kızlar günaydın sabaha kadar uyuyamadım bu gün sonunda açıklandı tayinler ANKARA çıktı.
yanlız bu heycanla ben tartılmayı unuttum başkanım bu seferlik mazur gör artık beni bu hafta aynı yaz olur mu?
canım hayırlı olsun bi ankaralı daha olcak topiğimizde
hayırlı uğurlu olsun.kaç yıl ankaradasınız.
ankarada deniz yok haberin olsun
allahım ne güzel en kısa zamanda bende burdan kurtulurum. bizim mecburi hizmet 6 yıl .5 yıl nasıl geçer burda
tekrar hayırlı olsun.
kızlar günaydın sabaha kadar uyuyamadım bu gün sonunda açıklandı tayinler ANKARA çıktı.
yanlız bu heycanla ben tartılmayı unuttum başkanım bu seferlik mazur gör artık beni bu hafta aynı yaz olur mu?
çok şükür vermişim 75,600 üm
dünkü menüm
sabah 1 salata peynir zeytin
öğle 1 elma
ikindi 1 elma
akşam kıvırcık salatasi 1 dilim ekmek çorba tavuk
1,5 saat antreman
yeşil çay bol su
Hayırlı uğurlu olsun bacım. İnşallah çok mutlu olursunuz. Çok rahat edersiniz orada.
Çubuk nerde göremedim. Çok laf ettik diye yazmıycan mı yoksam. Ya da yemeğe cesaret edemedin dime o kadar lafın üstüne. Menünde normalden daha iyi. Ama hala az.
uzun zamandır burda olan arkadaşlara sorum vücu spora ve diyete alışığı için her hafta 900 gram -1 kg arası veriyorum bu artık hep bölemi gider yoksa 5 günde 5 kilo falan yapsam diyeti değiştirsem 2 kg verme şansım varmıdır
uzun zamandır burda olan arkadaşlara sorum vücu spora ve diyete alışığı için her hafta 900 gram -1 kg arası veriyorum bu artık hep bölemi gider yoksa 5 günde 5 kilo falan yapsam diyeti değiştirsem 2 kg verme şansım varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?