Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yazdıklarına darılmıyorum alınmıyorumda .ama cevap yazma gereği hissettim. ben bir insanım yemeği içmeyi seviyorum. kendimi çok iyi tanıyorum.ayda bir yenen tatlının veya karbonlu bir şeyin bana zarar vereceğine inanmıyrum.tamamen hayatımdan çıkaramam .kendime eziyet olarak görürüm. arada sırada yiyeceğim. bunları yedikten sonra ben diyete dengeli beslenmeye daha sıkı sarılıyorum. evet çok hızlı kilo veremem belki ama ben çok hızlı kilo verme değil hayatımda yaptığım yeme içme adına hataları düzeltme derdindeyim. 2-3 ay diyet yapıp daha sonra geri almak istemiyorum. almayacağımda.

Winston bacım heyttt beee. Yapmışsın malkocoğluluğunu.
Şöyle bir silkelendim, bir ürperdim. Dedim anaaa ben ne yapıyorum. Ama o yazdıklarında kendimi gördüm. Özellikle dukana başlayıp ikinci günü tatlı yiyen o insan oğlu benim işte. (hemde pişkinim) Ama yok bacım yapmıyorum artık öyle şeyler. Biliyorum senin kadar iradeli değilim ama artık daha dikkatliyim.
bu arada bir şey daha söylüycem. Ben normal hayatta da öyle kahvaltıda flaan tatlı matlı yemem. Reçel gibi mesela. Geçen haft aosnu ablamda kahvaltı yapıyorum. Reçel var önümde de aklıma sen geldin. Tutum 1 kaşık yedim. Ama sadece 1 kaşık yedim.
Şimdi bende motiveyim. Zaten ne kaldı şunun şurasında 2 haziran a bacım. Hafta sonu fal baktırdım kadın diyro ki. Siz söyle bir gurup arkdaş buluşmayı planlıyorsunuz. buluşup çok eğlenceli vakit geçireceksiniz. İçimden dedim tabii ki bizde bu çene varken kesin eğleniriz.

herkese merhaba.ben de tam motiveyim artık geçmişi düşünmeyip önümüze bakmamız gerekiyo.bi aydan beri aynı yerdeyim yeter artık.bugün uzun zamandır gitmediğim sporuma gidicem.sabah da bir haşlanmış yumurta yedim.birazdan köfte yiyicem akşama da yoğurt.

Selam kizlar nasilsiniz

Dûn yediklerimi paylasayim

Sabah 2 katı yumurta light peynir ve 1 bardak light süt
Öglen izgara balik
Aksam: haslanmis tavuk

Spor dun yapmadim

Bu sabah erken kalktim issiz kaldigimdan beri her sabah ögleye kadar uyuyodum gündem busiyxik ankamiyordum

selamkızlar
öğlen yemeği 1 kase salata yedim geldim. uyku gözümden akıyor. yorgun şiş ve açım.
herkese güzel bir gün diliyorum.

Selamlar tekrardan,

Ders bitti, mesai bitti eve geldim şimdi Karluklular'a devam yapacağım
Tekrar motive olmuşuz, ne güzel.

@Yakar bacım, sana kişisel bir şey demedim.Ben ekmek yemiyorum diye kimse yemesin falan da demiyorum.Benimki deli işi, artık sabrım doldu, kiloluyum da, hatta belki 90 ile ben başladığımda burada en şişman bendim.Yani artık hızla, disiplinle ve yaz sıcakları bastırmadan bu iş bitsin diyorum kendi adıma.Yoksa burada her gün onu, bunu yiyen zaten yok.Ben sadece dondurma sezonu açıldı, çubuk kraker gibi hayatımıza dondurmayı, tatlıları çok sokmamaya çalışalım, tatlıysa elbet yiyelim ama sürekli değil, hamurişiyse yiyen yer bari en azından sabah akşam yemeyelim biraz daha işi sıkı tutalım amacında yazdım.Yoksa tabii ki de vücudun her besine ihtiyacı var, isteyen de istediğini yer.Ben bu ara kendime söz geçireyim, yazdıklarımı okudukça sapıtmadan yoluma devam edeyim diye biraz da böyle yazıyorum.Yoksa ister bir kutu kavanoz reçel ye, bu seni daha da diyete motive haline getiriyorsa elbette güzel bir şeydir.Benim kimseye karışma ya da kimseyi yargılama,eleştirme hakkım zaten yok.Bundan sonra bu tarz şey yazmayacağım zaten, haklısın herkesin bünyesi, kilo vermek istediği haftalık değer, iştahı, tercihleri kendi bileceği iştir.

@Se_zen, haklısın bacım.
Falda çek alıyorsun kısmı da çıktı mı?
İçimden çok pis çeki sana vereceğim gibi geliyor, haydi hayırlısı

Hepimize güzel bir gün olur inşallah, ben biraz evi toplayıp tarih çalışacağım.

Sabah bir elma ogle bes alti tane yemisimdir yagli gevrek aksam bir tabak sulu kofte mesajlarinizi gordum kendime gelecegim ben de ins

kimsecikler yok hayret.bugün öğleden sonra spora gittim.sonra da haftasonu bi akrabamız gelecek o yüzden evi temizledim biraz.sonra banyomu yaptım şimdi de akşam yemeğim olan yoğurdumu alıp buraya koştum lakin kimseyi göremedim bu arada bundan sonra hep temizlik yapıcam ya insan açlığını unutuyo ara öğünümde badem yemeyi düşünmüştüm ama saate bi baktım akşam olmuş.bugün o kadar az yedim ki bakın yazayım da görün
bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
öğle:4 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
akşam:4-5 yk light yoğurt
ara öğün:10 adet erik

spor:90 dakika spor salonu

slm kızlar bugün sabahtan akşama temizlik yaptım sağolsun kızkardeşlerimde geldi birlikte yaptık haftasonu misafirim var o bahaneyle bahar temizliğide çıktı aradan çok yoruldum ama evim tertemiz oldu :) ya ama yediklerime hiç değinmeyim cumartesiden beri bi kendime gelemedim ama bugün sondu yarındah itibaren sağlam tutucam inş...

Bacım yenilen içilenlere artık yorum yapmayacağım, herkesin kendi bileceği iş ama şu sporun var ya diyor, seni bu konuda kendime idol olarak görüyorum.Ama sadece görüyorum yani bir şey yapmıyorum
90 dakika nedir ya? Ben yarım saatte tüm mekiği bitirir, yalandan 3-5 hareket yapıp kendimi takdir edip geçiyorum bir köşeye

2 haziranda buluştuğumuzda kedi gibi sana sürüneceğim, sakın bu sapık falan deme.
Hani sana sürüneyim de belki bana da şu spor azmin geçer belki diye yapacağım

Bu arada 15 günümüz kalmış kızçeler.
Yavaştan se_zen şu yerin adresini tam verse, herkese uygunmu bir konuşsak, saati falan ayarlasak yavaştan iyi olur diyorum.

Herkese güzel bir akşam diliyorum, ben tarih derslerime geri döneyim.

Selam kızlar..

Mesajlarınızı okudum. =) çok az oldukları için bu sefer yakınmayacam çünkü bende gelemedim buralara.

Bugün sabahtan erken kalktığımı söylemiştim size..

kimsecikler uyanmadan salona gittim açtım nintendo wiiyi ve tartıldım. en son burda kilom 80,1 di.. bugün sabah 81,5 çıktım

nedenini bilmiyorum arada bir kaçamaklarım oldu ama bukadar hissettireceğini tahmin etmedim reglde olmadım 5 haftadır.. (klasik bahane no. 93894754843643)

ben moralimi bozamam valla öyle yapıpta diyetide tamamen bozamam..

bugün 1-2 elbise gördüm onlarıda ''Zayıflamamı bekleyen Hödükler'' listesine ekledim

--

buraya kaç gündür gelemememin sebebi kendimi ne kilo nede bir hastalık yüzünden kötü hissetmem... bugünlerde ailemde öyle şeylr oluyorki... artık durumuma ağlayamıyorum sürekli espiri yapıp gülüyorum mağazalarda 10-15 kıyafet deniyorum.. olur olmadık şeylere gülüyorum bazen facebookta troll sayfalarında 2-3 saatimi hiç gülmesemde geçiriyorum...

günaydın kızlar nasılsınız
vallaha ben takımdaan bu aralar koptum okadar yoğunumki nolur kusura bakmayın hızlı hızlı bi geçmişi okudum geldim.

S_A canım inşallah kötü bişey yoktur (sağlıkla ilgili falan) umarım en kısa zamanda çözülür sorunun kendini fazla yıpratma.

yakar bacım son sölediklerine kesinlikle katılıyorum kendimizi herşeyden mahrum edersek yaşamanında bi anlamı kalmıyo arada kaçamak yapmanın bi zararı olacağınnı bende düşünmüyorum.
bu aralar yazamıyorum kızlar sürekli arazideyim eve gidiyorum ev topluyorum yani anlıcanız hiç durmuyorum( bu yaz böle devam edicek sanırım.

yediklerimde saçma sapan bu aralar saatleri belli değil ama her gün 1 çeşit sebze yemeğe çalışıyorum yada salata yiyorum kilomda şimdilik bi değişiklik yok sanırım korumaya geçtim yanlız kaldığımdada daha dikkat ederim son 2 kiloyu hallederim diye düşünüyorum şimdilik benden haberler bu kadar

günaydın kızlar
dün akşamda başlayayım. 1 saat yürüyüş + 500 mekik. reglin verdiği mızmızlık ağrı anca 500 çekebildim.
sabah klasik sabah menüsü

dün yazdıklarım kimseyi kırmak incitmek amacıyla yazılmamıştı. yazılanlarıda öyle algılamadım. sadece fikir paylaşımına bende fikirlerimi paylaşark katkı sağlamış olduğumu düşünüyorum.
amacım kırmak değildi .yazılanlarıda o gözle hiç görmedim. kırılmanın darılmanın tavır almanın sebebini anlamadım.
bir daha bu konularda yazmayacağım veya yorum yapmayacağım demek kırılma olarak anlarım.
3.takım bibirine açık net eleştirileriyle iyiydi.nacizane fikrm.
tekrar yazıyorum. amacım paylaşılan fikre başka bir fikirle karşılık vermiştim.
hadi herkese kolay gele

Kızlar günaydın,

Lütfen hadi kendinize gelin, kendimize gelelim.
bizim takımıza yakışmıyor. Bu aralar sanırım herkes biraz hassas. Muhtemelen, açlıktan, lodostan, dolunaydan ve regliden.
Eski canlılığımıza dönelim lüfen. İyi kötü neredeyse çoğumuz 6-7 aydır buradayız. Az çok birbirimiz tanıyoruz ve ben bu takımda kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Hiç bir okuduğumu da öyle anlamıyorum. Lütfen sizde anlamayın. Burada yazılan her şey tamamen bibirimizi motive etmek için. Üzüşüyorum gerçekten takımı böyle gördükçe ve ben bu takımı böyle görmek istemiyorum. Gerçekten ben burada dost olduğumuzu ve bir çoğumuzun daha sonra da yani genç ve çıtır hatunlar olduktan sonra da görüşeceğimze inanıyorum. Şurda benim kalmış 15 günüm. 15 gün sonra yokum takımda ve sizi hep şen şakrak hatırlamak istiyorum. Belki winstonda benimle beraber olmaz.Bakalım görelim.

selam kalın belli hanımlar
bu ara hep hastanelerdeyim erkek arkadaşımın babası ameliyat oldu bugünde kendim tahlil için gitim kansızım
o yüzden işe ya geç geliyor yada akşam erken çıkıyorum o yüzden pek giremedim
sporada gidemiyorum yoğunluktan olsun spora ara vermiş odum haftaya dahada asılırımm belki daha etkili olurr
dünkü menüm
sabah 1 salatalık peynir
öğlen 1 elma
akşam 1 salatalık elma erik

Çok az bacım, çok çok çok az.
Yahu bari salatalığı aralarda falan da ye ne olur. bizim winston az yer sen onu geçtin o hiç olmaya 1 öğünde 3-4 sebze meyve sıkıp içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…