Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

fıstık ilk defa yazdığın yazılardan birini hiç ama hiç beğenmedim heleki sen sen nası yazarsın
'bundan sonra bu tarz şey yazmayacağım zaten '
winston sen takım arkadaşlığının amacını en iyi yerine getirenlerden birisin.burda takıma katılmak yerine ,sadece kendimize günlük açıp bununla yetinebilirdik yada kimse kimseye yorum yapmıcak fikrini sölemicek elştirmicek uyarmıcaksa niye takım adı altında toplanıyoruz bana anlatırmısınız hanımlar bende biliyorum yapmamam yememem gerkenleri ama bazen mantığımızı duymamazlıktan gelebiliyoruz ama o devrede de burdaki aynı sorunu aynı iradeyi aynı bu bizdeki iştahın etkilerini bilen takım arkadaşlarımızın etkisiyle duymamazlıktan ge le mi yo ruz ve kesinlkle ben kendi adıma olumlu motive oluyorum ben 1.takımdan geldim niye çünkü takım ruhu yok menüsünü yazan kilosunu bildiren çıkıyo herkes kimden banane hesabında eeee ne anladım ben takımdan şimdi ama şunuda belirtmeliyim evt herkes fikrini yazmalı eleştirisini yapmalı ama bu küçümseyici alay edici boyutta saygısızca ukalasızca olamaz tabi
ama ben buradki bütün arkadaşalrımın saygılı seviyeyi nerde nası hangi dozda eleştiri yapacağını bilen insan olduklarını 1 aydır görüyorum o yüzden bi sorunumuz yok aslında ve ben herkesin aldığı eleştiriye kendince yeme sebeplerinide doğru buluyorum hepimizin motive olma şekli farklı evet hepimiz az yiyince kg veriyoruz ama diyetteki zamn diliminin sürekliliğini uzun tutmak mühim olan değilmidir bu sebeple kendisi için neyin en iyi olduğunu bilen kendisidir
(alınganlık yapmayın ulennn çizeim sizi muahh )

affına sığınarak bu menüyle nasıl ayakta duruyorsun

bence de artık şu buluşacağımız yeri bi konuşalım.bu arada iyi ki buluşmayı 2 hazirana çekmişiz bu hafta bursadan misafirimiz gelicek ayrıca babam da burda baya yoğun olucak haftasonum.değiştirmeseydik gelemeyebilirdim.

affına sığınarak bu menüyle nasıl ayakta duruyorsun

özgeeeeeeeee oooooo nedemk kız affına sığınarak istediğin lafı söle bana ez beni fırçala beni kız bana
fıstık işin açıkcası eğer ben pratik olarak bana daha fazla yedirmeyecek şeyleri yediren besinleri seçiyom 1 elma 1 salatalık gibi
bide açıkcası alıştım sanırım 2 aydır az yemeye zorlanmıyom eskiden baş dönmesi halsizlik falan oluyodu

sezennnnnnn tavsiyelerinde haklı olduğunun farkındayımda bu ara çok yoğun geçti yemeği hep geçiştidim valahi öğlen yediğim elmayı münübüste hastaneye giderken yedim utanmadan hatır hatır (ben dışarda yemek yerken hep utanırım şişko hala neresine yiyio derler diye )

Son düzenleme:
Tünaydınlar hatunlar,

Darılma , kırılma yok hatunlar ya.Yakar bacı benim burada mekik kardeşim, se_zen ve suhan'ın 48lik ütopyalarını çürütmek için aylarca birlikte cenke katıldığım kişi. Küsme, darılma yok.

İşte internet ortamı, tam net anlaşılamıyoruz bazen.Benim sinir olduğum şey orada kendimdi.Yani kaynana gibi bu ara çok karışıyor hissettim kendimi.Onun reçeline, öbürünün simidine, diğerinin çubuk krakerine
Burada isteyen 2000 kalorilik diyet yapar, isteyen yiyerek zayıflar, isteyen çubukla zayıflar yani tek bir diyet türü ya da tarzı herkese gitmez ki.Kimi kansızdır reçel , pekmez yemek zorunda, kimi simidi hemen yakar, ben onu bilemem ki.
Ben yaz geliyor diye kendimin de içinde olduğu gazla, biraz öğretmen edasıyla fazla karışmış olabilirim o yüzden bir daha yazmayacağım dedim.Herkes bir değil yani.Ee herkes de zaten yaşını başını almış, bilinçli, eğitimli kişiler.Yani herkes ne yapması gerektiğine kendisi zaten karar verebilir.Benim burada baş öğretmen gibi menü yorumlamam, eleştirmem biraz hadsizlik oldu, kendime sinirlendim, o sebeple yorum yapmayacağım dedim.Yoksa küsme, darılma yok bacılar.Burada en azından ben 6 ay kaldım, birlikte hüzünlendik, birlikte güldük, birlikte yedik, birlikte aç kaldık.Herkesin herkes üzerinde emeği vardır, buna inanıyorum.
Yanlış anlaşılmalar, hassas tavırlar ara ara olmuştur, olacaktır da.İnsan yeri geliyor evladından yaka silkiyor, burada hiç tanımadığı insanların internet ortamındaki yazıları pek doğal ki canını bile sıkabilir.

Bu sebeple benim açımdan sıkıntı, sorun yok.
Hepimizin ortak bir amacı var, kilo vermek ve hep birlikte el ele darılmadan, gücenmeden bu işi halletmeliyiz diye düşünüyorum.

Hepimize mutlu bir gün diliyorum.

ben pendikte oturuyorum en son tuzla falan denmişti ama tuzla olmasın haksızlık olur böle siz ta diğer uçta oysa tuzla bize yakın en azından ortada bi yerde olsunki herkese ortak bi mesafe olsun diye fikrimi sölerim ben ama çoğunluğa uyarım ben

canım valla bence daha dişe dokunur şeyler yemelisin bunlar vücudun metolizmasını durudurur ve kilo vermeni yavaşlatır bence öğle yemeğinde bir salatalık yerine güzel çeşitli bir salata içine peynir ve zeytin atarak yiyebilirsin light kola veya ayranla nebilim biraz yoğurt ekle ama tabi bu aralar hep yoğun olduğundan otobüsde ayakta yemen doğal

bende utanırım dışarda yemek yemekten bisküvi bile yesem bemimden kimse görmeden atarım ağzıma cidden o dediğini diyebilcek insanlar var ve tabi canı isteyenlerde

bence salata işini güzel plastik tabaklara hazırlayıp streçleyim içinede bir iki ısgara tavuk süper olur hımm müthiş olmamı bacımmmm

bende çoğunluğa uyarım ama pendiğe veyahut kadıköye ulaşım kolay hele pendik olursa daha çok sevinirim zira bildiğim yerler kaybolmam

ben kimsenin kaynana yada yok baş öğretmen diyip seni onları yazdığın için eleştreceğini sanmıyorum yazalımda gaza gelelim arkidişler

Se_zen bacı gelsin de detay versin.
Ben Anadolu yakasında bir Kadıköy'ü az bilir, bir de Sabiha Gökçen Havaalanı işte, gerisi bana hep yabancı
Benim tek isteğim; önünden yakınından otobüs geçsin Ben her yere fitim bu anlamda.

Tuzladaki yer benden kaynaklı çıktı belki de.Ben dedim şöyle yeşillikli böcekli bir yer olsun, ayağımızı rahat rahat uzatalım, karışan görüşen olmasın, uzun uzun sohbet yapalım falan diye.Se_zen de belki orası en uygun yer demiştir.

Hepimiz neredeyse Anadolu yakasındayız, bir tek Ejje sanırım Avrupa'dan gelecek.Ona da soralım.
Güzel yerler bilenleriniz varsa yer farketmez, öneri olarak sunabiliriz, illa Anadolu yakası şart değil ya, belki daha ortak noktada Mecidiyeköy, Zincirlikuyu gibi iki yaka arasında bir yerde de buluşabiliriz.Kadıköy de olur.Yeter ki bilinen, tavsiye edilebilen, içinde rahat rahat oturacağımız bir yer olsun.

ben avrupaya pek geçebileceğimi sanmıyorum minnoşumu yanlız bırakıp anadolu olursa benim açımdan süper olur

Canim ne olduKotu bisey yoktur ins

Sağlıkla ilgili değil kızlar çok şükür tamamen psikolojik olduğunu diyebilirim yani..

Annemle son günlerde okadar çok tartışıyoruzki.. bana resmen işsiz olduğumu eşimin uzakta olduğunu unutturdu yani.. 1 haftadır eşime kavuşmak için iş bulmalıyım artık diyemiyorum bir an önce iş bulayımda '' bu evden uzaklaşayım diyorum '' pazar günü annem ve kardeşim türkiyeye geliyorlar.. eskiden gidiyorlar sadece abimle babamla kalacam diye sızlanıyordum ama şimdi kardeşiminde anneminde gitmesini istiyorum

tartışma sebebimizde para.. eşimin kardeşi sağolsun sanırım 30-40 bin tl lik bir borcu varmış. benim salak kaynım yapmış bu borcu ben iş bulsamda onu buraya getiremiyorum.. borunu temizlemesi lazım.. bende işsizim maddi açıdan destek çıkamıyorum..

şimdi işsiz olduğum için bana 1600 tl kadar para geldi dün.. eşimesöyledim sen biraz daha idare etsende bana 1000 tl gönderirmisin dedi bende olur tabii dedim..

annem kıyameti kopardı ya Allahım delirmek üzereyim!!! bizimde burda ailecek borçlarımız var ödemeye çalışıyoruz.. ama buna rağmen dün kardeşime (hiç hiç haketmediği halde) i phone alınıyor.. türkiyedeki akrabalara 100 tl değerinde çikolatalar alınıyor.. galatasaray şampiyon olacak diye sarı kırmızı tişörtler alınıyor.. anneler günüymüş diye 300 tl lik dışarda yemek yeniyor..

ee bunlara gelince maddi durum sıkıntısı yok.. ama eşim benden isteyince var dimi

şimdi anneme bunları söylesem çok kötü olur susuyorum bu iş nereye varacak merak ediyorum.

birde en kötüsüde.. annem bazen ben sana yardım ederim kocanada ederim (yeğeni sonuçta) sonra en ufak bir anlaşmazlığımızda '' bende sana yardım edecem diyorum niye edeyimki '' diyor.. eşim bana 3-4 ay önce annene ne kadarparan olduğunu söyleme seninde birikimin olsun paranı harcama ev dizeceksin sen ilerde ve şimdi işsizsin kendini düşün dedi..

bunu kim ispiyonlamışsa duyup anneme yetirmiş.. o günden beri bana laf ediyor..ben hep kardeşilerime yeğenlerime yardım ettim neden böyle diyor diye söyleniyor .. elindeki parayı eşine veriyorsun sen parasız kalıyorsun o kim oluyorda senden para istiyor diyor..

annem ipleri eline vermişsin sen kocanın diyor..

ben bugüne kadar annem ne istiyorsa herşeyi yaptım o yürüyemiyor diye resmen ayakları aldım onun.. şimdi aramıza bu sorun girdi.. ve gitmiyor.. yok edemiyorum..

tek bir seçeneğim var.. ya eşimin dediğini yapıp anneme asla paramın ne kadar olduğunu söylemeyecem.. yada tam tersini yapıp eşimden gizleeyecem....

eşime göre ben eğer evliysem herşeyin hesabını vermek zorunda değilim. çocuğumuz olmasada biz kücük bir aileyiz..

annemin bukadar tepki göstermesi sanırım babamla sürekli para için kavga etmeleriydi..

@Sa, bacım düşünmemeye çalış diyeyim ne diyeyim bilemedim, en kısa sürece eşin yanına gelse, bir eviniz, bir aileniz baş başa olsa, zaten her tür sıkıntının üstesinden geleceksiniz de, sizi dertlendiren şey ayrı olmak diye düşünüyorum.
Sen haklısın kendi açından, eşin de haklı, annen de haklı.Annen hem senin psikolojini görüyor, işsiz olduğunu ve iş için ne kadar kendini paraladığını görüyor, evladına üzülüyor, bir de 1 lira bile olsa kızının eşine para yollaması onun gücüne gidiyordur.Hem baksana bir de borç çıkmış.Eşin senden para almasa da kendi kendine geçinse, kardeşinin borç olaylarına sert bir tutum izlese, sen de eşin de ayrı ayrı para biriktirseniz, belki ortak bir hesap bile açsanız daha iyi olmaz mı acaba?

Sorumluluğun en büyüğü sende.İş bulmak ve eşini yanına aldırabilmek.Bu yüzden ne kadar sıkıntılı olduğunu hem annen hem de eşin farkedip, sana destek olmalılar.Eşin her arttırdığı parayı kenara koymalı, annen de senin birikim yapmanı destekleyip, masraf çıkarmamalı, hele de lükse kaçan gereksiz şeylerden uzak durmalı.

İkisi ile de uzun uzun bir görüşme yapsan bacım, herşeyi tek tek güzel güzel anlatsan, onlardan yardım istesen, onlar da seni anlasa, biraz yükünü azaltsalar ne güzel olur.
Umarım iki taraf da seni anlar bacım ya, üzüldüm.
Allah kolaylık versin.

eje ye çok uzak olacak sanırım onun dışında herkese tuzla uygun ve tuzla istediğinzi gibi biyer hatta kendi açık büfemizi yaparız yeşilliklere oturup çimenliği bol sahil boyu tuzla sahil kasabası gibi derler genelde sizde yeni bi yer görmüş olursunuz böel dedimde sakın çok beklentiye girmeyin hee bildiğinz uzun sahili olan bi yer şelale diye bi yer var biraz tuzlu diye hatırlıyorum ama bide sezenle ejenin onayını alalım

İnşallah en kısa zamanda eşim yanıma gelebilir canım. İkisininde beni anlamasını çok istiyordum ama annemden bu konuda ümidi kestim. eşime para göndermem her zaman annemin gücüne gidiyor. bu çalışırkende böyleydi Kardeşinin borç olayına keşke çok sert bir tutum izleseydi.. birikmiş paramız vardı hepsi kardeşine gitti

umarım eşim bana destek olur

tatlım bu konu varya bu konu öle geniş ki pencereyi nerden açarsan görüşün pencerenin yönüne göre değişir
konu para para para ah şu para varya paraaaaa
ben safımdır kullanıldığımı sömürüldüğümüü parasız kalmadıkça anlayamam
ben 11 yıldır çalışıyorum ve sigaram falan yoktur fazlada tutmluyumdur her ay elbise gezme tozma planlarım yoktur am fazla maddi açılmayyaım diye biizm evde kasa annemdir bbam yok zaten kardeşimde annemin emekliside benim maaşta annemde birkir
ben aldığım maaşın 5 lirasıını bile eksiltmeden anneme vrdim yılarca ama kardeşimin eve verdiği para benim 5/1 im nerdeyse ama iş adlete geldim yok kardeşim erkek çocuğu yaa tuutlan kayrılan o yaşım 30 a geldi ben şunu öğrendimki bencilde olmak lazım kenara kimsenin bilmediği parayıda koymak lazım kimseyi kendine güvendrip onlara rahat rahat harcatıp senin parasız kalmaman lazım
S.A SENİN OLAYINDA BENCE ANNEN SENİ SÖMÜRÜYOR ÇÜNKÜÜ VERDİĞN PARAYA BENCE İHTİYACI YOK. EŞİNİ ANLATMAMIŞSIN BELKİ ONUNDA ASLINDA İHTİYACI OLMAYABİLİR ŞÖLE DÜŞÜN KİM GELCEK PARAYA VERME İHTİYACIM YOK DERKİ AMA EĞER EŞİNİN PARAYI KULANACAĞI YER ORTAK MASRAFINIZ BORCUNUZ OLACAKSA GÖNDERMELİSİN ÇÜNKÜ O BORCUN SIKINTISINI SENDE ÇEKCEK EŞİNİN STRESİNİ SENDE YAŞAYACAKSIN

(PARANIN OLDUĞUNU KİMSEYE SÖLEME EVLİ OLAN ARKADAŞALRIMIN BANA İLK TAVSİYESİ EVLENDİĞİNDE MAAŞINDAN BİRAZ KENAR KENDİNE AYIR DÜNYA HALİ B MİSALİ DERLER HENÜZ BEN BU FİKRE KATILMIYORUM BEKAR OLDUĞUM İÇİN SANKİ BU EŞİMİ ALDATMAK GİBİ GELİYOR EŞİMİN MİSAL BENDEN GİZLEDİĞİNİ BİLSEM ONA OLAN TÜM GÜVENİM GİDER )

S.A YAZDIKLARIMI OKUDUMDA ÇOK UKALACA YAZMIŞIM YANLIŞ ANAMA SAKIN ÖLE İLK DÜŞÜNDÜĞÜ YAZDIM BENİMDE YANILDIĞIM YANLIŞ DÜŞÜNDÜM Bİ KONU OLABİLİR

Ben anlamam, geçen Survivor'da şelale yanında yemek yedi yarışmacılar.Sonra içine girip yüzdüler.Ben de Banu Alkan tipi leoparlı bikinim ve bıngıl bıngıl yağlarımla oraya geleceğim, hem yiyeceğim hem yüzeceğim, hayallerim böyle
Sonra 40 yıl başınıza kakarım, hehe şaka şaka maksat birlikte olalım manzarası da eksik kalsın, bana her yer uyar.

Hatta yeşillikli, böcekli piknik alanı gibi bir yer de bulabiliriz.Herkes evden bir şey getirir, altın günü gibi börek, kısır falan filan da yiyebiliriz.Yanına da 2 termos çay ya da içeceklerle.Tavla falan da alırız, birlikte oynar, ip atlar, salıncak bile kurarız (Utanmasam çadır da götürelim, kamp yapalım diyeceğim ha )

Bana her şey uyar bacılar ama yavaştan karar verelim, ona göre herkes ulaşımını falan şimdiden sorup soruşturup öğrensin.
Neyse ben accuk tarih çalışayım, herkese güzel bir gün olur inşallah.

S_A işin zor bacım vallaha iki ateş hattında kalmışın aslına bakarsan ikiside haklı gibi görünüyo karşıdan bakınca
annen kendine göre haklı muhtemelen seni düşünüyo çalışmadığın içn ilerde sorun yaşıycanım düşünüyodur parasız kalmanı istemiyodur.
eşin bi yönden haklı siz artık evlisiniz para konularında ortak hareket etmeniz kadar normal bişey yok ama benim anlamadığım borç eşinin borcu değil kardeşinin borcu eğer yanlış anlamadıysam sen bu konuya hiç girmeseydin belki çok daha iyi olurdu nacizane fikrim canım tabi gene en iyisini sen bilirsin fazlada üzme kendini annenlede aranı düzeltmeye bak sonuçta annen asla senin kötü olmanı istemez eşin yanında olmadığı için duygusal davranıyo olabilirsin otur bi sakin sakin düşün.

merhaba hanımlar
baya kaynatmışsınız .çatlatın bizi böyle yok şurda buluşak yok piknik yapalım.oldu olacak yakın mangalı giyin çizgili pijamaları giyin beyaz atletleri yapın bir piknik sefası
siz yazdıkça ben heyecanlandım kızlar.
neyse yoğun bir günün geçiriyorumsabah toplantı var dendi salona gittim. saksı gibi bekle bekle gelen yok. toplantı iptal dendi eve gittim evde tam türk kahvemi yudumlayıp akşamada taze fasulye yapayım diye ayıklarken telefon çalar acil göreve gidilecek. yenice geldim çoook yorgunum .akşam olsada eve gitsem

benim için farketmez uzaktan gelmek.winstonun da dediği gibi önünden yakınından otobüs geçsin yeter zaten ben alışığım otobüsten inip metroya ordan tramvaya binmeye basarım aylık akbilimi ooo her türlü aktarma yaparak gelirim.çok erken buluşmazsak tam saatinde orda olurum yani sonuçta ben her türlü uyarım size hee bi de çok pahalı bi yer olmasın yeter malum öğrenciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…