Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım benim rakip var beni yenen hani 2 yada 25 kg veren o her sabah kahve içtim dedii diyetisyeni sölemiş oanada eğer sen eminsne selilüt yapmadığına ben hemen başlıyorum yarın sbah türk kahvesine

Ben yıllardır kahve aşığı biriyim. ama nescafe falan değil. Şekersiz türk kahvesi. HErgün 2 tane içerim. Selülit bende var. Ama bende selülit eskiden beri var. Üstelik hep diyorum kızım doğduğunda vardı 3 yaşına geldi yine var. Az ama var işte. Benim anamda, danamda, hepimizde var. He eskiden kahveyi daha az içerdim arada bir. 1 yıldır falanda günde 2 tane içiyorum. Bu süreçte zayıfladım, arada bir spor yaptım ve benim selülitlerim artık ayakta sabjit durunca belli olmuyor. Yani hem kahve içtim hem de selülitlerimi epey azalttım. Ama benim nacizane fikrim aç karnına içmemek. Onun yerine aç karnına içilen yeşil çay da metobolizmayı acayip hızlandırıyor. 2 gün wcye uğramıyorsam ertesi gün sabah kalkıp yeşil çay içip yarım saat yürüyorum ve hoop wc ye zor yetişiyorum. Üstelik onun içinde de kafein var ve kahveden daha az. Üstelik daha zararsız.

ama şöyle kahvaltı sonrası içilen kahve ve sigaranın üstüne de bir şey tanımam.

Canim yani ben eminim kahvenin selülit yapmadiğına internetten bugün şu kahve olayını araştırayim

Sezencim evet sigara icenler hep kahve ve sigara ikilisinden bahseder ben senin tam tersinim ya kahve konusunda. Hic sevmem kahve icmeyi ya tadına katlanamıyorum. Ben ac karnına icemende spordan yarim saat önce sevmesemde kahve icerim.

Bizimde tüm sülalede selülit var olmasa bile bizde en zayifimizin bile baseni var yani bende hem basen var hem selülit hergün krem kullaniyorum faydasi yok deselerde hem sıkılaştırıcı krem kullaniyorum hemde gene tv den tarifini aldığım bir selülit yağı kullanıyorum.

herkese selam.gayet dengeli bir gün geçirdim.he o pilavı yemeseydim iyiydi ama napalım ekmek yerine geçsin işte.gerçi yarına da kaldı köfte ve pilav annem yapıp yanıma göndermişti şimdi yarın da yemem lazım bozulmadan.bugün sütümü yoğurdumu aldım.dolapta onlar olmayınca eksik hissediyorum kendimi.bazen yemek yapmaya üşeniyorum ya da vaktim olmuyo hooop iç bi bardak süt tamam.protein ağırlıklı olduklarından yiyincekendimi kötü de hissetmiyorum iyi oluyo neyse gelelim bugün yediklerime:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
ara öğün:10 adet erik
öğle:4 yk light yoğurt
ara öğün:10 badem
akşam:4 adet köfte
2 yk pilav
ara öğün:6-7 adet çilek

Kahveyle ilgili yazılar okudum. bazı yazılarda selülit yapar diyorlar ama ben bunlara inanmıyorum. çünkü hiç bir araştırmaya dayanmıyor.

Benim kullandığım selülit kreminde kafein var. Kahveyi şekersiz sütsüz içtiğin sürece metabolizmayı hızlandırdığıda biliyoruz. yani arkadaşlar kahvenin selülit yapması olanaksız imkansız birşey

şöyle birşeyde var: kahvenizi özel kahve restoranlarından alıyorsanız içinde en güzel soslar şekerler varsa elbette o selülit yapar. ben kahveyi hiç sevmem. 10 şekerde atsam bana acı geliyor.

---

Birde kızlar dukan kitabında en çok ilgimi çeken nokta: soğuk yemeklerin sıcak yemeklerden daha az kalorili olması.

insan vücudu yediklerini içtiklerini ısıtmak içinde kalori yakıyormuş. örneğin şu soğuk su içmeyim yerine ılık içeyim olayı yalanmış..

açıkçası çişimizin sıcaklığı 30 un üstündeymiş vücudumuz içtiğimiz suyu o sıcaklığa getirene kadar kalori yakıyormuş.

şimdi kalorisepetinden baktım buugün 755 kalori almışım gayet iyi.normalde böyle yesem sadece yemeği öğle yiyip yoğurdu akşam yesem bi de sporda zaten günde ortalama 650-700 kalori yakıyorum ooo süper.sporum yediklerimi götürür metabolizmam da direk depodaki yağları yakar

süpermiş ya yediğin kadar yak cümlesini uyguluyorsun

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz bu ara acayip sisim regl olacagim sanirim yesil cay falan nafile
Yakar beni gececek misin yoksa haftasonu kavamak yaptim bu arada bacaginin ust kismi agriyorsa karin kasin yerine daha cok uyluk kaslarini kullaniyorsun demekki hatali mekik
Ozge ejje resimlerinize bayikdim inanilmaz fark var ikinizi de tebrik ederim
Ozge gozun aydin canim

İyi akşamlar kızçeler,

Bugün bahar temizliği yaptım, yıkamadığım çamaşır, kaldırmadığım koltuk kalmadı Yalnız ben ki salondaki tekli ağır koltukları sırtıma koyup diğer odaya yerleştirmiş insanım, bugün koltukları itelerken bile yoruldum.Demek eskiden gerçekten pehlivan, şampiyon gibiymişim, şimdi pek bir narin oluvermişim

Sabah; yeşil çay ve 2 kaşık yoğurt
Akşam; bir mercimek köftesi, 2 kaşık yoğurt.
Su; 2litre saf, 1 litre çay grubundan.
Spor; Ölesiye mekik , Ankaralı Turgut eşliğinde dans, arkasına yabancı pop müzik patlatıp gene dans.. Bir ton ev işi ve garip garip aerobik hareketleri.

Bu arada hep yediğim (aslında koparıp attığım diyeyim) tırnaklarımı uzatmaya karar verdim, boyları henüz uzamamasına rağmen manikür yaptım, oje sürdüm, saçlarımı boyadım. (Tüm bunları çamaşır suyuyla evi temizlerken, yer silerken ve de çamaşır asarken yaptım ) Şimdi ojelerim silinmiş, ellerim pörsümüş ve saç boyasını kafamda unutup işe daldığım için saçlarımın ne renk olduğunu sabah gün ışığında görebileceğim

Kahve konusunda da, ben oldum olası nescafe ve türevlerini içmem, sevmem.Türk kahvesi de birisi olacak, sohbet ortamı olacak, birazda faldan anlayacak anca o zaman.
Se_zen'e katılıyorum, illa kafeinse metabolizma hızını 2,3 arttıran onu yeşil çay da yapar.Bir de bunlar çoook ince hesaplar.Atıyorum yürüyüş 200 kalori yaktırıyorsa, öncesinde içilen kahve ile 205 kalori yakılıyordur, yani o kaloriyi zaten wcye giderken yürüsek bile yakarız, öyle kahve içtim ayda 20 kilo verdim gibi bir mucizesi yoktur.Bir de işin ucunda kahve bağımlılığı riski var, zararları var falan filan yani.Ama iştah sorunu olanlar için sabahları denenebilir.İsveç diyetinde sabahları kahve var mesela, o zamanlar içtiğimde acayip tok tutuyordu, çok nadir çoook acıktığımda bir tane sade nescafe içerim, iyi gelir.Ama bence form çayları gibi abartmamak lazım.Vücudun kendi sistemi var, ona dışardan bir şeyler eklemek bence gereksiz.

Neyse bacılar çenem düştü.
Herkese güzel bir gece, hafif bir sabah olsun inşallah.

Yakarcim inanki bilmiyorum son bir haftadır etrafımdakilere esine karşı bile bôyle davranıyorum burdada paylaşımlar durunca sucu kendimde buluyorum

yok canımya öyle düşünme ben kendi adıma konuşuyorum bu aralar okadar yoğunum ki anlatamam dağda tepede dolaşmaktan helak oldum sabah 9 da çıkıyorum akşam artık kaçta biterse eve gidince ayaklarımın altı şişiyo bide bu aralar eşya toplamaya başladım yani anlıycan helak oldum sen sakın böyle şeyler düşünme eminim burdaki herkes ilk fırsatta buraya koşuyo canını sıkma sen yazın olabilir böle bi durgunluk.

ah hatice nerde o güzel günler. bendaha 60ın altına düşmedim. sen rahat ol. ama öyle fazlada yayılma

günaydın azimlii hatunlar
sabah 4 kuru kayısı
öğle 1 kase yoğurt
ikindi 1 kase yoğurt
akşam 1 kase kıvırcık salatası
gece kayısı 4 çilek

1,5saat kickboks antremanı
bol su yeşil çay

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu gün bi yere gitmiyorum sanırım gerçi burda heran herşey olabilirde((
dün bi köye gittik muhtar bize yemek yaptırmış hayatımda yemediğim kadar bulgur pilavı yedim artık nefes alamıyodum neden okadar saldırdım anlamadım ama sanırım çok lezzetli olmasındandı neyse onun üstüne biraz yürüyüş ve tırmanış yaptım akşamda yemek yemedim sayılır 2 yk patlıcan kavurması yedim okadar ama hala şiş hissediyorum kendimi.
akşam 10 a kadar eşya topladım bide öyle yoruldum sabahta işe geç kaldım kahvaltı falan yapamadım.
arkadaşın simitinden kopardım minik bi parça onu yedim gerçi hala karnım şiş bişey yiyecek durumda değilimde maksat aç durmamak.

günaydın hanımlar
nihayet güneşli bir güne uyandık.2 haftaydı burda yağmur yağıyordu.allah günah yazmasın artık sinir olmaya başlamıştım.
dün akşam yediklerimi yazam
3 yk pilav
4 yk k.fasulye
1 saat yürüyüş öğlende 1000 mekik . akşam mekik çekemedim.kolumu kıpırdatacak halim yoktu.
bugün dukan lavaşı arası azıcık peynir 1 yumurta
uyanayım diye 1 fincan türk kahvesi .tamda kahve muhabbetinin üstüne denk geldi.
bugün ne olursa olsun 2000 mekik çekilecek .sinir oluyorum göbeğim hariç kolum bacağım her yerim ağrıyor. incelme var ama ağrıması gerekmez mi ya . acı istiyorum ızdırap istiyorum. ömer seyfettin le büyümüş bir nesilim ben .
kızlar göreve gideceğim. herkese şimdiden kolay gelsin.

kolay gelsin. sen yazıyorsun ya eşya topladım koliledim diye. inan ben burda daralıyorum yoruluyorum. geçen yıl bu zamanlar bendede aynı telaş vardı. market market gezip koli arıyordum. evin heryanı gazete koli bandıydı. güzel bir telaş helede bulunduğun yerden memnun değilsen öbür türlüsü eziyet. hadi sana kolay gelsin.

günaydın kızlar

şu 2000 mekiği nasıl çekiyosunuz ben anlamadım
spor aletiyle mi
bende mekik çekmek istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…