Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

vallahi kızlar bende kırkı çıkınca bıraktım çalıştım.şu an 2,5 yaşında ama hala beni bırakmak istemiyo.çalışmama birtürlü alışamadı.bende kesinlikle ev kredimi yarıladıktan sonra ikinciyi düşünüyorum.

Aman bacım gözlerim doldu ya. Tabii en iyi yaşayan bilir ama her zaman her şey kötü olacak diye bir şey yok. Tabii ki unutmamak gerekiyor, fakat hayat devam ediyor, yani her koca kötü değildir, her evlilik bitmez ve gerçekten mutlu insanlar var ama senin bunu ne kadar istediğin de önemli. Bende dört dörtlük bir ailede büyümedim ve çevremde hep kötü evli örnekler vardı ama ben 20 yaşında evlendim ve hala bir gün bile pişman olmadım çünkü ben kocamı sevmeyi seviyorum. Onu sevdikçe mutlu oluyorum. Ona baktıkça hala içim titriyor.
Çocuk psikolojisindede kesinlikle haklısın, canlar her şeyden etkileniyor. Ama ben çocuk için çalışıyorum fikrine karşıyım. Ben kendim için çalışıyorum. Ben çalışarak mutlu oluyorum ve hayatın neler getireceğini bilmediğim için. Doğumddan sonra bana çok baskı yaptılar illa işi bırak diye (eşim hariç) ama hayır dedim, ben bu zamana kadar niye okudum, annem milletten borç para alarak okuttu beni. Ve bazen de okula 3 saat yürüyerek gittim geldim paramız olmadığından, üniversitede gündüz çalıştım akşam okudum. Ben mutlu olucam ki o çocukta mutlu olsun. Düşünsenize bebeklerimize şimdiden ne diyoruz. " büyüyünce ne olacaksın" doktor, öğretmen vb. EEe onlar çalışmayacak mı. Onlarda çalışacak. Biz kabul etsek de etmesek de ev hanımlarının evde oturma işi bitti artık. Tabii tamamen değil. Birde evde olupta onunla hergün ne kadar kaliteli vakit geçirilebilecek, çalıştığımız için daha bir fazla oynuyourz, biz de keyif alıyoruz. Ve evet dünya hali. Nice evlilikler bitiyor o zaman da işte kendi geçimini karşılayabileceksin ki " sen kim oluyorsun ulan" diyip gideceksin.

yani kadın isterse neler yapmaz herşeyi yapar tabikide o yüzden işleri toparlayıp kendimize geldikten sonra 6-7 sene sonra çocuklarım için ben işimi bırakıp onlarla uğraşabilirim ki çok büyük ihtimalde öğle yapmak istiyorum sepet gibi ordan oraya taşınsın istemiyorum yerleşmiş bir düzeni olsun istiyorum

ne kadar sürede verdin canım bu kiloyu ve neler yaptın
tebrik ederim

7 ayda canım.diyetisyene gitmedim kendi kendime yaptım diyetimi.arada sırada saçma sapan yesem de işin sırrı dengeli beslenmek.gün içinde her besinden yemen gereken miktarda yemen aşırıya kaçmaman.benim bi diyet günlüğüm vardı ejje89un diyet günlüğü diye oraya bakarsan hergün yediklerimi paylaşıyorum orda.spora gelince 99 kiloya indiğimde başladım spor salonuna iki ay oldu başlayalı 10 kilo verdim.sen napıyorsun diyetisyene falan gidiyo musun?senin de yolun benimki gibi uzun inşallah ikimizdeistediğimiz kilolarla bir an önce mezun oluruz burdan

baya ağır konular konuşulmuş burda herkes de dertliymiş içini dökmüş.açıkçası yazdıklarınızı okuduğumda çok iyi bir çocukluk geçirdiğimi bu konuda şanslı olduğumu düşündüm.annem evlenince çalışmayı bırakmış ben 4. sınıfa gidene kadar da çalışmadı.yani ben büyürken annem yanımdaydı.sonra yeniden çalışmaya başladı ve 3 sene önce de emekli oldu.belki çalışsaydı maddi açıdan daha rahat olurduk ama yine de bir çocuk için en azından 4 yaşına kadar anneyle büyümesi çok iyi bence.tabii ben daha çalışmaya başlamadım evlenmedim çocuğum yok bu konudaki tüm deneyimim kendi çocukluğum

akşam yemeğimi yedim geldim.hemen bugün yediklerimi paylaşayım:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
öğle:1 adet probis(çok canım çekmişti yedim baktım kalorisi 134 ben de öğle yemeği yemedim)
ara öğün:1 bardak süt
akşam:4 adet köfte
2 yk pilav
ara öğün:6-7 adet çilek

yaa bende ibrahim ve haticenin aşkını çok seviyordum ama ibrahim işi bozdu... aldatmaya başladığından beri nedenini arıyordum meğersem adam karısı tehdit ettiği onun bir hiç olduğunu anlamak için yapmış

aa hürrem braya gelse fena olmaz ya.. anca verir kilolarıı

benim dediğim kısım hürremin kaçıncı çocuğunda bilmiyorum ya.. mihrimahmıydı.. yada selim miydi kadının bir düzine çocuğu oldu hangisinde bilmiyorum.. hamilelikler çok sürmemişti bu yüzden kestiremiyorum hangi bölümlerdeydi diye bazen kadın 2 sahnede doğuruyordu

her annenin bir başarı öyküsü vardır ya..

ben kendi çocuklu geleceğimi düşündüğümde kendimi çalışan ve aynı anda çocuk bakan bir anne olarak görüyorum. İlerde çocuğum olduğunda iş yerimin evime çok yakın olduğunu hayal ediyorum. umarım meslek iş adına koyduğum hedeflerime ulaşabilirsem kozmetikçi olursam mutlaka kendi işimin sahibi olabilirsem evimi çok yakında tutacağım..

ama kendi dükkanımdan önce satış elemanı olarak çok uzun bir süre çalışmak istiyorum. kısmetse inşallah türkiyeden ev almak istiyoruz eşimle.

aaah aah uyanayım bu rüyadan önce eşime kavuşmalıyım

Aa kızlar eve düşen yıldırımdaki muazzez var ya.. muhteşem yüzyılda 4. bölümde cariye olarak öğrenmiş izlerken hiç farketmemiştim internette okuyunca farkettim şaşırdım

ayrıca mihrimahın büyümüş halinide o canlandıracak diye okudum çok saçma olur ya önce cariye sonra kızı.. ama hakları var kimse bilmiyorduki onun cariye olduğunu

selam kızlar
işten geldiğimden beri yemek ve temizlikle uğraşıyorum. makinada çamaşır var onun bitmesini beklerken bizim kızlara bakayım dedim. 1 fincan yeşil çayımı içtim. açım ama onurlu ve gururluyum ama gene açım.
muhteşem yüzyılda kurtlar vadisi gibi yapıyor. 10 bölüm önce adam mafya 10 bölüm sonra adam ya mitçi ya polis .

Hürrem sarmıyor artık, bir yandan pcden oyun oynadım, bir yandan sadece dinledim.
Nigar'a da maşallah, ben 3 kilo alsam göbeğime tencere sokulmuş gibi oluyorum, hatun doğurdu doğuracak kimse farketmiyor.
Sadece karnına top sokulmuş gibi hamile kalanlara çok imreniyorum, çok güzel oluyorlar.
Ama Hürrem maşallah kolları patlıcan yapmış, gıdığı sarkıtmış, memeleri topa çevirmiş, göbeği ve kalçaları pörtletmişti hamileyken
Sonra da her doğum yapmış klasik Türk hatunu gibi kilolu gezmeye devam etti. (Her şeyi oyunculuk için yapmış yanii yemekle alakası yok )
Bu yüzden Nigar'ı kınadım, o neyle öyle sadece göbeğe kilo alıp, onu da kamufle etmek yaaa

Yeni yüzler çok makul diziler için bence, şimdiki maliye sorumlusu adam yaprak dökümü'nün sümüklü şevket'i mesela.Ne zaman onu görsem/duysam sanki babası Ali Rıza ile Ferhunde çıkacak gibi geliyor

Mihrimah'ı ilk oynayan çocuk ömre bedeldi yalnız.Her baktığımda böyle kızım olsa keşke diyordum.Gözleri , bakışları, konuşması, saçları gerçekten de ay parçasıydı.Şimdiki Mihrimah, benim kaynanam gibi her ota bır bır konuşuyor,karışıyor, büyümüş de küçülmüş gibi suratında nur yok, fitne fücur, tipi de ne babasına, ne anasına benziyor, pehh

Neyse bacılar, ben az mekik çekeyim.
Herkese hafif bir sabah diliyorum.

Yeşilçayın şükür gözle görülür bir artısını görmedim Ama inatla bu ara son çay suyuyla bir bardak içiyorum.Bre dobiş, hem 3-4 kupa kocaman çay içmişsin daha yatar ayak yeşil çay içip içindeki kafeini almaya ne gerek var değil mi? Şimdi eşim, kedim ve de kargam uyuyor bense fıldır fıldır dönen gözlerle o topik senin bu tpik benim okuya okuya alim olmaya çalışıyorum

Hani açığa çıkan enerjimi gece yarısı mekiğe harcasam , gene bir hayır olacak işte ama onu yapmaya da gönlüm yok

Tvde de bir şey yok, zaten şu anneler günü reklamları beni deli ediyor.Her yerden bir ibiş çıkıp "anneler gününde zart alın, zurt alın, elmas parçacıklı takı seti alın yanında incisi bedava "falan.Len ibiş elmas takı almaya param olsa, senin reklamından görüp alacağıma şimdiye zaten alırdım.Geçen ay annemin doğumgünüydü derimoddan çanta aldıydım, şimdi de gidip gene aynı yerden hediye çeki alacağım (hediye çeki dedim de se_zen geldi aklıma, bu gidişle ona da alacağım galiba-hala incelmeye incelen ama oynamayan bir kilom var-)Kendine gidip bir ayakkabı alıverir, benim de hediye faslım kapanıverir diyorum.

Neyse siz yokken deli gibi yazıp durdum, sabah siz bu satıları okurken de ben fosur fosur uyuyor olacağım galiba
Sizlere şimdiden hafif ve güzel bir gün diliyorum.

Canım diziyimi izliyorsun yoksa hürremin kilosunu vücut ölçülerinimi hesaplıyorsun yaa bende bugün senin burda kilolarıyla ilgili yazdıklarını okuduktan sonra dikkat ettimde harbi bu hürrem kocaman birşey. ama normalde nedense okadar kilolu gelmiyor bana şişirmişlermi bu kadını

evet ya o iskender çelebiyi gördüğümde... beni bir düşünce sardı kimdi bu adam kimdi kimdi sonra hatırladım

evet mihrimahı canlandıran kız çok fitneci gibi halbuki ben hürremin kitabını okuduğumda mihrimah pek bir saftı. işlerden anlamazdı. pek okadar anasının kızı gibi değildi. ama bu dizide herşey mümkün

nigarında gebe olduğu baaariz belliydi kimse o elbiseleri giyinmiyorduki haticede s..lak mıdır ya kızı gördü kilo almış sandı heee herkes yedi yedi lokma bıldırcın bitek göbeği şişti

günaydın kızlar
dünü okudum geldim ne güzelya sohbet etmişiniz ben gene yoktum
son anda arazim çıktı koştura koştura eve gittim üzerimi değiştim bizim işte zaten öle cicili bicili giyinmek haram dünde giyinmişim böle güzel güzel ayağımda bir karış topuklu ayakkabı ama bu durum sadece 1.5 saat sürdü sonra gene ameliliğe devam
neyse kızlar böyle işte dünüm fena geçmedi (iş dışında) fazlada kaçamağım olmadı menümü yazayım
1 kase ayran çorbası
1 dilim ekmek
1 tane lahmacun(öğlen)
1 bardak ayran
4 yk taza fasulye
4 yk bulgur pilavı(neyse benim bu ara bulgurla zorum ay bi süre yemiycem artık)
ve ve ve akşam üstü 1 tane magnum yedim
neyse ya napayım çocuklara alırken canım çekti alıyım dedim 1 tane aman bu günde böyle olsun dedim
ay böle yazınca ne kadar çok şey yemişim ben dün şimdi farkediyorum
bu sabahta 1 bardak yy süt içtim(tarçınlı)
öğlene pancar kavurmam var akşamı hafif geçiricem malum yarın tartı günü büyük gün.
akşam sadece süt içmeyi düşünüyorum başka bişey yemek içmek yok YASAKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!

dünkü menüm
sbah 2 kayısı
öğle yoğurt
ikindi yoğurt
akşam kıvırcık peynir

çubuk kraker (winstondan ötürü 1 paketi bitirmedim ama :) )

yavaş yavş keseceğim arkadaşım kraker yemeyi
mekik çekiyorum ama henüz 1000 lere gelemedim yavv

menüm yine aynı ama bu dündü sizden tavsiye almadan önce bugün değiştiriyorumm elmayla sebzeyle :)

Son düzenleme:
dünkü menüm
sbah 2 kayısı
öğle yoğurt
ikindi yoğurt
akşam kıvırcık peynir

çubuk kraker (winstondan ötürü 1 paketi bitirmedim ama

kardeş evde 1 kavanoz reçel var yanından geçerken bile ödüm kopuyor ahanda winston çıkacak kavanozun arkasından elime elimecetvelle vuracak gibi geliyor.

günaydın kızlar
sabah yediklerimi yazayım aç karnına 1 fincan yeşil çay
1 dukan lavaşı arası az peynir 2-3 dilim salatalık 2 çatal yumurta
sabah çocukalar uyumuşken bende erkenden kalkmışken azıcık mekik çekem dedim. benim canavarlar tek tek arkamda belirdi. benim spor da hayal oldu.neyse bugün hallederim 2000 mekiği. 1 saate yürüsem bugün 500 kalori ile bitirsem yarına yüzüm ak pak çıkarım tartıya.

menün gayet güzel . öyle vicdan yapacak bir şey yok. magnumda günün nazar boncuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…