inanılmaz fark var bravo 35 kiloyu kaç zamanda verdin
Beğendim bir de bayıldım. Resmen 35 kilo değil 35 yaş fark etmiş yani.(tamam 35 yaş ok oldu ama 15-20 yaş fark etmiş) Vuuuuu
Yanlız ne hikmetse senin resmi gördüm özgeyinkini göremedim.
Eki Görüntüle 409171
ilki diyete başlamadan 2 gün öncesi orda 124.5 kiloydum.diğeri de geçen hafta gezideyken orda da 89.5 falanım.yani tam 35 kilo
@Başkan, benim de ara beden hatırladığım yok.Üniversitede 40 bedendim, heeep öyle gitti.Sonraları hızla 46ya çıktım.Bir dönem 38 giydim o da çok kısaydı.36, 34 diye bir şeyim hiç olmadı zaten.Ben de senin gibi 32 beden çocuk reyonundan direkt 40a atlamışım sanırım.Ama hep derler ya gençlerin metabolizması daha hızlı diye.Bunun avantajını sen yaşayabilirsin.
Ben 19 yaşında isveç ile 13 kilo verdim 13 günde, 30 yaşında isveç ile 1,5 kilo verdim
Hoş metabolizma hızı da bu arada 200-300 arası fark olarak oynuyormuş, yani azmeden 50 yaşındaki kişi bile günde yarım saat yürür ve 18lik birinin metabolizmasına da sahip olabilir çok isterse ama biz bahaneleri sevdiğimiz için bunu yazmamışım sayın
iyi geceler canlarım kaç gündür yatak döşek yatıyordum. daha yeni uyandım desem yalan olmaz. saate bak ya offf.cuma arkadaslarla tavuk yemiştik geberiyordum neredese.serum yemekten mahvoldum. bu dukan beni ikiye catkatacaktı yumurta gibi. aaaa diyete gelince ilk işim tartılmak oldu. 3 gündür sade serum işe yaradı 84600 cıktım :) tavsiy etmem tabiki. sizler nasılsınız özleidm sizi. kocamanöpüyorum
Günaydın kızlar.
Sabah erkenden kalktım dedim winston 2000 mekik çekiyor bari biraz spor yapayım 6:30 da kalktım hemde. 1 saat spor yapacaktım. Eşofmanımı giydim, bilgisayardan film açtım hem izleyecek hem de telefonda yüklü olan leslie yapacaktım yarım saat. Ama nerde tam başla dedim kızım uyandı. Anne evcilik oynayalım diye. Be çocuk yatsana dime. Gece zaten bende özgey gibi onu uyatayım diye yatağa girip uyuyorum. Hoş çok normal çünkü benim hanımefendi gece 11:30-12:00 de uyuyor. Bir de gece 2 kere falan kalkıp onu tuvalete götürme olayı var. Ya ben spor yapmaya fırsat bulamıyorum. Ne yapıcam böyle bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?