Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu arada ben bu hafta yine bursaya gidiyorum(her hafta her hafta olur mu demeyin 1 liralık biletlerle gidiyorum ) haftasonu giremiycem büyük ihtimal.size süper bi haftasonu diliyorum.pazar günü hava güzel olursa pikniğe gitmeyi düşünüyoruz valla az yemeye çalışıcam ama mangal ya dayanamıyorum ben ona

neden kızıyımki :) benim içn doğru bildiğini söylüyorsun vallahi napıcamı şaşırıdm
şimdi vücut alıştı az yemeye çok yersemde hemen tutup yağ yapmasın :)
en iyisi ben 2 saatte bir kaloriis düşük şeyler yiyerek yeşil çay eşliğinde bide türk kahvesiyle hızlandırıyım benim metabolizmayı

benim sevdiğimde bursada nası 1 tl yaa ben her gitmeye 80 tlden az harcamıyom idoda biletler 20 olmuş ya sigortalı bilmem neymiş idoda özelleştiya ancak interneten alınca ucuz oluyoo sigortasız alabiliyosun
sen hangi turizmle 1 tl bide gidiş dönüşmüü

idobüs diye bi şey çıktı deniz otobüsü kabataştan kalkıyo.yeni çıktığı için biletleri 1 tl den başlıyo.ama önceden alman gerekiyo gitgide pahalılaşıyo çünkü.internet sitesine bak ordan görürsün saatlerini baya sık yapıyolar çünkü seferleri.

kızlar bu bitki çaylarını yemekten önce içmekmi daha iyidir yoksa sonra içmekmi epeydir kafama takılıyo bu benim...

ben pendiktyim kabataşta uzak bana yaa neyse sen tadıını çıkar 1 tl nin bari

Tünaydınlar,

Dün gece yeşil çayın gece yarısı kafein etkisiyle 3'e kadar oturdum, bol bol da mekik çektim.Sabah 9a alarm kurup yattım.Bir kalktım saat 11 İnanılmaz bir karın ağrısı ve derse geç kalmışlığın şokuyla debelenirken, baktım yetişemeyeceğm, öğrenciye mesaj atayım dedim.Teli elime bir aldım ki mesaj.Öğrencinin toplantısı çıkmış, bugün ders yapmayalım diyor. Eşeği kaybedip, bulmak gibi olsa da derin bir "ohh" çektim
Bu arada yarın regl olacaktım, bugün olmuşum, psikolojim de hazır değildi üleyn İbiş gibi oldum
Tartılmadım bu sabah, dünkü kilom bildirime geçsin başkan.
Bu arada verdiklerimi aldım sanki derken regl şişkinliğiymiş onu da anladım, inşallah regl bitince -2 kiloyu görürüm. (Umut fakirle şişmanın ekmeği işte )

@Suhan bacı, tayininiz hayırlı olsun bacım.Umarım huzurlu ve mutlu bir hayatınız olur orada.Ben de umarım ağustosta atanırım, doğu, batı demeden köy bile olsa 40 göbek atıp gideceğim, inşallah ben de tayin haberimi burada yazabilirim. (Ağustosta zayıflamış olup, buradan gitmiş olayım tabii ama sohbetimiz devam etsin tabii )

@Gırgırına bacı, bence de 5 kilo diyetleri işe yaramaz artık.Papaz hergün pilav yemez O diyetlerde biz 500-600 kalori alıyorduk, şimdiki menülerine bakıyorum da (çubuksuz günlere tabii) kalorin 300-600 arası.O yüzden o diyetlerle anca kalori arttırırsın ama dediğin doğru bir de sık yemeği dene bakalım, mutlaka metabolizman şaşıracaktır.Bir de arada yemek yemenin etkisi olduğunu duymuştum.Hatta ben İsveçten çıkınca 3 gün yemek yemiştim, ama ne yemek Kebaplar, profiteroller falan.3 gün sonunda -400 vermiştim Yani bazen bol bol yiyip, metabolizmanın stok yapmadan yakmasını, eski düzene dönmesini de sağlayabilirsin.Ama benim gibi şuursuzca 3 gün değil, mesela bir akşam öğününde istediğin şeyleri yiyebilirsin.Çok spor yapıyorsan azalt bir süre belki yağları kasa çeviriyorsundur, az spor yapıyorsan yüklen biraz, 2 litre su içiyorsan 3e çıkar falan filan metabolizmayı şaşırt kısaca bacım.Bir de içinde tuz olan şeylerden (o kendini biliyor ) uzak dur ki, vücudun extra su yani extra ağırlık tutmasın

Kilo veren, koruyan herkese tebrikleeeer
Umarım her hafta böyle istikrarla gider, hedeflerimize kısa sürede ulaşırız.

Son düzenleme:
işte geldim burdayım. gecen hafta sanırsam 86100düm bu hafta kahretsin 83600üm sanırsam 2.5 kg yasasın serummmm:) haftaya artı cıkarsam kızmak yok ha ona göre

Kızlar ben bugün cok yogun oldugum icin listeyi hazirlayabilirmi diye sezene sormuştum ama sanırım oda çalişiyor. Ben birazdan gelmeye calisacam en gec saat dôrtte gelirim
İnsallah

şu saate kadar ;

1 litre su
4 fincan yeşil çay
1 şişe soda içtim

wc masam arası gidip geliyorum

Sezencim tesekkûr ederim canim evet kilom malesef aynı

Açıkçasi tartı alamadım ucuz bulamadım (

Suhan bacı, tayininiz hayırlı olsun bacım.Umarım huzurlu ve mutlu bir hayatınız olur orada.Ben de umarım ağustosta atanırım, doğu, batı demeden köy bile olsa 40 göbek atıp gideceğim, inşallah ben de tayin haberimi burada yazabilirim. (Ağustosta zayıflamış olup, buradan gitmiş olayım tabii ama sohbetimiz devam etsin tabii )

inşallah winstoncum Allah herkesin gönlüne göre versin en kısa zamanda sende atanırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…