ne kadar sürede verdin canım bu kiloyu ve neler yaptınbu arada çizelgeme şöyle bi baktım da yolu yarılamışım hatta çok az bir farkla yarıyı geçmişim çoğu gitti azı kaldı diyebilirim artık yuppi
of be özge beni mahvettin ya. emin ol hepimiz yaşadık o sıkıntılı günleri.vicdan azabından mahvoluyorum hala aklıma geldikçe ama yapacak bir şey yok. şükretki annen bakmış benimkiler kreşte büyüdüler.annemden 1000km uzakdaydım ama kayınvalidemle aynı şehirde olmamıza rağmen bakmadı. hala aklıma geldikçe sinirlenirim. 6 aylıktı ikiside kreşe verdim. en güvenli yine kreş diye.
s.a.fıstıkk ben 30 yaşındayım ve hala evlenmedim çünkü nasip etti Rabbim bi ev aldım kredi borcu ödüyorum maaşımın hepsi taksit tutarına denk geliyor ve 1,5 senem kaldı borcumun bitmesine
ev alma sebebim annem bi evi sığınacak yeri olmadığından 18 sene babama katlanmak zorunda kaldı ve asgari ücretle yılarca çalışarak tek başına evizmizi aldı ve babamdan ayrıldı :) bu yüzden ben evlenmeden benim bir evim olmalı dedim
ben kickboks antrenörü ve miili sporcuydum bu sporu tercih sebebim
çocukluğumda mahalleden yediğim dayak yetmiyor 17 yaşına kadar aşırı sinir hastası olan vede öğretmen olan babamdan yediğim dayaklardan :)ben normalde bayanın yapmayacağı bu sporu seçtim çünkü hep evlenirsem eşimden dayak yiceğimi hayal ederim benim evlilikten beklentimde bu :) sevgilime derim beni dövmeyi düşünüyormusun diye :)
yani hanımlarr çocukluukta yaşdığım herşeyy şuan yaşadığım seçtiğim hayatımda verdiğim karalardaki en büüyk etkenler
hatta belkide bu kilolarda fakirlikten
1 tabak çorbayla 1 ekmek yerdim karnımı doyurmak için eee haliyle ekmeksiz yapamz oldum en son 2 ay önce hala ben 1 çiftli ekmek le kahvaltı edipde hala doyamayan kişiydim :)
lafın özü annelere diyorumkii çocuk deyip geçmeyin inanın tahmin edemiyceğiniz kadar herşeyin farkındalar
ne kadar sürede verdin canım bu kiloyu ve neler yaptın
tebrik ederim
@S_A,
3.bölüme geldim bacım, henüz senin o sahnen yok
Ben de pargalı'nın köyüne gittiği, annesini aradığı, babası kardeşiyle buluştuğu, annesinin kemanını çaldığı sahneyi çok beğenmiştim.
Şile'de çekmişler deniliyordu ama o manzara falan mükemmeldi, sırf o bölüm için bir de Hatice sultan ile aşkları, kavuşamamaları sonra hünkarın izin verişi falan o kısım için bir daha izliyorum
Şu an Hürrem "sülüman, hürem, sabah katırlarınız hayırlı olsun" falan diyor, daha başları yani
Ama hatunun yüzü bile inceymiş yaa, şimdi Turgut Özal gibi 5 kat gıdığı çıktı kadının bıldırcın , lokum, ve karbonhidrat yemekten
Yakında buralara katılırsa hiç şaşmam
@Gölge,
Bacım ıspanak olsun istediğin, bende 5 kilo var yollayayım
Yağsız, pirinçsiz, tuzsuz olunca pek imrenilenisi bir yiyecek olmuyor ama ne yapayım, demek zamanında çok lezzetli şeyleri çokça yemişim ki, şimdi ıspanak aşığı Temel reis gibi olmuşum
Hürrem sarmıyor artık, bir yandan pcden oyun oynadım, bir yandan sadece dinledim.
Nigar'a da maşallah, ben 3 kilo alsam göbeğime tencere sokulmuş gibi oluyorum, hatun doğurdu doğuracak kimse farketmiyor.
Sadece karnına top sokulmuş gibi hamile kalanlara çok imreniyorum, çok güzel oluyorlar.
Ama Hürrem maşallah kolları patlıcan yapmış, gıdığı sarkıtmış, memeleri topa çevirmiş, göbeği ve kalçaları pörtletmişti hamileyken
Sonra da her doğum yapmış klasik Türk hatunu gibi kilolu gezmeye devam etti. (Her şeyi oyunculuk için yapmış yanii yemekle alakası yok)
Bu yüzden Nigar'ı kınadım, o neyle öyle sadece göbeğe kilo alıp, onu da kamufle etmek yaaa
Yeni yüzler çok makul diziler için bence, şimdiki maliye sorumlusu adam yaprak dökümü'nün sümüklü şevket'i mesela.Ne zaman onu görsem/duysam sanki babası Ali Rıza ile Ferhunde çıkacak gibi geliyor
Mihrimah'ı ilk oynayan çocuk ömre bedeldi yalnız.Her baktığımda böyle kızım olsa keşke diyordum.Gözleri , bakışları, konuşması, saçları gerçekten de ay parçasıydı.Şimdiki Mihrimah, benim kaynanam gibi her ota bır bır konuşuyor,karışıyor, büyümüş de küçülmüş gibi suratında nur yok, fitne fücur, tipi de ne babasına, ne anasına benziyor, pehh
Neyse bacılar, ben az mekik çekeyim.
Herkese hafif bir sabah diliyorum.
dünkü menüm
sbah 2 kayısı
öğle yoğurt
ikindi yoğurt
akşam kıvırcık peynir
çubuk kraker (winstondan ötürü 1 paketi bitirmedim ama
günaydın kızlar
dünü okudum geldim ne güzelya sohbet etmişiniz ben gene yoktum
son anda arazim çıktı koştura koştura eve gittim üzerimi değiştim bizim işte zaten öle cicili bicili giyinmek haram dünde giyinmişim böle güzel güzel ayağımda bir karış topuklu ayakkabı ama bu durum sadece 1.5 saat sürdü sonra gene ameliliğe devam
neyse kızlar böyle işte dünüm fena geçmedi (iş dışında) fazlada kaçamağım olmadı menümü yazayım
1 kase ayran çorbası
1 dilim ekmek
1 tane lahmacun(öğlen)
1 bardak ayran
4 yk taza fasulye
4 yk bulgur pilavı(neyse benim bu ara bulgurla zorum ay bi süre yemiycem artık)
ve ve ve akşam üstü 1 tane magnum yedim
neyse ya napayım çocuklara alırken canım çekti alıyım dedim 1 tane aman bu günde böyle olsun dedim
ay böle yazınca ne kadar çok şey yemişim ben dün şimdi farkediyorum
bu sabahta 1 bardak yy süt içtim(tarçınlı)
öğlene pancar kavurmam var akşamı hafif geçiricem malum yarın tartı günü büyük gün.
akşam sadece süt içmeyi düşünüyorumbaşka bişey yemek içmek yok YASAKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!
menün gayet güzel . öyle vicdan yapacak bir şey yok. magnumda günün nazar boncuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?