Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yanlız hakikatten bende bir organizatörlük var kızlar. Bankadada bir ere gidilecek ben, bir şey yenilecek ben, piknik ben, o, bu hepsini ben organize ederim. Geçen en sonunda bi rgün isyan etmiştim ben isyan edince kimse karışmadı ve kaldı o kadar yani.
Şimdi Şelale için o zaman çoğunluktan yana. Adam zaten serpme köy kahvaltısı dedi, ben doyabileceğimizi düşünüyorum.

buluşma içinde ben zaten hepinizi otobüsten indiğiniz yerde elimde kartlarla bekliycem. Gerçi beni hemen tanırsınız etrafta benim kadar zayıf hatun olmayacağı için. Neyse işte durakta buluşuruz oradan hep beraber gideriz. Herkeslerde arkamızdan vay be hatunlara bakın der. Yol öyle taksiye falan binilecek kadar bir yol değil. Bende arabayla gelebilirim belki. ama daha bilmiyorum.
Normal sahil yolu.

Ulaşımı da bildiğimi anlatayım.
KADIKÖY'DEN. TUZLA otobüsüne binip son durakta inilecek.
HALKALI'DAN : Topkapı Minübüsü ile (kaldı mı bilmiyorum ) CEvizlibağ'da inilip 500 TL Tuzla-Cevizlibağ halk otobüsüne binilip son durakta inilecek.
Durakta inince gördüğünüz en zayıf hatunun boynuna sarılınacak.

merhaba arkadaşlar
dün geceden beri oğlumla uğraşıyorum. çok hastalandı. boğaz ve kulakları mahvolmuş. iğne yedi.doktordaydık.biraz kendine geldi ve uyudu.bende sizlere bakayım dedim.

Serpme merpme bana farketmez, ekmek versinler yeter Ben ekmek için gidiyorum, gerçi peynir, zeytin, reçel, yumurta uzun süredir yemedim, sanırım yemek faslında ben hiç sohbete katılmayıp, ekmekleri koklaya koklaya yiyeceğim
Elinde kartla bekleyecekmiş, ne yazacaksın? Leptinci Winston mu Ayy düşünüyorum da komedi olacak çok ya.
Taksilik değilse yürürüz bacım, sahil boyunca gezinmiş oluruz işte.
Sen durağın ismini, cismini bir ara yazarsan sevinirim.
Son durak da ismi ne yani, belki buradan geçen farklı otobüsler vardır, olur da ordan devam eder ya da sapmaz, ben de durak ismine iettden bakayım.
Güzel olacak güzel.
Sağol bacım bu arada, üşenmemiş yol güzergahlarına kadar bakmışsın.

merhaba arkadaşlar
dün geceden beri oğlumla uğraşıyorum. çok hastalandı. boğaz ve kulakları mahvolmuş. iğne yedi.doktordaydık.biraz kendine geldi ve uyudu.bende sizlere bakayım dedim.

Geçmiş olsun bacım, geçiş dönemi ya herkes özellikle çocuklar falan hasta.Bizim de patron hastalanmıştı 40 yaşında adam dedim bu yaz günü kendini nerede hasta ettin.Terlemeler başladı, soğuk suya dikkat etmek lazım, dondurma sezonu da başladı o da tetikliyor bir de virüs varmış havada, öyle böyle derken olan miniklere oluyor.Geçmiş olsun tekrardan.

sağol iyi dileklerin için.benim dana gitmiş okulda satılan dandik şu meybuz tarzı dondurma da değil resmen buz yemiş. okulu aradım. dilekçe yağmuruna tutarım sizi dedim birdaha kantinde böyle şeyler sattırısanız . dün geceden beri ayaktayım. kusma var yok kulağı ağrıyor neler neler. iğneyi yedi öğlenden beri uyuyor . biraz kendine geldi.
akşam yemeği taze fasuye ve 1 kase yoğurt.birazdan mekiğe başlayacağım. bu arada kızlar sınavı kazandım . bugün açıklındı. çok mutluyum. ne gündü ama .yorgunluk sevinç herşey vardı.
kızlar varya sizin buluşma planlarınızı okudukça çatladım burda .
ben kaçayım .yarın evdeyim oğluma bakacağım fırsat bulupta giremezsem 2-3 gündür kilom 63 -63,200 arası artık ne yazarsanız
herkese iyi akşamlar iyi tatiller.

Son düzenleme:

ben baktım sitesine gayet güzel görünüyo.bi de sezen yarım saat yürüycez diyo ama iett nin sayfasından baktım baya yakınında var durak.sahil park durağında indin mi hemen tenis kortunun orda zaten.130 numara geçiyomuş kadıköyden kalkıyo.15 dakikada bir falan var.yol birazcık uzak ama olsun.bu arada sezende organizatörlük bende de hemen o yere internette bakıp ulaşım çözümlerini yakınındaki durakları bulma olayı var.geçen başıma hiç gelmeyen bişey geldi.normalde çok iyiyimdir bu konuda.en az artarmayla falan çözerim neyse arkadaşımla kahvaltıya gitcektik fatmagüldeki gül mutfağına.netten baktım adresine giden otobüsü buldum saatlerine baktım bi kağıda da krokisini çizdim.sabahın köründe mecidiyeköyden geldik üsküdara bi güzel bindik otobüse gittik arkadaşımla.bildiğiniz şehrin içinde bi köye gittik arandık bakındık gül mutfağı diye bi yer yok ama adres doğru.arıyoruz telefonu da açmıyolar sonra gerisin geriye dönüyoduk yolda internet kafeye girip bi daha baktık adresine o fırsat sitesindeki kroki ve adres yanlış çıktı.aynı isimden iki cadde varmış onlar yanlış olanı yazmış tabii biz de gidemedik zaten biz oraları arayana kadar saat öğle oldu.işte bu da böyle bir anı

ve de yediklerimi yazayım
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 badem
öğle:4 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 ceviz
3 fındık
akşam:yemek yemeyi unuttum aklıma geldiğinde de yarım bardak süt içtim
ara öğün:10 erik

yarın benim için yoğun bi gün olacak önce sabah okula gidicem öğlen kuzenim eşiyle bursadan gelcek onları karşılayıp 1-2 saat gezdirip havaalanına bırakıcam ardından yeniden kabataşa dönüp bize kalmaya gelen akrabamızı karşılayıp biraz daha gezip eve gelicem.2 kere halkalı kabataş seferi yapıcam

Sağolasın bacım, güzel açıklamışsın.
Valla ben de bir yere gitmeden önce iettden bakıyorum, numaraları yazıyorum bir de son 5 durağı yazıyorum ki, hani yaklaşınca haberim olsun diye.
Her şeyi sağlama alıp geçen ay kocaman ajandama 8a yazıp 8e'ye binmemi söylemiyorum bile
İnsanın kaybolası varsa inat edip kayboluyor bazen

Öff, eşim oyun için benim laptopu aldı, bana da eskiyi kakaladı.5 dakikada bir kendi kendine kapanıyor, klavyesi desen mağara devrinden kalma.Yazdım yazdım kapandı

Bugünkü menüm;
sabah; yoğurt
öğlen; yok
akşam; 1 tavuk pirzola ızgarada, 2 kaşık yoğurt, 3 etsiz çiğköfte
su;1,5 litre
spor; birazcık mekik.

Akşamı abarttım biraz amaçok acıkmıştım, saldırıverdim.

@Başkan,
Benim sabah dersim var, öğleden sonra gelirim,bildirime yetişemem sanırım.
Kilom çakılı kaldı bu ara.Ben yetişemezsem beni aynı bildirirsin.
Bu gidişle aynı da kalacağım gibi
Neyse bu kilolara da şükrediyorum tabii, herkese hafif ve bol eksili bir cuma diliyorum.

günaydın,

geçen cumartesi pazar yaptığım kaçamaklar kilomu birden fırlatmıştı ama kilomu eski haline çevirmeyi başardım ve bu günden iti baren kaçamak yapmıycam diyorum ne olursa olsun

geçen hafta :71,5
bu hafta :71,4

100 gram vermiş gibi görünsemde aslında çok verdim

Günaydın hayırlı cumalar herkese
dünkü menüm
sabah 1 nescafe
öğle 1 elma
ikindi ıspanak yoğurt
akşam salata peynir 1 dilim ekmek
40 dk antreman

benim tartı asena gibi tefalin dijitali ama çok oynuyo ya rahat 15 dk tartılmakla geçiyo en çok çıkan rakamı yazıyorum
kg 500,gram vermişim 75,100 bu hafta diyetide sporuda güzel yapamdım önümüzdeki hafta 5 günde 5 kiloyu deniycem

Gunaydin kizlAr Haftasonu aldigim o 1.5 kgi vermek icin cok ugrastim hamilelikte abur cubura alistim simdi kurtulamiyorum sagligim bozuldu kabizlik problemim var bundan sonra lifli gidalar yemek istiyorum
59 / 59.3 / -0.3 / -0.5 Uzgunum

Günaydın kızlar,

Sanırım herkesin acelesi var bugünlerde. Yanlzı bir şey dikkatimi çekti bu aralar takımın paylaşımı az ve giden kilolar da az.
Neyse kızlar toparlayalım bir ana önce.

Geçen hafta: 51,7
bu hafta: 51,5

Giden 200 gramcık. Ama artık onlara bile sevinir oldu. ARtık gitmiyor ya. Sanırım benim yağ bitti. Acaba kastan kaybetiren bir diyet mi bulsam, ya da bir iki kemik mi aldırsam vucüttan. Yoksa hiç 48 olamıycam ben.

slm kızlar utanarak yazıyorum...
geçen hafta 66,50
bu hafta 67,00
fark +500 gr
haftaya diyetisyene gitcem bakalım bi arkadaşım gidiyo çok memnun ben kendi başıma beceremiyorum bu işi...

Günaydınlar,
2.dersim son anda iptal oldu ve ben de kös kös eve döndüm.Bizim evin karşısında bir kedi doğum yapmış, ben de kaptım sütü, mamayı indim aşağıya.Tam dökecekken camdan menapoz teyze fırlayıp "çocuğuuum alıştırmayın kedileri bizim bahçeeeyeee, git başka yerde oynaaa onlarla " diye çemkirdi. Manyak, sanki ben alıştırmışım, oraya doğurmuş işte, hem yeni doğum yapmış, günahtır be.Kadın da bahçeli apartmanın giriş katında oturuyor.Hiç ah etmem ama kendimi tutamadım ,içimden "inşallah fareler, böcekler senin totonu yerler" dedim Aldım kedilerimi başka yere götürüp besleyip, oynadım(!).Allahım ben de yaşlanınca böyle hiç bir şeye sevgisi, saygısı, anlayışı kalmayan b.kuyla bile kavga eden bir insan mı olacağım acaba..Nedir bu yaşlıların her ota b.ka çemkirme sevdası!

Neyse, kilom aşağı yukarı aynıydı dün bildirmiştim, bugün 7de evden çıktım tartılamadım.
Se_zen'in dediği gibi artık 50 gram 50 gram gidiyor benden de.
Gerçi onun son kiloları ama ben gitsem 50ye kadar gidermişim gibi bıngıldıyorum bu ara.
Dün yazmıştım silinmişti, göbeğime eskiden düdüklü tenzere sokulmuş gibiydi, kabarık ama her yanı yağlı eşit, bildiğin hamile göbeği gibi.Şimdi ortasına bir ayva sokmuşsun gibi, kenarları boş, düz, ince ama ortada ayva var gibi.Ecinni gibi bir şeye benzedim yeminle, şükür gene diyorum ama görüntü facia, bu ara mekiği 3000e çıkarsam belki benden bir cacık olur yoksa 90 kiloda bikini giyebilen ben 72lerde mayoya döneceğim

Neyse kilo veren, koruyan herkese tebrikler.
Haftaya daha da güzel sonuçlarımız olur inşallah.
Hepimize güzel bir cuma diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…