Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
şimdi günüh çıkarma vakti.
dün yemekte tavuk ızfara ve bol salata ile büyük bir irade gösterdim ama sıra tatlıya gelince o kadar iradeli olamadım. saban +700 gr ile uyandım.panik yom dedim diyete kaldığım yerden devam ettim ama bu defa dondurma çıktı piyasaya malum maraştayız. akşam yemeği yok bana .
spora gelince deli komalamış gibi yürüdüm. 1000 mekiğimi çektim.
yarına deir planlarım var . +700 ü hemen halledip üzerine 1 kilo vermem gerek. bu haftaki hedef bu.
herkese güzel bir akşam diliyorum.

Günaydın hatunlar,

İstanbul soğuk ve kapalı, yağmurlu.Utanmasam üstüme yaz günü kazak giyeceğim o denli kış havasına sahip.
Kendi havama gelince; bir süre yemeğe karar verdim Evet diyet topiğinde yemeğe karar veren biri

Gidenler beni mutlu etmez oldu artıkın, biraz yiyip metabolizmayı şaşırtıp, hızlandıracağım. (Yiyerek zayıflama-denemediğim bir bu vardı ) Mekiğe de az ara vereceğim. Emekliliği gelmiş winston gibi oldu, bir de köye yerleşirsem tam inziva olacak

Şaka maka epey inceldim, sanırım yoğun spor biraz kas çalışması gibi oldu,kilo vermekten çok sıkılaştım, kaslaştım, baklavalı oldum ama giden son kilolar olduğu için giden düşük rakamlar sabrımı zorlamaya başladı, ben de biraz diyet ve spora ara verip normal insan gibi yaşayacağım. (cumaya kadar diyelim, öyle uzun uzadıya değil)

Bu arada dün anneme hediye çeki verirken bu işe de alıştım, se_zen bacıya da el mahkum vereceğim galiba çeki
Hakeden kazansın diyorum

Bugün akşama kadar sürecek bir eğitim toplantım var, bu yüzden deli dürtmüş gibi erkenden kalktım.Birazdan çıkacağım.
Sizlere hafif ve mutlu bir pazartesi diliyorum.
Umarım kilolar azalmış, irade haftasonu tavan yapmıştır

günaydın kızlar
sabah +700 300ü gitmiş. kalanıda bügün halledeceğim. az yiyip 1000 mekik akşamda 1 saat yürürsem ok bu iş.
winston bencede iyi bir karar almışsın.çünki az yiyip metobolizmayı kilitlemiş olabilirsin. kandır azcık safı.ahanda normale döndü desin gerisini sen halledersin.
kızlar kendimi iyi hissediyorum. haftasonu baya iyi geldi.(hele antep baklavaları)
neyse herkese güzel bir gün diliyorum.

herkese günaydın
bugünki menüm
sabah 2 adet haşlanmış yumurta sarısı ve 1 dilim ekmek
akşam eve gidene kadar 2 adet havuç,1 pk.maviyeşil
akşam 1 kase çorba

herkese kaçamaksız bir gün diliyorum

günaydın kızlar nasılsınız?

ben iyi değilim bu gün sabah arkadaşlarla khvaltı yaptık ne var ne yok yedim ya

Eveettt sanırım bir ben değilim itirafcı
sabah tartıda gördüğüm +2 kiloyu sadece regliye vurup dün gece 11:30 da yediğim o kadar şeyde hiç suç bulmayarak kalkıp kaldığım yerden kahvaltıma devam ettim. Yok hani bir tek gece yemiş olsam neyse ama anneler günü sebepli ablamda yediğim pastahanede pişmiş herçeşit poğaça, annemde yediğim mis gibi yemekleri saymıyorum. Pişkinlik, yüzsüzlük, hat safhada. Bu hafta buluşsaymışız ben yanmıştım 1 hafta su bile içmesen veremezdim o kilonun yarısını. Bende winston gibi yapıp acaba hiç mi bir şey yemesem. Benim metobolizma da şaşarmı ki.

bence sezen yemiyor acaba savaş mı çıkacak deyip iyice kilitler kendini
sen gene eskikuvvetli kahvaltı akşamkıvırcıklı menülerine geri dön.

bence sezen yemiyor acaba savaş mı çıkacak deyip iyice kilitler kendini
sen gene eskikuvvetli kahvaltı akşamkıvırcıklı menülerine geri dön.

Aman bacım ya onu da denedik o da olmadı ki. Az önce regli tarihlerimi azdığım defterime baktım. Her regli tarihimi ve kilomu yazıyorum yaklaşık 4 aydır her seferinde aynı kilodaymışım. Peki ama bu kiloya nasıl indiğimi bir bulamadım.

Iradeli hanımlar selamlar haftasonu evde pc nin bozuk olması sebebiyle hiç girmedim sayfaya
valla sezen ve wiston un bahsettiği o yöntemi bende deniyim dedim pazar günü
bol yiyerek
yediğim çiğköfte ve abur cubur oldu kahvaltıdad 1 çiftli yedim (midem küçülmüş diyip duran ben hiç zorlanmadım yahu yerken sıcacık fırından yeni çıkmıştı ekmek
bana 1 gün yetti 2.günü yapmaya ..üm yemiyo açıkcası manda gibi yediğim için çok mutsuz başladım bu haftaya ya işe yaramazsa korksuuyla elmayla başladım güne cumaya kadar 2 saat arayla full elma yiyeceğim
hadi hayırlsıı olsun inşallah

selam kızlar,

çok fenayım irade felan kalmadı tıka basa yiyorum üstüne kiloda aldım offfffffffff herşeyden yyesim var :26:

selam kızlar,

çok fenayım irade felan kalmadı tıka basa yiyorum üstüne kiloda aldım offfffffffff herşeyden yyesim var :26:

su su su diyorum içebileceğinden daha fazla içmek için mideni zorla iç iç iççççççç yada hemen alışverişe çık beğendiğin her elbiseyi dene soyunma odasında olmadıklarını yakışmadıklarını hala vermen gerekn kg lalar olduğunu gördükçe motive olman daha kolaylaşacak sanırım

aaaaaaaa noluyo kızlar kendinize gelin
yemek istediğiniz veya yediğiniz şeylerin tadını bilmiyomusunuz önceden
hadi tekrar motive olun bırakmayın ipin ucunu

selam kızlar
ne oldu bize habire yiyesimiz geliyor.
ben haftasonu yaptım bir hovardalık.sabah hiç canımbir şey istemedi.saat 11 gibi eve kendimi zor attım.elim ayağım titriyor .ne bulduysam yedim.insan evladı gibi kahvaltını yapsanasalak kafa. ama bana ders olsun canım istemese bile bir elmada olsa yiyip çıkacağım. ben çok fazla açlığa dayanamam.
neyse kızlar aman ne olur dikkat edelim.onca emek verdik.saatlerce yürüdük .yazık etmeyelim kızlar.
ben akşama kesinlikle telafi edeceğim. ıspanak ve yoğurt yer üzerine 1000mekik.

sevgili arkadaşlarım şu 1000-2000 mekik çektiren alet neyse bi fotosunu koysanızda görsem veya adını yazsanız.

foto işini hiç beceremiyorum.pcden pekanlamıyorum. aletin adı ab rocket
alışveriş sitelerinde 45-50 tl civarı bişey.googleden aratabilirsin.

slm kızlar haftasonu hiçbirimize yaramamış anlaşılan dün sabah +600deydim bu sabah tartılmaya cesaret edemedim...

haftasonu yiyen ve bu sabah tartıda artı gören bir tek ben değilmişim.haftasonu gayet iyi başlamıştı halbuki ananemin günü vardı cumartesi günü ve ben yapılan bin bir türlü hamurişinden sadece 2 mercimek köftesi ve 1 incecik dilim zeytinli ekmek yedim gayet iradeliydim ama ne olduysa dün oldu.anneler günü dolayısıyla bozduk diyeti (böyle bir bahane de forumda görülmemiştir yani ) dün akşam lahmacun ve dondurma yedim offf bu ay çok kötü oldu ya.şu urfaya gittikten sonra bir türlü toparlanamadım.buraya da kaç tane mesaj yazdım artık eskisi gibi az yemeye başlıyorum diye ama olmuyo işte napcam bennnnn???

ben 50 kilo olsam elimde ekmek hüsmen ağa gibi gezerdim herhal.kahvaltı neki .akşama azye tamamdır. yapmayın kızlar.[/QUOTE]

ah bacım masum bi kahvaltı olsa hadi atamam diycem börekler kekler ballar kaymaklar havada uçuştu daha hangisini sölesem biber kızartması,domatesi,tulumu zeytini ay sayarken yoruldum su böreği sayarken yoruldum ama yerken yorulmadım yani

pantalon sıkmaya başladı düşün yani okadar yemişim bide öğlen gittim şehriye çorbası içtim üstüne offf oldum bi davul bakalım akşama ne yapıcam annem içli köfte yapmış nasıl sabredicem bilmiyorum ya yumulacam ne var ne yok bu gün böle geçti diycem yarını aç geçiricem yada abarttın mine dur artık diycem ama sanırım ben birinci seçeneği yapıcam.
çocuklar 2 hafta sonra gidiyo yanlız kalınca iştah miştah kalmıyo bende son 2 kilomuda ozaman veririm bu aralar bu kilomu korumaya çalışsam yeter bana fazla sıkmak istemiyorumya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…