Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim aralarda 1 çay bardağı leblebi var bi arada 1 çay bardağı üst ve 3-4 diyet bisküvi var ama uyguluyomusun dersen tam olark hayır hepsini yiyemiyorum hala araları tam olarak yapamıyorum bi türlü alışamadımya.

onu asıl bn söylüycem hepiniz birer birer mezun olacaksınız ben buralarda kalıcam

onu asıl bn söylüycem hepiniz birer birer mezun olacaksınız ben buralarda kalıcam

günaydın seksi bebekler. bhafta ben deniz dukanın sayesinde 3 günde 87600 den 86100gramcıga düşmüş bulunuyorum. allahım şükür. ejje gecemeyeceksin beni ha ha ha ha aha aaaaaa

aslında ben hepinizi geçtim ama ne yazık ki geçen hafta kilomu aynı yazdırdığımdan bu hafta hiç vermemiş gibi gözükücem ama aslında tam 2.5 kilo verdimmmm
geçen hafta:89.3
bu hafta:89.3

spor:355 dk böyle dakika bazında yazınca azmış gibi duruyo ama şaka maka tam 6 saat ya valla kendimi tebrik ettim ki sadece 3 gün gitim bi de her gün gitsem oooo

bugün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek ve 30 gr kadar tulum peyniri
ara 1 büyük elma
öğlen 1 kase arabaşı çorbası içicem.
akşam henüz belli değil

ooo BMI değerim sonunda 20li rakamlara gelmiş çok mutlu oldum
şu ana kadar yediklerimi de yazayım kahvaltımda 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek ve 4 zeytin yedim.ara öğün olarak da yarım bardak süt ve 5 baadem yedim.bakalım bugün güzel başladı inşallah böyle devam edecek.bu arada bugün bursaya gidiyorum haftasonu çok giremeyebilirim hepinize şimdiden harika bir haftasonu diliyorum

Merhaba kızlar şu benim margarin işine kimse cevap vermemiş bende yapmam ozaman komik olur diye düşünmüştüm

benim kilom aynımı bilmiyorum ama öyle yazmak zorundaım çünkü artık bir tartım yok

benim çok hoşuma gitmişti bence yapabilirsin canım

kızlar o tatlı sohbetinize işimden dolayı pek dahil olamıyorum.kusura bakmayın
ben yarından itibaren elma diyetine geçicem
kaçamaksız olursa iyi kilo veririm.saonuçta ben çok kilolu olduğum için çabuk kilo veriyorum

Tünaydınlaaar,

Herkesi verdiği kilodan dolayı kutluyorum Maşallah bize, umarım en kısa sürede istediğimiz kiloya sağlıkla ineriz diyorum

@Gırgırına Bacı, ay rüyana güldüm Yalnız siyah gömleği beğenmedim, len o kadar kilo verip yanınıza gelip bir de karalar mı bağlayacağım, sonra dersiniz "siyah giymiş, ondan ince olmuş" yooh bacım beyaz hatta transparan bir şey giyip geleceğim
Hava kısmı da tabii olacak ellaaam ne sandıydın? Onca kilo vermişim, rahmetli Diana gibi geleceğim, Bülent Ersoy gibi siz benim elimden tutup beni masaya oturtacaksınız falan Ben de "sizi piiiisss dobişleeer, hala reçel mi yiyorsunuz? " diye sizi kınayacağım falan Kilo verince ben artık sıskalarla takılacağım için sizlerle arkadaşlığımı bitireceğim, havam 1500 olacak
Şaka bir yana bacım, benim içim dışım birdir, kasıntı bir tip hele de havalı bir tip hiç değilimdir, ne yazıyorsam öyle konuşurum buluştuğumuzda da.Bence burada tutan elektiriğimiz yüz yüze görüştüğümüzde de tutacak ve biz çoook güzel bir cumartesi geçireceğiz.

@Suhan Bacı, 50 kilo ha vay vay maşallah 48 konusunda ısrarcı mısın bacım? Yağ seviyen falan çok az çıkmıştı.Gel sen bari 49da bırak, 48 gerçekleşmemiş bir ütopik efsane olarak kalsın. Tayin konusunda umarım istediğin yer olur, İstanbul'a ne zaman yolun düşerse bekleriz.

@Yakar bacı ve ejje bacı, sizin geçen haftaki stresli sınav ve gezi maratonunuz sizi artıya çıkarmıştı, bu hafta onu dengelemeniz iyi olmuş.Benim 3 milföyü 1 haftada yok etmemi düşünürsek, sizin dengeleme çalışmanız çoook başarılı olmuş maşallah.

@Se_zen bacım, gizli gizli ne yapacaksın bak merak ettim? Senin bir ara çorba fikrin vardı, hep derdin ama yapmazdın acaba o mu diye dşünüyorum.Ya da sen aktar kadar donanımlısın ya, otlar, bitkiler derken acep bu tarz bir karışım mı yaparsın bilemiyorum ama çok tırstım.

@Ceren bacım, kaçamaklarını yazmadığın için seni kınayamıyor ya da fiştekleyemiyorum Ama önceki sayfalarda reçel yiyen, tatlı yiyen, simit yiyenleri ölesiye yerden yere vurmuştum Belki motivasyon ve kararlılık için işe yarayabilir.Gene de güzel kilo vermişsin

@Özgey bacım, sana ne yazsam havada kalacak zaten.Dukan amca seni görse yeminle gözleri dolar, seni alnından öper ağlamaya başlardı Bu kadar istikrar bir bünyede bu kadar yol alabiliyorsa maşallah sana bacım Bence yılbaşı falan hikaye, istediğin şeyi en güzel şekliyle 3 ay sonra giyip de salınmazsan ben de winston değilim

@Hatica bacım, güle güle otur inşallah yeni evinde.Yakar bacı 3000 mekiğe vurmaya başladı kendini, aman dikkat et rakibine derim ben Yakar'dan korkulur valla

@Gölge bacım, ben asıl senin incelme oranını merak ediyorum malum bu kavitasyon şeysinden dolayı.Hani belki kilo az veriliyordur ama incelme şahane oluyordur, o kısmını da göz ardı etmemek lazım.

@Winstonlight dersem; Valla Yakar bacı beni dün yaktığı için sabah şuursuz bir halde yataktan kalktım.Dün tam 3700 mekik çektim.2000lerden fazlasına hiç girmemiştim ama epey zorladı, bir de dün dışarda akşam dersim vardı falan çoook yorgundum yani.Bu yorgunluğun üzerine 3700 mekik benim canımı okudu desem abartı yapmam.Yataktan da ölü gibi ve her yeri ağrırayarak kalktım
Buradan Yakar Bacıya sevgilerimi iletiyorum
Sabah sabah bir litre su içtim, bitki çayı derken tartılmayı unuttum.
2 gün önceki yazdığım kilom bildirimde yer alabilir.
Kilom:72

Hepimize hafif ve mutlu bir haftasonu başlangıcı olur inşallah.

canımmm çok sağolasın inşallah 3 ay sonra incecik bir anne olarak 40 beden elbiseme girerim ağzından bal damlamış ama bizim balla felan işimiz yok biz yüklenelim diyetlerimize

@Suhan Bacı, 50 kilo ha vay vay maşallah 48 konusunda ısrarcı mısın bacım? Yağ seviyen falan çok az çıkmıştı.Gel sen bari 49da bırak, 48 gerçekleşmemiş bir ütopik efsane olarak kalsın. Tayin konusunda umarım istediğin yer olur, İstanbul'a ne zaman yolun düşerse bekleriz.

sağol winstoncum çok naziksin gelirsem sizinlede tanışmak isterim :))
vallaha 48 diyorum ama dur bakalım bu haftayıda böle geçireyimde haftaya ne olucak bakarsın burda da bırakabilirim annem falan yeter artık diyo hastalıklı gibi görünmekte istemiyorum

teşekkür ederim canım

bacım allah aşkınıza şu 48 olmak isteyenlerin resimlerini görmek istiyorum koysanıza bir müsait zaman

Beyaz bacım emeğine sağlık, detay detay anlatmışsın, ayrıca da çabandan ve istikrarından dolayı
"Yürümeden duramıyorum" cümlesi benim için "insanlar kanat takar uçar" cümlesi kadar garip ve de anlaşılmaz
Diyet, zayıflama, erime çok şükür yapa yapa, okuya ,okuya bu işi belledim de şu spor konusunda anlayamadığım tek şey şu; özellikle önceden de sporla arası olmayan ben gibi hımbıl insanlar bir sabah uyandığında aydınlanma yaşayıp "spor yapmadan olmaz" diye gülücükler saçarak spora koşabilir mi? Yani zayıf olsa da spora Brad Pitt'e hayran gibi hayran olmak, sporsuz gün geçirmemek ama bunu sırf istediği ve sevdiği için yapmak nasıl bir kafadır? Ne içerek o kafaya ulaşılır? (Parası neyse vereyim ben de içeyim )

Dün 3700 mekik çektim, epey yürüdüm, hareketler yaptım vs vs ama her anında yemin ediyorum kendime ve spor aletlerine laf söyledim.Mekik çekerken "Allahım bitsin artık bu ızdırap, zaman hızla geçsin, ne olur, amin" diye dua bile ettim
Yani arkadaş ben spordan nefret ediyorum ya.
İşin içinde zayıflamak olmasa yanından yöresinden geçmem, bunu sevmek, bundan keyif almak nasıl oluyor hiç anlayamıyorum.
(Zaten anlasam şişman olmam, hep kilomu korurum ya neyse işte sen anladın beni sanırım )

Parası neyse vereyim, gel sen işin bu sırrını anlat bacım

Winston canım sen o 3700 mekiği tek başına mı çektin.
Yanında yokmuydu guines rekorlar (doğrumu yazdım bilmiyorum) kitabından yetkili kimse yokmuydu bacım.
eğer yoksa yazık etmişsin. Kesin girerdin kitaba üstüne de para bilem alırdın. Neyse senin bundan sonraki takılacağın forum belli oldu.
Vardır kadınlar kulübünde vucütçuların gurubu, artık oraya takılırsın, yok protein tozu içtim üstüne 1000 mekik çektim göbeğim şöyle oldu böyle oldu, yok yandan ikinci karın kasını şu şekilde mekik çekince şişiyor falan diye gezersin sen. dostum gerçekten iyimisin sen ya. 3700 nasıl bir sayı öyle. Yazık o alete de yazık. Sana diyemiyorum artık bağışıklık kazanmıştır senin göbiş. Yazık artık sen düz yürüken bile o kasılıp duruyordur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…