Seni mi kıracağım bacım yazarım
Bugün iştah patlaması yaşadım resmen, bana protein yaramıyor ben onu anladım
2 hıyar yesem akşama kadar duruyorum ama et oldu mu midem açlıktan deliniyor, ben de anlamadım, milleti et tok tutar beni deli gibi acıktırdı.
sabah; yeşil çay, 2 kaşık yoğurt
öğlen; 2 tavuk parçası, üzerine 2 tabak yoğurtlu mantı çorbası (tavukları yedim, mideme düşer düşmez ben gene acıktım ya )
akşam; 5 ayın sonunda bir bardak diet kola, 10 tane çiğköfte üzerine de malum markanın malum kalori deposu dondurması
Herşey tavukla başladı ya, halbuki yağsız tuzsuz ızgaraya koymuştum, kocamanlardı da ama ızgara kokusu iştah mı açtı, mangal gibi mi geldi bana anlamadım, daha tavuklar ağzımdayken gidip çorbanın altını yaktım.
Akşam da daha köfteler ağzımdayken eşime "yetiş , koooş, dondurma" diye bağrındım
Ya bir de sabahtan beri son 10 gün,iyice kampa sokacağım kendimi, her şey yasak falan filan modunda olduğumdan sanırım psikolojik bir şey oldu.Sanki 10 gün sadece taş yiyecekmişim gibi diyete ilk başlarken hani aklımda kalmasın diye insan her şeyi pazar gününden yer ya, bende de öyle oldu.
Heepsini yedikten sonra tartıya çıktım, 2 kilo fazla çıktım.
Pişmanlığım doruk noktada ama olan oldu artık, yarına bakacağız.
Sana da tavsiye ederim, arada ödül lazım değil mi?
Herkese iyi geceler, mutlu bir cumartesi dilerim.
haklısın sezenciğimde işte insanın zoruna gidiyor. annem 52 yasında ama pire gibidir. yani eli ayagı tutar herişini yapar. evimizin yanında 3 tane kres avar ama yas grubu yok. ingiliz tl dedi ama yas öncesi olmaz diyor. hatta kültür diye biyer var. dedide kızımı görünce ortama uyum sağlayabilir dediler işte. offf pazatesi iş var neyapacagım sasırdım. yarın biyere verecem kesin ya hayırlısı
kızlar merhaba o kadar çok canım sıkkın ki geçen metroya bindim.metronun koltukları böyle karşılıklı oturulanlardan 1 tane boş yer var oda çıkıntıya denk gelmiş koltuk normallerine göre küçük.ben öyle koltuğa bakıyodum otursam mı oturmasammı diye karşısında oturan odam kalktı siz buraya oturun ben oraya otururum dedi .o kadar utandım ki adam bu koca poponun oraya sığmayacağını düşündüğü için yerini verdi.metrodan inene kadar kafamı yerden kaldırmadım.off off bu kilo heryerde karşımda engel.birgün cinnet geçiricem artık.psikolojim bozuldu.özgüven sıfır sıfır.metrodan iner inmez ağlamaya başladım. canım çok sıkkın o günden beri eşimde sorup duruyo 2-3 gündür niye canın sıkkın diye ben birşey yaptım diyo.hoş onunda yaptığı çok şey varda.
ha bide şu var benim kızıma kaynanam bakıyo.o gün kızıma senin annen şişko diyomuş çocuk hüngür hüngür ağlamış.gerçi ağzının payını verdimde bu ne ya niye ben niye biz kiloluyuz
14-18 Mayıs mesaj sayımı
1.Winstonlight 27
2.Se_zen 22
3.Gırgırına 20
4.Cerensesil 16
5.Yakar 15
6.Ozgey 14
7.Ejje 11
8.S_A 10
9.Suhan 8
10.Gölge 6
11.Hatice 5
12.Hezaren 3
13.Fizik 0
Haftalık olarak genel anlamda az mesaj olmuş.Bazı kişiler belirli günlerde gelip mesajları yazmış, her gün yazmamış.
Çok fazla muhabbet dönmemiş, grup olarak da sanırım bu hafta ya sonuncu ya da sondan birinci olduk zaten.
Biraz daha motivasyon ve aktif katılımla inşallah daha sonraki haftalarda güzel sonuçlar elde ederiz
herkese günaydınlar.dün evdekiler saat 11de kalkınca biz de otoatikman kahvaltıyı anca 12de yapabildik.ardından da dışarı çıkıp istanbulda yaşayan misafirimizin kuzeniyle buluşup gezdik akşam da eve gelip ki bu saat 9 oluyo ardından tabu oynayıp yeniden film izledik.yine yeni yeniden ben gece 3te yattım.dün yemek açısından çok güzeldi ta ki geceki magnum miniye kadar ama olsun dün o kadar az yedim ki o da benim hakkım olsun diyerek yedim yani.son zamanlarda ilk defa haftasonu eksi çıktım tartıda.hep kilo alıyodum ardından da 2 gün sırf onları veriyodum şimdi çok güzel oldu.neyse yazayım yediklerimi de:
sabah:yarım haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
4 çeri domates
1 minicik mini minnacık sırf bi yerim şişmesin diye yediğim lokma
öğle:1 fincan sade türk kahvesi
akşam:1 parça tavuk
domates,salatalık
ara öğün:1 magnum mini klasik
Merhaba kızlar..
Annemle aramızdaki sorunu çözdük desem yalan olur ama en azından artık kesinlikle konusu gelmiyor. Eşimde kaynımda annemin yeğenleri.. onların gerçekten kötü durumda olduklarını iyice anlayınca iyice duruldu yani. Banada birşey demiyor artık.
Hatta şimdi eşim için bilezik satmak istiyor.. Ben hiç sesimi çıkarmadım bu altınları kabul edip etmemek eşime kalmış ben birşey demiyorum.
Ama inşallah borcun eşimin adına olan kısmı ödendiğinde kardeşinin dükkanını devr alacak.. Eşim artık kardeşine okadar dolu ki onun ne yaptığı beni ilgilendirmiyor diyor..
neyseki en azından annemle aramda olan sorn kalktı. yarın sabaha karşı 5 te Annem ve kardeşim türkiyee gidiyorlar.
İçimde tuaf bir buruklk var ama biliyorum bize bu uzaklık iyi gelecek.
--
neyse başka şeyleren yazayım :)
Pazartesi gününden itibaren 3-4 hafta evciğimizde gürültü gene eksik olmayacak kaloriferler ve pencereler değişecek ööf ööf.. zaten annemde sırf bu yüzden gidiyor yani.
annemin arkadaşınada yani teyze gibi görüyorum onunlada pazartesiden itibarten günlük yürüyüşümüze yeniden başlıyoruz..
--
Takımla ilgili bu haftaki bildirime bende birşey demeyeyim ya demeye hakkım yok.. kızlar haftaya birinci olmalıyız hepberaber sıkalım diyetimize dört elle sarılalım ve gitsin bu kilolaaarrrrrrr
Evet kızlar benim 6 aydır falan diyet serüvenim haftada 5 gün anca sürüyor. Her hafta sonu bir şekilde mahvediyorum emeklerimi. Yahu bu genişliğimi de anlamıyorum. şurda kaldı 10 gün ben hala badem, çeviz fındık fıstık çikolata. Görende kilo almaya çalışıyorum zannedecek. 10 günden kasıt sadece 100 tl çek değil, bu insanın kendine inancı ile ilgili bir şey. Benim bugüne kadar yapacağım deuipte yapamadığım bir şey olmamıştır Allahın izin verdiği ölçüde. Ama bu sefer ben kendimi tanıyamıyorum. İnsan yaşlanınca huyu da ddeğişiyormuş gerçekten. Beni etrafımdaki herkes de bu özelliğimle tanır. Ama artık kimse bilmiyor ki ben kendimi tanıyamaz oldum. Bu iradesiz insan benmiyim diye sorup duruyorum kendime. Nerede kalmış sigarayı bırakmak şimdi diye düşünüyorum daha çikolata yemeden duramayan ben onu nasıl yapıcam diye sorup duruyorum kendime. Ne zaman bu kadar iradesiz oldum acaba farkında bile değilim. Daha bizi hayatta ne sınavlar bekliyor ki ben en basitinde böyle iradesizlik gösterirsen bundan sonra acaba tüm zorluklarda pes mi edeceğim. Ama ben pes etmem ki. Ben yaparım ki. Herkesin bir özelliği vardır ya hayatta benim en büyük özelliğim irademdir. Benim en büyük özelliğim BEN YAPARIM dememdir. Ve bunu herkes bilir. Ve ben bunu tüm benliğimle bilirim ki BEN YAPARIM. ARtık gerçekten bu iş canımı sıkmaya başladı. bu iş artık kilo vermek istemekten geçti. Bu benim için irade sınavı haline geldi. Biliyorum başardığımda nasıl gözelerimin parlayacağını. İçimden nasıl bağıracağını BEN YAPTIM diye bağıracağımı biliyorum. Ve ben yeniden bu mutluluğu yaşamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?