Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben 50 kilo olsam elimde ekmek hüsmen ağa gibi gezerdim herhal.kahvaltı neki .akşama azye tamamdır. yapmayın kızlar.

ah bacım masum bi kahvaltı olsa hadi atamam diycem börekler kekler ballar kaymaklar havada uçuştu daha hangisini sölesem biber kızartması,domatesi,tulumu zeytini ay sayarken yoruldum su böreği sayarken yoruldum ama yerken yorulmadım yani

pantalon sıkmaya başladı düşün yani okadar yemişim bide öğlen gittim şehriye çorbası içtim üstüne offf oldum bi davul bakalım akşama ne yapıcam annem içli köfte yapmış nasıl sabredicem bilmiyorum ya yumulacam ne var ne yok bu gün böle geçti diycem yarını aç geçiricem yada abarttın mine dur artık diycem ama sanırım ben birinci seçeneği yapıcam.
çocuklar 2 hafta sonra gidiyo yanlız kalınca iştah miştah kalmıyo bende son 2 kilomuda ozaman veririm bu aralar bu kilomu korumaya çalışsam yeter bana fazla sıkmak istemiyorumya.[/QUOTE]

bugünlük senin işin yaŞ. hangi insan evladı içli köfteye hayır diyebilirki

bu hafta herkes yemeğe koyulmuş sanırım lodostan poyrazdan yada merkürden venüsten olduu kesin bişeye bişey olmuşş biz ondan etkilenmişiz
geçen taylan kümeliyi izledimm diyorki lodoslu günlerde vücut su tutar tartıda fazla gösteririsnizz
aa bizde yemeğe başladığımıza göre kesin gezegenlerin suçu bu :)

ama ben çok şkür 1 günle ataltım bu yeme işini cumaya var 4 koca gün hanımlar uzatmayın sizde kısa tutun bu yeme günlerini
biliyosunuz koyvergitsin metodu bize uymuyor

çokhaklısın kardeş yyarından teziyok kendimize gelelim.

Ay kızlar çok komissiniz ya. Çok güldüm valla. Gurup olarak mı arızalıyız nedir. Kardeşim, toplu regli, toplu eş kavgası, toplu kaçamaklar. Her şeyi mi aynı zamanda yapmak zorundayız yahu.

Anneler günü, toplantılar, buluşmalar, günler, merkür, venüs, lodos, regli, ayın d hali ve güneşin dünyaya uzaklığı. Bahanelerimiz bunlar var mı arttıran kızlar.
Ama tebrik ediyorum hepimizin iradesini, bir tek çünkü suçlular içinde irademiz yok. Olsun biz iradeli duralım da kızlar bu merkür, ve venüs etkisi ile alınan kilolar çabuk gider. Su topluyor su kızlar. Zati lodos da var. Biliyorsunuz ay da dünyaya 2 haftadır çok yakın.
AMAN İRADEYE SAHİP ÇIKALIM KIZLAR. YANIMIZDA BİR TEK O VAR.

ben hariç bizim kedi bile suçlu

Selamlar Hatunlar,

Herkes günah çıkardıysa yolumuza devam edelim
Ben dün sabah sebze suyu, öğlen ızgara tavuk, akşam da patatesli börek ve profiterol yedim.Yeterince sağlıklı beslendiğimi, karbonhidrat aldığımı düşünüyorum Şimdi yoluma devam edebilirim

Sabah 8de sebze suyu yerine yarım salatalık yedim.(Şu parmak kadar olanlardan bir tanenin yarısı) yanına da yeşil çay içtim çıktım yola.Toplantı çooook sürdü, yemek arası verdik, herkes dışardan yemek söyledi, ben de su içtim bol bol
Çıkışta 8 tane ansiklopedi gibi kitap aldım ama akıllı ben 3 araç değiştireceğimi ve diğer yakaya gideceğimi akıl edemediğimden (evet az yemenin zararları) tam 2 saat yollarda, metrobüste, otobüste kitaplarımla devrile devrile geldim. Şimdi sağ kolum pert, kitap hammalığından sanırım kan kalmadı, yaşlılar gidip tir tir titriyor.Saat neredeyse 6 olmuş, 7de akşam yemeği yerim.1 köfte, çiğköftenin kalan salata malzemesinden de küçük salata ya da belki köfte&yoğurt.

Yarına ders hazırlığı yapmam lazım, kpss çalışmam lazım, eşime mantı yapacağım, acımdan bayılacağım, kendime yemek yapacağım, ev almış başını gitmiş toplayacağım, dinleneceğim, pööff yorgunum dostlarım yorgunum diyorum, sizlere şimdiden kaçamaksız bir akşam diliyorum.

valla yerden göge haklısınız ben özellikle işin anasını ağlattım son bir aydır oysaki o bir ayda millet 8 kilo verdi ben geride kaldım oysaki o kaçamakları yapmasaydım şimdiye 65 bulmuştum

ama hata benim eve gidince tot büyükmekten başkka işim yok kalkıp kendime ertesi gün için bişeyler hazırlasam olmaz sanki kalkıp mekik çeksem spor yapsam anca sıcak battaniyenin içine girip yatıyorum 8 katta oturuyorum iki kere inip çıksam evin alt katında spor salonu var gitmiyorum 20 tl üstelik her lüzumsuz şeye veriyorum parayı ama ona veremiyorum bozuklarım biriktirsem gene veririm akşam koca evde bakar çocuğa annemin yaptığı böreklerden kaçamak yapıyorum yemesem nolcak sanki yok ama illa milletin şişko diye bakmalarını izliycem millet 40-38 beden giyerken ben elbise bulamıyorum diye ağlıycam kollar kocaman yüz kocaman yok yani ben akıllanmam adam olmam kızlar bu akşam kendime bişeyler koycam yemeğe et haşlıycam cumaya kadar aldığım kiloyu vermeliyim bu haftada 71,5 olarak kalsam sorun olmaz ama millet düğünde incecik dolaşırken ben gene koca totomu ve verdiğim kiloları sölicm ama yeterlimi yetmez

millet 83 den 57 e 56 ya düşüyor ben hala yerimde sayıyorum yuh bana benden sonra başlayanlar bana yetişcek cidden ayıp bana yuh diyorum

bismillah de bir başla herşeyin üstesinden gelirsin

İyi akşamlaaar,

Azcuk dinlenen ve köfte&yoğurt yiyen winston kendine gelmiştir
Şimdi diyette yaptığım malkoçoğulluluğu derslerde de yapmaya başlamalıyım acuk.
Biraz önce, aldığım matematik kitabına baktım da, tam 858 sayfa.Eşim "her gün bir sayfa çalışsan 3 senede biter inşallah" dedi
Toplamda 10 tane ansiklopedi gibi kitapları hatim etmeli, extra da bol bol çalışmalıyım.
İnşallah stres, sıkıntı yapmam da yemeğe başlamam yoksa işim tam 2 ucu b.klu değnek olur

Biraz dinleneyim, derslere başlayacağım.
Sıkıldıkça mekik çekerim arada, artık bir taşla iki kuş diyeceğim bakalım nasıl gidecek.

Herkese hafif bir gece diliyorum.

Gunaydin Haftasonu yedim yedim yedim bugun 1.5 kilo artidayim ne yapayim ben oleyim mi yedim iste 60 li sayilara geri dondum artik menulerimi duzenli yazacagim utanir da az yerim belki

haftasonu ve dünkü şuursuzluklarımı akşam 1 dilim havuçlu kekle taçlandırıp
sabah nerde kalmıştık deyipdiyetime geri döndüm.
1 haşlanmış yumurta 1dukan lavaşıarası 2 çatal peynir yarım salatalık ve domates.
+600 deyim kızlar cumaya kadar vermem lazım. neyse kızlar hadi toparlanalım artık.hovardalığın sonu yok.:18:

Hadi analar, bacılar, kardeşler, kendinize gelin.
Bakın winstonu örnek alın kendinize, bende kendime. Kız çok yiycem karbon yüklüycem diyor, bu sadece 1 gün sürüyor. Sonra sebze suyuna geri dönüyor. Biz de başladık mı sonunu getiremiyoruz. Yeter artık bu gurupta, kek, tatlı, hamur işi, dondurma falan görmek istemiyorum artık. Sonuncu olucaz bu gidişle bu hafta. Ve hiç mezun olamayacağız.

günaydınnnnnnn bugün tam gaz motiveyim segilimin annesi beni gördü ve sen zayıflamışsın dedi ALLAH DEDİM yaaa 2 aydır aç olmama kesinlikle değdi arkamdan konuşulanları sevgilim şöyle aktardı
annesi -- zayıflamış çok güzel olmuş
hüseyin-- yok daha verdiği kg kadar amcı vr bi 13 kg daha vericek
babası -- oğlum böle iyi zaten daha vermesin
bu arada bu olaylar hastane odasında oluyor dün babası ameliyat oldu prostattan tümör alındı
ve benim dünkü menüm
bütün gün elmaaaaaaa

bravo bu sözler herşeye değer

günaydın kızlar,

bu gün tam motiveyim akşam yürüyüşümüde yaptım bende vücudumu pazartesi şoklamış oldum dün buraya içimdekileri yazdım bu günde yürüyüş yapıcam

yediklerim ise

sabah ;

1 kase yoğurt
1 dukan pancake yedim iyi geldi valla
1 fincanda yeşil çay

selamkızlar
herkesin aydınlanıp nirvanaya doğru yol almasına sevindim.evet kızlar bende motiveyim regl olmaya başlmam bile beni yıldıramayacak .
herkesin kendine gelmesinesevindim. 3. takım reçel yemez çubuk yemez hele kek börek hayatta yemez.
hadi kızlar kolay gele

Günaydın Karluklular, Kırgızlar, Türgişler, Uygurlar ve yaptıkları onca şeyi bir gecede ezberleyeceğim diye beni hayattan bezdiren diğer tüm ilk Türk topluluklarının bu günlere gelmiş güzel insanları :

Dün sayfalar akmamış, pek aktif bir hayat geçmemiş burada.Bu da demek oluyor ki diyet saboteleri devam etmiş
Ben, belki kendimden şunu görüyor ve anlıyorum; istikrarla ne kadar gitsen de çok aza ya da bazı şeyleri almamaya uzun süre direnince sen ne kadar paralarsan parala vücut isyan çıkarıyor ve bunu yani ayda bir parça karbonu ya da ayda tek öğün bir tatlıyı sorun olarak görmüyorum.Ama zaten hep yiyip, gene yemek bence saçma.Dukanda mesela görüyorum, 3 gün atak yapacak hemen başlıyor pidesine, ekmeğine, tatlandırıcılı tatlısına, lavaşına, dondurmasına.Bre müslüman 3 gün et yedi diye insan ölmez, hemen ne bu acele.Demek ki zamanında çok tatlı yemişsin bu haldesin, bırak tatlıyı, ekmeği 3 gün bari kendini detoxla.İşin senin 3 gün değil 1 sene sürecek, bunaldıkça, pes ettikçe, vücut isyan ettikçe o zaman ye tatlını, o zaman ye pizzanı, bunları da ayda 1 ye, fazlasına ne gerek diye söyleniyorum.Ya da başka diyete başlıyor, 2. gün yanına onu yedim, bunu yedim.Be bismillah yeni başladın, bu kadar iradesiz misin? Bu kadar mı 2 gün tatlı yemedin diye öldün, bittin?
Ha ben hala in çık 72lerdeyim, en azından kilomu sabitliyorum, hayatımdan da memnunum, gittiği kadar gidecek ama ısrar edip yemenin anlamı ne?Hamur işleri bilmemleleri çok abartı.
Bir aydır ekmek yemedim ve sadece artık 72ye çakıldım diye 2 parmak kadar börek yedim, kaç aydır tatlı yemedim sadece çeyrek kase protiterol yedim.Ve hepsinin amacı vücuda eksiği vermek, normal yiyormuşcasına onu kandırmak ve belki metabolizmayı hızlandırmak.Gitti bitti işte.

Burada sanki 50 kilo olmuş gibi kendimi övmek bilmemne değil amacım ama ben 90dan 72ye indiysem, insana benzediysem, ekmek yemiyorum diye ölmüyorsam, eşime mantılar, kızartmalar, tostlar, tatlılar havada uçuşup pişiriyorsam, ama ağzıma sürmüyorsam herkes yapabilir.Atla deve değil.

Yaz geldi, ince kıyafetler geldi, tatil zamanı, daha hafif yeme zamanı geldi.Sanki her gram yağı vermiş gibi pişkin pişkin dondurmalara, hamur işlerine, tatlılara saldırma zamanı değil artık.Daha da disiplinli olma, daha da sportif olma, daha da su içme zamanı.

Bahaneler hayat sürdüğünce bitmez, arkalarına sığınmak ancak bizi yavaşlatır, bir ömür lömbür lömbür yağlı gezer, eşimizin yanında ablası gibi, çocuğumuzun yanında anneannesi gibi dolanır durur, hep söylenir, hep diyete başlar, hep pes ederiz.

Artık grupça silkelenelim.Gruplara girmek isteyen onlarca insan var burada.Hepimiz yayılıp durup, bir de pişkin pişkin kilo alıp oturursak, onların da hakkını gasp etmiş oluyoruz.Biz pis boğazlı, iradesiz, her daim şişman kalmaya mahkumsak bunu kabul edelim, bari bu gruplara ihtiyacı olan bir kul gelsin, o fayda görsün bizim yerimize.

Çok sert yazmış isem affola, kimseye kişisel bir lafım yok.Yazdıklarım zaten kendime öğüt niteliğinde.
Hep birlikte davranalım ve devam edelim daha büyük bir hırsla.
Biz de yapabiliriz ve biz de başaracağız inşallah.

Hepimize hafif ve iradeli bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…