Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin Kizlar ne dertlenmissiniz oyle ya oglanlarin ikisi de uyuyor esim ise gitti ben de internet basinda ders de calismiyorum hic ev hanimlarinin evde olup hicbir isi yetistirememe olayini daha iyi anliyorum simdilerde Ben de ise baslama konusunda kararsizim ayrildigim isyerime bir arkadasimi bulmustum o da temmuzda ayriliyor ordan memnundum tekrar donsem mi bilmiyorum esimin maas krediye gidiyor benim bursla geciniyoruz biraz para kazansam fena olmaz rahat ederiz ama annem ikisine birden bakamam diyor buyuge hir kres bulmam gerek biraz arastiracagim bakalm

aaaaaaaaaaaaaaa Olmamış
Magnum yerine bari max lardan falan yiyeydin, hem kap kalın çikolata, hem kocaman falan. Kalorisi de epey var. Sen artıkın son kilolardasın ve daha dikkatli olman gerek bacım. tabii dün konuştuk konuştuk canın çekti. Neyse bu affedilir hadi. Her zaman yapmıyorsun ama bir daha görmeyelim. cısssssssssss...... Benim her akşam kızım ve kocam bir sürü dondurma yiyorlar ama aklıma hemen winston geliyor o kaç aydır yemiyor dondurmanın formülünü değiştirecekler neredeyse winstonun haberi yok. Ben öyle yiyip yiyip yatamam diyorum. Dün akşam gece 2 de yatttım ve 11 den 2 ye kadar kocam yanımda çilek, çokoprens, cin, kuruyemiş, tüp çikolata, çekirdek yedi. Yani evde ne varsa yedi ama ben sürekli canım istemiyor dedim. Hangi insan evladının istemez ki o bol karbonhidratlı şeyleri ama sabah yüzüm güldü tartıda. Az kaldı hedefime az...

dünkü yemyeşil menüm

Sabah
Salata + jambon

Ara
1 salatalık

öğle
Balık+salata

Ara
domates, salatalık, az tavuk

Akşam
jambonlu, tavuklu salata

Ara
15-20 tane leblebi
1 dev bardakta ayran

GELELİM BUGÜNKÜ YEŞİL MENÜME

sABAH
Salata

Öğle
Tavuklu salata+ayran

Ara
Salatalık

Akşam
tavuklu salata + ayran

Ara
leblebi+ayran
:26::26::26:

günaydın dünkü menüm ;

1 yumurta

öğlen tavuk ve köfte kolay

akşam 1 yumurta ve peynir

2 litre su 4 fincan yeşil çay

dün yürüyüş yapamadım çünkü eşim aradı yürüme erken gel diye bende bişey oldu sandım gittim noldu dedim emir seni özledi ulen tüm gün bekledi azcık daha bekleyemedimi bu arada yaptığım kaçamak pahalıya mal oldu tartı oynamıyor sanırım bu hafta aynı kiloda olucam

ne desen haklısın ortiim ama napayım ya canım istiyo tatlıda yemiyorumya o yüzden dondurmaya dayanamıyorum neyse artık bu aralar daha dikkatli olurum

günaydın kızlar dün akşam 1 saat yürüdüm geldim eve üstüne pide yedim aferin bana dimi...ama 1 dilim yedim sade sonra yine kendime saydırdım yatana kadar...artık evde yürümeyi canım istemiyo parka çıkıyorum hem yürüyüş sonunda aletlerdede çalışıyorum tabi milletin bebelerinden fırsat olursa ben insanları anlamıyorum ayakla kullanılan alete çocuğunu oturtup salıncak niyetine sallandırıyorlar hiç düşünmüyolarmı bu çocuk mikrop kapar hasta olur die anlamıyorum ve onları gördükçe cinim tepeme çıkıyo...

Günün sorusunu soruyorum belki anlatmışsınızdır ama bende merak ediyorum işte
sizi bu amaca yönlendiren mi diyeyim tetikleyenmi diyeyim gerçek sebep ne
ne oldudaa yeter artık dediniz

Valla bacım beni tetikleyen şeylr şöyle
1- giyecek kıyafet bulamamam.
2-kendimi çıplak gördüğümde böğğğ diye bir ses çıkarmam.
3-zayıf olmayı hep çok sevmem
4-eski resimlerimi görüp ne kadar güzelmişim diye düşünmem
5-kilo aldığımda ki resimlerime bakmak bile istememem.
6-Evli, çocuklu ve çıtır hatunlara hep özenmem.
7-otururken oram buram çıkmasın diye kucağıma yastık falan koymaya başlamam.

Ama en etkilisi bir gün bilgisayarı karıştırırken bu sayfaya da koyduğum resimlerimi görmem.

ben evlendiğimde çok zayıftım (43 kilo falan işte en fazla 45 olurdum) eşim bana sürekli hatırlatırdı aşkım sen evlendiğimizde ne kadar çıtırdın diye bu durum bana bi süre sonra gına getirdi artık dedim demekki eski kilolara dönme vakti gelmiş
ama bunu söleyen adam şimdide sakın zayıflama yeter bukadar diyo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamış değilim
bende zayıf olmayı seviyorum çünkü hep zayıftım (evlenene kadar) gerçi evlendikten sonrada en fazla 59 kilo oldum sadece hamileyken 67 kiloyla doğum yaptım ama genede bu bende takıntı haline geldi.
kiloluyken giyinmek bile istemiyorum pijamalarla dolanıyorum evde dışarı bile çıkmak istemiyorum kendime hiçbişeyi yakıştırmıyorum.sürekli bol şeyler giyiyorum
aynaya bile bakmak istemiyorum
tatile gitmek istemiyorum bikinili hatunları görmek istemiyorum çünkü
çocuklarım bile kilo verince anne çok güzel oldun diyolar hoşuma gidiyo
özellikle kot giyince yan taraflarımdan yağların fırtlamasından nefret ediyorum dümdüz olmak istiyorum.
daha sayfalarca sayabilirm ama yoruldum yahuuuuu

güzel bir soru zevke cevaplanmalı

1-şişmanken çok yaşlı göstermem
2-çocuğumla ilgilenirken bacaklarımın ağrıması arkasında dolaşırken yürürken nefes nefese kalmam
3-kıyafet bulamam
4-her kıyafet denemesi benim için eziyetti
5-çok gencim eşim bile daha 29 yaşında şişmanlık hastalıklara davetiye çıkarmaktır
6-oğlum büyüynce bana aaa nebiçim annen var demesinler annesiyle gezerken hep mutlu olsun diye

ve de en önemlisi herkesin şunu demesini istiyorum aa 1 cocuğu var gencecik formda sağlıklı işte buuuuu

Mine arazide..........
53 kiloyken
ara ara koyuyorum kızlar son halimle daha çekilmedim yazlıkları giyeyimde öle çekileyim

canım ben evlendiğimde 50 kilo idim.2 doğum ve şuursuzluk sonucu geçen kurban bayramından sonra baktım ki 72 kilo olmuşum 1.55cm boyla bildiğin gülazer olmuşum . bayramda kaynana ve eltinin imaları ve iğnelemeleri tuzu biberi oldu.ben bu değilim dedim .ve başladım kilo verme macerasına4kilo verdim. burayı keşfettiğimde 68 dim. ogün bugündür bu ellerde debeleniyorum.ama başaracağım. 55 olup daha sonra 50 kilo olmak istiyorum. benim hikayem bu.

günün birinde diyete başlamam gerekiyodu sonuçta hayatımı böyle geçiremeyeceğimi biliyodum ama sürekli erteliyordum abur cuburlar daha cazip geliyodu benim için.ama yaşım 22 olmuştu ve hayatımın en güzel yıllarını kilolu geçirmiştim.yaşıtlarım en güzel kıyafetleri giyerken ben c&a dan aldığım anne kıyafetleriyle dolaşıyodum ve iğrenç duruyodum gerçekten.doğru düzgün hareket edemiyordum iki adım atsam nefes nefese kalıyodum.geçen yaz tatilde çekildiğim fotoğraflar bu duygularımın hepsinin farkına varmamı sağladı beynen hazır olunca da başladım.

bi de sizinle bişey paylaşıcam.komik gelebilir ama ben uzuuuun bir süreden beri ilk defa bacak bacak üstüne atmaya başladım otururken.insanlara o kadar özeniyodum ki ama bacaklarım o kadar kalındı ki beceremiyordum bi şey daha var geçen bursaya gittiğimde parka gittik kuzenimle dönüşte de yürüyerek onların evine gidecektik ama evleri baya bi bayırda.tabii beni aldı bi düşünce napcam ne etcem diye çünkü daha önce gidişlerimde nefes nefese kalırdım terden biterdim.hatta bi keresinde sırf o bayırı çıkmamak için kısacık mesafe için taksiye bile binmiştim.neyseee konumuza gelelim bi kere acayip hızlı çıktık ve de sürekli konuştum ama hiç nefes nefese kalmadım hatta onlar beni yavaşlattı diyebilirim daha da hızlı gidebilirdim.eve gelince kuzenim dedi ki "sen olmuşsun" çünkü önceden hiç yürümeyi sevmezdim bırak bayırı düz yolda bile mırın kırın ederdim.işte böyle paylaşmak istedim bu ikişeyi sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…