Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok şükür vermişim 75,600 üm
dünkü menüm
sabah 1 salata peynir zeytin
öğle 1 elma
ikindi 1 elma
akşam kıvırcık salatasi 1 dilim ekmek çorba tavuk
1,5 saat antreman
yeşil çay bol su

canım hayırlı olsun bi ankaralı daha olcak topiğimizde

günaydın şekerler...
haftalık 1 kg hedefim vardı şükür bu hafta tutturdum...
geçen hafta: 67,50
bu hafta: 66,50
fark 1 kg

çok sağol canım benim inşallah darısı başınıza:)) ankara 8 yıl bize artık oraya yerleşmeyi düşünüyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun bacım. İnşallah çok mutlu olursunuz. Çok rahat edersiniz orada.

çok şükür vermişim 75,600 üm
dünkü menüm
sabah 1 salata peynir zeytin
öğle 1 elma
ikindi 1 elma
akşam kıvırcık salatasi 1 dilim ekmek çorba tavuk
1,5 saat antreman
yeşil çay bol su

Çubuk nerde göremedim. Çok laf ettik diye yazmıycan mı yoksam. Ya da yemeğe cesaret edemedin dime o kadar lafın üstüne. Menünde normalden daha iyi. Ama hala az.

selam kızlar
öğlene sendikanın yemeği var .sadece tavuk ızgara yerim.
akşama anca uğrarım. herkese güzel bir gün kızlar

bu hafta başı regl olunca diyeti ilk üç gün yapamadım.çünki benim regl dönemimde tansiyonum çok düşüyor.son üç gün yaptığım diyetle 700 gr vermişim.demekki ben biraz fazla sıksam kilom fazla olduğu için haftada 2-3 kilo verebilirim gibi geliyo.

bugün sabah 1 dilim ekmek az peynir bir salatalık yedim.
ara havuç yiycem
öğlen 2 kaşık haşlanmış ıspanak 2 kaşık yoğurt 1 salatalık
ara 1 havuç
akşam kabak yemeği

Çubuk nerde göremedim. Çok laf ettik diye yazmıycan mı yoksam. Ya da yemeğe cesaret edemedin dime o kadar lafın üstüne. Menünde normalden daha iyi. Ama hala az.

yok yok yalan yok yemedim kadr az yersem karr
am stresten uyuyyamadım hiç dün gece kaç çıkıcam ya vermemişsem diye :)

uzun zamandır burda olan arkadaşlara sorum vücu spora ve diyete alışığı için her hafta 900 gram -1 kg arası veriyorum bu artık hep bölemi gider yoksa 5 günde 5 kilo falan yapsam diyeti değiştirsem 2 kg verme şansım varmıdır

Minecim cok sevindim sen de Ankarali oldun demek biz Ankaradakiler de bulusuruz artik neyimiz eksik golge cicegi var sanirim baska kim vardi?
Kilom 59.5 / 59 / 0.5 / 0.84 bu kadar oldu

arada sırada vücudu şaşırtmak gerekir suyu fazla tüketerek sporu biraz arttırırak ama ben 5 günde 5 kilo felan o diyetlere inanmıyorum tek tip sağlıksız şeyler

evet verebilirsin şahsen ben normal dengeli beslenip bi de spor yapınca haftalık 1 kilo veriyorum ortalama.ama bazen sapıtıp hem de vücudu şaşırtmak için çok az yiyiyorum gene spora devam ediyorum o zaman 2,5 kilo falan vermiştim.ama tabii sen normalde de çok çok az yediğin için daha ne kadar azaltabilirsin bilmiyorum.bunu sana söylemek bana düşmez çünkü ben de az yiyiyorum ama sen hakketten aşırı az yiyiyorsun.bi yerde okumuştum sürekli az yemeye başlayınca metabolizma hızımız ona alışıp düşüyomuş.dolayısıyla arada az da yiyicez ama sırf vücudu şaşırtmak için.umarım kızmamışsındır bana bunları yazdığım için.

bu hafta hiç spora gitmedim tabii böyle olunca ne oldu tabii ki de hemen tartıya yansıdı bu.ama haftaya çok sıkıcam kendimi 87leri görmem gerekiyo.neyse yazayım sonuçlarımı
geçen hafta:89.3
bu hafta:88.9
giden:400 gramcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…