foto işini hiç beceremiyorum.pcden pekanlamıyorum. aletin adı ab rocket
alışveriş sitelerinde 45-50 tl civarı bişey.googleden aratabilirsin.
ben 50 kilo olsam elimde ekmek hüsmen ağa gibi gezerdim herhal.kahvaltı neki .akşama azye tamamdır. yapmayın kızlar.
bu hafta herkes yemeğe koyulmuş sanırım lodostan poyrazdan yada merkürden venüsten olduu kesin bişeye bişey olmuşş biz ondan etkilenmişiz
geçen taylan kümeliyi izledimm diyorki lodoslu günlerde vücut su tutar tartıda fazla gösteririsnizz
aa bizde yemeğe başladığımıza göre kesin gezegenlerin suçu bu :)
ama ben çok şkür 1 günle ataltım bu yeme işini cumaya var 4 koca gün hanımlar uzatmayın sizde kısa tutun bu yeme günlerini
biliyosunuz koyvergitsin metodu bize uymuyor
Ay kızlar çok komissiniz ya. Çok güldüm valla.Gurup olarak mı arızalıyız nedir. Kardeşim, toplu regli, toplu eş kavgası, toplu kaçamaklar. Her şeyi mi aynı zamanda yapmak zorundayız yahu.
Anneler günü, toplantılar, buluşmalar, günler, merkür, venüs, lodos, regli, ayın d hali ve güneşin dünyaya uzaklığı. Bahanelerimiz bunlar var mı arttıran kızlar.
Ama tebrik ediyorum hepimizin iradesini, bir tek çünkü suçlular içinde irademiz yok. Olsun biz iradeli duralım da kızlar bu merkür, ve venüs etkisi ile alınan kilolar çabuk gider. Su topluyor su kızlar. Zati lodos da var. Biliyorsunuz ay da dünyaya 2 haftadır çok yakın.
AMAN İRADEYE SAHİP ÇIKALIM KIZLAR. YANIMIZDA BİR TEK O VAR.
Selamlar Hatunlar,
Herkes günah çıkardıysa yolumuza devam edelim
Ben dün sabah sebze suyu, öğlen ızgara tavuk, akşam da patatesli börek ve profiterol yedim.Yeterince sağlıklı beslendiğimi, karbonhidrat aldığımı düşünüyorumŞimdi yoluma devam edebilirim
Sabah 8de sebze suyu yerine yarım salatalık yedim.(Şu parmak kadar olanlardan bir tanenin yarısı) yanına da yeşil çay içtim çıktım yola.Toplantı çooook sürdü, yemek arası verdik, herkes dışardan yemek söyledi, ben de su içtim bol bol
Çıkışta 8 tane ansiklopedi gibi kitap aldım ama akıllı ben 3 araç değiştireceğimi ve diğer yakaya gideceğimi akıl edemediğimden (evet az yemenin zararları) tam 2 saat yollarda, metrobüste, otobüste kitaplarımla devrile devrile geldim.Şimdi sağ kolum pert, kitap hammalığından sanırım kan kalmadı, yaşlılar gidip tir tir titriyor.Saat neredeyse 6 olmuş, 7de akşam yemeği yerim.1 köfte, çiğköftenin kalan salata malzemesinden de küçük salata ya da belki köfte&yoğurt.
Yarına ders hazırlığı yapmam lazım, kpss çalışmam lazım, eşime mantı yapacağım, acımdan bayılacağım, kendime yemek yapacağım, ev almış başını gitmiş toplayacağım, dinleneceğim, pööff yorgunum dostlarım yorgunum diyorum, sizlere şimdiden kaçamaksız bir akşam diliyorum.
günaydınnnnnnn bugün tam gaz motiveyim segilimin annesi beni gördü ve sen zayıflamışsın dedi ALLAH DEDİM yaaa 2 aydır aç olmama kesinlikle değdi arkamdan konuşulanları sevgilim şöyle aktardı
annesi -- zayıflamış çok güzel olmuş
hüseyin-- yok daha verdiği kg kadar amcı vr bi 13 kg daha vericek
babası -- oğlum böle iyi zaten daha vermesin
bu arada bu olaylar hastane odasında oluyor dün babası ameliyat oldu prostattan tümör alındı
ve benim dünkü menüm
bütün gün elmaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?