gırgırına canim bende bu yazıyî okumuştum daha önce... Kahvenin selülit yapmadığını hatta yağ yakıcı özelliği var diye biliyorum. Bir kaç hafta önce kahveyi selülitli bôlgeye peeling yapmayı tv de görmüstüm
Kahve kalori yaktırıyorsa güzel ben hic kahve icemiyorum kahveyi sevmiyorum ama sırf daha fazla kalori yaksın diye icsemmi??
şimdi kalorisepetinden baktım buugün 755 kalori almışım gayet iyi.normalde böyle yesem sadece yemeği öğle yiyip yoğurdu akşam yesem bi de sporda zaten günde ortalama 650-700 kalori yakıyorum ooo süper.sporum yediklerimi götürür metabolizmam da direk depodaki yağları yakar
benim kokrum selülitler o yüzden içmiyorum yoksaa
sbah ilk işim kahve içmek olurdu
Yakarcim inanki bilmiyorum son bir haftadır etrafımdakilere esine karşı bile bôyle davranıyorumburdada paylaşımlar durunca sucu kendimde buluyorum
Selam kizlar nasilsiniz bu ara acayip sisim regl olacagim sanirim yesil cay falan nafile
Yakar beni gececek misin yoksa haftasonu kavamak yaptim bu arada bacaginin ust kismi agriyorsa karin kasin yerine daha cok uyluk kaslarini kullaniyorsun demekki hatali mekik
Ozge ejje resimlerinize bayikdim inanilmaz fark var ikinizi de tebrik ederim
Ozge gozun aydin canim
günaydın azimlii hatunlar
sabah 4 kuru kayısı
öğle 1 kase yoğurt
ikindi 1 kase yoğurt
akşam 1 kase kıvırcık salatası
gece kayısı 4 çilek
1,5saat kickboks antremanı
bol su yeşil çay
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu gün bi yere gitmiyorum sanırım gerçi burda heran herşey olabilirde((
dün bi köye gittik muhtar bize yemek yaptırmış hayatımda yemediğim kadar bulgur pilavı yedim artık nefes alamıyodum neden okadar saldırdım anlamadım ama sanırım çok lezzetli olmasındandıneyse onun üstüne biraz yürüyüş ve tırmanış yaptım akşamda yemek yemedim sayılır 2 yk patlıcan kavurması yedim okadar ama hala şiş hissediyorum kendimi.
akşam 10 a kadar eşya topladım bide öyle yoruldum sabahta işe geç kaldım kahvaltı falan yapamadım.
arkadaşın simitinden kopardım minik bi parça onu yedim gerçi hala karnım şiş bişey yiyecek durumda değilimde maksat aç durmamak.
günaydın kızlar
şu 2000 mekiği nasıl çekiyosunuz ben anlamadım
spor aletiyle mi
bende mekik çekmek istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?