yaşamadığım kadar bağırsak problemi yaşamıştım. şu sinamekili çaylardan iç istersen .hadi kolay gele

kız winston kırkpınara git iyice yağlan gir kotun içine.paçandan yağlar sıza sıza gezersin. her şey güzellik için.

ben doğrumu anladım senin ilk 12 yavak son verdiğin 12 kgmu hızlı gitii ala allah bu nası iş
benim bildiğim yağ oranı düştükçe zorlaşmazmıkg verimiiiiiiiiii anlatsana fıstık

şöyleki eylülde başladım ilk ay 95 ile başladım 5 kilo verdim sonra bir sürü kaçamaktır bayramdır şudur budur derken işyerinde biri ile iddaya girdim bu arada şubat oldu şubattada dukana başladım şubat ve mart harikaydı nisan tam bir kaçamka ayı idi şimdi toparladım tekrar kendimi cuma aynı çıktım 73,5 yarınki kilomda süprise vallahi ama dukan en iyisi idi şimdi hedef mayıs sonu 65 olmak

kız winston kırkpınara git iyice yağlan gir kotun içine.paçandan yağlar sıza sıza gezersin. her şey güzellik için.

Bacım dar kot ya, yani cinsi de dar.Boru paça gibi geliyor aşağı zaten.Yani göbeğinden içeri toplu iğne atsan, o aşağı düşmez yani öyle dar, bildiğin robocop winston oldum, elime cop verseler, o herüfler gibi robot robot yürüyeceğim.

Neyse lafa tutuyorsun sonra 3000 mekiğim yalan olacak, ben biraz mekik çekeyim, biraz evde dans edeyim sonra da derse gideyim.
Herkese şimdiden hafif bir akşam yemeği diliyorum.

azimli olduğunuz kadarda akıllıymışsınız küçük hanım( fazla yeşilçam izlersen böyle olur)
demek plan tutmadı. sen git çek mekikleri totoyu erit .bizimde iş yerinde totonun üstüne otura otura siniye döndü mübarek.
git bakalım çek mekikleri.

merhaba kızlar sohbetiniz çok güzel ama ben 2 gündür katılamıyorum.işim çok yoğundu.personel maaşları,işten ayrılanlar vs. derken çıldırıcam.
ya kızlar biliyorsunuz ben yeniyim yarın kilomuzu kime ve nasıl bildirecez?

sanırım fena halde yanılıyorsun dostum diyeyim o zaman sana :) evet beyazım ama zayıf değilim
18 kilo verdim vermem gereken bi 8-10 kilocuğum daha var
yine fena güldüm bak yazdıklarına
bağımlımı olacağım nedir?
Frekansımız uydu sanırım bende senin gibiyim biraz tatlı kaçıklardan :)

tatlım sende misafir olarak katılalbilirisn illakii takımdan olmanız gerekmez sen nasıl verdin 18 kg cuğuu

Merhaba kızlar negativ enerji ve moral bozukluğu isteyen varmı dağıtırım sizede..

2 gündür iş başvurularıma sadece red cevapları aldım. yavaş yavaş bunalmaya başlıyorum.. bu hafta kilomu aynı olarak yazacam malesef. çünkü artık evde tartı yok. anca haftaya elime para geç,nce yenisini alaibilecem.

bu arada geçen hafta hatırlıyorsanız hikaye yazıp burda paylaşacağım demiştim. onu muhakkak yapacağım. Her Cuma akşamı ilk bölümü ekleyeceğim Bölümü ilk 5 e giremezsek takım olarak eklemeyeceğim.

Hıı birde hergün diyet hakkında 1 yeni ve güzel bilgi paylaşacağım demiştim.. ondan vazgeçtim ben. her hafta ne kadar vermişseniz veya almışsanız buraya o kiloyu margarin şeklinde ekleyeceğim

yani atıyorum takımdan biri 3 kilo vermiş olsa 250 şer gramdan 12 paket margarin eder

Margarinimiz de bu

Canım kilonu her cuma en geç öğleden sonra saat 3 e kadar buraya yazıyorsun. sen yeni üyemizsin yarın buraya hem başlangıç kilonu, hem yarınki kilonu ve hedefini belirtiyorsun

bende listeyi hazırlayıp paylaşım alanında paylaşıyorum.

slm kızlar bi haftadır yürüyüş yapamıyordum bugün başladım hala hafif kırgınlık vardı üstümde zar zor 50 dk yaptım ama kötü yoruldum...

herkese merhabalar.bugün gayet güzel bi gün geçirdim inşallaah bu yarın sabahki tartı sonucuma yansır.bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:5 badem
öğle:5 yk kapuska
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 bardak süt
akşam:2 yk kapuska(sonunda bitti )
4 yk light yoğurt
ara öğün:1 porsiyon çilek

spor:95 dk spor salonu + 400 mekik

İyi geceler bacılaaar,
30 beden kotumla yollarda salınıp geldim Böyle vitrin camı görse kendine bakan tipler vardır ya- hep kınadığım tipler- ahanda aynen öyle oldum kendime bakına bakına derse gittim.Ay daha fenası kara camlı bir arabadan basen kısmımı inceliyordum şirketin orada kuytu bir yerde, meğer içinde adam varmış camı açıp sigarasını yakmasıyla sanki ben çıplak yakalanmış gibi çığlığı basıp
kaçtım
Eşim de çıkışta gelince aynen dediğimi yaptı, pantolonun arkasına beline falan baktı.
Aramızdaki diyalog;

Ben-Öküz! karım ne güzel zayıflamış bu pantolonun içine girmiş desene
Eşim-Öküz karım, ne güzel zayıflamış, bu pantolonun içine girmiş.
Ben-Öküz olan ben değilim sensin, güzel şeyler söylesene
Eşim-Yaa ben diyorum zaten suratın kaşık gibi kaldı , ayı gibi inceldin diye zaten
Ben-Ayı gibi mi inceldim?
Çok kibardık birbirimize karşı yani
Neyse kendine çiğköfte, kaşar ve hazır dönerlerden almış ben de ıspanak siparişi vermiştim.
Bana da devasa kutuda 5 kiloluk ıspanak almış
15 gün ıspanak yesem bitmez yani o derece vur deyince öldürmüş benim herüf

Ispanağımı suya sokup haşladım, üstüne de bol pul biberli yoğurt döküp yedim.
Eşim de kendi yağlı, bol kalorili ve çooook lezzetli şeylerini yiye yiye çatladı , şimdi de tatlı yiyor

Ben bilinçlendim, zayıflıyorum, daha da mutlu oluyorum, ne yerse yesin o!
Ne de olsa se_zen bacının felsefesi gibi "ben onların tadını biliyorum", yani vız gelir tırıs gider.
Şimdi de çay keyfi yapıp az ayaklarımı dinlendireceğim, sonra yakar'ın mekikteki dünya rekorunu geçmem için epey tırmalamam gerekecek

Herkese mutlu bir yarın olur inşallah.

Siyah beyaz dedik de, ben zenciyim bacım ya Bunu da bu gece farkettim
Bu akşam eve dönerken eşimle el ele tutuşmuşuz, bu da benim elimi inceliyor.Genelde tahtayı falan elimle siler, ellerimin üstüne bazen kelimeler yazar, öğrencilerin gözüne gözüne sokarım, dedim ellerim mi pis acaba herüf böyle inceleyince.
Adam otobüste haykırdı resmen; Ya senin ellerin zenci eli gibiiiiiii !!
Benim eşim açık tenli, beyaz peynir gibi, ben de kara kaşlı kara gözlü tipik esmer bir insanım, el ele olunca direkt zenci ile İngiliz aşkı gibi olmuş eller
Otobüsteki herkes kesin ellerime bakmıştır hatun kömürcü mü niye elleri zenci eli gibi diye

Neyse uzattım, maşallah verdiğin kilocuklar için.
Aslında bize de bu kadar kiloyu vermiş ve vermeye devam eden arkadaşların hikayeleri lazım.
Bir arkadaşımızında dediği gibi misafir olarak bizlerle yazışabilir, el verebilirsin bizlere
Bizim de amaç zaten birbirimizi motive etmek, az fişteklemek falan yani, kapımız her daim açık senin gibi kilo verme maratonunda olan beyaz arkadaşlar için

ben demiştim bağımlılık yaptı işte bak saat kaç burdayım ahanda :)
şöyle kısaca anlatayım sonra detaylara gireriz elbet berabercene
doğumdan sonra 90 kiloydum bebeğim kucağımda ama hiç doğum yapmamışım gibiydim bi karnıma bi yavrucuğuma baktım aynanın karşısında
neyse lohusa bunalımıdır gelir geçer dedim ama yanılmışım
eşimin süt olsun ye aslanım sana lazım şimdi tezahuratları eşliğinde kendimi kaybetmişim 92 yi görünce hooooooooooopppp dedim
öyle emzirince falan kilo verilmiyomuş ebru şallı demet şener ablalarımızın buyurduğu gibi baya bildiğin alınıyormuş aksine bende öyle oldu yani
sonra diyetisyen maceram başladı ilk başlarda çok yavaştı aayda 1 falan
sonra dedim bu iş sporsuz hayatta olmaz
günde yarım saatle başladım sonra oda bağımlılık yaptı şimdi yürümeden duramıyorum sporla birlikte ayda 4-5 vermeye başladım...
işin özü ekmeği,şekeri,en önemlisi hayatımın vazgeçilmezi kolayı ve çikolatayı hee birde unu yağı tuzu azaltınca bak kesin demedim dikkatinizi çekerim önce azalttım sonra kestim
hoppadanak olmuyor o işler,
e birde iş hayatına tekrar başlayınca ev iş arası koşturmacadan geldik 72 ye
yazın çok yüzerim yürüyüşsüz duramam
salata yeşillik zeytinyağlı yemekler ve yoğurt kurtarıcım oldu
şimdilik bunlar canlar
ben yine uğrarım yanınıza :) kesin uğrarım :)

bütün gece uyuyamadım winstonu gördüm ruyamda siyah gömlekli mavi kotlu vede çok havalııydın ya diyorum hiç böle biri gibi gelmemiştin bana çok samimiiydin sanırdım seni falan filan gerisini hatırlayamıyom bütün gece kaç kg verdim stresiyle uyuduğum için uyuyamadım saat 6 da kalktım yarım saatır tartının tepesindeyim 76,700 gördüm sanırım geçen hafta 77,700 düm unutuyorum ben gramalrı yaa 1 kg vermişim çok moralim bozuldu yarın benim rakiple buluşcaz hanım gene beni tufaya getirdi sanırım çorba diyeti yaptım 2 haftadır yemiyom başka bişey falan dedi kaç verdiğini sölemedii zaten geçen ay isveçle şokla 12 kg vermişti tekara bi şokla vermesi imkansız değilmi kg su bu arada 115/103 dü geçen ay bende sölemedim tabi sonç olarak şu son haftamdan umutluydum çok moralim bozuldu
sonuç olarak ben 7 kg vermiş durumundayım sanrım yine yenilcem yarın son tartımı yapıcam sabah koşuya gidimde bi ter atıp tartılım bende napım artık
dünkü menüm
sabah 4 kuru kayısı 1 nescafe
öğlen 1 kase salata
ikindi 1 kase yoğurt
akşam 1 kase mercimek çorbası
1 saat kickboks antremanı
ve bu haftaki kilom 76,700 gram

Gunaydİn kizlar firsat bulup bir internetin basina gecemedim cok sukur dogalgazimiz geliyor yakinda sicak su sorununu da cozmustuk rahatlamistim biraz esim bir su deposuyla rezistans aldi yukardaki banyoya koyduk asagidaki banyoda ve mutfakta kullanabildik tesisata bagladi elektrikli ocak ve isiticilarla idare ediyordum tabi fatura ne kadar gelecek bilmiyorum
Kilom 59.6 /59.5 / 0.1 / 0.17 takildim kaldim dukana geri donus mu yapsam acaba
Girgirina hosgeldin aramiza

günaydın herkese
haticeciim taşındın anladığım kadarıyla yeni evinde güle güle otur canım ben geriden takip ediyorum herşeyi bu aralar
yeni evde olur böyle sorunlar takma kafanı inşallah en kısa sürede çözülür.

sezen sıkı dur ortim kilomu açıklıyorum
bu haftaaakiii kiiiilollloooooooooooooooommmmmmmmmmmm : 50.0 ay çok mu şımardım
darısı başına canım en kısa zamanda yetişmelisin bana

Ceren sesil sen de hosgeldin canim ben kendimi tanitayim size 28 yasinda 2 cocuk annesiyim ikisi de oglan kucugumuz 3 aylik fizyoterapistim ama hamilelikte isi biraktim guze kadar calismqyacagim ingilizce ogretmenligi d okuyorum b donem onu da biraktim doktora da var tabi onu da dondurdum kisacasi ev hanimi oldim ciktim hamilelikte aldigim kilolari vermeye calisiyorum doguma 70 kiloyla gittim 66 oldum dogumdan sonra hedefim 50 suan 59.5 kiloyum daha cok yolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…