valla ben öle kaynananın varya başını porçiğini yolarım heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee öküz oğlu öküz nasıl öle yapabilir çocuğa ve başkalarına anne dedirte bilir çalışma valla kuru ekmek ye çocuğun iice büyüyene kadar otur ayrıca azmini eline al kızınada dersin anne daha güzel zayıf olcak kızım üzülme die kızının dötünü yesin o kaynana
kaynanalar böle hemen çocuğu sahiplenip uzaklaştırmak istiyorlar bizimkide ilk doğduğunda benden alıodu vermiyordu aldım çocuğumu kocamı çekildim evime şimdi yanaşamıyor mecburen benle ii geçiniyor oyyy şiştim pis karı
kızlar merhaba o kadar çok canım sıkkın ki geçen metroya bindim.metronun koltukları böyle karşılıklı oturulanlardan 1 tane boş yer var oda çıkıntıya denk gelmiş koltuk normallerine göre küçük.ben öyle koltuğa bakıyodum otursam mı oturmasammı diye karşısında oturan odam kalktı siz buraya oturun ben oraya otururum dedi .o kadar utandım ki adam bu koca poponun oraya sığmayacağını düşündüğü için yerini verdi.metrodan inene kadar kafamı yerden kaldırmadım.off off bu kilo heryerde karşımda engel.birgün cinnet geçiricem artık.psikolojim bozuldu.özgüven sıfır sıfır.metrodan iner inmez ağlamaya başladım. canım çok sıkkın o günden beri eşimde sorup duruyo 2-3 gündür niye canın sıkkın diye ben birşey yaptım diyo.hoş onunda yaptığı çok şey varda.
ha bide şu var benim kızıma kaynanam bakıyo.o gün kızıma senin annen şişko diyomuş çocuk hüngür hüngür ağlamış.gerçi ağzının payını verdimde bu ne ya niye ben niye biz kiloluyuz
Bacım valla kaynananı görsem şimdi nasıl parçalarım anlatamam. Hayır zaten yeryüzündeki bütün kaynanaları parçalayısm var benim hepte seninkine özellikle çok gıcık oldum ya. Sen nasıl bir çocuğu kullanırsın ya. En nefret ettiğim şeydir hayatta. Bir çocuğun üzerinden kim nasıl pirim yapar ya anlamıyorum ben bunu. Canım kuzucuk kimbilir nasıl üzüldü. Ama işte evet herkesin dediği gibi zayıflayıp ona gününü göstermelisin. Ben anlamıyorum bu kaynanaların gelinlerden ne istediğini bir türlü yahu. Ulan koskoca dünya sana da yeter, bana da yeter ama yok illa ki senin yerinde gözü vardır. Hem ne demek başkasına anne falan dedirtmek ya. Ay çok sinirlenmişim bacım kusuruma bakma. Yok aklıma kendiminki geldi de becerebilse o da fazlasını yapacak da neyse ki kızım yüz vermiyor onlara. HAdi bacım bir an önce zayıfla ve ver ağzının payını sen onun.
kayanana bende sinir oldum dengesizlik başka bişi değil...
evet kızımın çok üzüldüğü kesin canım ama gün gelecek bende onları çok üzücem.benim kızımda çok düşkün bana onlar hırsından çatlasın.onlar öyle yaptıkça kızım bana daha çok düşüyo.biraz daha büyüsün herşeyi daha net anlıycak ve benim en büyük desteğim kızım olacak.
S.A ( 80,0 / 81,5 / -1,5 / -1,88%)
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) izine ayrıldı
Yakar76 ( 62,5 / 63,0 / -0,5 / -0,8% )
Se_zen (51,7 / 51,5 / 0,2 / 0,39% )
Winstonlight (71,8 / 71,8 / 0,00/ 0,00% )
Gölge_çiceği (66,50 / 67,0 / -0,5 / -0,75% )
Suhan2 ( 50,0 / 50,0 / 0,00/ 0,00% )
Ejje89 (88,9 / 88,2 / 0,7 / 0,79 % )
Ozgey ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14 % )
Hatice84 (59,0 / 59,3 / -0,3 / - 0,51 % )
Hezaran82 (83,6 / 0,00 / 0,00/ 0,00 ) BİLDİRİMDE BULUNMADI.
Gırgırına (75,6 / 75,1 / -0,5 / -0,66 % )
Cerensesil ( 109 / 107,8 / 1,2 / 1,11% )
3. Takım Ortalaması: - 0,13 %
Sanırım üzerinde pek konuşulacak bir liste değil.
S.A ( 80,0 / 81,5 / -1,5 / -1,88%)
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) izine ayrıldı
Yakar76 ( 62,5 / 63,0 / -0,5 / -0,8% )
Se_zen (51,7 / 51,5 / 0,2 / 0,39% )
Winstonlight (71,8 / 71,8 / 0,00/ 0,00% )
Gölge_çiceği (66,50 / 67,0 / -0,5 / -0,75% )
Suhan2 ( 50,0 / 50,0 / 0,00/ 0,00% )
Ejje89 (88,9 / 88,2 / 0,7 / 0,79 % )
Ozgey ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14 % )
Hatice84 (59,0 / 59,3 / -0,3 / - 0,51 % )
Hezaran82 (83,6 / 0,00 / 0,00/ 0,00 ) BİLDİRİMDE BULUNMADI.
Gırgırına (75,6 / 75,1 / -0,5 / -0,66 % )
Cerensesil ( 109 / 107,8 / 1,2 / 1,11% )
3. Takım Ortalaması: - 0,13 %
Sanırım üzerinde pek konuşulacak bir liste değil.
Yanlız kızlar gerçekten bütün takım memur gibi cuma akşamı 5 ten sonra pazartesine kadar kimse olmuyor genelde. Gelenek bozulmadı yine gibime geldi.
Ben de tek başıma ne yazayım ki bilemedim. Bari hürrem izliyim ben.
Beni unuttun bacım, ben nöbetçi deli olarak haftasonu da yazıyorum
Şunun surasında 10 gün kaldı diye işlere daha sıkı sarılacağıma bugün kendime ödül günü yaptım. (Çok bir şey yapmışta, ödül haketmiş gibi sanki saçma iş oldu ama ne yapayım öyle yapıverdim)
Ben de yalan dünyaya baktım azıcık, eşimin eski laptopunda oyun bile oynanmıyor, sıkıntıdan tarih çalışıyorum.
Hepimize hafif bir haftasonu diliyorum şimdiden.
offf cok özür dilerim arkadaslar bugün cuma ve ben persembe zannediyorum. beynim yeni tak etti. suan tartıda 84100cıktım. gec kaldım değilmi ofyaaa. çok özür dilerim . izinli olup bide annemle kavga edip kreş derdine düşünce akıl beyin kalmadı bende. baskan affet beni
Bacım merak ettim şimdi ödül olarak yalan dünyaya mı baktın.
Hayır yani öyleyse yanlış yapmışsın dostum. Biz buralarda ödül olarak pasta, börek falan yeriz, dizi izlemeyiz.
Seni mi kıracağım bacım yazarım
Bugün iştah patlaması yaşadım resmen, bana protein yaramıyor ben onu anladım
2 hıyar yesem akşama kadar duruyorum ama et oldu mu midem açlıktan deliniyor, ben de anlamadım, milleti et tok tutar beni deli gibi acıktırdı.
sabah; yeşil çay, 2 kaşık yoğurt
öğlen; 2 tavuk parçası, üzerine 2 tabak yoğurtlu mantı çorbası (tavukları yedim, mideme düşer düşmez ben gene acıktım ya )
akşam; 5 ayın sonunda bir bardak diet kola, 10 tane çiğköfte üzerine de malum markanın malum kalori deposu dondurması
Herşey tavukla başladı ya, halbuki yağsız tuzsuz ızgaraya koymuştum, kocamanlardı da ama ızgara kokusu iştah mı açtı, mangal gibi mi geldi bana anlamadım, daha tavuklar ağzımdayken gidip çorbanın altını yaktım.
Akşam da daha köfteler ağzımdayken eşime "yetiş , koooş, dondurma" diye bağrındım
Ya bir de sabahtan beri son 10 gün,iyice kampa sokacağım kendimi, her şey yasak falan filan modunda olduğumdan sanırım psikolojik bir şey oldu.Sanki 10 gün sadece taş yiyecekmişim gibi diyete ilk başlarken hani aklımda kalmasın diye insan her şeyi pazar gününden yer ya, bende de öyle oldu.
Heepsini yedikten sonra tartıya çıktım, 2 kilo fazla çıktım.
Pişmanlığım doruk noktada ama olan oldu artık, yarına bakacağız.
Sana da tavsiye ederim, arada ödül lazım değil mi?
Herkese iyi geceler, mutlu bir cumartesi dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?