Slm kızlar yazdıklarınıza henüz cevap yazamadım bugün mutlaka yazacağım..
benim kilom maalesef 81,5
Sezencim belki sanada yük olacam gene ama listeyi hazırlayabilirmisin dicektimbirazdan evden çıkıcam ve akşama anca gelecem :18:
Selam kızlar.
Ya bende spor yapamıyorum ya. sürekli söyleniyorum ama valla billa fırsat bulamıyorum ne yapıcam bilmiyorum.
Az vaktim kaldı bir şey bulmalıyım. Sabah kalkıp da olmuyor, yataktan çıkınca kızımda kalkıyor.
akşam da benimle bir uyuyor. OFF offf. Vericem ben o çeki galiba.
Winston bacım yanlız o yaşlı teyze sana çocuğum demiş farkında isen. Demek ki bayaa gençleştin sen zayıflayınca.
Ay dünde müşterinin biri bana hayırdır bir şey mi oldu siz ne kadar zayıflamışsınız böyle dedi. Tabii çok sevindim.
Ben iddayı bütün mahalleye de söyledim. Onlarda her akşam kaç kilo oldun, bak kaybedicen iddayı falan diyip duruyorlar bana. Söylemesem daha iyidi.
kızlar merhaba o kadar çok canım sıkkın ki geçen metroya bindim.metronun koltukları böyle karşılıklı oturulanlardan 1 tane boş yer var oda çıkıntıya denk gelmiş koltuk normallerine göre küçük.ben öyle koltuğa bakıyodum otursam mı oturmasammı diye karşısında oturan odam kalktı siz buraya oturun ben oraya otururum dedi .o kadar utandım ki adam bu koca poponun oraya sığmayacağını düşündüğü için yerini verdi.metrodan inene kadar kafamı yerden kaldırmadım.off off bu kilo heryerde karşımda engel.birgün cinnet geçiricem artık.psikolojim bozuldu.özgüven sıfır sıfır.metrodan iner inmez ağlamaya başladım. canım çok sıkkın o günden beri eşimde sorup duruyo 2-3 gündür niye canın sıkkın diye ben birşey yaptım diyo.hoş onunda yaptığı çok şey varda.
ha bide şu var benim kızıma kaynanam bakıyo.o gün kızıma senin annen şişko diyomuş çocuk hüngür hüngür ağlamış.gerçi ağzının payını verdimde bu ne ya niye ben niye biz kiloluyuz
kızlar merhaba o kadar çok canım sıkkın ki geçen metroya bindim.metronun koltukları böyle karşılıklı oturulanlardan 1 tane boş yer var oda çıkıntıya denk gelmiş koltuk normallerine göre küçük.ben öyle koltuğa bakıyodum otursam mı oturmasammı diye karşısında oturan odam kalktı siz buraya oturun ben oraya otururum dedi .o kadar utandım ki adam bu koca poponun oraya sığmayacağını düşündüğü için yerini verdi.metrodan inene kadar kafamı yerden kaldırmadım.off off bu kilo heryerde karşımda engel.birgün cinnet geçiricem artık.psikolojim bozuldu.özgüven sıfır sıfır.metrodan iner inmez ağlamaya başladım. canım çok sıkkın o günden beri eşimde sorup duruyo 2-3 gündür niye canın sıkkın diye ben birşey yaptım diyo.hoş onunda yaptığı çok şey varda.
ha bide şu var benim kızıma kaynanam bakıyo.o gün kızıma senin annen şişko diyomuş çocuk hüngür hüngür ağlamış.gerçi ağzının payını verdimde bu ne ya niye ben niye biz kiloluyuz
aaa manyak kadın onane nasıl öle bişey diyebilir bence onlara inat vermelisin canım inan istediğin an herşeyi yaparsın
ay çok sinirlendim ya adama değil ama o kendince düşünceli davranmışş ama o kaynanı varya kaynanıı valla kusura bakma bacım sülalesini kalayladım bu nası insan ya o çocuğa bunu nası söyler ya o çocukta ne etki yaratacağını düşünemiyomuu kimbilir dünyada onun için en değerli kıymetli olan kişi annesi için şişko denmesi kimbilir ne etki yaptıki ağaldı yada tam tersi ertesi gün unutadabilir
cerensill inan hepimiz hayatımızda olumlu yada olumsuz bir çok olaylar yaşıyoruz kimi insan bu olumsuz veya olumlu yaşananları hayatına artı olarak etken eder yada eksi oarak etken edebilir işte bu bizim elimizde olan şey
benim ailemin ayrı babamın yanımda olmaması benii çok olumlu yönde etkiledi daha özgüvenli daha mantıklı daha çok hayatı insanları ciddiye alan yarınımı garantiye almak isteyen biri yaptı artı olarak yaşamımı etkiledi ama aynı evin aynı babanın çocuğu olan erkek kardeşim bu ailevi durumumuzu olumsuzz eksi olarak hayatına etken kıldı benim babam yok o yüzden böleyim bizm ailemiz ayrı o yüzeden o yüzden o yüzden leri hiç birmiyor kardeşimin
misal ben arakadşımla kg verme iddasına girmiştim kaybettim ve toplamda 300 tl ye mal oldu girdiğm kilo iddası evet çok param giti bence ama ben bunu olumluu olarkk kulanıyorum diyorumki asıl verdiğim kg ları geri alırsam o verdiğim para boşa geçecek diyorum çünkü iddayı kazanan arkadaşım benim 25 kg veren arkadaşım kazandı ayakkabısını aldı ama bugün konuştum verdiğim kg yu geri alıyorum devamlı yiyorum çok mutsuzum eşim o kazandığın ayakkabıyı nası hak ettiğini düşünüyosun daha 20 gün olmadı geri alıyosun falan filan işte
arkadaşım bu senin dönüm noktan olsun bence çocuğunun akıttığı o gözyaşına kurban olsun o kaynanan
ama sen zayıfla ve çocuğuna '' bakkkkkk annem zayıflıyoo '' diyerek seninle gurulanarak mutlu olmasını sağla 2 gündr canını sıkan bu olayı olumlu kullan 3 ay sonra iyki yaşamışım deeemeliisn buda senin elindee işte yemek için bahanelerini göm kilo vermek için sebeplerini hep tut aklında
Bacım bunlar seni üzmesin daha da hırslandırsın.Öyle düşün.
Ben daha önceden de yazmıştım geçen sonbahar tatil dönüşü beni uçağa almıyorlardı az kalsın,hamileyim diye
Şimdi gülüyorum ama çok ağlamıştım ben de, "yok hamile değilim" diyorum adam ısrar ısrar üzerine soruyor, bir de uçağa hamileler alınıyor sadece 7 ay ve üzeri isen raporla binebiliyormuşsun.Düşün adam beni minimum 7 ay hamile sanmış.
Hoş ben de 90 kilo ve fazlalık olan 20 kiloyu sadece göbekte toplayınca şimdi düşünüyorum da adam haklı ama çok rencide ediciydi orası ayrı.
O zaman karar verdim zayıflamaya.Asla kilomla dalga geçilmeyecek, rencide edilmeyeceğim, yepyeni bir dönem var önümde dedim, çok şükür biraz insana benzedim işte.
Sen de ağla üzül tabii aksi mümkün değil ama bu seni hırslandırsın, kaçamak yapacağın zaman, yağlı ya da kalorili şeyler yiyeceğin zaman hep bunları düşün, inan acı dolu oluyor ama insana öyle bir hırs geliyor ki, sırf inadından, hırsından bu işi kafada bitiriyor.
Şimdi bu yaz da hem annemle hem eşimle ayrı ayrı Kemer'e gitme planım var.
O beni rencide eden hödüğü nerede görsem tanırım, havaalanına inince onu bulmak, laflarını yedirmek şu anki hayalim
Ya da beni kendime getirip, bu işe asılmamı sağladığı için teşekkür de edebilirim.
Bilemiyorum, kafam karışık.
Hayır bir de sinir olduğum bir şey var, misal birisinin gözleri görmüyor "aaa kör, muhahaha" ya da birisi topallıyor "aaa topala bak topala" demiyorsak, kilolu olmak da bir rahatsızlık, hastalık, bir çok şeye de zaten engel.Neden insanlar kilolu birini görünce hemen belden aşağı vurup, dalga geçer, rencide eder, üzer ki.
Neyse bacım, sen de kendi kendine söz ver, hırslan, bilen...Elinden geleni yap.İnşallah sağlıkla kısa sürede istediğin hedefe ulaşırsın.
Hadsiz insanları da takma, malesef her yerde varlar.
evet canım doğru söylüyosun.kaynanama gelince o ayrı değişik bir kadın ben ne kadar iyi olsamda o hep kendi çocuğumu benden kıskanıyo.çocuk benden soğusa zil takıp oynayacak.benden başka herkese anne demesi hoşuna gidiyo kadının.şimdi eltimede anne dedirtiyo.anlamıyorum
ya ben şimdi ne yi fark ettim biliyomusunuz ben çok saygılıyımdır hayatta büyüklerime cevap vermem haklı bile olsam susarım kabulenirim hani laf vardır cahille uğraşılmaz diyee ama yok yok ben senin yazıları okudukça burda deliriyom demekki çocuk söz konusu olunca saygı kalmıyoo
ya o kadın nası senin çocuğuna bunu aşılar yaa anne falan dedirtir yaa bu basit gelebilir size ama çalışmak zorundamsıın çık işten çcuğuna kendin bak öle bi kaıdnın yetiştireceği çocuk san nası evlatlık yapar senin nasıl kıymetini bilir yaainsanalra karşı davarnış şkli annanesindne gördüğü gbi ya olursa bu ihtimal eved 1 atabak yemekle doymaya çalışmaksa zorluğu buna dğer ya yada ver kreşe maaşının yarısı gitse bile ver en azından çocuğunda aklın kalmaz ya arkadaşım sen kaynannın adresini ver bana ben ankettçi gibi giriyim siizn kaynanın evine sokıyım lafları çıkyım olmadıı etek giyerim üsüütme bi bardak su isterim o içeri gitiğinde işerim koltuğuna ( buarada aynen böle kumasının evine gidipte işeyen bi tanıdığımız vardı :) kendi çirkef fantezim değil yani )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?