evet verebilirsin şahsen ben normal dengeli beslenip bi de spor yapınca haftalık 1 kilo veriyorum ortalama.ama bazen sapıtıp hem de vücudu şaşırtmak için çok az yiyiyorum gene spora devam ediyorum o zaman 2,5 kilo falan vermiştim.ama tabii sen normalde de çok çok az yediğin için daha ne kadar azaltabilirsin bilmiyorum.bunu sana söylemek bana düşmez çünkü ben de az yiyiyorum ama sen hakketten aşırı az yiyiyorsun.bi yerde okumuştum sürekli az yemeye başlayınca metabolizma hızımız ona alışıp düşüyomuş.dolayısıyla arada az da yiyicez ama sırf vücudu şaşırtmak için.umarım kızmamışsındır bana bunları yazdığım için.
bu arada ben bu hafta yine bursaya gidiyorum(her hafta her hafta olur mu demeyin 1 liralık biletlerle gidiyorum) haftasonu giremiycem büyük ihtimal.size süper bi haftasonu diliyorum.pazar günü hava güzel olursa pikniğe gitmeyi düşünüyoruz valla az yemeye çalışıcam ama mangal ya dayanamıyorum ben ona
Minecim cok sevindim sen de Ankarali oldun demek biz Ankaradakiler de bulusuruz artik neyimiz eksik golge cicegi var sanirim baska kim vardi?
Kilom 59.5 / 59 / 0.5 / 0.84 bu kadar oldu
benim sevdiğimde bursada nası 1 tl yaa ben her gitmeye 80 tlden az harcamıyom idoda biletler 20 olmuş ya sigortalı bilmem neymiş idoda özelleştiya ancak interneten alınca ucuz oluyoo sigortasız alabiliyosun
sen hangi turizmle 1 tl bide gidiş dönüşmüü
kızlar bu bitki çaylarını yemekten önce içmekmi daha iyidir yoksa sonra içmekmi epeydir kafama takılıyo bu benim...
idobüs diye bi şey çıktı deniz otobüsü kabataştan kalkıyo.yeni çıktığı için biletleri 1 tl den başlıyo.ama önceden alman gerekiyo gitgide pahalılaşıyo çünkü.internet sitesine bak ordan görürsün saatlerini baya sık yapıyolar çünkü seferleri.
buluşalım valla ama biraz hedefe yaklaşalım öle hazeranla cerende ankaralı...
Tamam ama bir hedef tarihimiz olsun degil mi
Tamam ama bir hedef tarihimiz olsun degil mi
çok sağol canım benim inşallah darısı başınıza:)) ankara 8 yıl bize artık oraya yerleşmeyi düşünüyoruz.
suhan koçum benim. hadi gene iyisin baskentli oldun. bırak istanbulu. ay cok sevindim sayımız artıyor. kesin buluşma yapmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?