Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

inanılmaz fark var bravo 35 kiloyu kaç zamanda verdin

ekimin başında başlamıştım yani 7 ay falan ediyor.ayda da ortalama 5 kilo ki bence sağlıklı bir rakam.

Beğendim bir de bayıldım. Resmen 35 kilo değil 35 yaş fark etmiş yani.(tamam 35 yaş ok oldu ama 15-20 yaş fark etmiş) Vuuuuu
Yanlız ne hikmetse senin resmi gördüm özgeyinkini göremedim.

annem de diyodu yaşından fazla gösteriyosun diye.bi de yüzümü görseniz şimdi resimde sildim ama buluşmada artık bi de eski bir resmimi gösteririm yüzüm patlıycak gibiydi ya şişlikten

selam kızlar
akşam yemeğini bol ayran 3 yaprak marul ve etsiz 3 adet çiğ köfte ili tamamladım.
bugün2000 mekik çektim. mekik makinasının yayını kırdım.mekik aleti ağladı beeee
birazdan çocukları uyutup koşu bandında 1 saaat yürüyeceğim. durun kızmayın hemen alt kat boş .bundan rahatlığım. 1 ay dişimi sıksam bu iş tamam olacak.:26:

ejjecim resmini yeni gördüm gerçekten muhteşem bir başarı bu seni görünce dahada hırslanıyor insan. Tebrik ederim canım inşallah yakında hedefine ulaşırsın.

@Ejje,
Bacım şahane kilo vermişsin, bin kere maşallah
Arada baklavaları hüpletsen de irade, istikrar ve spor aşkı mükemmel.
İnşallah kısa sürede hedefine ulaşırsın/ ulaşırız bacım.

@Yakar,
Bacım se_zen bizimle mekik aletini kıracaksınız bu kadar çekmeye diye baştan dalga geçerdi, demek bu gerçek oldu desene
Maşallah bacım ya, çok gaza geldim.
Gideyim de ben de bir 2000 çekeyim.

Herkese güzel bir gece ve hafif bir sabah olur inşallah.

Bugün nişan fotoğraflarıma baktım.. sonrada nişan elbisemin bedenine baktım 40 bedenmiş..

annem 4 kilo bir beden eder derdi...

nişanda 72 kilo falandım.. şu an 80 civarı olduğuma göre hesaplaması mantıklıymış.

kıyafetlerimi kaç gündür karıştırıyorum.. daha 38 beden birşey bulamadım. acaba ben çocuk giysilerimden direk 40-42 bedenemi geçmişim.. olabilirmi??

İyi geceleeeeer

Uyku tutmadı yakar bacının sporsal faaliyetlerinden dolayı üleeeyn
Mekik çekmeye doymadım bu gece.Eşim de hırsımı farketmiş sorunca "yakar bacı, mekik çekerken mekik yayını kırmış ondaki hırsa bak, ben de mıy mıy çekiyorum, bu bana yakışmaz, ben de kıracağım üleeeyn "dedim
Eşim de "ya sabır" diye gülüp geçti

@Se-zen bacı, neler yapıyorsun, neler yiyorsun bacım? Çook sessizsin bu ara.Fırtına öncesi sessizlik mi? Acuk yaz da bilelim se_zen bacı gizliden gizliye neler yapıyor 10unda maaşım yatacak, gidişat iyiyse söyle, parayı hacılamadan sana çeki şimdiden alayım
Ya da söyleme, bu sefer de stresten tüm parayı yemeğe yatırır, ayın ikisinde yanınıza yuvarlana tuvarlana gelirim dobişlikten

@Başkan, benim de ara beden hatırladığım yok.Üniversitede 40 bedendim, heeep öyle gitti.Sonraları hızla 46ya çıktım.Bir dönem 38 giydim o da çok kısaydı.36, 34 diye bir şeyim hiç olmadı zaten.Ben de senin gibi 32 beden çocuk reyonundan direkt 40a atlamışım sanırım.Ama hep derler ya gençlerin metabolizması daha hızlı diye.Bunun avantajını sen yaşayabilirsin.
Ben 19 yaşında isveç ile 13 kilo verdim 13 günde, 30 yaşında isveç ile 1,5 kilo verdim
Hoş metabolizma hızı da bu arada 200-300 arası fark olarak oynuyormuş, yani azmeden 50 yaşındaki kişi bile günde yarım saat yürür ve 18lik birinin metabolizmasına da sahip olabilir çok isterse ama biz bahaneleri sevdiğimiz için bunu yazmamışım sayın

Neyse hepimize güzel bir sabah olur inşallah.
Yarın kiloları bildirirken hafif sonuç alırız diyecektim yarın salıymış daha ya
Az yemenin zararları işte
Cümleten iyi geceler.

iyi geceler canlarım kaç gündür yatak döşek yatıyordum. daha yeni uyandım desem yalan olmaz. saate bak ya offf.cuma arkadaslarla tavuk yemiştik geberiyordum neredese.serum yemekten mahvoldum. bu dukan beni ikiye catkatacaktı yumurta gibi. aaaa diyete gelince ilk işim tartılmak oldu. 3 gündür sade serum işe yaradı 84600 cıktım :) tavsiy etmem tabiki. sizler nasılsınız özleidm sizi. kocamanöpüyorum

13 günde 13 kilomu.. benim artık dukanıma 4 elle sarılıp hiç kaçamak yapmamam lazım.. belki ay sonuna bende verebilirim biracık daha.. geçtiğimiz pazardan beri tartılamıyorum. bu hafta tartı alabilecekmiyim orasıda sorun. her tartıya güvenemiyorum ben. annem oyun konsolunuda yasak etti bana senin yüzünden tv izleyemiyorum al onu ilerde evinde kur ded. ben gene onamı dönsem annem sabah programlarını kaçırmadan tartılmayı deneyim bir.

ben hala 13 günde 13 kiloya takmış durumdayım. sırf protein mi yesem artık

Geçmiş olsun canım evet sen serum diyetini kimseciklere tarif etme.. inşallah çabuk iyileşirsin. yani anladığım kadarıyla seni dukanmı kötü etti yoksa cuma günkü tavukmu?

günaydın kızlar
dün çok yoğundum sabah çıktım akşam geldim araziden birazdan yine çıkıcam ay fenalık geldiya çok yorgun hissediyorum kendimi.
dün sabah 1 tane elma yedim 2 saat sonra 1/4 simit öğlen köydeydik köylü teyzelerim bize yufka verdi 1 bardak ayranla onu yedim akşamda 1 kase cacık ve 1 kase yoğurt çorbası(pirinçli) onları yedim bukadar daha ne yiycen dediğinizi duyar gibiyim ama dağ tepe tırmandım eminim aldığımı geri vermişimdir unuttum bak akşamda 1 saat yürüdüm.

günaydın kızlar
dün akşam 2000 mekik ve 30 dk . yürüyebildim. ama kesin bu akşam 1 saat yapacağım.
sabah yediklerimi yazam
1 dukan lavaşı arası az peynir 3-4 dilim salam.

günaydın kızlar,

dün akşam yürümedim mekikde çekemedim yahu ben hep oğlumu uyuturken uyuyup kalıyorum ama bu akşam yürüycem kesinlikle 1 saat yürümeliyim dün yürüyemedim onun yerine kuaföre gittim bu akşamda yürüyüş mutlak olmalı

özlem çok geçmiş olsun.havalar ısındı .dışarda tavuk yerken çok dikkatli olmak lazım.geçen yıl başımdan bir olay geçti. yazın göreve merkezden ilçeye gittik. mecbur dışarda yemek yenecek . ben tavuk ızgara yedim. yoldayız artık işimiz bitti eve dönüyoruz. karnımdan sesler gelmeye başladı .midem bulandı. aman allahım bağırsaklarım resmen ötüyor. ölüyordum resmen .3 gün kendime gelemedim. sindirim sistemim mahvolmuştu. ogün bu gündür havalar sıcakken dışarda tavuk yememeye çalışıyorum.çok çabuk bozuluyor. aman dikkat kardeş.

Günaydın kızlar.
Sabah erkenden kalktım dedim winston 2000 mekik çekiyor bari biraz spor yapayım 6:30 da kalktım hemde. 1 saat spor yapacaktım. Eşofmanımı giydim, bilgisayardan film açtım hem izleyecek hem de telefonda yüklü olan leslie yapacaktım yarım saat. Ama nerde tam başla dedim kızım uyandı. Anne evcilik oynayalım diye. Be çocuk yatsana dime. Gece zaten bende özgey gibi onu uyatayım diye yatağa girip uyuyorum. Hoş çok normal çünkü benim hanımefendi gece 11:30-12:00 de uyuyor. Bir de gece 2 kere falan kalkıp onu tuvalete götürme olayı var. Ya ben spor yapmaya fırsat bulamıyorum. Ne yapıcam böyle bilmiyorum.

ya sorma ya mekik çekmem gerekli ama yapamıyorum arkadaş bu çocuktan illa elimi yanağına koyduurup uyuyacak beni okşayacak eşimi bile kabul etmiyor adam beni boşayacak yakında hiç ilgilenmiyorum film izleyemiyoruz akşam eve gelip evi bile toplayamıyorum

herkese günaydın.resmime yaptığınız güzel yorumlar için çok teşekkür ederim.inşallah 60-70 kilo verdiğim resiimlerimi de koyarım buraya.sabah kahvaltımı ettim bir haşlanmış yumurta ile öğlen köfte akşam da yooğurt yemeyi planlıyorum bakalım inşallah bozmam bu düşüncemi.akşama da spora gidicem.beden şimdilik bu kadadr akşama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…