Yakarcim inanki bilmiyorum son bir haftadır etrafımdakilere esine karşı bile bôyle davranıyorumburdada paylaşımlar durunca sucu kendimde buluyorum
benden bir tane daha benim eşimdie işsiz malesef ve bendede motivasyon 0 ama hayata devam etmek gerek
Tünaydınlaaar bacılar,
Nihayet eve geldim ve bir kase pul biberli yoğurt yedim. Gözlerim açıldı resmen.
Derste de öğrenci şu activia mı nedir onun meyveli yoğurdunu yedi (hiç sevmem ve yemem) direkt sordum "onun içinde yağ var mı? Margarin gibi kokuyor" dedimO da baktı %2.5 yağ varmış."Pes" dedi, "nereden o kokuyu aldın?" Dedim kaç aydır yağ yemiyorum, 10 km ilerde biri yese alırım o kokuyu
Neyse şimdi biraz dinleneceğim, yoğurdun verdiği rehaveti atacağım
Sonra da spor..Malum 2 hazirana az kaldı..
@Yakar bacı, haftasonu az spor yapsaydın...2000 mekik, leslie, hoplama zıplama, bacım bir güreş kalmış el atmadığın..Maşallah çok kıskandım vallaMillet löp löp yağları atıp, kilocuklardan kurtulurken senin de gaza basman lazım yoksa sezen ile suhan gitti gidecekler, biz mekik kardeşleri olarak mekik aletlerine sarılıp arkalarından bakacağız valla
@Özgey bacı,Tek sevmediğim ve de ömür boyu yapmayacağım diyetin dukan olmasına rağmen, kimi görsem senden ibret alarak dukan'ı tavsiye edeceğim artık Bacım maşallah ya, ne güzel vermişsin, darısı kalan kilolarının ve de bizim kilolarımızın başına.
Hep söylüyorum Dukan emmi seni göreydi, boynuna atlar çok duygulanırdı kesin.
evet canım doğru söylüyosun.şimdi bide regl oldum.karın ağrısından ölücem.dışarda yağmur yağıyor içerisi bunaltıcı işyerinde çatlamak üzereyim.ceren ve özge allah kolaylık versin sizlere.inanın uzun bir süre eşim iş yerinde sorun yaşadı . ne kadar eve yansıtmamaya çalışsada maalesef yansıyor. yapacak bir şey yok. dua ve sabır elden başka bir şey gelmez.
hasetliğimin faydalarıııııııı :) yakarr hakikaten doğru laf etmişsin
kızlarrr çatlatın kıskandırın imrendrin biziiiiiiiii gaza gelmek isityorumm :)
dünkü menüm
sabah 1 salatalık domates peynir
öğlen 1 elma
akşam yoğurt salata
spor sabah 11:00-19:00 arsı arkadşın evini 5 kattan taşıdık :)
canımm ya böyle yapcana dukan denesene inan çok faydasını görürsün
özge bende istedim yapmayı ama 5 gün falan denedim etleri annem tost makinasında yaptı verdii tatsız tuızsuz yavann tiksindim yaa
ban çok zor muş gibi geliyo dukan hani en azından salatadan falan zevk alıyorum yerkenn çok zorlanmıyorum
Eki Görüntüle 409171
ilki diyete başlamadan 2 gün öncesi orda 124.5 kiloydum.diğeri de geçen hafta gezideyken orda da 89.5 falanım.yani tam 35 kilo
Eki Görüntüle 409171
ilki diyete başlamadan 2 gün öncesi orda 124.5 kiloydum.diğeri de geçen hafta gezideyken orda da 89.5 falanım.yani tam 35 kilo
İP ATLAMANIN FAYDALARI
- Ucuz, eğlenceli ve öğrenmesi basittir.
- İp atlarken tüm vücudunuz çalışır.
- El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır.
- Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.
... - Bacakları sıkılaştırıp, kalçanızı dikleştirir.
- Lenf sisteminizin daha iyi çalışmasını sağlar. Vücuttaki kılcal damarların dolaşımını geliştirerek stres azaltır.
- Kan dolaşımını sağlayan pek çok kasın da daha etkili çalışmasını sağladığından varisleri ve selülitleri gidermeye yardımcı olur.
- Çocuklarda boy uzamasına yardımcı olur.
- Kalbe iyi gelir.
bide kızlar 10 dk ip atlama 30 dk yürüyüşe eşitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?