Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arada dün 29 beden kotum geldi, acuk likralı falan olsun diye dua ediyordum.
Bildiğiniz demirden kot geldi desem yeridir Hani zaten içine zor girdiğiniz bir kotu anneler inadına 50-60 derecede yıkar ve ona girmek 3 gün ızdırap olur ya aynen öyle bir kot
Tabii ben Malkoçoğlu giymeye çalıştım ha bir de kot şu skinny olan darlardan.Kot düşük bel mi yüksek bel mi onu bile anlayamadım, zira sadece basenlere kadar çekebildim Sonrasında kotla birlikte koltuğa yığıldım yorgunluktan.
Kotu da kutusuyla kutsal kitap gibi gardrobun en üstüne sakladım ki eşim görüp dalga geçmesin diye

Gerçi son yıllarda sürekli 34/34 kot giyen birisi için 29 akıl karı olmasa da 68 kilo oluğumda eğer kotun demir kumaşı da cidden akıllara zarar bir demir kumaşı değilse ben onun içine gireceğim arkadaş.

Ha bu arada siparişim bir hafta içinde geldi (trendbol), kota da 30 lira vermiştim, uyduruk bir markaydı.Ama kotta abidik gubidik ütü çizgileri, kenarındaki dikiş şeritleri patladı patlayacak derecede dandik, özetle hoşuma gitmedi.Ha 30 liraya kot almışın ne ağlanıyorsun diyeceksiniz belki ama işin içinde zayıflama olmasaydı param nanay olurdu, ben kalitesinden memnun olmadım.Bir daha görmeden, ellemeden, denemeden internetten bir şey almayacağım.

Arkadştan aldığım mekik aleti sene 80 lerden kalma çok kötüü wiston baktım resmine memnunmsuun tavsiye edermisn 50 tl faln alıyımıı sence zayıflamk yetmiyor midenin sıkılaşması önemli minderdede boyun fıtığı olucam bu gidişle

Bacım en son annem aldı.Aynısını bulamamış tabii bu tarz başka bir marka.Annem 56 yaşında, her gece 400 mekik çekiyormuş.
Gerçi hatun 2 çocuk doğurmasına rağmen 38 beden ama göbek sorunu hafif var.
Şimdilerde göbek falan kalmamış tam 38 bedenin hakkını veriyor.

Bendeki etki malum, neredeyse göbek kalmadı, hatta baklava çıkarıyorum.
Hem bu abrocketlar falan var, onlar benim boynumu zedeledi zamanında, boyunluk falan taktım.Ya da belimi mahfederdi.Ama bu sadece yarım mekik olduğundan mide ve alt mide çalıştırırken aynı anda beli de inceltiyor (yan mekik falan).Kafan yastıkta olduğundan ve vücudunu deli gibi yerden kaldırmadığı sadece yarım kaldırdığı için bel, boyun tarzı sıkıntı yaşatmıyor.Yani ben kalın bel ve koca göbek sendromu yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

bende trenboldan elbise aldım ama kumaşı felan çok ii çıktı hemde 29 lira tabi 40 beden ben şuan 42 giyorum sırtım 4 parmak felan fermuarlar yanaşmıyor hehehe ama haziran sonunda içine olurmuyum belkim olurum inşallah olurum bende dolabımın en nadide köşesine sakladım elbisemi arada giyip giyip bakıyorum

Güle güle güzel ve yakın günlerde kullan diyeyim bacım o zaman
Ben haftadan haftaya denemeyi aklıma koydum, malum benimki kot, giydikçe açılır.Bu sefer belki erimemiş olurum ama sürekli giydikçe folloş olacağından içine girersem bile kendime zayıfladım diye yalandan pay çıkarmış olurum, şike olur

Sırt, bel üstü yağlar için bile şu sopa egzersizini öneriyorlar.
Ben vileda sopasıyla 2 gün yaptım, çok etkili oldu her yerim ağrıdı
Ama ben de bir dengesizlik var galiba, ayakta yaptım gözlerim açıkken başım döndü, kapatınca iyice bir manyak oldum
Halbuki twist aletinde dönerken böyle sorunum olmuyor, demek ya çok hızlı döndüm ya da ayakta yaptım diye oldu bilmiyorum ama beni pek sarmadı hareket
Yakar bacı yapıyormuş, gelsin de işin inceliklerini versin acuk hasetleneyim, değnekçi gibi elimde vileda sopasıyla gezeyim

Dün tamı tamına 5 kişi zayıflamışsın sen dediii henüz ben fark edemiyorum ya ver ver stok okadar çok kii millet 12 kg verdim diyince şok oluyoo halbuki daha vermme gerekenin 1/3

Dün tamı tamına 5 kişi zayıflamışsın sen dediii henüz ben fark edemiyorum ya ver ver stok okadar çok kii millet 12 kg verdim diyince şok oluyoo halbuki daha vermme gerekenin 1/3

tam tamına 23 kilo verdim canım 12 kilosu dukanla dukandan önce çok yavaş gitti ama gitti şimdi dukanla daha hızlı ve daha güzel ben bu günleridme gördümya şükür

Bacım biz basküle endekslenmiş bir yaşam sürüyoruz.Ben daha bu sabah tartılıp "72 diye bayan kilosu mu olur, düş artık 60lara, düş körolasıca baskül" diye baskülle kavga ettim.E be mongol, sen 90 kiloydun şimdi insana benzedin, az mutlu ol, zayıfladığının bilincine var, sıkma bu kadar kendini değil mi ama? Ama yok, nato kafa nato mermer işte.
Ama insanlar bizim kilomuzdan ziyade sıkılaşmamızla, incelmemizle, beden düşmemizle bu farkı anlıyorlar.
Ama bir türlü bizim, kiloya takılmış beyinlerimiz bu gerçeği anlamıyor.

fıstık sopa hareketi evet ayaktada yapıla bilir ama belden aşağı kısmını hiç oynatmıycaksın sadece belden üsütün dönücek en güzeli puf gibi bişey otur ayakalrını öne doğru birleştir ve döndür sopayı kalçan sabit şekilde çok daha etkili olucak
yine aynı şekilde yanlar içinde ayaktayken sopayı yana doğru sağlı soğlu yanlaraeğilip kalkıcaksın buda yanlerın için iyi yakar

Bence de oturmak totoyu en azından sabitler, daha kolay olur diyorum
Sağlı sollu sopayla eğilmek de makul, ben onu genelde ellerimi belime koyup ya da aşağı sallandırarak baston yutmuş gibi sağa sola eğilerek yapıyorum.
Aslında oturduğumuz yerden ayakları bile sallasak o bile yetecek de, ah şu spor sevdası içimde bir olaydı, işler daha kolay olacaktı
Bunlar bana o kadar işkence, o kadar külfet geliyor ki anlatamam
Bir de 50 kilo olup "ay bugün spor yapmadım, çok rahatsız hissediyorum kendimi" diyenleri bir yakalasam, vileda sopasıyla kovalayacağım yeminle

Öğlen oldu boğazlar açılmadı değil mi kızlaaaar?
Ay bugün içime yılan kaçmış gibi fıkır fıkırım.

Yarım saat önce özgey'e "ben kotu haftadan haftaya denerim" diye beylik lafı ettikten sonra gittim kotu denedim Hayır benki tartılmayacağım deyip aynı gün 3 kez tartılan bir insanım, böylesine bir şeye ne kadar hayır diyebilirdim ki
Yok ama sebebim belli, kot düşük bel mi normal mi diye bakmak istedim.
Sabırla alttan üste çekeleye çekeleye çektim.Normala yakın çıktı gene düşük yani ve düğmesi kapanmadı hoş kapansa 38 beden olurdum, buraya da bunları yazıyor olmazdım
Sonra benim dolaptaki 30 beden kotu çıkardım dedim "iteleye tepeleye 29a giriyorsan, 30a haydi haydi girersin"
Hoş geçen hafta zaten girmiştim ama popo hep dışarda kalıyordu düşük bel olduğundan.
Bu sefer totoyu da soktum içine ve üstüne biraz uzun bir body ve ceket giyip bugün derse 30 beden kotumla gideceğim, darısı 29 bedenin başına diyorum

Oh sonunda körolasıca kadife pantolonumdan kurtuldum kızlar Bu sıcaklarda resmen kadifeyle pişik oluyordum
Şimdi 2 sene önce şuursuzlukla yanlış beden aldığım buz mavisi kotla sanırsın 50 kilo olmuş hatun havasında yollarda gezeceğim.
En son 2 hafta önce eşimin önünde düğmesini kapatamadığım, totomun dışarda kaldığı kotu bugün beni dersten almaya geldiğinde üstümde gördüğünde eminim gözleri dışarı çıkacak şaşkınlıktan
Gerçi o hemen kesin arkamı döndürüp "bu düşük beldi, toton gözüküyor mu? " diye beni sinir eder ya neyse.Len sanki ben toto gösterme meraklısıyım, ne yapayım pantolonlarda körolasıca düşük bel modası geçmedi de geçmedi arkadaş, ben ne yapayım

O yüzden sevincimi ve içimdeki bitmek bilmeyen enerjimi paylaşayım dedim
Bu arada kahvaltıda ne yemiş bu manyak da zıp zıp durmuyor, eli dursa, çenesi durmaz, çenesi dursa totosu durmaz diyen arkadaşlar için ; 4 orta boy havuç, 2 yeşil elmayı sıktım içtim
Ben her sabah bir de limon atıyorum içine, böyle meyve kokteyli gibi hafif ekşimsi şahane bir tadı oluyor ama bugünlük stokta yoktu.
Zaten dolabı bir açsanız; benim iki rafımda yoğurt, ıspanak, havuç, salatalık bir kaç da kivi var
Alt rafta da eşimin paket paket tiramisuları, ketçap, mayonez, sucuk ve kaşarı var.
Onları alt rafa sakladım ki gözüm görmesin diye

Neyse bacılar çenem düştü benim bugün.
Heeeekeşşşlere hafif, mutlu ve iradeli bir gün diliyooorum.

ay ben 32 beden kotum vardı dizi yırtıldı onu denedim o bol artık tabi 31 beden kesin ama ben alırken 30 beden alıcam sanırım benim kocamında ilk işi oramı buramı kontrol etmektir bir yerim görünüyormu acaba diye olmayan kotlarımı gömleklerimi giyerim hemen kontrol oran buran açılmasın sakın felan diye sanki bende açma meraklısıydım açsaydım zamanında açardım yapmamışım seni beklemişim :)))) bizim dolapta herşey light bu kocamın pek hoşuna gitmiyor ama napcaksın

ve güzel haber yemekte yeni yemekhanemiz açıldı die kocaman bir pasta getirmişler tabi ben o pastadan yedimmi yemedim hatta ve hatta tek bir çatal bile almadım wuuuuu

selam kızlar öğlen arası 1000 mekik çektim.akşam eve gidincede 1000 çekmeyi düşünüyorum .çocuklar uyuduktan sonra 1000 çekebilirsem tamamdır bu iş. demek her gün çekilebiliniyormuş diyip hergün çekeceğim.
winston kardeş yani bugün deneyeceğim yapabilirsem tamam. sen bana acımadın yok 2000 mekik yok 72 kilo oldum yok şişko hatunlar reçel yemez
bende sana acımayacağım. çekeceğim 3000 mekik haftada 3gün yürüsem anca yetişirim size
acı yok racky acı yok

tam tamına 23 kilo verdim canım 12 kilosu dukanla dukandan önce çok yavaş gitti ama gitti şimdi dukanla daha hızlı ve daha güzel ben bu günleridme gördümya şükür

ben doğrumu anladım senin ilk 12 yavak son verdiğin 12 kgmu hızlı gitii ala allah bu nası iş
benim bildiğim yağ oranı düştükçe zorlaşmazmıkg verimiiiiiiiiii anlatsana fıstık

tebrikler kardeş tebrikler iraden için.

En çok "şişkolar reçel yemez" kısmına koptum bacım
Ben de bugün gene topik topik gezdim, cinnetim geldi resmen
Bir de bazıları işte yazmış "reçel yedim, simit yedim, poğaça yedim, bilmemne yedim" diye, diğerleri de "ay canım eritirirsin yakarsın" demiş, yiyen kişilerde genelde "ay bugün ev işi yaptım , çoktan erittim" demiş.Len değil bir evi, 12 katlı apartmanı 3 saatte silsen o simit erimez.Körlerle sağırlar birbirini ağırlar olmuş yani.
Onlara yazıp, öğretmen edasıyla çemkirmek istedim ama kaynana gibi karışma, sanane dedim.
Var mı böyle şuursuzluk ya?
Ye ye sonra çoktan erittim de, bari kabul et, 3 gün ağzına lokma sürme, kendini spora vur anca eritirsin.
Ben 3 milföy yiyip 1 kilo almıştım, o bir kiloyu acımdan geberip, mekik aletiyle kanka olarak bir haftada verdim, neyi eritiyorsun sen elektirkli süpürgeyle 2 oda bir salonu süpürerek diye haykırasım geldi

Neyse cinnet geçiren dobiş düşmanı winston olarak kendime geleyim biraz
Hmm 1000 mekik bitti diyorsun demek, vay anasını yaaa...
Ben de sapık gibi 30 beden kotumu yanıma koydum, hem okşuyorum hem bir yandan 29 bedene bakıyorum bir yandan da nette öğrenci raporları yazıyorum.
Kim sevinerek ya da kot okşayarak kilo vermiş değil mi bacım?
Ben fark atmak için 4000 mekik çeksem, yarına çıkar mıyım biraz onun üzerinde hesap yapayım

Herkese mutlu bir gün dilerim.

@Se_zen bacım, ortağım, kankam, hasmım, bankacıların en nur yüzlü, en güleç yüzlü olan hatunu, nerelerdesin acep?
Ben ortağımı özlediiiim.

allahtan biz önceden birbirimize söylemiştik. eleştiride acımasız olalım birbirimizi teselli etmeyelim.baya faydasını görüyoruz .ama varya bu şişkolar reçel yemez lafı bana baya etki yaptı.öğlen bir çimdik tavuk parçası 1 kase bol acı biberli yoğurt yedim. herhalde ömrümün sonuna kadar reçel görsem elinde cetvel gözlüklü bir öğretmen (winston ) aklıma gelecek tövbe billah reçele elimi sürmem herhalde .
sezen böyle arada bir kaybolup ama acayip motive dönüyor. yani fırtına öncesi sessizlik bu. bırrr tırstım baya:18:

merhaba,
ben bu gruptan değilim sadece yazılanları okuyorum ara sıra topiklerde geziniyorum fikir ediniyorum ama senin yazdıkların bana çok samimi geliyor içinden geldiği gibisin ...
yazdıkların o kadar hoşuma gittiki çok güldüm resmen tek kişilik stand up yapıyorsun arkadaşım çok güzel espriler yapıyorsun
ne mutlu etrafındaki insanlara :)
şu değnekçi lafına çok güldüm yaaa patlattım kahkahayı.bide şu simit puaça yiyenlere söylediklerin çok yerinde gerçekten:)
umarım dediklerimi yanlış anlamadın arkadaşım çok samimiyim insanın etrafında senin gibi esprili,şen şakrak ,kıpır kıpır birisi olması ne güzellll :)
takipçinim...

ba ba ba ba gene kaynatmışlar oku oku 4 sayfaymış neysem. dukan dukan allah seni top etmesin tavuk etsin. sabah lor peynirime ecik biber ecik adını bilmediğim bi ot koyup tükettim. öğlende tavuk şiş istedim. akşamada yogurtla beraber dukan lavas arası kıyma yiyecem :)))) yazar bagırsaklara care bulmam lazım. winston 29beden ha vay koçum vayyy maşaalllahhhh. özgey tebrikler arkadasım. hırsımdan catlamayıp kilo vereceğim

Ben reçeli eve sokmayalı bir 4 ay rahat oldu, o yüzden ben yiyemiyorum ya zayıf, şişman, zengin, fakir farketmez kimse yemeyecek üleeeeyn
Bana topuzumu kurdurup, tayyörümü giydirip sıra dayağına çektirmeyin kendinizi eyy hala reçel yiyenler

Yazdığınız güzel sözler için çook teşekkürler, bugün 100 gram verdim diye zaten ağzım kulaklarımdaydı artık işe uça uça giderim bu gazla
Yalnız dostum dikkat ettim de senin altta zayıflamaya çalışan dobişlerin kullandığı zayıflama çizelgen yok
Biz burada beyazları ve zayıfları sevmeyiz ahbap

29 beden için şu an iki insana ihtiyacım var.Önce beni mumyalayacaklar, sonra ikisi bismillah diyip beni içine sokarken, birisi aynı anda karnımı yumruklayıp içeri sokarken öbürü düğmeyi kapatacak Ben de kırmızı bir suratla debeleniyor olacağım
Ama yakın inşallah o günler.
İnşallah tek başıma yardımsız, iteklemesiz o pantolunun içne gireceğiim üleyyn.
Dukanda da başarılar bacım, umarım güzel sonuçlar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…