selam arkadaşlar,
dün kaçamak yaptım ama ne olduğunu sölemiyorum çünkü dirayetimiz bozulmasın
sabah : peynir, domates, salatalık, biber
öğle : balık ama güzel değildi az yedim
ara : kaçamak(((
akşam kaçamaktan ötürü yemedim üstüne 1 saatte yürüdüm oğlunlada koşturdum
2 incan yeşil çay
1 litre su içtim
bu gün kaçamak yok herşey normal bu akşamda 1 aat yürüyüş var ve hala mekik çekme işini yapamadım hala yuh bana diyorum yuh
Aklım kaçamakta kaldı bacuuum
Tahmin sıralayayım (daha doğrusu kaç aydır yemeyip, aş erdiklerimi sıralayayım) : Dondurma (fıstıklı kornet ya da fıstıklı magnum), boool mayonezli patates kızartması yanına yarım ekmekle, profiterol, tulumba tatlısı ya da sütlü nuriye, kıymalı makarna, fırında makarna, hamburger menü, soğan halkası, pizza, ekmek arası döner, patatesli kol böreği, dürüm arası çiğköfte, ekmek, ekmek, ekmek...
Allahım yukarıdakiler için şu an elimde avcumda ne varsa verebilirim o derece geberiyorum
Ortalamasını alırsak; ben karbonhidratı deli gibi özlemişim ya, şu an tek yemediğim o..
Geçen gün eve gelirken, kedilere, kuşlara ekmek ıslatıp koymuşlar yere, kendimden utanmasam kedinin ıslak ekmeğini çalıp yiyecektim
Bu arada eve de canım istemesin diye ekmek sokmuyorum, o yüzden ya bakkaldan gidip ekmek çalacak ya da kedinin sokaktaki ekmeğini yiyecektimNeyse derin bir nefes alıp, evime sağsalim geldim
Ama ben içinde un olan bir şey istiyorummmm üleeeeyyyyn...
2 haziranda elinde ekmek arası poğaça olan birini görürseniz, ahanda ben o olacağım
Aklım kaçamakta kaldı bacuuum
Tahmin sıralayayım (daha doğrusu kaç aydır yemeyip, aş erdiklerimi sıralayayım) : Dondurma (fıstıklı kornet ya da fıstıklı magnum), boool mayonezli patates kızartması yanına yarım ekmekle, profiterol, tulumba tatlısı ya da sütlü nuriye, kıymalı makarna, fırında makarna, hamburger menü, soğan halkası, pizza, ekmek arası döner, patatesli kol böreği, dürüm arası çiğköfte, ekmek, ekmek, ekmek...
Allahım yukarıdakiler için şu an elimde avcumda ne varsa verebilirim o derece geberiyorum
Ortalamasını alırsak; ben karbonhidratı deli gibi özlemişim ya, şu an tek yemediğim o..
Geçen gün eve gelirken, kedilere, kuşlara ekmek ıslatıp koymuşlar yere, kendimden utanmasam kedinin ıslak ekmeğini çalıp yiyecektim
Bu arada eve de canım istemesin diye ekmek sokmuyorum, o yüzden ya bakkaldan gidip ekmek çalacak ya da kedinin sokaktaki ekmeğini yiyecektimNeyse derin bir nefes alıp, evime sağsalim geldim
Ama ben içinde un olan bir şey istiyorummmm üleeeeyyyyn...
2 haziranda elinde ekmek arası poğaça olan birini görürseniz, ahanda ben o olacağım
selam kızlar
dün maraşta yerel bir marketin camında kocaman bir yazı diyetlerin baştacı hanımların baştacı yulaf kepeği artık marketimizde mevcuttur.
dedim ki dukan çılgınlığı maraşıda vurdu.
özgey de iyi ki canımız çekmesin diye yazmamış maşallah içimden geçen herşeyi yazmışsın ama profiterol ve kıymalı makarna direk beni benden aldı
kızlar valla pişmanım o nedenle dün akşam yürüdüm bu akşamda yüriycem yürüyüşe ek eve erken gidip evimi temizleyip oğlumu uyutunca 3 kere merdiven inip çıkmak istiyorum fakat oğlum beni uyuutmazsa
kızlar valla pişmanım o nedenle dün akşam yürüdüm bu akşamda yüriycem yürüyüşe ek eve erken gidip evimi temizleyip oğlumu uyutunca 3 kere merdiven inip çıkmak istiyorum fakat oğlum beni uyuutmazsa
şu uyuturken uyumayı hiç yaşamadım dersem yalan olur çocuğum yok ama türkiyede yeğenlerimi uyuturken bende birlikte uyurdum üstelik öğleden sonra bilesonra baktım bu böyle olmayacak ben misafir varken bile uyuyorum onu uyuturken mp3 çalarımı takıyordum (tabii önce yeğenime kapat gözlerini diyordum sana şarkı söylicem diyodum ) ben hem çok sesli müzik dinliyordum hemde yapabildiğim kadar karga sesimle ona şarkı söylüyordum.. tabii hanım efendi farketti şarkı söylüyorm sadece tuttu fırlattı kalbimi söylettiriyordu bende birtek onu dinleyebiliyordum uzuun lafın kısası böylelikle uyumamış ayık kalmış oluyordum tavsiye edilir oğlun farketmeden tak kulaklıkları
o farketmez zaten o sarılmamı onu okşamamı istiyor sadece dün akşam dedimki emir uyusun kalkayım evi toplıyayım düzelteyim mutfağı yatak odasını felan sonra kendime dukan keki yapayım yarın kızlara götüreyim ama yok uyuyup kaldım yine öfff kötü yahu kocamda zavallı tv başında uyumuş emir aramıza kedi gibi girdin diyor emire
her çocuk farklı işte canım paylaşamıyor işte seni '' annemide uyutayımda babama gitmesin ''
zaten o paylaşamamak var babayı yataktan atıyor bana sarılıyor anne benim sen git diye ağlayarak gelip ayırıyor yolda yürürken kimsenin elini tutmuyor beni istiyor çok seviyoruz gün boyu görmüyor haklı birde napsın çocuğum yazık ona yavru kuşum benim
ayy canım böyle bütün gün gelmiyor dedin ya içimde tuaf bişey hissettim yabenim yeğenim annesi çalışmaya başladığında ona küsmüştü. akşamları kapıya koşuyordu kim geldi diyerek annesinin geldiğini farkedince hıı anne gelmiş deyip ordan uzaklaşıyordu bi öpücük bile vermiyordu. e demekki senin durum çok daha iyiymiş ya
ben lk işe başladığımda emir 6 aylıktı ilk gün eve geldim annem evde emirde salıncağında dönüp bakmadı bana emir diyorum hiç bakmıyor küsmüş bana neler yaptım dönüp bakmadı sonra ben açtım muslukları bir ağladım bir ağladım sonra akşam oldu gece ağladı emziriyorum kopmuyor benden bırakıyorum gene istiyor nese yapıştırdım gögsüme emdi emdi uyudu kucağımdan inmek istemedi ilk zamanlar çok zor geliyordu bebeğimi bırakmak ben ağlıyordum annem ağlıyordu
sonra bu sabah arkamızdan ağladı kaç kere dedim ayrılayım felan ev kira kocada iş batırdı işsiz kaldı nasıl ayrılayım imkansızdı ama herhalde bir gün ikinciyi yaparsam kesinlikle çalışmam o yüzden ikinciyi 6-7 sene sonra yapıp tüm işlerimi yola koyum ev kredimide yarılayıp ikinci çocuğumda evde olmak istiyorum çok üzülüyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?