Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yakar kardes ben seni de almadan gitmeyecegim burdan ona gore bu hafta yarisiyoruz kim daha cok kilo verirse digerine ceza verecek anlastik mi

hadi bakalım. ben varım. iyi oldu valla.bak winston ve sezen yarışınca gitti kilolar. bizde yarışalım en çok kiloyu kim verecek. ayy heyecanlamdım şimdi

çok saol canımmmmmmmm evet yürüyüşler kesinlikle ve çok sık az yemek ve dukana harfiyen uymak hepimizin emeğine sağlık amacımız bir

Evet gelelim benim acı tabloma.
Geçen hafta 52
bu hafta 52
aynıyım kızlar. Bu hafta pek havamda da değilim açıkcası. Gelip buraya yazasım da gelmedi pek. Neyse bugün biraz kendime gelip yarın tam gaz herşeye yeniden başlayacağım.

ay hadi hayırlısı mineciğim. rabbim gönlünüze göre versin.

önemli olan olan kaç kilo olduğun değil.mutlu olup olmadığın . ben sana çok inanıyorum çok da güveniyorum. anam hepiniz mezun olacaksınız ben bu ellerde bir vakit bizim kızlar vardı diye hey gidi günler hey diye ağıt yakarım.

hadi bakalım. ben varım. iyi oldu valla.bak winston ve sezen yarışınca gitti kilolar. bizde yarışalım en çok kiloyu kim verecek. ayy heyecanlamdım şimdi

Tamam o zaman gosterelim herkese nasil kilo verilirmis sabah bir iki kasik yogurt yedim tam yapamasam da dukan benzeri diyet yapacagim ve spor tabi limitleri zorlayalim

Kardeş bak bence sen çok az yiyorsun. Aralara bir şey katman gerekiyor. Metobolizma çalışsın diye. Bende bu kadar verdim ama hep aynı hatayı yaptım , ben eskiden çok sık yemek yerdim ve metoolizmamı hep canlı tutardım. Şimdi 3 öğün yemek yiyip hem aç kalıp hem zayılayamıyorum. Aralarda bence salatalık falan ye olmadı, üzerine dereotu doğrayıpta olabilir mesela. Yani aklıma gelen. He diyceksin ki sen zayıfladın mı hayır, ama ben kazanamıyorum bari takım kazansın diyorum.

kesinlikle haklısın az yemek yemekle kilo verilmiyor malesef ben bu hafta tıka basa yedim ama çok dikkat ettim diyet dışına çıkmadım ve kilo verdim gram verdiğim haftalarda gereksiz şeyler ve az yedim

izmir-ankara-antalya var canımya istanbul yok ama kardeşim istanbulda orayada gezmeğe gelirim şekerim.

Tamam o zaman gosterelim herkese nasil kilo verilirmis sabah bir iki kasik yogurt yedim tam yapamasam da dukan benzeri diyet yapacagim ve spor tabi limitleri zorlayalim

sporu olarak hergün 1000 e başladım+ haftada 3 gün 1 saat yürüyordum ama evde koşu bandına geri başlayacağım.
hadi hayırlısı bakalım. haftalık kaç kilo vereceğiz.

izmir-ankara-antalya var canımya istanbul yok ama kardeşim istanbulda orayada gezmeğe gelirim şekerim.

antalyada çalıştım .harika bir yer .3yıl orda kaldım. fazlasıyla pahalı ama herşeye değer. lojman çıkarsa size harika olur.
izmiri ben çok istiyorum birdaha ki tayinimizde hem kardeşim orda hemde güzel bir şehir. hadi hayırlısı.

sana katılıyorum seznecim diyetisyende bana aynı şeylri söledi bende ekmek yememiştim ekmekleri yeseydinde aynı kiloyu vericektin yani boşu boşuna aç kalmışın dedi çok fazlada yemek miktarını düşürmemek gerekiyomuş.zayıflıcaz diye sağlığımızdanda olmayalım.

inşallah yakarcım ben izmir doğumluyum annemlerede yakın o yüzden çok istiyorum ankarada olabilir ama deniz olan yerler tercihimdir bakalım ay bekle bekle geçmiyo bi türlü sinir geldi bana artık ya

günaydın seksi bebekler. bhafta ben deniz dukanın sayesinde 3 günde 87600 den 86100gramcıga düşmüş bulunuyorum. allahım şükür. ejje gecemeyeceksin beni ha ha ha ha aha aaaaaa

Ee o zaman bak haziran geliyor, havalar ısınıyor, istanbul ne güzel şimdi bilsen, lale devrine de girdik, gel o zaman. haziranın ilk haftası. Hem değişiklik olur. bu arada bende ankarayı pek sevmem ama istanbul dışında yaşayacak olsam izmiri tercih ederdim. He ama zorunlu olmadıkça da istanbuldan vaz geçmem tabii, trafik bilmem ne feci ama istanbul işte. Ben seviyorum burayı çok.

günaydın seksi bebekler. bhafta ben deniz dukanın sayesinde 3 günde 87600 den 86100gramcıga düşmüş bulunuyorum. allahım şükür. ejje gecemeyeceksin beni ha ha ha ha aha aaaaaa

Vuuuuu tebrik ederim hemde 3 günde he. İnşallah dukanın daimi kiloların hep eksi olur.

Evet işte bende bu zayıflama yolunda hep bu yanlışı yapıyorum nedense. Ama buna bir son vericem artık. Ben bu yüzden bu kadar zor zayıflıyorum vucut sürekli depolamaya uğraşıyor çünkü ben onu sürekli aç bırakmanın peşindeyim. Bugün itibari ile sanırım doğru yolu buldum. aç kalmıycam artık. Hafif şeyler yerim belki ama mutlaka yerim bundan sonra. Yeni bir yöntem araştırıyorum günlerdir. Deneyeceğim bakalım. Aslında eskiden de yaptığım bir şey ama bir türlü başlayamamıştım bu sefer. yarın itibari ile inşallah ona başlıycam.

inşallah yakarcım ben izmir doğumluyum annemlerede yakın o yüzden çok istiyorum ankarada olabilir ama deniz olan yerler tercihimdir bakalım ay bekle bekle geçmiyo bi türlü sinir geldi bana artık ya

inşallah istediğinin en iyisi çıkar gönlün ferah ferah gidersin

amin bitanem insallah hepimiz için eksi kilolar olur

sezencim çok isterdim haziranda gelmeyi ama izinlerimi fazla kullanmak istemiyorum taşınma işi falan olursa bide bu yıl tatile gitmek istiyoruz benimde toplamda 18 güncük iznim kaldı idareli harcamam gerekiyo ama winstonla napıcaksınız haziranda çok merak ediyorum sizi görmek isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…