ya sorma ya mekik çekmem gerekli ama yapamıyorum arkadaş bu çocuktan illa elimi yanağına koyduurup uyuyacak beni okşayacak eşimi bile kabul etmiyor adam beni boşayacak yakında hiç ilgilenmiyorum film izleyemiyoruz akşam eve gelip evi bile toplayamıyorum
Özgecim canim sen dukan boyunca yığınla yumurta yediğini yazmıştın günde kaç tane yiyorsun en fazla? :)))
Tünaydınlaaaar,
Dün akşam 3 gündür verdiğim kot deneme orucunu bozdum.Gittim gece 1de gizli gizli 29 bedeni gene giydimLen düğme ile ilik arasında 5 cm ya var ya yok.Dedim ben bunu kapatacağım ve içine gireceğim. (buradan hasmım se_zen'e bir haftada dizden çekemediğim kotun düğmesinin kapanmasına 5 cm kalmış diyorum ama ısrarla kilo vermek yerine inceliyorum , ben de bu işi anlamıyorum) Tabii kotta likra denen şey olmadığı için epey debelendim, esnemiyor arkadaş yaa..Esnemeyen kot yapmışlar yeminle.
Sonra eşimin yanına gittim, bak geçen hafta dizde kalan fakir ama gururlu kotum şimdi üstümde diye hava yaptım"Gel bir el at da düğmesini sen kapa şunun" dedim Adam arkama geçti, ben onun önündeyim, sanki kendi kotunu kapatır gibi ahtapot gibi önden ellerini geçirip kapamaya çalıştı Gören güreşe başlamışlar der, o derece... Sonra "haftaya girersin içine" dedi, bıraktı
34 bedenden 29a milim kalmışken bunca nankörlük, üzüntü, stres niye bilmem ama çok üzüldüm."Cumartesi içine gireceğim" dedim ama bu seferde cumartesi regl olacağım, her yerim şişecek, imkanı yok yani...
Neyse bol mekikli ve hareketli bir gece geçirdim.Şimdi cumartesi anneme hediye bakmaya gidince kendime 28 beden kot alacağım.
Böyle böyle yeni hedeflerle devam edeceğim, çünkü onlar dolapta durdukça çok pis hırs yapıyorum
@Sezen bacı, çay salata kombinine gülümsedimHoş benim de sabahki kombin yoğurt, yeşil çay
Ben uzun zamandır abidik şeyler yiyorum da, vay dedim se<_zen bacının tostları, yumurtaları,börekleri rafa kalkmış..
Hadi bakalım, az kaldı...İnşallah ikimizde hedefimize ulaşırız.
Ha dün eşim dedi zaten "ya ikiniz de hedefinize ulaşırsanız ne olacak?"
Ben de "o zaman bir şey olmayacak" dedimBu ara bunu hissetmeye başladım , bence ikimizde hedefimize ulaşmış olacağız sanki..
Neyse göreceğiz.
@Gırgırına bacım,
Çubuk kraker nedir allasen ya...Sen ki spora koşturan, diyete dikkat eden bir malkoçoğlusun, yakışmaz sana.
Diyet yapanlar mı birbirine tavsiye ediyor bunu bilemedim ama herkeste bir çubuk kraker akımı var.
İçinde onun bildiğin tuz, hamur, yağ var yani. Ben en son çubuk krakeri ilkokulda falan yedim galiba.
Sevmiyorum öyle abur cuburları.
Sen de sevme bacım, miden kazındıysa 2 salatalık ye, bir yeşil elma ye, lifli bir şey ye ama bence o tuzlu şeyi yeme.
Unutmayalım, çay kaşığının ucu kadar bile kullandığımız tuz, vücutta extradan bir litre su tutar.
Bence hiç gerek yok böyle şeylere bacım.
valla bende hafta sonu aldığım kotu keşke 29 alsaaymışım birazcık bolarmaya başladı bende fermuarları zorla kocama çektiriyorum elbise fermuarlarını çekemeyince of bırak beceremiyorsun diyorum
selam kızlar
2 yk kaşığı pilav üzerine 1 yk k. fasulye yedim. üzerine 1000 mekik çekip geldim.
mekik çekince göbeğim acıyıcağına baldırlarım ağrıyor koşmuşum gibi fikri zikri olan varmı kızlar. amanın yürürken 10km koşmuşcasına ağrıyorlar.
Bacım ben mekik öncesi 15-20 dakika dans ediyorum, bir nevi ısınma hareketi, daha iyi oluyor.
Öbür türlü ya bismillah deyip altına geçince, benim de kollarım, bacaklarım, basenlerim ağrıyor.
Bir de ben bacaklarımı sürekli değiştiriyorum pozisyon olarak, biraz düz uzatıyorum sonra dizden kırıp duruyorum, sonlara doğru bacak bacak üstüne atıp mekik çekiyorum. Tek bir şekilde 1000i tamamlıyorsan bacaklarındaki sızı çok normal bacım, aralıklarla dğiştir bence pozisyonunu.
Ayrıca acı iyidir, acısın, yansın ki işe yarasın
Ha acıyıp lifleri kopanlar da var bacım, acı da bir yere kadar, sen vücudunu dinle ona göre davran tabii.
Ayrıca 1000 mekik için
selam kızlar,
şuan çok mutluyum çünkü eşim iş buldu ohh be dedim darırı iş bulamayanların başına 2 aydır kaç koldan iş arıyoruz bunalmıştım valla
selam kızlar,
şuan çok mutluyum çünkü eşim iş buldu ohh be dedim darırı iş bulamayanların başına 2 aydır kaç koldan iş arıyoruz bunalmıştım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?