Minecim cok sevindim sen de Ankarali oldun demek biz Ankaradakiler de bulusuruz artik neyimiz eksik golge cicegi var sanirim baska kim vardi?
Kilom 59.5 / 59 / 0.5 / 0.84 bu kadar oldu
S.A ( 80,0 / 80,0 / 0,00 / 0,00% ) kilosu aynı
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) izine ayrıldı
Yakar76 ( 63,8/ 62,5 / 1,3 / 2,04% )
Se_zen ( 52,0 / 51,7 / 0,3/ 0,58 % )
Winstonlight ( 72,0 / 71,8 / 0,20 / 0,28%)
Gölge_çiceği ( 67,5 / 66,50 / 1,00 / 1,48% )
Suhan2 ( 50,0 / 50,0 / 0,00 / 0,00% )
Ejje89 ( 89,3 / 88,9 / 0,40 / 0,45 % )
Ozgey ( 71,5 / 71,5 / 0,00 / 0,00%)
Hatice84 ( 59,5/ 59,0 / 0,50 / 0,84 % )
Hazeran82 ( 86,1 / 83,6 / 2,5 / 2,90 %)
Gırgırına (76,7 / 75,6 / 1,10 /1,43%)
Cerensesil ( 109,7 / 109 / 0,7 / 0,64% )
3. Takım Ortalaması: 0,82%
ya hatunlar yalnız bir sorun var 40 yıllık hezaren oldu hazeren :)
HEZARENNNNNN
tamam canım senin yerinede kurtlarımı dökücemTünaydınlaaaar
Sabah deli dürtmüş gibi uyandım.Kendime bir limon, bir kivi, 2 havuç ve 2 salatalıktan sebze suyumu sıktım içtim.
Bir yandan yeşil çayımı hazırlarken eşime süpriz olsun ve evde bari birimizin karnı doysun diye yumurtalı ekmek yaptım.
"Ekmek" kelimesi bile vücudumu kabartırken, yutkuna yutkuna yağlı yağlı yumurtalı ekmekleri hazırladım.
Daha önceden fazla yapmış, tüm gün geri kalan yumurtalı ekmeklere yalana yalana gezmiştim.
Bu sefer kararında yaptım ve bittiler şükür.
Eşime 40 kez "nasıl olmuş? lezzetli mi? tadı nasıl? güzel mi?" diye sordumAdam da "güzel işte, bildiğin yumurtalı ekmek" dedi.Len hangi bildiğim, neredeyse 6 aydır yememişim, ekmek desen tadını unutmuşum, az tadını çıkara çıkara yesene, şükretsene
Valla diyet bitip, normal insan beslenmesine geçince, ekmeği bile şevkatle tutup, her bir yudumu için şükrede şükrede yiyeceğim, tadını çıkara çıkaraİnsan bazı şeylerin belki de her şeyin asıl kıymetini ondan mahrum kalınca anlıyor, ben de geç de olsa anladım
Bunun yanı sıra, regl olmama rağmen dünle bugün arasında 300 gram az oynuyor, bu da hep klişe olan "regl oldum şişiyorum" yalanını bir kenara atıyor.Yeşil çayı içip ödem attıktan sonra, hafif yiyip, su içip bir de spor yapınca regl bile olsak paşa paşa yağlar gidiyor.O yüzden yalansız, bahanesiz ve bol iradeli günler bizim olsun, yemeğe bahane aramayalım diyorum.Karnımın deli gibi ağrımasına rağmen sabah mekiğimi de çektim, sızlanmadan, mızmızlanmadan.
Millet doğum yaparken daha ötesi olmayan bir şekilde acı çekiyor da, iş spora gelince iki karın ağrısı mı bizi yıldıracak diye gazımı da kendi kendime verdim bu arada
Biraz daha spor yapıp alışverişe gideceğim.Gerçi şimdi anneler günü hesabına her şeyin fiyatlarını katlamışlardır ama uygun bulursam kendime small small üstler, 38 beden kotlar ve kıyafetler almayı planlıyorum, unutmazsam anneme de hediye çeki alacağım ha bir de kpss kitapları.Ben kesin 2 pantalon görür, onları sapık gibi okşaya okşaya olan aklımı da unutur eve onla dönerim ya neyse
Acep avcumun içine mi yazsam alınacakları
Ceren bacı selamlar bu arada, akşama kadar hafif bir menü oluşturmuşsun ne güzel.Düğün de inşallah ikram yoktur ya da iradeyle hayır dersinŞimdiden sana iyi eğlenceler, benim yerime de kurtlarını dök lütfen
Ha bu arada dondurma krizine girip magnumları (270-400 kalori=6-12 dilim ekmek) lüpleten ya da meyli olan arkadaşlara Algida yeni dondurma çıkarmış, kalorisi 56ymış.Önüne geçilemeyen dondurma krizlerinizde aklınızda olsun derim
Herkese hafif, bahanesiz, kaçamaksız, eksili bir gün dilerim.
Şimdiden topikteki annelerimizin, anne adaylarımızın anneler gününü kutlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?