ejje inanmayacaksın ama o bacak bacak atma olayı bedede vardı yapamıyordun 95 e çıkınca sonra zayıfladığımda eşime şöle dedim bacak bacak üstüne bile atabiliyorum
bende tartıda 95 i gördüğümde şok olmuştum Allahım bu ne ya fealn oldum ben obezim diye üzülüp üzülüp ağlamıştım iyikide faketmişiz sonumuzu yoksa napardık
bir arkadaşım var hergün diyete başlıyor en son dukan yapıyor ama yok yani bence başarabileceğine inanmıyorum teşvik etmek için neler yapıyorum ama şimdilik yapıyor bakalım maddi durumda iyi ya kocayla yiyip içip geziyor ama tam tamına 100 kilo benim zorumda 4-5 verdi sanırım artı onunla iddaya girmiştik pantolonuna bu beni geçer demiştim kendime bile inancım yokmuş o zaman ama geçtim verdim 23,5 verdim yani
canlarım benim nasılsınız. kaç günlük izin sonrası bugün bayagı yogundum. ve bir haftada suan itibaren 83700olarak nerdeyse 3 kg vermiş oluyorum. kesin 1.benim. ishal işe yaradı. demekki neyapıyoruz bol bol erik ve dısardan tavuk yeyip zehirlenip serum yiyoruz. işin özü bu. şaka biyana. bunlar 1 haftaya geri döner bana. sizlerde nevar ne yok
Özgey o içten gelmeli ya, annem de bana "sana şunu alacağım, şunu yapacağım az zayıfla " derdi, ben de "benim param var ben alırım, sen kasma" derdimAnnem 60 kilo olmasına rağmen benle yarışlar düzenlerdi, ben "peh" der iplemezdim.Şimdi 50 kiloluk se_zen ile yarışıyorum hale bak Ama bu sefer ben istiyorum, içimden geliyor.Değil se_zen, 30 kiloluk başkalarıyla bile kapışırım, çünkü zayıflamak istiyorum, bu yolda her şeye varım.Ama bu hale hazır hale gelebilmek zamanımı aldı.Kafada bitirmek, inanmak, içten gelen bir disiplin ve motivasyon lazım.
Hani derler ya sokma akılla 7 adım atılırmış, 8. adımda kişi gene kendi bildiğini okurmuş, o hesap teşvikle, fişteklemeyle bir yere kadar gidiyor, biz istiyorsak önümüzde dev dursa onu ezer gene devam ederiz ama kişi istemiyorsa eline borozan al barım barım çal söyle, gene nato kafa nato mermer işte.
7 ayda canım.diyetisyene gitmedim kendi kendime yaptım diyetimi.arada sırada saçma sapan yesem de işin sırrı dengeli beslenmek.gün içinde her besinden yemen gereken miktarda yemen aşırıya kaçmaman.benim bi diyet günlüğüm vardı ejje89un diyet günlüğü diye oraya bakarsan hergün yediklerimi paylaşıyorum orda.spora gelince 99 kiloya indiğimde başladım spor salonuna iki ay oldu başlayalı 10 kilo verdim.sen napıyorsun diyetisyene falan gidiyo musun?senin de yolun benimki gibi uzun inşallah ikimizdeistediğimiz kilolarla bir an önce mezun oluruz burdan
öğlen evde kabak yemeği vardı 4 yk kaşığı yedim .üstüne 1000mekik çektim.işe geri döndüm. ama hala açımmmm
kesinlikle haklısın ben şişko olduğum dönemlerde ki hala şişkoyum ama zir ve yaptığım dönemlerde aynada kendime hiç şişman gelmiyordum tam o kadar değilim diyordum kaynanam bana doğum günümde bişey almak için çıkardı hiç bir şey bulamadık iplemedim takiii şişman görümcem zayıflamaya başlayana kadar arkadaşımda şimdi takmış kafaya param olsa ameliyat olcam diyor yağ aldırmak felan ama o boğaz onda olduğu sürrece yine yağlanacak vücut
Afiyet olsun bacım, kabak iyidir, kabak candır
Ben de geçen alsam da katı meyve sıkacağında bir de kabağı denesem dediydim ama Allah yukarda elim gitmedi, kabak suyunu pek iştah açıcı bulmadım(Şimdiye kadar maydonoz, dereotu, kereviz, roka, ıspanak,salatalık, havuç, yeşil elma, limon, semizotu, sivribiber sıktım ama kabak biraz beni itti)
Maşallah 1000 mekik için.
Ben de ona maşallah buna maşallah diye diye toto büyüteyim burada
Benim de mekik aletim var, ben de zayıflıyorum, ben de Nişantaşı çocuğuyum, ben de gidip mekik çekeyim o zaman
parayla zayıf olunsaydı sibel can iğnelere iplikti . yıllardır kadın uğraşıyor niye kadında gırtak var yiyoyiyo . sonra hoop aldırıyor gene . iş kafada bitiyor.lipo yapsan ne fayda yersin 2 iskender 2dilim pasta aman yanına baklava alsana nurtopu gibi yağlar.
Katılıyorum bir de bizim şu en son kavitasyona gidip göbeği eğimli arazi olan aile dostu epey kilolu ama çok da zengin.Geçenlerde anneme dedim "gitsin kestirsin yağlarını, ne uğraşıyor?" diye.Ona da gitmiş.Yağ aldırırken diyorlarmış ki, misal 15 kilo yağ aldıracaksan önce gidip 15 kilo zayıflayacakmışsın, yani ne kadar yağ istiyorsan, o kadar ön hazırlık
Kadın da demişki 15 kilo verdikten sonra, gerisini ben de hallederim, manyak mıyım hem zayıflayıp hem yağ aldıracağım sonra
O işler öyle kolay olmadığı için ünlülerde para çok olsa da hepsi kestirip kestirip gelemiyor boğazları tutmadıktan sonra
Şimdi Sibel Can da biz gibi o diyet senin, bu diyet benim aç aç geziyordur. Bir ay sonra çıkar ekranlara "nasıl kilo verdim?" diyetleriyle.Tee Allahım nasıl vücut o, her yaz 20 kilo ver, her kış 30 kilo al.İyi deforme olmuyor diyeceğim de sanki kadını çıplak görmüşüm
Amaan zenginin kiloları, züğürdün çenesini yorar işte
Katılıyorum bir de bizim şu en son kavitasyona gidip göbeği eğimli arazi olan aile dostu epey kilolu ama çok da zengin.Geçenlerde anneme dedim "gitsin kestirsin yağlarını, ne uğraşıyor?" diye.Ona da gitmiş.Yağ aldırırken diyorlarmış ki, misal 15 kilo yağ aldıracaksan önce gidip 15 kilo zayıflayacakmışsın, yani ne kadar yağ istiyorsan, o kadar ön hazırlık
Kadın da demişki 15 kilo verdikten sonra, gerisini ben de hallederim, manyak mıyım hem zayıflayıp hem yağ aldıracağım sonra
O işler öyle kolay olmadığı için ünlülerde para çok olsa da hepsi kestirip kestirip gelemiyor boğazları tutmadıktan sonra
Şimdi Sibel Can da biz gibi o diyet senin, bu diyet benim aç aç geziyordur. Bir ay sonra çıkar ekranlara "nasıl kilo verdim?" diyetleriyle.Tee Allahım nasıl vücut o, her yaz 20 kilo ver, her kış 30 kilo al.İyi deforme olmuyor diyeceğim de sanki kadını çıplak görmüşüm
Amaan zenginin kiloları, züğürdün çenesini yorar işte
Hanım hanım winston hanım ne demek daha da bişey demem bak senin demelrin sayesinde 1 paket değil yarım paket çıbık yedim :) zaten bu takımı ondan seviyorum yaa
eleştiri var öneri var deneyim fikir paylaşma var hasetlendirme var ksıkandırma var imrendirme var
evet sen haklsın çıbıkkk konusunda daaaaaa ben bi nevii kendime ödül veriyorum ama tabiki evet amacıma daha uzaklaşıyorumdur farkındayım sadece karbonhidrat alıcaksam varsın bana zevk veren keyif veren çubuk kraker olsun diyorum 2 hazirana kadar hiç yeme dersem yalan sölemiş lurum çünkü yasakk dedimmi bana bişeyler oluyorr
o çubuk kraker sanırsın gözümde cazibesini dayanılmaz kılıyor ama bak yarım çeyrek 10 5 1 adet derken kesicem çıbık yemeyii :)
işin özüü diyet yaparkende mutlu olmak istiyorum ki diyetimin sürekliliği olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?