Yakar kardes ben seni de almadan gitmeyecegim burdan ona gore bu hafta yarisiyoruz kim daha cok kilo verirse digerine ceza verecek anlastik mi
Çok pis kıskandım ben yaaaa...... Ben yerimde sayayım hala utanmadan. Bende hafta sonu kocamı alıp bir ontrole götüreyim, belki doktor kilo vermen lazım falan der de bana da yarar. Adam 100 kilo ya. Başka türlü olmuyor kızlar. Tebrik ederim ortağım. Hadi bakalım ilk mezunumuz ol da mekikçiler görsün bakalım 48 liklerin şanını. Senin peşinden de ben gelicem ama ne yazık ki zayıflasam da 2 haziran a kadar mezuniyet yok bana.
Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz. Bak akşam yürüyüşleri nasıl yaramış. Hem bu kadar uzun diyette olup hem böyle 2 kilo vermek süper olmuş bacım. Eline, ayaklarına (yürüyüş yaptıkları için) sağlık bacım. Hadi bakalım ha gayret gireceksin sen o elbiseye. Tebrikler bacım.
1 hafta sonra tayinimiz belli oluyo kızlarya okadar heycanlıyımki hiç bişey düşünemiyorum beklemek ne kadar kötü bişeymiş 3 yıldır bu tayini bekliyoruz şimdi 1 hafta kaldı ama sanki hiç geçmiycek gibi geliyo ne yemek aklıma geliyo ne de başka bişey heralde önümüzdeki haftaya kadar ben 2 kilo daha veririm
Evet gelelim benim acı tabloma.
Geçen hafta 52
bu hafta 52
aynıyım kızlar. Bu hafta pek havamda da değilim açıkcası. Gelip buraya yazasım da gelmedi pek. Neyse bugün biraz kendime gelip yarın tam gaz herşeye yeniden başlayacağım.
hadi bakalım. ben varım. iyi oldu valla.bak winston ve sezen yarışınca gitti kilolar. bizde yarışalım en çok kiloyu kim verecek. ayy heyecanlamdım şimdi
bütün gece uyuyamadım winstonu gördüm ruyamda siyah gömlekli mavi kotlu vede çok havalııydın ya diyorum hiç böle biri gibi gelmemiştin bana çok samimiiydin sanırdım seni falan filan gerisini hatırlayamıyom bütün gece kaç kg verdim stresiyle uyuduğum için uyuyamadım saat 6 da kalktım yarım saatır tartının tepesindeyim 76,700 gördüm sanırım geçen hafta 77,700 düm unutuyorum ben gramalrı yaa 1 kg vermişim çok moralim bozuldu yarın benim rakiple buluşcaz hanım gene beni tufaya getirdi sanırım çorba diyeti yaptım 2 haftadır yemiyom başka bişey falan dedi kaç verdiğini sölemedii zaten geçen ay isveçle şokla 12 kg vermişti tekara bi şokla vermesi imkansız değilmi kg su bu arada 115/103 dü geçen ay bende sölemedim tabi sonç olarak şu son haftamdan umutluydum çok moralim bozuldu
sonuç olarak ben 7 kg vermiş durumundayım sanrım yine yenilcem yarın son tartımı yapıcam sabah koşuya gidimde bi ter atıp tartılım bende napım artık
dünkü menüm
sabah 4 kuru kayısı 1 nescafe
öğlen 1 kase salata
ikindi 1 kase yoğurt
akşam 1 kase mercimek çorbası
1 saat kickboks antremanı
ve bu haftaki kilom 76,700 gram
Kardeş bak bence sen çok az yiyorsun. Aralara bir şey katman gerekiyor. Metobolizma çalışsın diye. Bende bu kadar verdim ama hep aynı hatayı yaptım , ben eskiden çok sık yemek yerdim ve metoolizmamı hep canlı tutardım. Şimdi 3 öğün yemek yiyip hem aç kalıp hem zayılayamıyorum. Aralarda bence salatalık falan ye olmadı, üzerine dereotu doğrayıpta olabilir mesela. Yani aklıma gelen. He diyceksin ki sen zayıfladın mı hayır, ama ben kazanamıyorum bari takım kazansın diyorum.
İstanbulda var mı bacım içinde. görünce dedim belki istanbula gelirler de 2 haziran da buluşuruz. Ne güzel olurdu kızlar ya. İstiyorum ki herkes burada olsun. İnşallah canım neyi arzu ediyorsanız o olur sizin için. en başta hayırlısı olur.
Tamam o zaman gosterelim herkese nasil kilo verilirmis sabah bir iki kasik yogurt yedim tam yapamasam da dukan benzeri diyet yapacagim ve spor tabi limitleri zorlayalim
izmir-ankara-antalya var canımya istanbul yok ama kardeşim istanbulda orayada gezmeğe gelirim şekerim.
Kardeş bak bence sen çok az yiyorsun. Aralara bir şey katman gerekiyor. Metobolizma çalışsın diye. Bende bu kadar verdim ama hep aynı hatayı yaptım , ben eskiden çok sık yemek yerdim ve metoolizmamı hep canlı tutardım. Şimdi 3 öğün yemek yiyip hem aç kalıp hem zayılayamıyorum. Aralarda bence salatalık falan ye olmadı, üzerine dereotu doğrayıpta olabilir mesela. Yani aklıma gelen. He diyceksin ki sen zayıfladın mı hayır, ama ben kazanamıyorum bari takım kazansın diyorum.
inşallah yakarcım ben izmir doğumluyum annemlerede yakın o yüzden çok istiyorum ankarada olabilir ama deniz olan yerler tercihimdir bakalım ay bekle bekle geçmiyo bi türlüantalyada çalıştım .harika bir yer .3yıl orda kaldım. fazlasıyla pahalı ama herşeye değer. lojman çıkarsa size harika olur.
izmiri çok istiyorum birdaha ki tayinimizde hem kardeşim orda hemde güzel bir şehir. hadi hayırlısı.
izmir-ankara-antalya var canımya istanbul yok ama kardeşim istanbulda orayada gezmeğe gelirim şekerim.
günaydın seksi bebekler. bhafta ben deniz dukanın sayesinde 3 günde 87600 den 86100gramcıga düşmüş bulunuyorum. allahım şükür. ejje gecemeyeceksin beni ha ha ha ha aha aaaaaa
sana katılıyorum seznecim diyetisyende bana aynı şeylri söledi bende ekmek yememiştim ekmekleri yeseydinde aynı kiloyu vericektin yani boşu boşuna aç kalmışın dedi çok fazlada yemek miktarını düşürmemek gerekiyomuş.zayıflıcaz diye sağlığımızdanda olmayalım.
inşallah yakarcım ben izmir doğumluyum annemlerede yakın o yüzden çok istiyorum ankarada olabilir ama deniz olan yerler tercihimdir bakalım ay bekle bekle geçmiyo bi türlüsinir geldi bana artık ya
inşallah istediğinin en iyisi çıkar gönlün ferah ferah gidersin
Ee o zaman bak haziran geliyor, havalar ısınıyor, istanbul ne güzel şimdi bilsen, lale devrine de girdik, gel o zaman. haziranın ilk haftası. Hem değişiklik olur. bu arada bende ankarayı pek sevmem ama istanbul dışında yaşayacak olsam izmiri tercih ederdim. He ama zorunlu olmadıkça da istanbuldan vaz geçmem tabii, trafik bilmem ne feci ama istanbul işte. Ben seviyorum burayı çok.
Vuuuuu tebrik ederim hemde 3 günde he. İnşallah dukanın daimi kiloların hep eksi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?