Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yakarcim inanki bilmiyorum son bir haftadır etrafımdakilere esine karşı bile bôyle davranıyorum burdada paylaşımlar durunca sucu kendimde buluyorum

suçu kendinde bulacak bir şey yok. insanların yoğun iş hayatı oluyor. havalar ısındı kapalı mekanlarda kalmak yerine sokağa atıyoruz kendimizi.pc başında kalacağımıza sokakta 2 vitrin geze geze yürüyoruz. olay bu. hiç üzerine alınacak bir şey yok.
sen güzel güzel 2 .bölümü yaz kardeş merak etim namuzsuz kemal ne haltlar karıştıracak.

ceren ve özge allah kolaylık versin sizlere.inanın uzun bir süre eşim iş yerinde sorun yaşadı . ne kadar eve yansıtmamaya çalışsada maalesef yansıyor. yapacak bir şey yok. dua ve sabır elden başka bir şey gelmez.

Benimde kredi borcum var ve her yaz kapatıcam ben biti diyen bi patronum var bu sıkıntı kaygıyı hep yaşıyorum
ama kendimi rahatlattığım herkesin bildiği şu cümle bana hep iyi gelir
nefes aldığın sürece rızkımız kesilmezmiş

Tünaydınlaaar bacılar,

Nihayet eve geldim ve bir kase pul biberli yoğurt yedim. Gözlerim açıldı resmen.
Derste de öğrenci şu activia mı nedir onun meyveli yoğurdunu yedi (hiç sevmem ve yemem) direkt sordum "onun içinde yağ var mı? Margarin gibi kokuyor" dedim O da baktı %2.5 yağ varmış."Pes" dedi, "nereden o kokuyu aldın?" Dedim kaç aydır yağ yemiyorum, 10 km ilerde biri yese alırım o kokuyu
Neyse şimdi biraz dinleneceğim, yoğurdun verdiği rehaveti atacağım
Sonra da spor..Malum 2 hazirana az kaldı..

@Yakar bacı, haftasonu az spor yapsaydın...2000 mekik, leslie, hoplama zıplama, bacım bir güreş kalmış el atmadığın..Maşallah çok kıskandım valla Millet löp löp yağları atıp, kilocuklardan kurtulurken senin de gaza basman lazım yoksa sezen ile suhan gitti gidecekler, biz mekik kardeşleri olarak mekik aletlerine sarılıp arkalarından bakacağız valla

@Özgey bacı, Tek sevmediğim ve de ömür boyu yapmayacağım diyetin dukan olmasına rağmen, kimi görsem senden ibret alarak dukan'ı tavsiye edeceğim artık Bacım maşallah ya, ne güzel vermişsin, darısı kalan kilolarının ve de bizim kilolarımızın başına.
Hep söylüyorum Dukan emmi seni göreydi, boynuna atlar çok duygulanırdı kesin.

teşekkür ederim bacım gitsin gitsin fazla kilolar hiç lazım değil face e resmimi koymuştum arkadaş dukan reklamlarında oynamalısın gibi bişey yazmış ama ne verenler var görseniz ben yavaş bile verdim hatunun biri 83 den 57 e düşmüş valla sanırım 60 a inersem orda kalmıycam dahada vermek istiyorum ama ilk hedef 60 60 a indiğimde 5 kilo için daha burda olabilirim

özgey canım resmini göremedim ama meraktan çatlıyorum. Sanırım biizm bilgi işlem ekibi bugün resimleri mi yasakladı ne yaptı ben görüpte kıskanmayayım diye. cuma akşamı suhanı gördüm bugün çıkmıyor. Eve gidip bakmak için sabırsızlanıyorum.

Başkan sıcaklardandır sıcaklardan sen takma kafana.

Allah bütün işsizlere bir an önce hayırlı işler nasip etsin hele erkekler için daha büyük sıkıntı. Onlar bunu zayıflık olarak gördükleri için psikolojileri de bozuluyor.

evet canım doğru söylüyosun.şimdi bide regl oldum.karın ağrısından ölücem.dışarda yağmur yağıyor içerisi bunaltıcı işyerinde çatlamak üzereyim.

selam kızlar
ah winston ah dün berlin kaplanını izledim . orda kum torbası yerine pirinç ve bulgur koyalım daha ağır olur diyordu. hani aklımdanda geçmedi değil 5 kilo pirin 5 kilo bulgur feda edip bir torba dikem evde boksada başlasam diye
kızlar felaket hasetlendim yemeden içmeden kesildim paso spor yapıyorum. ne demek ya benimle aynı dönem başlayanlar 1 ay sonra mezun olacak. ve öyle böyle kilolar verilmedi. 20 ila 10 kilo arası kilolar verildi. ben ne yaptım .3 verdim 5 aldım. olmaz ayıp bana .
sabah ve öğlen toplasan 300 kalori almamışımdır. öğlen 1000 mekik çektim. sabahtan beri 2 lt su içtim. 1 ay böyle devam edersem olacak bu iş. ilk defa hasetliğimin faydalarını görüyorum.

hasetliğimin faydalarıııııııı :) yakarr hakikaten doğru laf etmişsin

kızlarrr çatlatın kıskandırın imrendrin biziiiiiiiii gaza gelmek isityorumm :)

dünkü menüm
sabah 1 salatalık domates peynir
öğlen 1 elma
akşam yoğurt salata
spor sabah 11:00-19:00 arsı arkadşın evini 5 kattan taşıdık :)

İP ATLAMANIN FAYDALARI
- Ucuz, eğlenceli ve öğrenmesi basittir.
- İp atlarken tüm vücudunuz çalışır.
- El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır.
- Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.
... - Bacakları sıkılaştırıp, kalçanızı dikleştirir.
- Lenf sisteminizin daha iyi çalışmasını sağlar. Vücuttaki kılcal damarların dolaşımını geliştirerek stres azaltır.
- Kan dolaşımını sağlayan pek çok kasın da daha etkili çalışmasını sağladığından varisleri ve selülitleri gidermeye yardımcı olur.
- Çocuklarda boy uzamasına yardımcı olur.
- Kalbe iyi gelir.

bide kızlar 10 dk ip atlama 30 dk yürüyüşe eşitmiş

canımm ya böyle yapcana dukan denesene inan çok faydasını görürsün

canımm ya böyle yapcana dukan denesene inan çok faydasını görürsün

özge bende istedim yapmayı ama 5 gün falan denedim etleri annem tost makinasında yaptı verdii tatsız tuızsuz yavann tiksindim yaa
ban çok zor muş gibi geliyo dukan hani en azından salatadan falan zevk alıyorum yerkenn çok zorlanmıyorum

ben geldimmmm.ben yokken baya kaynatmışsınız okudum şimdi geçmişi.resim falan paylaşmıışsınız ben de koyayım canım çekti aslında tüm kilo verme işlemim bitene kadar resim koymuycaktım ama dayanamadım.haftasonuna gelince ailemin yanındaydım biliyosunuz çok kaçamak yapmdım ama diyetime birebir uyduğum söylenemez yani verememişim ama en azından almamışım da.cumaya kadar eksilere geçicem inşallah

ilki diyete başlamadan 2 gün öncesi orda 124.5 kiloydum.diğeri de geçen hafta gezideyken orda da 89.5 falanım.yani tam 35 kilo

nebilim çokda zor değil aslında tatsız tuzsuz geliosa kekikle baharatla tatlandırıyorum yanındada kola

Eki Görüntüle 409171

ilki diyete başlamadan 2 gün öncesi orda 124.5 kiloydum.diğeri de geçen hafta gezideyken orda da 89.5 falanım.yani tam 35 kilo

Beğendim bir de bayıldım. Resmen 35 kilo değil 35 yaş fark etmiş yani.(tamam 35 yaş ok oldu ama 15-20 yaş fark etmiş) Vuuuuu
Yanlız ne hikmetse senin resmi gördüm özgeyinkini göremedim.

Bende hafta sonu gideyim de alayım diye çok düşündüm ancak bir türlü fırsat bulamadım.
Bugün , yarın alacağım artık, evde atlayamam ama kızımı falan parka götürünce atlarım herhalde 10 dakika.

Allah esi calismayaara sıkıntısı olanlara sabır versin..

Her halimize sükür edelim. Esiniz issiz elbette cok zor ama en azından onu görüyorsunuz.

Ben issizim ve esimden uzagim ben yurt disindayim o türkiyede..

Ne varsa yury dişinda hergün neden bu ülkedeyim diye soruyorum kendime. İs bulayim esimi getirmek icon ugrasacagim oda bi 4 ayimi alir herhalde.

2 haftadır migde agrisi cekiyorim..
Annem ônce psikolojiktir dedi sonrada tutturdu bu dukan sana zarar diye söylenmeye ben iyiyim bu diyet bana göre diyorum. Ama nerdeee...

Her yedigime kaf ediyor agzimdan protein veya dukan ciksa birakmo diyeti diyor protein günümde beni baska seyler yemeye zorluyor. Oda bugün diyete girdi. Tabii benim gibi olmadiği icin kendi yaptiklari dogru benim yaptiklarim yanlis olabiliyor.

winstoncum benimde annem ban her firsatta zayıfla herkes seni zayıflamîş görsün ve devamli teyzemin oglunun dügününü hatirlatiyor. Dügün denince akıla hep kilolar geliyor niyeyse.

Bugün yediklerim

Sabah 2 haslanmiş yumurta light peynir

Öglen: haslanmis tavuk gögsü Salata

Arada : pamuk sekeri

Aksam : karı yumurtanın sadece beyazini 2 lokma havuç light süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…