Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sezen sıkı dur ortim kilomu açıklıyorum
bu haftaaakiii kiiiilollloooooooooooooooommmmmmmmmmmm : 50.0 ay çok mu şımardım
darısı başına canım en kısa zamanda yetişmelisin bana

Cok kiskandim Minecim tebrik ederim 50 yi goruncetuhaf hissettim ben de gelebilecek miyim bu kiloya ne yaptin da verdin

hoşbulduk canım, olsun canını sıkma 9,5 kilo kalmış.bak bana vermem gereken 30-40 kilo var hiç canımı sıkıyomuyum

günaydın kızlar,

geçen hafta kilom önceki haftayla aynıydı elbise beni fena gaza getirdi hiç bişey kaçırmadım yürüyüşlerimi yaptım yumruk yaptım bu gün tartıya 3 kere 1 k erede işyerinde çıktım gerçekten doğru şuan acaip sevinçliyimmm azim ya başaracağım ben bu kilo işini

geçen hafta ; 73,5
bu hafta ; 71,5

tam 2 kilo verdim yani wuuuuuuuuuuu kendimi aştım heee yaşasın dukan yaşasın yürüyüşlerim yaşasınnnnnn kaçamaksız düzenli hayatımmmmmmmmmmm

öncelikle herkese günaydın
başlangıç kilom:111
bugün sabah itibariyle:109,7 (aslında daha fazla vermem gerekirdi ama biraz kaçamaklarım oldu.:26:
hedef kilo:65

Canim supersin ya tam gaz dukana devam diyorsun yani elbise kac bedendi?

elbisem 40 beden ama birazcık dar ben şuanda tam 42 bedenim birazda kalıplı bir insanım 10 kilo verirsem belkim girerim içine :)) kocama akşam dedim ben yılbaşında girerim bunun içine sende beni yılbaşında eğlenceye götürürsün :)

günaydın hanımlar
önce dün akşamı yazayım. 1 kase salata ve 2-3 kaşık tarhana çorbası yedim. haliyle gece açlıktan tv kumandasını kemirirken buldum kendimi .salatalık dilimleyip az az sindire sindire yedim. 1000 anca çekebildim. aletin tepesine oturdum. 25 olunca sırtıma bir ağrı girdi. uzun süre yapmayınca hamlamışım dedim.sakata gelmeden kalktım ama içim rahat etmedi sopa hareketi yaptım . yanları azıcık çalıştırdım.
üzgünüm winston seni geçemedim.
sabah dukan lavaşı arası azıcık peynir ve domates salatalık ikilisi yedim.yani 2-3 gündür 700-800 kalorilik besleniyorum. gayet iyi gidiyorum şimdilik .
gelelim sebebi ziyaretimize
bu haftaki kilom 63,800
evet +dayım.ama inanın pazartesiki kilom resmen 65 di kızlar. utanıyorum bir yandanda hayretler içindeyim bu kadar kısa sürede bu kadar çabuk kilo alınırmıya.
ama kesin kararlıyım ha gayret deyip 60ın altına ineceğim.
haticeciğim hoşgeldin.dukana geri dönsekmi demişin şu bağırsak problemini adaam akıllı çözecek bir şey bulsam bende ne yalan söyleyeyim geri başlamayı düşünüyorum. zaten seyir devresi tarzı besleniyorum. sebze +pro.

Yakar kac kilosun yoklugumda bana yetistin mi yoksa ama bu hafta cok hirsliyim geri dondummmmm

ah kardeş sen yokken ben iyi sapıttım. sınav var yok yerimdar dedim yedimde yedim sonuç 63,800
valla bende baya hırslı ve kendime çok kızgınım. yani acayip tehlikeliyim.

özgeeeeeeeeee ay maşallah diyim önce
sen o kadar kg verip nası haftada 2 kg verdin ya kafayı yiyom burda geçenhafatalarda artıdaydında ondanmı verdin acaba 2 kg birden
ben artık veremiyom haftalık 900 grmlar gidiyo spor +diyet eksizksiz yapıyom
ben nerde yanlış yaptım yaa

canım ben dukan yaptım geçen haftalardada çok kaçamak yaptım vede artık kaçamağı bıraktım 6 öğün düzenli dukana uygun form çayları yeşil çaylar 2 litre sular 1 saat yürüyüşler temizlikti mutfaktı çamaşırdı felan diye gelen geçen gün işyerinde kahvaltıda deli gibi yedim yani protein diyeti yapıyorum ben belki zun zamandır duraklamalardaydım o yüzdendir

günaydın kızlar
geçen hafta 68,20
bu hafta 67,50
fark 700 gr benim hedefim en az 1 kg dı ama bu hafta spor yapamadım hastaydım....
kilo veren arkadaşları çoookk tebrik ediyorum alan olmuşsada haftaya telafi edeceğine inanıyorum....

Cok kiskandim Minecim tebrik ederim 50 yi goruncetuhaf hissettim ben de gelebilecek miyim bu kiloya ne yaptin da verdin

geliceksin tabi canım neden gelmiyesin nasıl verdiğime gelince deli gibi yürüdüm haticecim okadar çok yürüdümki anlatamam sana artık bayılcam sanıyodum sağolsun eşim 1 ayda pestilimi çıkardı bazı günler 3 saat bile yürüdüğümüz oluyodu tabi aralardada koştum böylellikle verebildim yağlarımdanda kurtuldum.yani yemek kadar sporda önmli ikiside tek başına bi işe yaramıyomuş yaşayarak anladım.

bu arada yeni katılan herkese hoşgeldiniz diyorum kusura bakmayın kızlar biraz geç oldu ama kafam dolu bu aralar herşeyi geriden takip ediyorum

1 hafta sonra tayinimiz belli oluyo kızlarya okadar heycanlıyımki hiç bişey düşünemiyorum beklemek ne kadar kötü bişeymiş 3 yıldır bu tayini bekliyoruz şimdi 1 hafta kaldı ama sanki hiç geçmiycek gibi geliyo ne yemek aklıma geliyo ne de başka bişey heralde önümüzdeki haftaya kadar ben 2 kilo daha veririm

Evet canim onun faekindayim ne yapip edip spora vakit ayiracagim ben de artik tayin isinize cok sevindim iki kilo daha verirsen seni mezun edecegiz burdan oyle mi

Yakar kardes ben seni de almadan gitmeyecegim burdan ona gore bu hafta yarisiyoruz kim daha cok kilo verirse digerine ceza verecek anlastik mi

sezen sıkı dur ortim kilomu açıklıyorum
bu haftaaakiii kiiiilollloooooooooooooooommmmmmmmmmmm : 50.0 ay çok mu şımardım
darısı başına canım en kısa zamanda yetişmelisin bana

Çok pis kıskandım ben yaaaa...... Ben yerimde sayayım hala utanmadan. Bende hafta sonu kocamı alıp bir ontrole götüreyim, belki doktor kilo vermen lazım falan der de bana da yarar. Adam 100 kilo ya. Başka türlü olmuyor kızlar. Tebrik ederim ortağım. Hadi bakalım ilk mezunumuz ol da mekikçiler görsün bakalım 48 liklerin şanını. Senin peşinden de ben gelicem ama ne yazık ki zayıflasam da 2 haziran a kadar mezuniyet yok bana.

Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz. Bak akşam yürüyüşleri nasıl yaramış. Hem bu kadar uzun diyette olup hem böyle 2 kilo vermek süper olmuş bacım. Eline, ayaklarına (yürüyüş yaptıkları için) sağlık bacım. Hadi bakalım ha gayret gireceksin sen o elbiseye. Tebrikler bacım.

İstanbulda var mı bacım içinde. görünce dedim belki istanbula gelirler de 2 haziran da buluşuruz. Ne güzel olurdu kızlar ya. İstiyorum ki herkes burada olsun. İnşallah canım neyi arzu ediyorsanız o olur sizin için. en başta hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…