kolay gelsin. sen yazıyorsun ya eşya topladım koliledim diye. inan ben burda daralıyorum yoruluyorum. geçen yıl bu zamanlar bendede aynı telaş vardı. market market gezip koli arıyordum. evin heryanı gazete koli bandıydı. güzel bir telaş helede bulunduğun yerden memnun değilsen öbür türlüsü eziyet. hadi sana kolay gelsin.
günaydın azimlii hatunlar
sabah 4 kuru kayısı
öğle 1 kase yoğurt
ikindi 1 kase yoğurt
akşam 1 kase kıvırcık salatası
gece kayısı 4 çilek
1,5saat kickboks antremanı
bol su yeşil çay
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu gün bi yere gitmiyorum sanırım gerçi burda heran herşey olabilirde((
dün bi köye gittik muhtar bize yemek yaptırmış hayatımda yemediğim kadar bulgur pilavı yedim artık nefes alamıyodum neden okadar saldırdım anlamadım ama sanırım çok lezzetli olmasındandıneyse onun üstüne biraz yürüyüş ve tırmanış yaptım akşamda yemek yemedim sayılır 2 yk patlıcan kavurması yedim okadar ama hala şiş hissediyorum kendimi.
akşam 10 a kadar eşya topladım bide öyle yoruldum sabahta işe geç kaldım kahvaltı falan yapamadım.
arkadaşın simitinden kopardım minik bi parça onu yedim gerçi hala karnım şiş bişey yiyecek durumda değilimde maksat aç durmamak.
Arada yemek lazım ki vucüt şaşırsın. Sen yakmışsındır diye düşünüyorum. Pirinç olsa kızardım ama bulgur pilavı hem faydalı hem şişiriyor faln ya o yüzden daha iyi.
Bu arada eşya topluyorsun ya darısı başıma diyeyim. İnsan gitmek isteyince o iş bile eziyet olmaktan çıkıyor. İnşallah en çok arzuladığınız ve sizin için hayırlı olan yer olur. .yakın olaydık toplanır tüm ekip 1 günde toplardık senin evi spor yapıyoruz diye diye. Hatta biz winstonla yarışırdık kim daha çok toplayacak diye.
Biliyorum farkındasın sen ama ne yapayım söylemeyince içim rahat etmeyecek. Gerçekten bu kadar az yiyerek daha zor zayıflarsın. Yediklerini biraz arttırsan çok kalorili değil bir salata eklesen yoğurtların yanına daha rahat zayıflarsın canım. Üstelik sen spor da yapıyorsun. Bu kadar az yiyerek kastan kaybetmeyesin sonra.
günaydın kızlar dün spor yapamadım ama yediklerim 1200 kaloriydi birkaç gündür kabızlık var bende tartıda oynama olmuyohatta dün artıya bile çıkmıştı....
haklısında hatta bende piskolojik olarak metabolizmam yavaşladı bu hafta hiç kg veremiycem diye düşünüyoum korkudan yiyemiyorum
ne yapıcam şşaşırdım biraz menülerinzi yazında kopya çekim bari
iş yerinde olduğum için çekmeceme sığacak türden şeyler yiyebiliyorum aktivca gii galete falan alsam onlarda çok kalori dğilmiya
yada elma alıyım en iyisi bıktım gerçi elma diyeti yapmıştımda öööğğ geldii
günaydın hanımlar
nihayet güneşli bir güne uyandık.2 haftaydı burda yağmur yağıyordu.allah günah yazmasın artık sinir olmaya başlamıştım.
dün akşam yediklerimi yazam
3 yk pilav
4 yk k.fasulye
1 saat yürüyüş öğlende 1000 mekik . akşam mekik çekemedim.kolumu kıpırdatacak halim yoktu.
bugün dukan lavaşı arası azıcık peynir 1 yumurta
uyanayım diye 1 fincan türk kahvesi .tamda kahve muhabbetinin üstüne denk geldi.
bugün ne olursa olsun 2000 mekik çekilecek .sinir oluyorum göbeğim hariç kolum bacağım her yerim ağrıyor. incelme var ama ağrıması gerekmez mi ya . acı istiyorum ızdırap istiyorum. ömer seyfettin le büyümüş bir nesilim ben .
kızlar göreve gideceğim. herkese şimdiden kolay gelsin.
Yemeğe falan çıkmıyormusun bacım. Sabahları evde bari kahvaltını düzgün yapsan o bile kafi olacaktır. 4-5 kayısı ile kahvaltı mı olur hiç, hem hafif yiyeyim derken kayısının kalorisini , karbonhidratını, glisemik indeksini falan düşününce normal kahvaltıdan daha ağır bence. 1 tane aç karnına anlıyorum ama fazla bence. 1 dilim ekmekle yeşillik falan yesen en azından.
evet ben yemeğe çıkmıyorum yemek paramı alıyorum :)
yemeksitesindne her tülüü yemeğin yanında canlı geliyooo :)
o sebepten :) para daha çok işime geliyoo borcum varrr
E o zaman yanında götürsen buzdolabı falan da mı yok iş yerinde.
Ya da ne bileyim çekmecene salatalık faln koyup aralarda onları yesen onun bile faydasını görürsün.
Bende çıkmıyorum genelde ama hep getiriyorum evden.
Bugünde sabah
uyanınca 1 dilim elma
biraz peynir ve salata
Ara: salatalık
öğlen
balık ızgara ve salata
Ara: salatalık
2.Ara: salatalık
Akşama da salata
ARa: salatalık
Aralarla dolu listem farkındayım ama ben şu leptini bıraktık kızlar. Amaannnn ayımıyım ben canım aç kalarak uyuyarak zayıflayayım, hem zaten az uyuyorum. (leptini çalışanlar alınmasın da) Bende işe yaramıyor o leptin yok öyle aç kalınca falan salgılanmıyor. Kendimi 2 saatte bir bir şeyler yemeye vurdum. Nerde bir ot görsem otlayasım geliyro bu ara. Yeşericem valla yakında. Dün iş yerinin önünde sarı sarı çiceği olan otlar var böyle onları yemeğe kalktım, geçen gün akasyanın çiçeklerini yedim bir de sokaktakilere yedirdim.
Onlarda garibim ben söyleyince şifa niyetine yediler bir güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?