Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay aynı ya bu modeller böyle oluyor herhalde. Tamam onu dünyalara değişmem fakat bende insanım. Bizde de öyle babayı odaya sokmuyor,, biz kızımla yatıyoruz babası ayrı yatıyor. Ben onu uyutacağım diye girip uyuya kalıyorum kocişim her akşam yanlız takılıyor. Konuşmaya bile konuşturmuyor. Hemen oradan "kendi aranızda konuşmayın diyorum " diye bizi azarlıyor. Yanında bari mekik çekeyim iki hareket yapayım diyorum hemen "spor yapmana izin vermiyorum" diye yanımda bitiyor. Hem bücur, hem sinirli yani. E sabah kalkayım yapayım diyorum, yataktan çıktığımı anlıyor.

WİNSTONUM merak etmişsin yediklerimi hemen yazayım bacım.
dün
Sabah: kayısı 1 tane
Salata ve çay

Ara
Salatalık

öğlen
Tavuklu salata ve ayran

Ara
2 tane salatalık

akşam 10 gibi
Salata

Birde gece yarısı saat 3 gibi kızımın kakaolu sütünden azıcık hüplettim.
amma yemişim dime ya.
Salatalarım da öyle yağsız falan değil. İçinde yağ falan var yani. Gerçi daha önceden aldığım aspir yağı vardı öğlenleri içine ondan katıyorum.

slm kızlar bugün felaket bir yoğunluk vardı sabahtan şu saat oldu ara öğünümü yeni yedim burayada anca gelebildim acaip uykusuzluk var bende evime gitmek uyumak istiyorum yaa....

selam iradeli hanımlar bende aynı şekilde yoğunluktan demiyimde patronum hep başımda olduğundan ancak yazabiliyorum
dünkü menüm
sabah 4 kuru kayısı
öğlen 1 kase yoğurt
akşam 1 kase salata peynir
çayın yanına çubuk kraker

Özgecim canim sen dukan boyunca yığınla yumurta yediğini yazmıştın günde kaç tane yiyorsun en fazla? :)))

Özgecim canim sen dukan boyunca yığınla yumurta yediğini yazmıştın günde kaç tane yiyorsun en fazla? :)))

günde max 3 sabah mutlaka bir tane haşlanmış akşam bana uygun bişey olmazsa akşam yemeğinde bir de krebimin içine katıyorum böyle yani

Tünaydınlaaaar,

Dün akşam 3 gündür verdiğim kot deneme orucunu bozdum.Gittim gece 1de gizli gizli 29 bedeni gene giydim Len düğme ile ilik arasında 5 cm ya var ya yok.Dedim ben bunu kapatacağım ve içine gireceğim. (buradan hasmım se_zen'e bir haftada dizden çekemediğim kotun düğmesinin kapanmasına 5 cm kalmış diyorum ama ısrarla kilo vermek yerine inceliyorum , ben de bu işi anlamıyorum) Tabii kotta likra denen şey olmadığı için epey debelendim, esnemiyor arkadaş yaa..Esnemeyen kot yapmışlar yeminle.
Sonra eşimin yanına gittim, bak geçen hafta dizde kalan fakir ama gururlu kotum şimdi üstümde diye hava yaptım "Gel bir el at da düğmesini sen kapa şunun" dedim Adam arkama geçti, ben onun önündeyim, sanki kendi kotunu kapatır gibi ahtapot gibi önden ellerini geçirip kapamaya çalıştı Gören güreşe başlamışlar der, o derece... Sonra "haftaya girersin içine" dedi, bıraktı

34 bedenden 29a milim kalmışken bunca nankörlük, üzüntü, stres niye bilmem ama çok üzüldüm."Cumartesi içine gireceğim" dedim ama bu seferde cumartesi regl olacağım, her yerim şişecek, imkanı yok yani...

Neyse bol mekikli ve hareketli bir gece geçirdim.Şimdi cumartesi anneme hediye bakmaya gidince kendime 28 beden kot alacağım.
Böyle böyle yeni hedeflerle devam edeceğim, çünkü onlar dolapta durdukça çok pis hırs yapıyorum

@Sezen bacı, çay salata kombinine gülümsedim Hoş benim de sabahki kombin yoğurt, yeşil çay
Ben uzun zamandır abidik şeyler yiyorum da, vay dedim se<_zen bacının tostları, yumurtaları,börekleri rafa kalkmış..
Hadi bakalım, az kaldı...İnşallah ikimizde hedefimize ulaşırız.
Ha dün eşim dedi zaten "ya ikiniz de hedefinize ulaşırsanız ne olacak?"
Ben de "o zaman bir şey olmayacak" dedim Bu ara bunu hissetmeye başladım , bence ikimizde hedefimize ulaşmış olacağız sanki..
Neyse göreceğiz.

@Gırgırına bacım,
Çubuk kraker nedir allasen ya...Sen ki spora koşturan, diyete dikkat eden bir malkoçoğlusun, yakışmaz sana.
Diyet yapanlar mı birbirine tavsiye ediyor bunu bilemedim ama herkeste bir çubuk kraker akımı var.
İçinde onun bildiğin tuz, hamur, yağ var yani. Ben en son çubuk krakeri ilkokulda falan yedim galiba.
Sevmiyorum öyle abur cuburları.
Sen de sevme bacım, miden kazındıysa 2 salatalık ye, bir yeşil elma ye, lifli bir şey ye ama bence o tuzlu şeyi yeme.
Unutmayalım, çay kaşığının ucu kadar bile kullandığımız tuz, vücutta extradan bir litre su tutar.
Bence hiç gerek yok böyle şeylere bacım.

Son düzenleme:

valla bende hafta sonu aldığım kotu keşke 29 alsaaymışım birazcık bolarmaya başladı bende fermuarları zorla kocama çektiriyorum elbise fermuarlarını çekemeyince of bırak beceremiyorsun diyorum

valla bende hafta sonu aldığım kotu keşke 29 alsaaymışım birazcık bolarmaya başladı bende fermuarları zorla kocama çektiriyorum elbise fermuarlarını çekemeyince of bırak beceremiyorsun diyorum

Onların beceriksizliği ya
Dün benimki de "kot patlayacak şimdi, olmuyor" diyordu, "len kotu adamlar demirden yapmış, makasla kessen kesilmez o derece metalden oluşuyor, sen sık kapat o düğmeyi, patlamaz" diye barım barım bağrındım, yok yapamadı bıraktı.
Benim kotu 5 yıl yıkayıp, giysem gene bollaşmaz, öyle bir kimyaya sahip
Onu yıkadıktan sonraki giyme faslını düşünüyorum da, Allahım evlerden ırak
Ben 3 kuruşluk o kotu, her kirlendiğinde kuru temizlemeye vereyim bari, yoksa makinadan çıkınca içine girmek her seferinde ızdırap olacak

Hmmm tamam bende 3 ten fazla temiyordum genede bir sorayim
Dedim acaba ben cokmu yiyorum diye dûsûnüyordum. Ama iste ben 3 haslanmis yiyorum dukan ekmeğindeki yumurta harici yani

selam kızlar
2 yk kaşığı pilav üzerine 1 yk k. fasulye yedim. üzerine 1000 mekik çekip geldim.
mekik çekince göbeğim acıyıcağına baldırlarım ağrıyor koşmuşum gibi fikri zikri olan varmı kızlar. amanın yürürken 10km koşmuşcasına ağrıyorlar.

Bacım ben mekik öncesi 15-20 dakika dans ediyorum, bir nevi ısınma hareketi, daha iyi oluyor.
Öbür türlü ya bismillah deyip altına geçince, benim de kollarım, bacaklarım, basenlerim ağrıyor.
Bir de ben bacaklarımı sürekli değiştiriyorum pozisyon olarak, biraz düz uzatıyorum sonra dizden kırıp duruyorum, sonlara doğru bacak bacak üstüne atıp mekik çekiyorum . Tek bir şekilde 1000i tamamlıyorsan bacaklarındaki sızı çok normal bacım, aralıklarla dğiştir bence pozisyonunu.
Ayrıca acı iyidir, acısın, yansın ki işe yarasın
Ha acıyıp lifleri kopanlar da var bacım, acı da bir yere kadar, sen vücudunu dinle ona göre davran tabii.
Ayrıca 1000 mekik için

aynen senin dediğin gibi ya allah deyip başlıyorum ve çok sık pozisyon değiştirmiyorum. dün akşam kızım bacaklarıma oturdu öyle çektim mekiği. cadıya eylence çıktı. hani anne deh anne deyip durdu. maskara oldum yani.
ama sonuç güzel kiloda değişiklil yok ama baya inceldim.bugün kemerde bir delik geriye çektim.baya hoşuma gitti.

selam kızlar,

şuan çok mutluyum çünkü eşim iş buldu ohh be dedim darırı iş bulamayanların başına 2 aydır kaç koldan iş arıyoruz bunalmıştım valla

selam kızlar,

şuan çok mutluyum çünkü eşim iş buldu ohh be dedim darırı iş bulamayanların başına 2 aydır kaç koldan iş arıyoruz bunalmıştım valla

hadi gözünüz aydın. allah başka sıkıntı yaşatmasın.

Sizin günde kaç mekik çektiğinizi düşûndükçe tuaf oluyorum ben günde 100 mekik çekiyorum. Oda açıkçası ya koltukta yada incecik jimnastik mat ın üzerinde yapiyorum..

Bisikletiminde kablosu yerinden çıktı onu yerine takmakta baya zahmetli sinir oldum ya. Ben bugün mutlaka nintendo wii ye geri döneyim orda koşayim yoga ve kas egzersizleri :)

selam kızlar,

Hadi gözün aydın. Gözünüz aydın, Eşinin yeni işi hayırlı olsun inşallah. DArısı tüm işsizlere.

Bir çok kişi aynı soruyu sormakta ''kahve içmek zayıflatır mı? '' Araştırmalar ortaya koydu ki hiç bir yiyecek ya da içecek vücutta doğrudan kilo kaybına sebep olmaz. Dolayısıyla kahve içmekte size doğrudan kilo kaybı yaşatmayacaktır. Ancak kahvenin içinde bulunan kafein vücut metabolizmasını hızlandırmakta ve kan basıncını yükseltmektedir. Kafein çok etkili bir uyarıcıdır. Beyinde sinir sistemini ataklar şeklinde uyarır. Buda vücudun sürekli hormonlar aracılığıyla hareketli kalmasını sağlar. Yani kahve içtiğinizde metabolizmanız hızlanır bu da yapacak olduğunuz egzersizlerde daha fazla kalori harcayıp daha fazla yağ yakmanıza yardımcı olacaktır. Ancak kahve içip zayıflamayı beklemeyin. Sabahları yürüşlerden önce içeceğiniz şekersiz bir bardak kahve yürüyüşünüz esnasında size çok daha fazla kalori harcatacaktır. Kahveyi bu yönüyle önerebiliriz ancak kahvenin fazla alımı vücutta uykusuzluk, sinir sisteminde ise hasara yol açmakta. Bu nedenle kahve içimizi kararında yapın ve günlük 2 bardağı geçmeyin.

bi arkadaşım tavsiye ettii bende internetten araştırım dedim bakın ne buldum
he bu arad selülütte yapıyo diye biliyorum ben

gırgırına canim bende bu yazıyî okumuştum daha önce... Kahvenin selülit yapmadığını hatta yağ yakıcı özelliği var diye biliyorum. Bir kaç hafta önce kahveyi selülitli bôlgeye peeling yapmayı tv de görmüstüm

Kahve kalori yaktırıyorsa güzel ben hic kahve icemiyorum kahveyi sevmiyorum ama sırf daha fazla kalori yaksın diye icsemmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…