Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok sağol canım bide bellii olsaydı daha güzel olucaktı ama hayırlısı bakalım onada az kaldı..bide eşimin tayininnden sonra benimki var asıl o sorunumuz var gideceğim yerde boş kadro varmı yokmu ona bakmamız gerekiyo ya inşallah bi sorun çıkmaz bekliyoruz bakalım.ben bu arada boş duramıyorum halı kilim ne varsa topluyorum eşimde acele etme bekle biraz diyo ama ben duramıyorumya gitmek istiyorum artık burdan.

günaydın azimlii hatunlar
sabah 4 kuru kayısı
öğle 1 kase yoğurt
ikindi 1 kase yoğurt
akşam 1 kase kıvırcık salatası
gece kayısı 4 çilek

1,5saat kickboks antremanı
bol su yeşil çay

Biliyorum farkındasın sen ama ne yapayım söylemeyince içim rahat etmeyecek. Gerçekten bu kadar az yiyerek daha zor zayıflarsın. Yediklerini biraz arttırsan çok kalorili değil bir salata eklesen yoğurtların yanına daha rahat zayıflarsın canım. Üstelik sen spor da yapıyorsun. Bu kadar az yiyerek kastan kaybetmeyesin sonra.

Arada yemek lazım ki vucüt şaşırsın. Sen yakmışsındır diye düşünüyorum. Pirinç olsa kızardım ama bulgur pilavı hem faydalı hem şişiriyor faln ya o yüzden daha iyi.
Bu arada eşya topluyorsun ya darısı başıma diyeyim. İnsan gitmek isteyince o iş bile eziyet olmaktan çıkıyor. İnşallah en çok arzuladığınız ve sizin için hayırlı olan yer olur. .yakın olaydık toplanır tüm ekip 1 günde toplardık senin evi spor yapıyoruz diye diye. Hatta biz winstonla yarışırdık kim daha çok toplayacak diye.

çok sağol canım benimya ama benim evde öle toparlanacak pek eşyada kalmadı burdan önce doğudaydım ben ordan gelirken ne kadar eşya varsa orda bıraktım sadece beyaz eşyalarımı getirdim buraya gelince çocuklara oda aldım bide oturma odası aldım okadar başkada eşyam yok eşimle aynı yere gelince orda istediğim gibi döşerim evi dedim eşyalar taşındıkça yıpranıyo sade olsun 2 yıl idare ederim diye düşündüm iyide düşünmüşüm şimdi toplanması rahat oluyo:))
ama sölediğin gibi toparlanmak bile bana zevkli geliyo şuan böylelikle zamanda bi taraftan geçiyo.

günaydın kızlar dün spor yapamadım ama yediklerim 1200 kaloriydi birkaç gündür kabızlık var bende tartıda oynama olmuyo hatta dün artıya bile çıkmıştı....

haklısında hatta bende piskolojik olarak metabolizmam yavaşladı bu hafta hiç kg veremiycem diye düşünüyoum korkudan yiyemiyorum
ne yapıcam şşaşırdım biraz menülerinzi yazında kopya çekim bari
iş yerinde olduğum için çekmeceme sığacak türden şeyler yiyebiliyorum aktivca gii galete falan alsam onlarda çok kalori dğilmiya
yada elma alıyım en iyisi bıktım gerçi elma diyeti yapmıştımda öööğğ geldii

Dün yediklerimi de yazayım.
Sabah
salata

öğlen
tavuklu salata

Ara
2 salatalık
1 minik kek
1 minik simit (ikiside tadımlık)

akşam 9 (eve gidiyorum ama evime çıkamıyorum bir türlü kızımla sokaktayız o saate kadar)
salata

gece
birazcık leblebi

günaydın kızlar dün spor yapamadım ama yediklerim 1200 kaloriydi birkaç gündür kabızlık var bende tartıda oynama olmuyo hatta dün artıya bile çıkmıştı....

aynen arkadaşım wc ye nezaman çıktım hatırlamıyom desem yeridir
kayısıda yiyorum ama acaba katı zaten pek yemediğim içnmi çıkamıyor olabilirim

Yemeğe falan çıkmıyormusun bacım. Sabahları evde bari kahvaltını düzgün yapsan o bile kafi olacaktır. 4-5 kayısı ile kahvaltı mı olur hiç, hem hafif yiyeyim derken kayısının kalorisini , karbonhidratını, glisemik indeksini falan düşününce normal kahvaltıdan daha ağır bence. 1 tane aç karnına anlıyorum ama fazla bence. 1 dilim ekmekle yeşillik falan yesen en azından.

dukan lavaşını kendinizi yapıyorsuuz satılıyormu her yerde
bende dukan yapayım diyorumda çok zormeuş giib geliyoo kepeği ekmeği falan eti pişirmesi pratik değil sankii yicekler

evet ben yemeğe çıkmıyorum yemek paramı alıyorum :)
yemeksitesindne her tülüü yemeğin yanında canlı geliyooo :)
o sebepten :) para daha çok işime geliyoo borcum varrr

Bugünde sabah
uyanınca 1 dilim elma
biraz peynir ve salata

Ara: salatalık

öğlen
balık ızgara ve salata

Ara: salatalık
2.Ara: salatalık

Akşama da salata

ARa: salatalık

Aralarla dolu listem farkındayım ama ben şu leptini bıraktık kızlar. Amaannnn ayımıyım ben canım aç kalarak uyuyarak zayıflayayım, hem zaten az uyuyorum. (leptini çalışanlar alınmasın da) Bende işe yaramıyor o leptin yok öyle aç kalınca falan salgılanmıyor. Kendimi 2 saatte bir bir şeyler yemeye vurdum. Nerde bir ot görsem otlayasım geliyro bu ara. Yeşericem valla yakında. Dün iş yerinin önünde sarı sarı çiceği olan otlar var böyle onları yemeğe kalktım, geçen gün akasyanın çiçeklerini yedim bir de sokaktakilere yedirdim.
Onlarda garibim ben söyleyince şifa niyetine yediler bir güzel.

evet ben yemeğe çıkmıyorum yemek paramı alıyorum :)
yemeksitesindne her tülüü yemeğin yanında canlı geliyooo :)
o sebepten :) para daha çok işime geliyoo borcum varrr

E o zaman yanında götürsen buzdolabı falan da mı yok iş yerinde.
Ya da ne bileyim çekmecene salatalık faln koyup aralarda onları yesen onun bile faydasını görürsün.
Bende çıkmıyorum genelde ama hep getiriyorum evden.

ya kızlar bana bugün acayip bi azim geldi
niyemi?
dün giydiğim pantolonun beli lastikliydi yürüdükçe az aşağı iniyodu.o yüzdende bacaklarım birbirine değe değe yara oldu ve şu an canım çok yanıyo

evet canım ya bende evden atarım çantaya ne bulursam salatalık ,elma vs.

listen çok güzel

Günaydınlar,
Regl öncesi asabiyet sendromu yaşıyorum Hiç tadım yok, zaten hava da kapalı.Dünkü bahar temizliği ve de extra sporlar da çok yordu, tüm gün yayılıp yatacağım

@Gırgırına bacım, kayısıyı hafif olsun diye öğün yerine yiyorsan tek kayısıda aşağı yukarı 20-25 kalori var, 4-5 tanesi 150 kalori yapıyor.(Hatta bir çoğu fazla bile) Kepek ekmekleri, diyet ekmekleri, tahıllı ekmekler 40-50 kalori.Yani sabah 3 dilim ekmek yemiş oluyorsun.Ayrıca içindeki şekersel şeyle şeker dengen bozuluyor, daha çabuk acıkır, kısa süre içinde miden kazınır, canın tatlı iser. (Ha wc sıkıntısı için yiyorsan, kayısılı form çayı var, şiddetle tavsiye ederim-düzenli içmeyeceksin tabii ) Az yedim, az wc diye kendini oyalama, ben sabahtan akşama kadar yoğurt yesem de günde 3 kez neredeyse wcye çıkıyorum çünkü mide, bağarsaklar boş oluyor, içine bir şey atınca hem mide hem bağarsaklar çalışıyor ve hemen wcye çıkabiliyorum.Hoş iyice b.k muhabbeti oldu ama olay kabızlıksa arada bir içeceğin çaylar sorunu çözecektir.Olay, az kalori ile günü kapatmaksa, bir dilim diyet ekmeği, az peynir, domates, salatalıkla zaten 150 kaloriye gene ulaşırsın, bari hem midene doğru düzgün bir şey girmiş olur hem de az kalori almış olursun.Tabii karar senin bacım.
Akşamdan da 2 patlıcan közle, onları doğra, salatalık koy, yeşillik koy kapa ağzını koy dolaba al sana patlıcan salatası, soğuk soğuk yersin mis gibi.Bir tane tavuk göğsü al, baharatla fırında pişir, yap kendine bir salata koy içine tavuğu didikleyip al sana tavuklu salata,al bir semizotu yoğurdun içine didikle karıştır al sana soğuk soğuk semizotu salatası, al bir kereviz rendele yoğurda al götür kereviz salatası.Tavada kabağı rendele, havucu rendele yağsız çevir biraz koy üstüne yoğurt al sana 100 kalorilik kabak, havuç salatası.Bunlar zaten soğuk yenir, akmaz, kokmaz hepsi de 200 kaloriyi aşmaz.İçinde tuz yok , yağ yok, hem pro hem sebzelerden gelen vitamin.Bunlar rahatça işe de götürülebilir.Hem ekonomi yaparsın, hem sağlıklı şeyler yersin.Yanına da havucu hatırla bizi ne kadar tok tutardı, 2 havucu bir kaba rendele al götür, acıktıkça havuç yersin...vs vs yani bacım sen iste çok güzel şeyler götürür çok güzel diyet yaparsın.Çubuk krakerlere, bisküvilere hiç gerek yok, hem midene yazık hem kesene bacım.

Neyse çenem düştü.
Herkese güzel bir gün olur inşallah.

Son düzenleme:
Selam herkese sabah bir buyuk boy elma yedim oglen salata aksam da karpz peynr yiyecegim kilom ayni odem biraz azaldi sanki daha iyiyim

Kızlar günaydın size saat 1 biliyorum ama burda 12 ben yarım saat önce uyandım..

2 gün sonra regl olacam ve yüzüm gözüm parmaklarım göbeğim heryerim şiş ya bugün sabah erkenden kalkıp wii de tartıldım sonrada gittim geri yattım. tartı değişikliğinden midir bilmiyorum istediğim gibi sonuç göstermedi..
yılmak yok dukana devam

gırgırına canım dukan ekmeği var kendim yapıyorum. 12 dakikada bu iş tamaam

şöyle oluyor : simlanın bloguna giriyorsun orda dukan diyeti tarifleri var hepside mis gibi türkçe.. ben sana özel mesaj atarak ekmeğin tarifinin linkini veriyorum.

banada sezen önermişti. bu ekmek bana ilaç gibi gelmişti dukanın ilk günlerinde ekmeksiz okadar zorlanıyorudmki doymuyordum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…