Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar dün yediğim 2 baklava harici kaçamağım olmadı yarım saat spor yapmıştım ona gitti oda ...
başkan hikayenin devamını bekliyoruz...eskiden gazetede çıkan arkası yarın gibi olmuş emeğine sağlık...

Günaydınlaaaar,

Winston bugün sersem sersem gezer Sabah 6da kalktım, eşime ütü yaptım (akşamdan niye yapmıyorum onu da bilmiyorum ) Sonra geri yattım, sonra kabus üstüne kabus gördüm (boş mideyle nasıl olduysa ). Rüyamda eşim mini etek giyen bir bayana "vayy anasını" falan gibi kıroca laf atıyordu, hem de benim yanımda Ben de "senin böyle huyların yoktu, hadi gözün kaydı diyelim bari çaktırmadan bak, bir de yanımda laf atıyorsun" diye alyansımı çıkarıp eline veriyor "bitti bu iş" diye işe gidiyordum. Akşam eve geliyorum, eve hırsız girmiş ve hırsız sadece benim kedimi çalıp gitmiş Nasıl ağlıyorum nasıl.Eşime de "bak sen elalemin karısına laf attın, Allah cezanı verdi" diyorum. Eşim de " kedi de çalındı, ben daha bu evde duramam, gidiyorum" diyor, ben kediye mi, eşimin yaptığı öküzlüğe mi, evliliğimin bittiğine mi üzüleyim derken uyandım
Ne kabustu ama...

Haftasonu kaçamaktan sayılırsa yarım tabak ekmeksiz, kolasız, yağsız, tuzsuz hamsim var fırında pişmiş.
Onun harici güzel ve hafifti.

Bugünkü sabah kahvaltısı; 4 havuç, bir limon, bir kivi suyu yanında kayısılı form çayı.
Şimdi hazırlanıp derse gideceğim.
(Eşimi de iyice bir kalaylayacağım, rüya müya gene ben azarlayayım da içim rahat etsin )

Hepimize güzel bir gün olur inşallah.

selam hanımlar
haftasonunu gayet güzel geçirdim. yağmurlu olduğundan dışarı çıkamadım.bütün gün hoplayıp zıplayıp spor yaptım. öğünlerde kabak doğrayıp teflon tavada çevirdim .üzerine bol pul biberli yoğurtla yedim.2000 mekikten aşağı mekik çekmedim. 1 saat yürüdüm. lesli ile hopladım zıpladım. sonuç güzel .

teşekkür ederim son 11,5 kilo inşallah oda giderse rahat etcem ilk defa uzun bir aradan sonra 30 beden kot giydim çok iyi hissettim kendimi

teşekkür ederim son 11,5 kilo inşallah oda giderse rahat etcem ilk defa uzun bir aradan sonra 30 beden kot giydim çok iyi hissettim kendimi

o mutluluğu dünyalara değişmem. geçen bir kot aldım . hiç aramadan hiç büyük bedenler bakmadan bende 30 aldım ama keşke 29 alsaymışım.şimdi bolarmaya başladı. kiloda fazla bir kayıp yok ama sıkılaşınca baya fark ediyor. şöyle 1 ay dişimi sıkıp şu 8 kiloyu vermek istiyorum. valla bu azimle sen 11 kiloyu verir bana el sallarsın. hemen toparlanmam lazım. takımın yarısı mezun olacak bir aya kadar. :26:

ben hiç 30 un altına düşmedim inşallah 65 felan olduğumda 29-28 felan olur hemen bollaşıyorlar ya ben colins den almıştım iki günde şalvar gibi oldu o yüzden 30 aldım ama 29 da olurdu sanırım acık zorlasaydım

Selam azimli iradeli hanımlar
haftasonu evde olduğum için pc bozuktu hiç giremedim ama rejim ve spordan vazgeçmedim sabırla cumayı bekliyorum bilginize sunulur
:)

KıZlar aranızda bana kırgın veya küs olanlarmı var ya kendimi buraya yazarken kötü hissediyorum artık..

Savah kahvaltimi sz önce yaptım nedense dukana başladığımdan beri fazla acıkmıyorum sabah kalkınca 2-3 saat acıkmıyorum hemen kahvaltı edemiyorum
Eskiden burayada yazardım kahvaltıda tahin oekmez bolca peynir omletler yiyordum

Bu sabah kahvaltım

2 katı yumurta azıcık yağsız peynir.

slm kızlar
evde pc olmadığından hafta sonu yazamadım.birde eşim işten ayrıldı canım çok sıkkın
motivasyon 0

Yakarcim inanki bilmiyorum son bir haftadır etrafımdakilere esine karşı bile bôyle davranıyorum burdada paylaşımlar durunca sucu kendimde buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…