sezen sıkı dur ortim kilomu açıklıyorum
bu haftaaakiii kiiiilollloooooooooooooooommmmmmmmmmmm : 50.0ay çok mu şımardım
darısı başına canım en kısa zamanda yetişmelisin bana
Ceren sesil sen de hosgeldin canim ben kendimi tanitayim size 28 yasinda 2 cocuk annesiyim ikisi de oglan kucugumuz 3 aylik fizyoterapistim ama hamilelikte isi biraktim guze kadar calismqyacagim ingilizce ogretmenligi d okuyorum b donem onu da biraktim doktora da var tabi onu da dondurdum kisacasi ev hanimi oldim ciktim hamilelikte aldigim kilolari vermeye calisiyorum doguma 70 kiloyla gittim 66 oldum dogumdan sonra hedefim 50 suan 59.5 kiloyum daha cok yolum var
Canım kilonu her cuma en geç öğleden sonra saat 3 e kadar buraya yazıyorsun. sen yeni üyemizsin yarın buraya hem başlangıç kilonu, hem yarınki kilonu ve hedefini belirtiyorsun
bende listeyi hazırlayıp paylaşım alanında paylaşıyorum.
günaydın kızlar,
geçen hafta kilom önceki haftayla aynıydı elbise beni fena gaza getirdi hiç bişey kaçırmadım yürüyüşlerimi yaptım yumruk yaptım bu gün tartıya 3 kere 1 k erede işyerinde çıktım gerçekten doğru şuan acaip sevinçliyimmm azim ya başaracağım ben bu kilo işini
geçen hafta ; 73,5
bu hafta ; 71,5
tam 2 kilo verdim yani wuuuuuuuuuuu kendimi aştım heee yaşasın dukan yaşasın yürüyüşlerim yaşasınnnnnn kaçamaksız düzenli hayatımmmmmmmmmmm
günaydın kızlar,
geçen hafta kilom önceki haftayla aynıydı elbise beni fena gaza getirdi hiç bişey kaçırmadım yürüyüşlerimi yaptım yumruk yaptım bu gün tartıya 3 kere 1 k erede işyerinde çıktım gerçekten doğru şuan acaip sevinçliyimmm azim ya başaracağım ben bu kilo işini
geçen hafta ; 73,5
bu hafta ; 71,5
tam 2 kilo verdim yani wuuuuuuuuuuu kendimi aştım heee yaşasın dukan yaşasın yürüyüşlerim yaşasınnnnnn kaçamaksız düzenli hayatımmmmmmmmmmm
Canim supersin ya tam gaz dukana devam diyorsun yani elbise kac bedendi?
Yakar kac kilosun yoklugumda bana yetistin mi yoksa ama bu hafta cok hirsliyim geri dondummmmm
özgeeeeeeeeeeay maşallah diyim önce
sen o kadar kg verip nası haftada 2 kg verdin ya kafayı yiyom burda geçenhafatalarda artıdaydında ondanmı verdin acaba 2 kg birden
ben artık veremiyom haftalık 900 grmlar gidiyo spor +diyet eksizksiz yapıyom
ben nerde yanlış yaptım yaa
Cok kiskandim Minecim tebrik ederim 50 yi goruncetuhaf hissettim ben de gelebilecek miyim bu kiloya ne yaptin da verdin
geliceksin tabi canım neden gelmiyesin nasıl verdiğime gelince deli gibi yürüdüm haticecim okadar çok yürüdümki anlatamam sana artık bayılcam sanıyodum sağolsun eşim 1 ayda pestilimi çıkardı bazı günler 3 saat bile yürüdüğümüz oluyodu tabi aralardada koştum böylellikle verebildim yağlarımdanda kurtuldum.yani yemek kadar sporda önmli ikiside tek başına bi işe yaramıyomuş yaşayarak anladım.
sezen sıkı dur ortim kilomu açıklıyorum
bu haftaaakiii kiiiilollloooooooooooooooommmmmmmmmmmm : 50.0ay çok mu şımardım
darısı başına canım en kısa zamanda yetişmelisin bana
günaydın kızlar,
geçen hafta ; 73,5
bu hafta ; 71,5
1 hafta sonra tayinimiz belli oluyo kızlarya okadar heycanlıyımki hiç bişey düşünemiyorum beklemek ne kadar kötü bişeymiş 3 yıldır bu tayini bekliyoruz şimdi 1 hafta kaldı ama sanki hiç geçmiycek gibi geliyo ne yemek aklıma geliyo ne de başka bişey heralde önümüzdeki haftaya kadar ben 2 kilo daha veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?