Yanlız hakikatten bende bir organizatörlük var kızlar. Bankadada bir ere gidilecek ben, bir şey yenilecek ben, piknik ben, o, bu hepsini ben organize ederim. Geçen en sonunda bi rgün isyan etmiştim ben isyan edince kimse karışmadı ve kaldı o kadar yani.
Şimdi Şelale için o zaman çoğunluktan yana. Adam zaten serpme köy kahvaltısı dedi, ben doyabileceğimizi düşünüyorum.
buluşma içinde ben zaten hepinizi otobüsten indiğiniz yerde elimde kartlarla bekliycem. Gerçi beni hemen tanırsınız etrafta benim kadar zayıf hatun olmayacağı için. Neyse işte durakta buluşuruz oradan hep beraber gideriz. Herkeslerde arkamızdan vay be hatunlara bakın der.Yol öyle taksiye falan binilecek kadar bir yol değil. Bende arabayla gelebilirim belki. ama daha bilmiyorum.
Normal sahil yolu.
Ulaşımı da bildiğimi anlatayım.
KADIKÖY'DEN. TUZLA otobüsüne binip son durakta inilecek.
HALKALI'DAN : Topkapı Minübüsü ile (kaldı mı bilmiyorum ) CEvizlibağ'da inilip 500 TL Tuzla-Cevizlibağ halk otobüsüne binilip son durakta inilecek.
Durakta inince gördüğünüz en zayıf hatunun boynuna sarılınacak.
merhaba arkadaşlar
dün geceden beri oğlumla uğraşıyorum. çok hastalandı. boğaz ve kulakları mahvolmuş. iğne yedi.doktordaydık.biraz kendine geldi ve uyudu.bende sizlere bakayım dedim.
Geçmiş olsun bacım, geçiş dönemi ya herkes özellikle çocuklar falan hasta.Bizim de patron hastalanmıştı 40 yaşında adam dedim bu yaz günü kendini nerede hasta ettin.Terlemeler başladı, soğuk suya dikkat etmek lazım, dondurma sezonu da başladı o da tetikliyor bir de virüs varmış havada, öyle böyle derken olan miniklere oluyor.Geçmiş olsun tekrardan.
merhaba arkadaşlar
dün geceden beri oğlumla uğraşıyorum. çok hastalandı. boğaz ve kulakları mahvolmuş. iğne yedi.doktordaydık.biraz kendine geldi ve uyudu.bende sizlere bakayım dedim.
@Organizatör Sezen bacı,
Ben de bakındım epey ve aç aç kahvaltı tabaklarına bakmak sinirimi zıplattı
Tuzladaki yer fiyatıyla, manzarasıyla makul geldi.
Daha ucuzu ya da daha güzeli yok yani
Ben de oyumu Tuzla Şelale'den yana kullanıyorum.
Elimde ekmek arası poğaçamla oraya gelip bir de üstüne kahvaltı edeceğim.
ben baktım sitesine gayet güzel görünüyo.bi de sezen yarım saat yürüycez diyo ama iett nin sayfasından baktım baya yakınında var durak.sahil park durağında indin mi hemen tenis kortunun orda zaten.130 numara geçiyomuş kadıköyden kalkıyo.15 dakikada bir falan var.yol birazcık uzak ama olsun.bu arada sezende organizatörlük bende de hemen o yere internette bakıp ulaşım çözümlerini yakınındaki durakları bulma olayı var.geçen başıma hiç gelmeyen bişey geldi.normalde çok iyiyimdir bu konuda.en az artarmayla falan çözerimneyse arkadaşımla kahvaltıya gitcektik fatmagüldeki gül mutfağına.netten baktım adresine giden otobüsü buldum saatlerine baktım bi kağıda da krokisini çizdim.sabahın köründe mecidiyeköyden geldik üsküdara bi güzel bindik otobüse gittik arkadaşımla.bildiğiniz şehrin içinde bi köye gittik arandık bakındık gül mutfağı diye bi yer yok ama adres doğru.arıyoruz telefonu da açmıyolar sonra gerisin geriye dönüyoduk yolda internet kafeye girip bi daha baktık adresine o fırsat sitesindeki kroki ve adres yanlış çıktı.aynı isimden iki cadde varmış onlar yanlış olanı yazmış tabii biz de gidemedik zaten biz oraları arayana kadar saat öğle oldu.işte bu da böyle bir anı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?