Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla kızlar beni tetikleyen güzelliğimin bozulduğunu düşündüm :)) ( cok burnu havada gibi duruyo bu cümle)

Esimin söylediği lafların etkisi büyük (

Ayrîca aynada kendimi ciplak gôrünce kendime beddua edesim geliyor.. Buninda tek sebebi vücudum cok sarkık hiç sıkı değil (((

Tünaydınlaaar,

Acuk geç kalktım havada pideler, magnumlar, çubuk krakerler uçuşmuş üleeeyn
Artık geç yatıp, erken kalkıp elimde cetvelle grubun delisi olarak sürekli burada nöbette olacağım, yiyin de göreyim

Şaka bir yana; herkes istediğini yer içer tabii..Bana kendim de dahil kilo sorunu olanların şuursuzca, sanki istediği kilolara gelmiş gibi, kilo sorunu yokmuşçasına ondan bundan yemesi resmen üzücü geliyor.Onca sporla 100 gram verdin diyelim akşam akşam onu yemek tüm debelenmeni belki de 2-3 günlük emeğini yok etti.Değdi mi yani diye haykırasım geliyor.Tabii insan binbir türlü bahane ya da kimi zaman full pişkinlikle yiyecekse yiyor tabii (Bende zaman zaman yaptığımdan çok iyi biliyorum) Ama gene de emeklere yazık.
Bir magnum 300 kaloriden başlıyor, 40-50 kalori bir dilim ekmek desek bir magnum 6 dilim ekmek.Ne hikmetse dondurma illa akşam yemeğinin üzerine yenir, öğlen yenmez mesela.Akşam ister sırf salata yiyelim, üstüne 6 dilimlik magnum bütün işleri berbat ediyor.Onun yerine "al sana 6 dilim ekmek, madem açsın bunu ye" desek, eminim herkes "bu saatte ne 6 dilim ekmeği, ben yemem " der ama iş kaçamağa gelince boğazların geçiş yolu hemen kalkıyor

Çubuk kraker konusunda pes ediyorum, bacım sen bence kalorisine hatta kalorisinden ziyade karbonhidrat değerine bak o çubuk krakerin.Ayda bir tamam eyvallah ama hem zararlı, hem işlenmiş, hem hazır, hem tuzlu, hem yağlı, hem karbonhidrat deposu hem de 2 günde bir alışkanlık haline getirip yiyorsun.Tuz vücutta su tutar demiştim, çubuk krakerler sırf tuzdan oluşuyor zaten.Karbonda gidip totoya, göbeğe zaten yerleşiyor.Yani sırf 10 çubuk yemeden aldığımız zevk için hedefe ulaşmayı 10 gün erteliyorsun, hiç kimse çubuk kraker yememiş diye ölmemiş şu hayatta.Sen de pekala çok güzel güzel yaşarsın.Ben bir aydır ekmek yemiyorum bacım.Hatta ekmek dahil içinde un olan tüm karbonu çıkardım.Ha tavsiye edilesi bir şey değil tabii ama ekmek gibi ana maddeyi yemeden duruyorsam, sen çubuk krakeri yemeden haydi haydi durursun.
Karar tabii senin, bu da benim çubuk hakkındaki son yazım
(Gel anlaşalım, 2 hazirana kadar çubuk yeme, ben sana 2 haziranda bir koca paket renk renk, çeşit çeşit çubuk kraker alayım ödül niyetine )

Neden zayıflamaya karar verdin kısmı da tamamen tartıda 90 kiloyu görmemle başladı.Hep diyete başlayacak ama hazır değildim.90'ı görünce deli gibi ağlamış "yuh 90 olmuşum, ötesi 100, 110..ben obez oluyorum hatta olmuşum" diye deli gibi tartı üstünde çırpınmıştım.Yani 88 kiloyken sorunum yoktu ama 90da bir aydınlanma yaşadım Ve bu işe başladım bacım.

Neyse..çenem düştü...Hepimize kaçamaksız bir gün diliyorum.

ejje inanmayacaksın ama o bacak bacak atma olayı bedede vardı yapamıyordun 95 e çıkınca sonra zayıfladığımda eşime şöle dedim bacak bacak üstüne bile atabiliyorum

bende tartıda 95 i gördüğümde şok olmuştum Allahım bu ne ya fealn oldum ben obezim diye üzülüp üzülüp ağlamıştım iyikide faketmişiz sonumuzu yoksa napardık

bir arkadaşım var hergün diyete başlıyor en son dukan yapıyor ama yok yani bence başarabileceğine inanmıyorum teşvik etmek için neler yapıyorum ama şimdilik yapıyor bakalım maddi durumda iyi ya kocayla yiyip içip geziyor ama tam tamına 100 kilo benim zorumda 4-5 verdi sanırım artı onunla iddaya girmiştik pantolonuna bu beni geçer demiştim kendime bile inancım yokmuş o zaman ama geçtim verdim 23,5 verdim yani

Geçenlerde de yazmıştım, diyet bölümlerinde birisi "ben 2 kilo aldım diye ölüp ölüp diriliyorum, sizler nasıl şuursuzlukla yiyip yiyip bir gün tartıya binip kendinizi 80,90,100 kilolarda görüp şaşırıp, diyete başladınız? Bu kadar şuursuzluk nasıl olur? " tarzında yazmıştı.Çok kırıcı bir üslubu vardı ama çok da haklıydı.Ben kilo aldıkça sonra veririm, dur yazın başlarım, dur kışın başlarım diye savsakladım.Bilmeyen insan mutlu insandır misali kilomu hiç bilmedim ve 90ı görünce şok geçirdim.
Şimdi zayıfladıktn sonra, iğne ipliğe de dönsem her hafta hatta cumaları nasılsa tartılma günümüz oldu, alıştık ya her cuma binip bakacağım basküle.Ama eksik ama fazla hemen çaresine bakacağım.Eskisi gibi bilmeden, şuursuzca yaşamayacağım.
Hem hepi topu 5 saniyemi alacak, atla deve değil ama fazlalık varsa hemen çaresine bakacağım, buradaki gibi 6 ay debelenmeyeceğim.

Yani öğrendiğim çoook şey var ve hepsi de acı dolu bir süreç içinde gerçekleşti.
Öyle zayıflayınca onu yiyeceğim, buna saldıracağım hayallerim yok, bir daha buralara düşmemek, tekrar kendimi aynada şişman görmemek için bir ömür dikkat edeceğim, yediklerimi dengeleyeceğim, kalorilerine bakacağım, en kötü mekiği her gün 100-200 çekeceğim, su alışkanlığımı bırakmayacağım vs vs...

Çok plan projem var da az eri be göbeğim, az eri be totom diyorum şimdilik

canlarım benim nasılsınız. kaç günlük izin sonrası bugün bayagı yogundum. ve bir haftada suan itibaren 83700olarak nerdeyse 3 kg vermiş oluyorum. kesin 1.benim. ishal işe yaradı. demekki neyapıyoruz bol bol erik ve dısardan tavuk yeyip zehirlenip serum yiyoruz. işin özü bu. şaka biyana. bunlar 1 haftaya geri döner bana. sizlerde nevar ne yok

Özgey o içten gelmeli ya, annem de bana "sana şunu alacağım, şunu yapacağım az zayıfla " derdi, ben de "benim param var ben alırım, sen kasma" derdim Annem 60 kilo olmasına rağmen benle yarışlar düzenlerdi, ben "peh" der iplemezdim.Şimdi 50 kiloluk se_zen ile yarışıyorum hale bak Ama bu sefer ben istiyorum, içimden geliyor.Değil se_zen, 30 kiloluk başkalarıyla bile kapışırım, çünkü zayıflamak istiyorum, bu yolda her şeye varım.Ama bu hale hazır hale gelebilmek zamanımı aldı.Kafada bitirmek, inanmak, içten gelen bir disiplin ve motivasyon lazım.
Hani derler ya sokma akılla 7 adım atılırmış, 8. adımda kişi gene kendi bildiğini okurmuş, o hesap teşvikle, fişteklemeyle bir yere kadar gidiyor, biz istiyorsak önümüzde dev dursa onu ezer gene devam ederiz ama kişi istemiyorsa eline borozan al barım barım çal söyle, gene nato kafa nato mermer işte.

selamkızlar
winston beni eleştirmene asla kızmamtam tersi farkında olmadan zararını bilmeden yiyorum. sen bana bacım o yediğin lokmalar 400 kalori bak yeme yediğin lokmalar bir gün gelir seni tırmalar demeseydin ben amanın ne de miniknede masum diyip götürecektim. reçel ağzıma sürmüyorum.bir ara patatese dadanmıştım sağolsun sezen ne olursa olsun onlar nişasta deyince onuda bıraktım.
yaniburda olma sebebimiz birbirimizi uyarmak birbirimizi motive etmek.asla kırılmam tam tersi dua ederim.
uyar beni baktın ki nato kafa anlamıyor al eline cetveli

öğlen evde kabak yemeği vardı 4 yk kaşığı yedim .üstüne 1000mekik çektim.işe geri döndüm. ama hala açımmmm

Açlığa devam bacım ne olsun
Geçmiş olsun diyorum, tabii su kaybıdır ama dikkat edersen belki giden bir kısmı almazsın bu da bir ihtimal
Ben ilginç bir insan olarak zamanında yediğim kumpirden zehirlenmiştim, 3 günde 5 kilo vermiştim.
Ağzıma yemek atıyor, koşarak wcye gidiyordum Ohh ye ye çıkar ne güzel hayat diyordum (o zaman da böyle eksik beyinliydim ) Tabii wcye koşmaktan bir şey de yiyemiyorsun, hayat çok anlamsız gelmişti Sonra şükür geçti hastalığım, sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi yedim, aferim bana
Sen benim gibi olma bacım

kesinlikle haklısın ben şişko olduğum dönemlerde ki hala şişkoyum ama zir ve yaptığım dönemlerde aynada kendime hiç şişman gelmiyordum tam o kadar değilim diyordum kaynanam bana doğum günümde bişey almak için çıkardı hiç bir şey bulamadık iplemedim takiii şişman görümcem zayıflamaya başlayana kadar arkadaşımda şimdi takmış kafaya param olsa ameliyat olcam diyor yağ aldırmak felan ama o boğaz onda olduğu sürrece yine yağlanacak vücut

yok canım diyetisyene gitmiyorum.kendim yapıyorum.mesela ben kahvaltımı iyi bir şekilde yapmazsam sabah akşam ne yesemde fayda etmiyo.bende kahvaltımı iyi yapıyorum öğlen birşey yemiyorum.akşamda yoğurdun içine meyve veya haşlanmış sebze doğruyorum.spor olarakta toplamda 7 km tempolu yürüyüşüm var.ayriyettende hipotroid hastasıyım.buda bukadar kiloyu almamın sebebi

öğlen evde kabak yemeği vardı 4 yk kaşığı yedim .üstüne 1000mekik çektim.işe geri döndüm. ama hala açımmmm

Afiyet olsun bacım, kabak iyidir, kabak candır
Ben de geçen alsam da katı meyve sıkacağında bir de kabağı denesem dediydim ama Allah yukarda elim gitmedi, kabak suyunu pek iştah açıcı bulmadım (Şimdiye kadar maydonoz, dereotu, kereviz, roka, ıspanak,salatalık, havuç, yeşil elma, limon, semizotu, sivribiber sıktım ama kabak biraz beni itti)

Maşallah 1000 mekik için.

Ben de ona maşallah buna maşallah diye diye toto büyüteyim burada
Benim de mekik aletim var, ben de zayıflıyorum, ben de Nişantaşı çocuğuyum, ben de gidip mekik çekeyim o zaman

parayla zayıf olunsaydı sibel can iğnelere iplikti . yıllardır kadın uğraşıyor niye kadında gırtak var yiyoyiyo . sonra hoop aldırıyor gene . iş kafada bitiyor.lipo yapsan ne fayda yersin 2 iskender 2dilim pasta aman yanına baklava alsana nurtopu gibi yağlar.

Son düzenleme:

kabakla eskiden gelen bir hukukumuz var. sağolsun ne zaman başım sıkışsa totom büyüse imdada yetişir. o yüzden kabak can ciğerdir.

Katılıyorum bir de bizim şu en son kavitasyona gidip göbeği eğimli arazi olan aile dostu epey kilolu ama çok da zengin.Geçenlerde anneme dedim "gitsin kestirsin yağlarını, ne uğraşıyor?" diye.Ona da gitmiş.Yağ aldırırken diyorlarmış ki, misal 15 kilo yağ aldıracaksan önce gidip 15 kilo zayıflayacakmışsın, yani ne kadar yağ istiyorsan, o kadar ön hazırlık
Kadın da demişki 15 kilo verdikten sonra, gerisini ben de hallederim, manyak mıyım hem zayıflayıp hem yağ aldıracağım sonra
O işler öyle kolay olmadığı için ünlülerde para çok olsa da hepsi kestirip kestirip gelemiyor boğazları tutmadıktan sonra

Şimdi Sibel Can da biz gibi o diyet senin, bu diyet benim aç aç geziyordur. Bir ay sonra çıkar ekranlara "nasıl kilo verdim?" diyetleriyle.Tee Allahım nasıl vücut o, her yaz 20 kilo ver, her kış 30 kilo al.İyi deforme olmuyor diyeceğim de sanki kadını çıplak görmüşüm

Amaan zenginin kiloları, züğürdün çenesini yorar işte

al ver al ver kadın yooya döndü . magazincinin biri oturmuş hesaplamış kadın şimdiye kadar 300 küsür kilo almış vermiş. nasıl deforme olmasın insan derisi bu camış derisi değil ki.

Hanım hanım winston hanım ne demek daha da bişey demem bak senin demelrin sayesinde 1 paket değil yarım paket çıbık yedim :) zaten bu takımı ondan seviyorum yaa
eleştiri var öneri var deneyim fikir paylaşma var hasetlendirme var ksıkandırma var imrendirme var
evet sen haklsın çıbıkkk konusunda daaaaaa ben bi nevii kendime ödül veriyorum ama tabiki evet amacıma daha uzaklaşıyorumdur farkındayım sadece karbonhidrat alıcaksam varsın bana zevk veren keyif veren çubuk kraker olsun diyorum 2 hazirana kadar hiç yeme dersem yalan sölemiş lurum çünkü yasakk dedimmi bana bişeyler oluyorr
o çubuk kraker sanırsın gözümde cazibesini dayanılmaz kılıyor ama bak yarım çeyrek 10 5 1 adet derken kesicem çıbık yemeyii :)

işin özüü diyet yaparkende mutlu olmak istiyorum ki diyetimin sürekliliği olsun diye

göbeği eğimli araziiii :) hahahahahah :)
:) ya sen nerden buluyon bu lafları valla çok güldüm yine yaaa Allahta seni kilolarından yana tez zamanda güldürsün inşallah :)

Gırgırına bacım. Bak şimdi bende sesimi çıkarmadım ama ne o öyle ödül, bacım sanki 50 kiloya düştünde kendine ödül veriyorsun hergün yahu. Hem ödül arada bir olur her akşam ödül mü olurmuş kız. Tabii kendine ödül ver ama bak şöyle de kendine " 5 kilo vereyin 1 paket çubuk yiycem de" Bak gel senle de iddaya girelim diycem ama neyse winstonuma ihanet etmemeyim. Sizde özgeyle, ejjeyle falan iddaya girin 2 haziran a kadar. Öyle çok bir şeyine değil ama. Mesela ne bileyim 5 kilo için iddaya girin kaybeden ötekinin hesabını ödesin. Olmaz mı bacılar. Belki çubuk krakerden vaz geçersin, biz takım olarak öyle çubuk kraker, form bisküvi falan sevmeyiz, bir ara suhan bacı yerdi hergün onu fırçalardık burada. Bak kız yemeği bıraktı şimdi rüzgarda uçacak, mezun olup gidecek.

Winstonnnnnn. huuuuuuuuuuuuuu
Küsmüyüz canım rakibim, niye sen hiç yediğini pardon içtiğini yazmıyon bacım.
Yaz da bilelim rakibimiz ne yemiz ne içmiş ona göre gardımızı alalım dime ama.
Öyle uzaktan uzaktan olmaz.
Yanlız ne güzel iki rakibiz birimiz sürekli sebzenin suyunu sıkıp içiyor, birimiz de sürekli salata yiyor. hazirana kadar yeşermeylim bacım. Gerçi sen havuçlar sayesinde de turuncu bir renk de alabilirsin ama ben yeşermeken korkuyorum. ama yooo yeşermiycem ben eriycem eriycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…