Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım malesef ev kredisi ödediğim için çalışmak zorundayım.ama inanki hayatta en çok istediğim şey kızıma bakmak.
kızımın bana olan düşkünlüğü onu kudurtuyor o yüzden nerden saldıracağını şaşırdı

kayanana bende sinir oldum dengesizlik başka bişi değil...

S.A ( 80,0 / 81,5 / -1,5 / -1,88%)
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) izine ayrıldı
Yakar76 ( 62,5 / 63,0 / -0,5 / -0,8% )
Se_zen (51,7 / 51,5 / 0,2 / 0,39% )
Winstonlight (71,8 / 71,8 / 0,00/ 0,00% )
Gölge_çiceği (66,50 / 67,0 / -0,5 / -0,75% )
Suhan2 ( 50,0 / 50,0 / 0,00/ 0,00% )
Ejje89 (88,9 / 88,2 / 0,7 / 0,79 % )
Ozgey ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14 % )
Hatice84 (59,0 / 59,3 / -0,3 / - 0,51 % )
Hezaran82 (83,6 / 0,00 / 0,00/ 0,00 ) BİLDİRİMDE BULUNMADI.
Gırgırına (75,6 / 75,1 / -0,5 / -0,66 % )
Cerensesil ( 109 / 107,8 / 1,2 / 1,11% )

3. Takım Ortalaması: - 0,13 %

Sanırım üzerinde pek konuşulacak bir liste değil.

evet kızımın çok üzüldüğü kesin canım ama gün gelecek bende onları çok üzücem.benim kızımda çok düşkün bana onlar hırsından çatlasın.onlar öyle yaptıkça kızım bana daha çok düşüyo.biraz daha büyüsün herşeyi daha net anlıycak ve benim en büyük desteğim kızım olacak.

ay maşallah ya anne kız dayanışmalrına bayılırım gerçi şuan eski kankam en iyi dostum olan annemle aramız açık yaşım 28,5 ama son 5 senedir yaşın 30 oldu evlen diiyp başımın etini yiyoo hele şu kilo konularında beni bir aşağılaması var hele o bakışlarıı ilk kg verdiğim haftalar işte 2 kg verdim dediğimde bana aferdiniz hanii derler ya götüyle gülerdi hep nerenden verdin hahahay diye şimdi ben kg verdğimi pek fark edemiyorum anne diyorum verdinmii ben verdim diyosan verdin düşün ben sölüyorum bak der
annem menopoza girdi girelii bahaneyi bulduyaa allahh millet kaçışıyoo nerdeyse herkese dan dun her lafı sölerr patavatsızlık değil gerçekçilikmiş bu :)
bizm bi komşu var çok kibardır çıt kırıldımm
benim bi arkadaşıı yeğeniniyle tanıştımak isityor bende anneme dedimki anne mezhep farklılığı var kız istemiyo git bunu kibarca anlat dedim olmıycağını
annemde kibarca anlatıcak ya demişkii
annem- bilgecim ben kıza söledim kız olumsuz cevap verdi
komşu -- aa neden daha tanışmadılar bile
annem--- bilgecim bak lafı götünden anlamada siz alevi olduğunuz için kız olmaz dedi

komşu darılmış annemee diyoki bana ben diyo aptal birimyim de annen bana lafı götünden anlama dedi diyoo
anneme diyorum niye böle dedin kadına bu lafta ne var alıncak gayet kibar konuştum diyo sanırım kibarlığı bilge ciiiiiiiiiiiiiim demesii

malesef değil bu hafta inş. haftaya fişşek gibi zıpkın gibi gelicez

aynen özge kendi adıma elimden gelen herşeyi yapıcam bu hafta böle laylaylom geçti sporuda diyetide özenli yapamadım
ama bu hafta full spor full az kalorili diyet ee daha ne olsunn şurda 2 hazirana az kalmış

Bacım ellerine sağlık ama Gırgırına kilo vermesine rağmen ekside görünüyor.
Hoş artı da olsa bir şey değişmeyecek takım sonucu ortada da belki kardeş takım kontrolden sonra düzeltilmiştir.

@Gırgırına bacım, ben seni gayet hanımhanımcık bir kız bilirdim, öyle koltuğa işemeler falan ay koptum
Suyu içmişim 2 litre zaten, sıkıp sıkıp duruyordum okuyunca gülmekten ben de kendi koltuğuma işeyecektim
İnsan çoook sinirleniyor, üzülüyor ama ben uzun süredir Allah'a havale etmeyi öğrendim ve uyguluyorum.
Ve Allahım öyle bir adalet dolu ki herkese tek tek çıkarıyor ve bize kalan izlemesi oluyor.

En son benim evlerden uzak eşimin annesi benim düğün altımlarımdan oğlunun bana aldığı ve düğünde takacağı beşi bir yerdeyi düğünden önce çalıp oğluna vermemiş "winston'a verip o harcayacağına, ben harcarım " demiş ve de bizim hakkımızı bizden çalıp o parayla Umre'ye gitmiş.O gün o kadar ağlamıştım ki, "Allahım yanına bırakma, benim hakkımla kul hakkını çalıp sözde hayırlı bir yola gidiyor, sen o parayı onda koyma, hastane masrafı olsun inşallah" demiştim.Ah etmek de hoş değil ama içim yanmıştı.Umre'den geleli 5 ay oldu, beş aydır yürüyemiyor, fizik terapiler, tedaviler banamısın demiyor.Çaldığı para 3bin, harcadığı para neredeyse 20bin ve şu an yerinden kalkamıyor.Geçenlerde eşime "ben kimin ahını aldım da derdim , hastalığım bitmiyor? " demiş, ben de içimden "çok uzakta arama" dedim. Gene de Allah kimseyi kimseye düşürmesin, herkese sağlık sıhhat versin ama bazen de bir işi yaparken ucu gene bana gelir mi, evladımdan çıkarmı diye düşünmek lazım.

Allah böylelerini kapımızdan, yuvamızdan uzak etsin, Allah onları ıslah etsin.

Gırgırına için paylaşım alanına mesaj yazdım. Umarım düzeltebilirler. Düzeltemezlerse de affet beni bacım.

@Sa bacım,
Mahi'nin yalan gebeliği, Hürrem'in gerçek gebeliği dediğin bölüm 16. bölüm bacım.
Şimdi ona geçmiştim, izlerken senin siparişin geldi aklıma, söyleyeyim dedim

Yanlız kızlar gerçekten bütün takım memur gibi cuma akşamı 5 ten sonra pazartesine kadar kimse olmuyor genelde. Gelenek bozulmadı yine gibime geldi.
Ben de tek başıma ne yazayım ki bilemedim. Bari hürrem izliyim ben.

Beni unuttun bacım, ben nöbetçi deli olarak haftasonu da yazıyorum
Şunun surasında 10 gün kaldı diye işlere daha sıkı sarılacağıma bugün kendime ödül günü yaptım. (Çok bir şey yapmışta, ödül haketmiş gibi sanki saçma iş oldu ama ne yapayım öyle yapıverdim )
Ben de yalan dünyaya baktım azıcık, eşimin eski laptopunda oyun bile oynanmıyor, sıkıntıdan tarih çalışıyorum.

Hepimize hafif bir haftasonu diliyorum şimdiden.

Bacım merak ettim şimdi ödül olarak yalan dünyaya mı baktın.
Hayır yani öyleyse yanlış yapmışsın dostum. Biz buralarda ödül olarak pasta, börek falan yeriz, dizi izlemeyiz.

offf cok özür dilerim arkadaslar bugün cuma ve ben persembe zannediyorum. beynim yeni tak etti. suan tartıda 84100cıktım. gec kaldım değilmi ofyaaa. çok özür dilerim . izinli olup bide annemle kavga edip kreş derdine düşünce akıl beyin kalmadı bende. baskan affet beni

Önemli değil bacım boş ver sen. O kadar derdin içinde nasıl hatırlayacaktın ki. Kreş bulabildin mi bu arada? İnşallah en kısa sürede bulabilirsin ve kreşe veriyorum diye hiç üzülme bence böylesi onun içinde daha hayırlı olacaktır. Hem kendi yaş gurupları ile oynayacak, hem bir şeyler de öğrenecek, hem eğlenecek. Başlangıçta tabii ki zorlanacak ama kim alışmadı ki bu güne kadar değil mi ?

haklısın sezenciğimde işte insanın zoruna gidiyor. annem 52 yasında ama pire gibidir. yani eli ayagı tutar herişini yapar. evimizin yanında 3 tane kres avar ama yas grubu yok. ingiliz tl dedi ama yas öncesi olmaz diyor. hatta kültür diye biyer var. dedide kızımı görünce ortama uyum sağlayabilir dediler işte. offf pazatesi iş var neyapacagım sasırdım. yarın biyere verecem kesin ya hayırlısı

Bacım merak ettim şimdi ödül olarak yalan dünyaya mı baktın.
Hayır yani öyleyse yanlış yapmışsın dostum. Biz buralarda ödül olarak pasta, börek falan yeriz, dizi izlemeyiz.

Seni mi kıracağım bacım yazarım
Bugün iştah patlaması yaşadım resmen, bana protein yaramıyor ben onu anladım
2 hıyar yesem akşama kadar duruyorum ama et oldu mu midem açlıktan deliniyor, ben de anlamadım, milleti et tok tutar beni deli gibi acıktırdı.

sabah; yeşil çay, 2 kaşık yoğurt
öğlen; 2 tavuk parçası, üzerine 2 tabak yoğurtlu mantı çorbası (tavukları yedim, mideme düşer düşmez ben gene acıktım ya )
akşam; 5 ayın sonunda bir bardak diet kola, 10 tane çiğköfte üzerine de malum markanın malum kalori deposu dondurması

Herşey tavukla başladı ya, halbuki yağsız tuzsuz ızgaraya koymuştum, kocamanlardı da ama ızgara kokusu iştah mı açtı, mangal gibi mi geldi bana anlamadım, daha tavuklar ağzımdayken gidip çorbanın altını yaktım.
Akşam da daha köfteler ağzımdayken eşime "yetiş , koooş, dondurma" diye bağrındım

Ya bir de sabahtan beri son 10 gün,iyice kampa sokacağım kendimi, her şey yasak falan filan modunda olduğumdan sanırım psikolojik bir şey oldu.Sanki 10 gün sadece taş yiyecekmişim gibi diyete ilk başlarken hani aklımda kalmasın diye insan her şeyi pazar gününden yer ya, bende de öyle oldu.
Heepsini yedikten sonra tartıya çıktım, 2 kilo fazla çıktım.
Pişmanlığım doruk noktada ama olan oldu artık, yarına bakacağız.

Sana da tavsiye ederim, arada ödül lazım değil mi?
Herkese iyi geceler, mutlu bir cumartesi dilerim.

çiğköfte işini abartmışın winstonum ya...gerçi sana diyorum ama bende akşam akşam yaprak sardım götürdüm sabah yarım kg fazla çıktım bugün alıp anneme götürcem yoksa ben bir ayda verdimi 3 günde alıcam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…