Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bacım olan olmuş, aslında rakibim olarak sevinmem mi lazım bilemedim. Ama yahu iyi niyetim üstümde sevinemedim. Dün bende de vardı aynı psikoloji vardı niyeyse. Şubeye tiramisu aldık.
Bizim çocuğa dedimki bana minnacık ver diye. Koskoca 1 dilim koymuş. bende tabakta kalmaz arkamdan ağlar diye hepsini yedim. Sonrada şubede terör estirdim. Çocuk çağıza bağırıp durdum sen bilerek mi yapıyorsun diye. Halbuki onun ne suçu var madem az yiyeceksin 2 çatal al bırak dime. O da garibim ama çok zayıfladınız siz, aşırı zayıf duruyorsunuz. O yüzden tam dilim verdim diyor. Yahu sana mı sorucam ne kadar zayıflayacağımı daha 4 kilo vericem ben. Sabah tartıldım neyse aynıyım ama gece 11 de leslie ile 3 mil yürüdüm bari yarısını yakayım diye. Yok ben veremiyorum bacım en son gidip kemiklerimi aldırıcam 48 kilo olmak için

İnşallah gözünün arkada kalmayacağı bir yer bulursun. Yahu insanın annesi de böyle yaparsa gerçekten yazık. Hoş sana diyorum ama ben de kızımı anneme bırakmaya kalksam o da bakmaz bundan adım gibi eminim. Hem ben kayın valideme söyleniyorum falan ama kadıncağızın annemin bakacağından daha iyi baktığına eminim. Benim annem baksa gözüm arkada kalırdı ama sağolsun kayın validem benden daha fazla özeniyor çocuğa. O konuda da hakkını yiyemem şimdi.

off öyle şeyler benim de başıma gelmişti.babam bizim istanbuldaki eve gelmişti aşağıda yöneticiyle karşılaşmışlar.işte kimsiniz hangi dairede oturuyorsunuz filan babam da demiş işte iki kuzen oturuyolar ya diye.adamın söylediği şey şu "hee şu şişman kızın babası mısınız" babam da sonra gelip söyledi bana işte adam böyle dedi diye.inan çok sinir olmuştum şimdi adamı her görüşümde nefret dolu bir bakış atıyorum adam anlamaıyodur tabii ama kaynanana gelince ona söyleyecek söz bulamıyorum dışarda tanımadığımız insanların bunu yapması neyse de yanımızdaki insanların hakkımızda böyle konuşmaları üstelik bunu 2.5 yaşındaki ufak bi çocuk üzerinden yapmaları gerçekten çok kötü

dün gayet yorucuydu onu karşıla gezdir diğerini karşıla gezdir akşam eve 12:30da geldik.zaten gözümden uyku akıyo bi de o saatten sonra film izledik misafir yatmadan benim yatmam da olmaz gece 3te yattım zaten daha arkamı dönemden sızmışım sabah da 9da kalktım duş alıp onlar kalkmadan buraya geldim dün neler olmuş diye.ve de dün gerçekten kendimle gurur duydum onca yemeklere rağmen diyetimden ödün vermedim.aslına bakınca ben şu anda yaptığım diyete benzeyen ama onun aşırı az haline ihanet ettim biraz
dün yediklerim:
sabah:special k ve süt
ara öğün:5 badem ve bir fincan sade türk kahvesi
öğle:bir adet kepekli ekmekle kaşarlı tost
akşam:1 parça tavuk ızgara
haşlanmış sebze
2-3 adet elma dilim patates
1 bardak diet kola

ben bunları yerken yanımda kumpirler,çikolatalar,çerezler,çekirdekler gırla gidiyodu bu gece de yeniden film gecesi yapmayı düşünüyoruz daha makul bi saatte inşallah onun için dün cips falan almıştık ama ben tabii ki yemeyeceğim sizden de aynı iradeyi bekliyorum hanımlar.burda olduğum süre içinde edindiğim bir fikir bu haftasonu bizim için en tehlikeli zaman özellikle cuma günleri tartı sonrası amannn daha bir hafta var diyip sapıtıyoruz

Tünaydınlaaaar,

Dün yiyip sonra pişman olan, iştah patlamasını hamileliğe kadar yorup uyumakta zorluk çeken ben sabaha kadar hamile rüyaları gördüm.Ben sözde hamile kalınca 20 kilo vermişim 50 kilo ile 9 aylık hamileymişim."Ayy hem zayıfım, hem 9 aylığım, şimdi bu halde 50 kiloysam, doğumdan sonra 40a inerim" diyordum Sanırım çiğköfte susattı ben de şuursuz şuursuz kabuslar gördüm, he bir de sırtım, totom açık kalmış ondan da olabilir.

Neyse sabah sebze suyuma döndüm.Dünkü çiğköfteden kalan nane demeti, 2 limon, 1 yeşil elma, bir hıyar, bir havuç ile sebze suyumu yaptım.Limonlardan yarım bardak su çıkınca içim dışım limon oldu, üzerine yarım litre de su içtim
Limon iyidir, içi dışı yakar temizler diye de kendime bilmişlik yaptım.Meşhur ıspanağım da dolapta azcık şekilde beni bekliyor, akşama da hafif yiyeceğim.Bugün spor ve ders günü ilan ettim, sonra da gidip alışveriş yapıp biraz sebze alacağım.

@Gölgem, haklısın bacım.10 çiğköfte epey fazla oldu üzerine dondurma da tüy dikti.Bu arada dünkü dondurmam 280 kaloriydi, eşim de hafif olsun diye kendine şu bisküvili sandviç tarzı var ya ondan almış, o da 240 kaloriydi.Yani hiç hafif değilmiş Artık ödül günü yaptığıma göre devam edebilirim yola.

@Se_zen bacım, tiramisunun kalorisini bilmiyorum ama bana hep hafif gelmiştir.Gerçi ben sevmem ama bir baklavayla falan kalori olarak yarışamaz gibime geliyor.Hem çocuk seni düşünmüş, iyi yapmış, arada lazım.Bak o kadar zayıflayıp, incelmişsin, millet senin adına telaşlanmaya başlamış.Beki 50 kiloda bırakmak ve onu korumak senin için ideal olabilir.Bir de bizim kafada hep ideal rakamlar var ama bazen sporla çok güzel incelmeler oluyor, geçen dukanda da gördüm, hatun 70 kilo, baksan asla 70 demezsin o kadar ince ve zarif.Ben olsam orada bırakırdım ama kendisi inat etmiş 50 kilo olacakmış.50 olduğunda eminim çokzayıf ve çirkin olacak ama takmış işte bir kere.Valla ben 38e rahat rahat gireyim, göbek derdim kalmasın 75 bile olsam bırakırdım, kilosal bir inadım yok, yeterki aynada gördüğüm görüntüden hoşnut olayım.leslie meslie maşallah diyorum, ben ilk zamanlar yapıyordum, beni sarmadı.Hoş spordan nefret edeni ne sarar,ne motive eder o da ayrı muamma

@Ejje, iraden süper bacım Onca gezidir, onca güzel şeylere açık havada bir de hayır demek şahane bir irade örneği olmuş.
Evsahibin de tam bir öküzmüş."Şişman kız" ne ya..Adama sıfat tamlaması nedir desen eminim öküz gibi bakar ama kendisi sıfat tamlaması yapmış ve öküzlüğe imza atmış.Bu tarz insanların karşısına 50 kilo da olup çıksak emin ol onların sıfatları bitmez.Bu sefer de burnu kocaman olan kız, ayakları kocaman olan kız, saçları ıyy kömür gibi siyah olan kız diye gider... Sanki kendileri dünya güzeli.
Hem bu tür sıfatlar, yakıştırmalar olmasın diye herkese isim konulmuş.İsmiyle seslen, ismiyle konuş..Yok olmaz..İlla kulp takacak, sıfat ekleyecek...Hödük insan ne olacak

Son düzenleme:
14-18 Mayıs mesaj sayımı

1.Winstonlight 27
2.Se_zen 22
3.Gırgırına 20
4.Cerensesil 16
5.Yakar 15
6.Ozgey 14
7.Ejje 11
8.S_A 10
9.Suhan 8
10.Gölge 6
11.Hatice 5
12.Hezaren 3
13.Fizik 0

Haftalık olarak genel anlamda az mesaj olmuş.Bazı kişiler belirli günlerde gelip mesajları yazmış, her gün yazmamış.
Çok fazla muhabbet dönmemiş, grup olarak da sanırım bu hafta ya sonuncu ya da sondan birinci olduk zaten.
Biraz daha motivasyon ve aktif katılımla inşallah daha sonraki haftalarda güzel sonuçlar elde ederiz

Eline emeğine sağlık bacım. Güzel olmuş.
Grup olarak evet sanırım biraz kötü bir grup olduk bu aralar. Toplama bakıyorum da toplamda da sanırım en az bizim grupta mesaj var. Diğer gruplarda günde 5 sayfa değişiyor bizde günde 1 sayfa anca geçiyor bazen. Böyle olunca herkeste takım bilinci de oluşmuyor sanırım. Hafta sonu da hepten mezarlığa dönüyor buralar. Diğer guruplarda katı kurallar varken bizde başladığından beri haftada 1 sadece kilo bildiren arkadaşlar var. Bunu bu hafta bazında konuşmuyorum evet dönem dönem hepimizin işi, gücü oluyor farklı telaşları oluyor ancak genele baktığımızda durum bundan ibaret.

İyi geceler hatunlar,
Az önce Survivor'ı açtım, anam ödül kazanmışlar Burger King'e gitmişler.Kameraman da soğan halkalarına zoom yapıyordu.
Ben de 2 haziranda sizden ayrıldıktan sonra eşimle Burger Kingte buluşacağım
Artık ya utanmadan hüpletir ya da paket yaptırıp evde mağara adamı gibi yerim.
Çok özledim fastfoodları üleeeeyyyn...

Neyse günüm çook hafif ve sağlıklı geçti bu arada.
Sporu gene savsakladım ama yediklerim ve su iyiydi.
Şimdi bu totoyu kaldırıp 1000 mekik çeksem yeter.

Herkese mutlu bir gece, güzel bir pazar diliyorum.

Merhaba kızlar..

Annemle aramızdaki sorunu çözdük desem yalan olur ama en azından artık kesinlikle konusu gelmiyor. Eşimde kaynımda annemin yeğenleri.. onların gerçekten kötü durumda olduklarını iyice anlayınca iyice duruldu yani. Banada birşey demiyor artık.

Hatta şimdi eşim için bilezik satmak istiyor.. Ben hiç sesimi çıkarmadım bu altınları kabul edip etmemek eşime kalmış ben birşey demiyorum.

Ama inşallah borcun eşimin adına olan kısmı ödendiğinde kardeşinin dükkanını devr alacak.. Eşim artık kardeşine okadar dolu ki onun ne yaptığı beni ilgilendirmiyor diyor..

neyseki en azından annemle aramda olan sorn kalktı. yarın sabaha karşı 5 te Annem ve kardeşim türkiyee gidiyorlar.

İçimde tuaf bir buruklk var ama biliyorum bize bu uzaklık iyi gelecek.

--
neyse başka şeyleren yazayım :)
Pazartesi gününden itibaren 3-4 hafta evciğimizde gürültü gene eksik olmayacak kaloriferler ve pencereler değişecek ööf ööf.. zaten annemde sırf bu yüzden gidiyor yani.

annemin arkadaşınada yani teyze gibi görüyorum onunlada pazartesiden itibarten günlük yürüyüşümüze yeniden başlıyoruz..

--

Takımla ilgili bu haftaki bildirime bende birşey demeyeyim ya demeye hakkım yok.. kızlar haftaya birinci olmalıyız hepberaber sıkalım diyetimize dört elle sarılalım ve gitsin bu kilolaaarrrrrrr

Selam kizlar bugun sabah bir dilim ekmekle domates ogle uc dilim pizza aksam da bir dilim pizza yedim utaniyorum ama dunu iyi gecirmistim biraz tartida fark edince simardim
Heza seni cok iyi anliyorum temmuzda ise baslayacagimbuyuk oglimu krese verecegim icin cok endiseliyim guvenemiyorum hcbiryere ins en kisa zamanda duzgun bir yer bulursun canim Allah yardimcin olsun

herkese günaydınlar.dün evdekiler saat 11de kalkınca biz de otoatikman kahvaltıyı anca 12de yapabildik.ardından da dışarı çıkıp istanbulda yaşayan misafirimizin kuzeniyle buluşup gezdik akşam da eve gelip ki bu saat 9 oluyo ardından tabu oynayıp yeniden film izledik.yine yeni yeniden ben gece 3te yattım.dün yemek açısından çok güzeldi ta ki geceki magnum miniye kadar ama olsun dün o kadar az yedim ki o da benim hakkım olsun diyerek yedim yani.son zamanlarda ilk defa haftasonu eksi çıktım tartıda.hep kilo alıyodum ardından da 2 gün sırf onları veriyodum şimdi çok güzel oldu.neyse yazayım yediklerimi de:
sabah:yarım haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
4 çeri domates
1 minicik mini minnacık sırf bi yerim şişmesin diye yediğim lokma
öğle:1 fincan sade türk kahvesi
akşam:1 parça tavuk
domates,salatalık
ara öğün:1 magnum mini klasik

bu arada kalorisepetinden baktım magnum mini 140 lkaloriymiş ya gözümde büyütmüşüm arada sırada yenilebilir bi öğün olarak

Bacım bu aralar çok iradelisin maşallah sana. Hem o kadar gez, o kadar yemek yensin yanında sen iradene sahip çık. Vallahi bravo sana. SAnki bu gidişle ilk mezun sen olacaksın.

Evet kızlar benim 6 aydır falan diyet serüvenim haftada 5 gün anca sürüyor. Her hafta sonu bir şekilde mahvediyorum emeklerimi. Yahu bu genişliğimi de anlamıyorum. şurda kaldı 10 gün ben hala badem, çeviz fındık fıstık çikolata. Görende kilo almaya çalışıyorum zannedecek. 10 günden kasıt sadece 100 tl çek değil, bu insanın kendine inancı ile ilgili bir şey. Benim bugüne kadar yapacağım deuipte yapamadığım bir şey olmamıştır Allahın izin verdiği ölçüde. Ama bu sefer ben kendimi tanıyamıyorum. İnsan yaşlanınca huyu da ddeğişiyormuş gerçekten. Beni etrafımdaki herkes de bu özelliğimle tanır. Ama artık kimse bilmiyor ki ben kendimi tanıyamaz oldum. Bu iradesiz insan benmiyim diye sorup duruyorum kendime. Nerede kalmış sigarayı bırakmak şimdi diye düşünüyorum daha çikolata yemeden duramayan ben onu nasıl yapıcam diye sorup duruyorum kendime. Ne zaman bu kadar iradesiz oldum acaba farkında bile değilim. Daha bizi hayatta ne sınavlar bekliyor ki ben en basitinde böyle iradesizlik gösterirsen bundan sonra acaba tüm zorluklarda pes mi edeceğim. Ama ben pes etmem ki. Ben yaparım ki. Herkesin bir özelliği vardır ya hayatta benim en büyük özelliğim irademdir. Benim en büyük özelliğim BEN YAPARIM dememdir. Ve bunu herkes bilir. Ve ben bunu tüm benliğimle bilirim ki BEN YAPARIM. ARtık gerçekten bu iş canımı sıkmaya başladı. bu iş artık kilo vermek istemekten geçti. Bu benim için irade sınavı haline geldi. Biliyorum başardığımda nasıl gözelerimin parlayacağını. İçimden nasıl bağıracağını BEN YAPTIM diye bağıracağımı biliyorum. Ve ben yeniden bu mutluluğu yaşamak istiyorum.

Annenle sorunun az da olsa çözülmesine sevindim. eminim bu uzaklık her ikinize de iyi gelecektir. Oturulan evde de tadilat çok zor yahu. Nefret ederim dağınık dapınık evden. Bende bugün dolap düzeltmeye başladım eski bir kaç kıyafetimi buldum olmayan pantolanlar bol gelmeye başlamış, bu yaz sanırım hiç kıyafet almayacağım çünkü 4 yıldır gşyemediğim kıyafetlerim beni bekliyor, üstelik en sevdiğim kıyafetler. Bu hafta sıksada biraz giymeye başlayacağım onları sürekli 38 beden giyerek kendimi çok zayıf hissediyorum üzerime bol geldiği için azıcık küçükleri giyeyeim de belki zayıflamak için neden olurlar bana.

Heyt işte bu bacım.
Ben tam aksine iradesiz, tembel ve mayışık bir tipim.Hırslı hiç olamadım, kararlı da , iradeli de.Sınavlarda bile 85i garantileyince diğer sorulara bakmazdım, 85te 5, 100de 5 karneye 5 geliyorsa ne kasacağım boşa derdim
Yanımdaki kız da 90 alınca ağlardı niye 100 alamadım diye
Rahat, gamsız, orta karar bir hayat tarzım var.
Beni motive eden, kararlı kılan, disipline sokan ve gözümü hırs bürüten şeyler genelde 3. kişilerin fişteklemesi olmuştur hep.
Bunlarda da çok seçiçi olmuşumdur, öyle bir lafla aksiyona geçmeyip, sabırla bir süre aldırmadan artık canıma tak edene kadar beklemişimdir.

Zayıflama sürecimi artık son noktaya getiren bahsettiğim havaalanı görevlisi olmuş, hedefime yaklaşmamı kafama dank ettiren kişi de senin yarışma atraksiyonun olmuştur.Yoksa ben gayet her durumda kendini seven, mutlu mesut gezinen bir dobişimdir
Dediklerine katılıyorum ve istersek başarırız mottosuna da katılıyorum.

Sigara konusunda çok bedbahtım.Eskiden istersem bırakırım diye kendimi kandırıyordum, bir çok kez bıraktım, en fazla süreni 1 aydı, her seferinde geri başladım.Şimdi diyet yaparken onu bunu bahane edenlere içimde kızıyorum.Yok sınavı varmış yok günü varmış yok daveti varmış.Arkadaş sağlıklı beslenme bir ömür sürecek bir şey, isterse düğünün olsun gene o boğazı tutup, dengeleme yapman lazım.Bahaneyse bitmez ki.Her daim şişman olur her daim diyete başlarsın diye söyleniyorum.Ama sigara konusunda bu iradesiz örneklerden birisiyim.Şimdilerde temmuzda gireceğim sınavı bahane ediyorum.Çok stresli olurum, temmuz ilk hafta geçsin bırakırım diyorum.Ne alaka değil mi? Asıl içtiğim her sigara benim beyin hücrelerimi öldürüryor, belki bir soru eksik yapacağım sırf sigaradan ama ben bahanelerin arkasındayım çünkü sigarayı seviyorum.Tıpkı yemek yemeği seven ve asla diyetine sadık kalamayan ve her daim şişman kalan insanlar gibi.

Kilo konusunu öyle böyle hallediyorum, tek başıma bu kadar yol yürüdüm gene yürürüm, öğrendim, bilgim oldu falan filan ama sigarayı tek bırakamıyorum, ilaçsa ilaç , uzmansa uzman temmuz ayında kapı kapı gezeceğim.

Nasıl ki tek başına bu işi yapamayacağına inanan kişiler diyetisyene gidiyorsa, ben de bunu kabullendim.Bana da bir uzman yardımı kesin yoksa ötesi kendimi kandırmaktan ibaret.

Neyse bacım ya amma doluymuşum.
Özetle istersek yaparız, bazen tek başımıza bazen uzman yardımıyla.
Yeter ki isteyelim ve bu uğurda çaba gösterelim, gerisi gelir diye düşünüyorum.

İyi geceleeer hatunlar,

Se_zen bacı itiraf etmeye geldim Yarın sabah oku da yüzün gülsün, rakibenin halini gör günün güzel başlasın istedim

Sabah sebze suyu içtim, öğlen sade nescafe hüplettim.Akşama doğru alışverişe gittik eşimle, her şey marketin birinin 30 kuruşa çarliston biber satmasıyla başladı.Baktık millet kapışıyor.Bir baktım sebzeler neredeyse bedava.Tabii ben kabaktır, havuçtur diye doldururken eşim de milföyler, mantılar, yufkalar ve şarküteri derken biz poşet poşet çıktık marketten.
Ben sebze çorbası içecek, eşime de karışık paçanga, sigara böreği gibi bir şeyler yapacaktım.
Fakat olmadı, tam 6 tane sigara böreği yedim

Sabah eşim kıymalı börek yerken bile karşısında sebze suyu içen winston, akşam sigara böreğinde dizini kırdı oturdu yedi yani bacım.
Ya ben ne farkettim, son 10 gün dedikçe bana bir şeyler oluyor.Bu zaman olayı beni ters etkiledi valla.
Buluştuğumuzda tekrar 90 kilo olursam şaşırmayacağım.
Saçmaladıkça saçmalıyorum resmen.
Bu yüzden artık buluşmayı unutacağım, aklımdan sileceğim yoksa ben inat ettikçe beynim yemem konusunda ısrar ediyor.

Neyse şimdi biraz daha mekik çekip zıbarayım.Yarın derslerim yoğun.
Şimdiden herkese hafif, sağlıklı ve mutlu bir pazartesi dilerim.

Winston haklısın galiba bu buluşma ters tepti. Sana bir şeyler demek isterdim ya da kıs kıs gülmek falan ama yazdıklarını okuyunca medeni cesaretini tebrik ettim sadece bacım. En azından itiraf ediyorsun bu ara ben suç işlemiş çocuk gibi onu bile gizli yapıyorum. Bende gece 12 de puding, ceviz, kaju fıstığı, ve çikolata yedim. Oha dime bana. Ama bende evet unutmaya karar verdim. Düşündükçe stres yapıyor galiba. Sanki 1 ayda veremediğimi 10 günde vereceğim de.

Bu sabah başlangıç yapıp sabah 6 da kalktım ve spor yapayım dedim. İşe ben 8:30 da gidiyorum. Kalktım kahve içtim ayakkabılarımı giyindim, leslie bacıyı başlattım ve kızım bağırmaya başladı. benim spor yalan oldu. Bende kalkayım da kahvaltı hazırlayayım bari.

Günaydin kizlar
Bugün pazartesi :) hepinize süper bir hafta diliyorum.

Sabah erkenden kalktim salonsaki koltuklaro cektim televizyonu cektim herseyi iscilere göre ayarladim. Sabah 7 de baslanacakti ama daha kimsecikler yok apartman ( amaann ne apartman 3 katli sadece) bahcesonde kocaman bir makina var gürültüler basladi. Insallah hemencik bitsr bu pencere degistirme olayi.

Camasirda yikiyorum
Mis gibi :

20 dakikaya evden cikiyorummm
Bilin bAkalim nereyee gidiyorummm

Beeen yürüyüse gidiyorummm :)

KISSSLARRRRR
GÜNAYDINNNNN
Sabahın 6 sındaki yürüyememek performansım yine de motivasyonumu düşürmedi. Sabah sabah kızımla oyunlar oynadık, süslendim, püslendim işime geldim.
Bugün eski 34 beden takım elbisemi giydim. Hani Adil KAşıktan almıştım da kız alırken bir küçük bedeni deneyelim demiş sonra da 34 beden olduğunu görünce aaa en küçüğüymüş demişti de bende sevinmiştim ya onu giyindim.
Ve bu sayede daha vermem gereken kilolarım olduğunu gördüm. Nihayet uzun zamandır üstüme sıkan bir şey giyindim de çok zayıfladım yahu psikolojisinden kurtuldum. Ama çok mutluyum kızlar. çok özlemiştim ben cicilerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…