Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S.A ( 80,0 / 80,0 / 0,00 / 0,00% ) kilosu aynı
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) izine ayrıldı
Yakar76 ( 63,8/ 62,5 / 1,3 / 2,04% )
Se_zen ( 52,0 / 51,7 / 0,3/ 0,58 % )
Winstonlight ( 72,0 / 71,8 / 0,20 / 0,28%)
Gölge_çiceği ( 67,5 / 66,50 / 1,00 / 1,48% )
Suhan2 ( 50,0 / 50,0 / 0,00 / 0,00% )
Ejje89 ( 89,3 / 88,9 / 0,40 / 0,45 % )
Ozgey ( 71,5 / 71,5 / 0,00 / 0,00%)
Hatice84 ( 59,5/ 59,0 / 0,50 / 0,84 % )
Hazeran82 ( 86,1 / 83,6 / 2,5 / 2,90 %)
Gırgırına (76,7 / 75,6 / 1,10 /1,43%)
Cerensesil ( 109,7 / 109 / 0,7 / 0,64% )

3. Takım Ortalaması: 0,82%

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorummmm

selam kızlar
takım olarak 4. olmuşuz. heza dereceye girmişsin tebrikler. demek bozuk tavuk o kadarda kötü değilmiş
kızlar öğlen sonu baya saçmaladım.5 mercimek köftesi 2 küçük gofret. öğlen kabak yğdim. neyse canımı sıkan birşey oldu. her zaman ki hatayı yapıp hıncımı yemeklerden aldım.elime ne geçti koca bir göbek. akşam yemeği yemedim . (birde yeseydim)1 saat yürüyüş yaptım birazdanda mekik çekeceğim.
yarın şehirdışına gezmeye gideceğim. pek uğrayamam buraya şimdiden herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

ay kaçıncı olmusum daha bakamadım. oh beeee. allahım almayım bu kiloyu corba içmekten bi hal oldum. yarında gün var. yedimmi nanayı

Hezaren; avrupa, asya, afrika ve kuzey amerika'da yetişen otsu bitki. bu bitkinin ince kesilmiş şeritleri dolap kapağı, radyatör rajları, koltuk ve sandalyelerin sırt kısımlarında örülerek kullanılır. (alıntı from ekşi)

Valla ben kolay olsun diye Heza diyorum bacım, sıkıntı yaratıyorsa bu gece 1000 kere bir kağıda yazayım, belki işe yarar.
Çok karışık ama sen de kabul et bacım ya, haziran mı desem, hezeyan mı desem diye bazen unutuyorum
Ben ot dedin mi roka, ıspanak bir de kuzu kulağı tanırım, Hezaren bana pek entel geldi, arada ben de saçmalıyor olabilirim, en garantisi Heza demek

Bu arada sonuçlara hasetimden bakmadım
Her baktığımda nasıl ya, bir insan nasıl %5,6 alır diye kendimi paralıyorum.
Hazır regl olmanın verdiği aşırı gerginlikle bir de ona bulaşmayayım dedim

Ama bireysellere girmişsin, tebrikler bacım
Umarım hep böyle güzel güzel kilo verirsin/veririz.

Bu arada bugünkü menüm;

sabah; sebze suyu
öğlen; 2 köfte, 2 kaşık yoğurt
akşam; ıspanak, yoğurt
Ayda bir regl hediyesi: Yer fıstıklı şu çikolata çakması tahıllı şey
su: 2 litre
spor; az mekik, az bel hareketi

Yarın hem kitap almaya hem hediye işini halletmeye hem de kendime şimdilik dar ama ilerde tam olabilecek bir şeyler almaya dışarı çıkacağım.Pazar da annemi ziyaret derken, haftasonu pek giremeyebilirim.
Herkese şimdiden kaçamaksız, bahanesiz, dertsiz, tasasız bir haftasonu diliyorum.

ya hatunlar yalnız bir sorun var 40 yıllık hezaren oldu hazeren :)
HEZARENNNNNN

Ya canım neolur kusura bakma şu hatayı ben başlattım galiba.. nedense hep hazeran hazeran olarak kalmış sen geldiğinden beri bildirim bile öyle yapılmış.

Püsküüte onu yazmam lazım ya.. olurda ona bildirmeden hezaren82 yazarsak bu kimdir diyecek..

ben bir kaç gün önce nickin hazeran olmadığını farkettiğimde herhalde nick değişikliği yapmış dedim hatayı kendimde aramadım yani

Takım olarak ilk 5 teyiz.. 4. olmuşuz buda demektirki ben hikayenin ikinci bölümünü eklemeliyim

günaydın kızlar
yarın giremiyebilirim nete oyüzden şimdiden bütün annelerin anneler gününü kutluyorum

bugün sabahtan akşama kadar sadece salatalık ve havuç
akşam kabak yemeği
spor:7 km yürüyüş
akşam ütü ve ayriyetten düğün var birazda orda hoplayıp zıplarsak tamamdır

Tünaydınlaaaar

Sabah deli dürtmüş gibi uyandım.Kendime bir limon, bir kivi, 2 havuç ve 2 salatalıktan sebze suyumu sıktım içtim.
Bir yandan yeşil çayımı hazırlarken eşime süpriz olsun ve evde bari birimizin karnı doysun diye yumurtalı ekmek yaptım.
"Ekmek" kelimesi bile vücudumu kabartırken, yutkuna yutkuna yağlı yağlı yumurtalı ekmekleri hazırladım.
Daha önceden fazla yapmış, tüm gün geri kalan yumurtalı ekmeklere yalana yalana gezmiştim.
Bu sefer kararında yaptım ve bittiler şükür.
Eşime 40 kez "nasıl olmuş? lezzetli mi? tadı nasıl? güzel mi?" diye sordum Adam da "güzel işte, bildiğin yumurtalı ekmek" dedi.Len hangi bildiğim, neredeyse 6 aydır yememişim, ekmek desen tadını unutmuşum, az tadını çıkara çıkara yesene, şükretsene

Valla diyet bitip, normal insan beslenmesine geçince, ekmeği bile şevkatle tutup, her bir yudumu için şükrede şükrede yiyeceğim, tadını çıkara çıkara İnsan bazı şeylerin belki de her şeyin asıl kıymetini ondan mahrum kalınca anlıyor, ben de geç de olsa anladım

Bunun yanı sıra, regl olmama rağmen dünle bugün arasında 300 gram az oynuyor, bu da hep klişe olan "regl oldum şişiyorum" yalanını bir kenara atıyor.Yeşil çayı içip ödem attıktan sonra, hafif yiyip, su içip bir de spor yapınca regl bile olsak paşa paşa yağlar gidiyor.O yüzden yalansız, bahanesiz ve bol iradeli günler bizim olsun, yemeğe bahane aramayalım diyorum. Karnımın deli gibi ağrımasına rağmen sabah mekiğimi de çektim, sızlanmadan, mızmızlanmadan.
Millet doğum yaparken daha ötesi olmayan bir şekilde acı çekiyor da, iş spora gelince iki karın ağrısı mı bizi yıldıracak diye gazımı da kendi kendime verdim bu arada

Biraz daha spor yapıp alışverişe gideceğim.Gerçi şimdi anneler günü hesabına her şeyin fiyatlarını katlamışlardır ama uygun bulursam kendime small small üstler, 38 beden kotlar ve kıyafetler almayı planlıyorum, unutmazsam anneme de hediye çeki alacağım ha bir de kpss kitapları. Ben kesin 2 pantalon görür, onları sapık gibi okşaya okşaya olan aklımı da unutur eve onla dönerim ya neyse
Acep avcumun içine mi yazsam alınacakları

Ceren bacı selamlar bu arada, akşama kadar hafif bir menü oluşturmuşsun ne güzel.Düğün de inşallah ikram yoktur ya da iradeyle hayır dersin Şimdiden sana iyi eğlenceler, benim yerime de kurtlarını dök lütfen

Ha bu arada dondurma krizine girip magnumları (270-400 kalori=6-12 dilim ekmek) lüpleten ya da meyli olan arkadaşlara Algida yeni dondurma çıkarmış, kalorisi 56ymış.Önüne geçilemeyen dondurma krizlerinizde aklınızda olsun derim

Herkese hafif, bahanesiz, kaçamaksız, eksili bir gün dilerim.
Şimdiden topikteki annelerimizin, anne adaylarımızın anneler gününü kutlarım.

tamam canım senin yerinede kurtlarımı dökücem

Kızlar kızlar gelem mi?
Yediklerinizden ben de yiyem mi?

Bugünkü menü;
sabah; sebze suyu
öğlen;yok
akşam; ıspanak+yoğurt (evde yarım kilo kaldı, markette de bitmiş, sormaya utandım.Adam sanki "bir kasa ıspanağı sana yetiştiremiyoruz" diyecek gibi geldi ben de havuç aldım )

Öğlen epey yol gezdim, alışveriş merkezi de outlet olmasına rağmen, aynen dediğim gibi fiyatı 3 olanı 13 yapmışlar.Uyduruk , ağzı yakası bir yerde t-shitler bile 30 liraydı ama millet el mahkum anneler günü diye alıyordu Ben önceden karar verdiğim gibi hediye çeki aldım.Epey bir dolandım, yemek katına bile çıktım.Acımdan ölüyordum ama sadece kokladım.Sıraya girmiş tepsi tepsi taşıyan insanları gözlemledim ve malesef çoğunluğu dobiş.İçimden "hala tepsi tepsi fast food mu taşıyorsun a dobiş? Gidip evinde ıspanak yesene, salata yesene, yoğurt yesene, daha ne kadar tepsileri hüpletip, şişman yaşayacaksın?" diye kaynana gibi kızdım (Ben yiyemiyorum ya, kimse yemesin istiyorum )

Maç keyfi yaptım ve malesef şampiyon olamadık.Maç boyunca evde dolanıp durdum, mekik çektim, sinirden ve stresten epey terledim.Şimdi biraz daha mekik, bisiklet çalışacağım.

Yarın da kahvaltıdan sonra annemin çalıştığı yere gideceğim, bir Türk kahvesi içer, diyeti sabote etmeden, elimde 10 çeşit pastayla eve dönerim kesin. Eşim de artık sabah, akşam pasta yer, ben de onu uyar uyara tükenirim.

Neyse bacılar, ben nöbetçi dobiş olarak yazımı yazdım.İnşallah onu, bunu bahane edip gizli gizli yemiyorsunuzdur.
Pazartesi burası itiraflarla değil de inşallah güzel irade hikayeleriyle dolar.
Herkese güzel bir anneler günü diliyorum, evlatlar anneleriyle, anneler evlatlarıyla kucak kucak olsunlar ve oluşan sinerjiden zayıflayalım diyorum. (Her konuyu zayıflamaya getirebilen uzman dobiş winston, şimdiden anneler gününüzü kutlar)
Mutlu kalın.

aman ha hezaren ha hazaren :) dediğinizgibi işte. ay ok yedim bugün özellikle tatlıya dayanamadım ama hepsi sütlüydü ya hani daha azdır kalorisi dimi ama

kızlaaaaarrr bugün annemdeydim kaç gündür 1200-1300 giden ben 2bin kaloriyi buldum ya deli gibi yedim çok saçmaladım bugün yarın yürücem bolca artık...

Son düzenleme:
Ya bu nasil istir

90 dk boyunca hatta 95 dk boyunca kalp krizi geciriyorum sandim tir tir titredim

Ve fener bi gol atamadı ya !!!

Sampion olamadik ya !!!!

Of ya of ya of yaaaa!!!

Gunaydin anneler anneler gununz kutlu olsun dunden kutladim ben anneme de kayinvaldeme de gittim hediyelerini verdim rahatladim fenerlilere gecmis olsun diyor galatasaaylilari tebrik ediyorum dun regl olmusum dokuluyorum hic keyfim de yok yesil cay stogu yaptim gullu kusburnulu bol bol icerim artik opuyorum hepinizi Az kacamakli hartasonu diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…