Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar,

yine bir pazartesi cuma günü sel kıyamet geçti yahu o arada bebeğimiz de oldu kuzenimin oğluşu oldu görseniz pamuk bir oğlan çok tatlı onu görmeye gittik bir saat yollarda milim milim normalde 5 dk da gideceğimiz darıcaya 1 saatte gittik ama değdi 4 kilo koca bir tosun hafta sonum güzeldi sırf proteinle beslendim kilom aynı bu akşam yağmur çamur demiycem yüriycem şemsiyem yanımda artık bir 69 ları felan göreyim değilmi

sonra cumartesi düğüne gitmek için hazırlandım gömlek altına kumaş pantolon altına topukluları çektim oğlumuda kocamıda süsledim sonra gittik annemin kapısına komşuların sölediği söz direk özgeeeeeeeeeeeeee sen nasıl zayıfladın bunu söleyen kadın abartmıyorum gözleri kocaman oldu :)

yaşasın dedim ama durmak yok yola devam

günaydın kızlar haftasonu yediğimi içtiğimi hiç yazmayım ben freni patlamış araba gibiydim valla hele dün nerdeyse çatlıcaktım yemekten eşim sen açlık ihtiyacını gidermek için yemiyosun bi başladımı durmuyosun dio haklısın dedim ben yemek yemeyi seviyorum...
bugün tekrar başladım çarşambada diyetisyene gidicem bu arada kavitasyon işinide bıraktım bi işe yaramıyo boşa vakit kaybı...
bu sabah 67,50 çıktım 2 haftada 1 kilo aldım yani 3 günde 500 gr cuma sabah 67dim çünkü ama sabah itibariyle yediklerim bunlar

1 y.k.lor peynir
2 dilim denge ekmek
5 zeytin
domates salatalık
2 bardak çay
arada 2 incir, 100 ml kefir

Geçmişi bir okuyayım dedim amanın herkes gene bi irade sorunu yaşamış
bende aynen bugün yaşıyorum ben daha yemedim ama ben bugün yiyeceğim :) benimkisi salaklığın önde gideni oldu demii şimdi öle ama yicem son 2 gündür yediklerim fazla değildi ama yinede diyete aykırıydı sanırım benim moivasyonumu kg verişimin azalması hatta artık vermiyor olmam etkliyor
bugünde yiyip şu diyet modundan çıkmak isityorum

Geçmişi okduğumda winstonun şu geniş hali yani 85 alsam yeter 100 de olmasa olur hallerin kendini fazla kasmayışın aynı ben kafama koyduğumu yaparım edası bende pek olmaz çünkü benim hırsa gelmem kafa koymam için limitim yüksek sınırım baya geniş sanırım yükselnim yay olma özeliğimden winston sende yaysın

sezenin hele şu 34 beden ceket meselesindeki tepkisi çok zayıflamışım modunda çıkma sebebii baya çatlattı benii

özge senin komşuların yorumuna yaşadığın o haz varya haz işte ben buna değer diyorum bu açlık işkencesi

ejeyi tebrik ediyorum iradesi için

ama bugün birazdaha emin oldumki piskoloji herşeyde olduğu gib bu konudad en büüyk etken yahuu

Tünaydınlaaar,

Öncelikle se_zen bacı sana kırıldığımı yazayım.Şimdi rüyamda ben senle aynı üniversiteyi kazanıp aynı yurda gidip aynı odada kalıyorum.2 gün boyunca yemekhanede bize sıra gelince tüm yemekler bitiyor, çok aç kalıyoruz cepte de para yokmuş, su içip duruyoruz.Neyse 3. akşam pirzola çıkıyor yemekte.Ben de sana diyorum ki "se_zen sen sıraya gir yemeğimizi ortak al, ben de diğer kişilerin ilgisini dağıtayım, onları oyalayayım" Neyse se_zen sıradan önlere geçip tam 10 tane pirzola kapıyor.Ben sıradakileri oyalarken o odamıza gidip yemeğe başlıyor.Ben odaya gittiğimde bakıyorum ki 8 tanesini se_zen hüpletmiş, bana 2 et parçası
kalmış
Allahım ne sinirleniyorum, bağırıyorum çağırıyorum.Se_zen de "ne yapayım açtım" diyor.Ben de "sen 50 kilosun, ben 90..sence senin mi çok yemeğe benim mi çok yemeğe ihtiyacım var?" diye adeta çılgına dönüyorum ama se_zen'in umrunda değil son 2 parça eti de inadına aynı anda ağzına sokuyor. Ben de Yalan dünyadaki Çağatay gibi "yoğğğğğğ" diye bağırıp, se_zen'e doğru uçarken uyandım.

Ne kabustu ama...90 kilo olduğuma mı, se_zen'in 50 kilo oluşuna mı, pirzolaların bana kalmayışına mı, tekrar üniversite çilesine geri dönüş yaptığıma mı, açlığıma mı, se_zen'in yaptığı düşmanlığa mı yanayım bilemedim

Çok kızdım üleeeynn çoook...
Neyse teesüflerimi bildirdiğime göre, geçmişe bakayım ne kaynatmışsınız.
Herkese kabussuz bir gün diliyorum

herkese günaydınlar mutlu bir hafta olur inşallah dün akşam gitti misafirim de rahatladım baya zormuş misafir ağırlama işi çok yoruldum valla.bide dün bi ara cuma sabahından beri yaptığım şeyleri düşününce bile yoruldum.neyse dün neler yedim diyince aslında birazcık ben de yedim gibi gelmişti bu sabaha kadar ama kalorisepetine baktım hiç de çok değilmiş yediklerim.toplamda 525 kaloriymiş
sabah ki bu da saat 12 oluyo:
yarım simit
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
yarım haşlanmış yumurta
domates,salatalık (ben bunları yerken masada enfes kurabiyeler ve de fırından yeni çıkmış sıcacık beyaz ekmek vardı)
ara öğün:5 badem
akşam:2 parça tavuk (yağsız fırında)
yarım dilim ekmek
ara öğün:1 magnum mini (evet yine yedim ama neyse ki bitti evdeki dondurmalar ben de yeniden erik ve çilek yemeye başlayabilirim.)

sonuç olarak bu üç günlük düzensiz beslenme sonucunda 700 gram verdim

Winston deminden beri yazdıklarını okudukça gülme ile boğulma arasındaki sesim sayesinde ikide bir dönüp dönüp herkes bana bakıyor. İşten kovacaklar yakında beni, düşünsenize bir insanın gayet sıkıcı bir iş yaparken kıs kıs güldüğünü. 8 pirzola he. amma açmışım. Seni düşünmüşümdür bacım ben. Kilo alma diye yemişimdir. Ay eğlenceli olurdu ama ya. Bölüm neydi bu arada. Beni bıraksalar ben okurum. He tutan yok ama, koca, çocuk , iş falan yok yok sanırım okuyamam. Yıllardır yüksek lisans yapayım diyorum ama nerde. Devam edemem ki. 2 yıldır 9 ders veripte bir SPK lisansını bile alamadım. HAzirandan sonra ona asılıcam. Şimdilik zayıflamaktan başka bir şey düşünemiyorum.

@Gırgırına Bacım, arada yemek güzel ya.Bence işe de yarıyor.Ben geçenlerde bir ay yemeyip 2 milföy yemiştim, ertesi gün 2 kilo fazla çıkmış ve o iki kiloyu bir haftada zor vermiştim.Ama dün 6 tane sigara böreği bana 300 gram olarak döndü ve eminim ki yarın kalmayacak bende.Normal insana yakın yiyince ya da kaçamaklar artınca metabolizma şaşırıyor, çalışıyor.Bir de bir çok yoksun ve uzun süre yiyince mideye düşen ilk zararlı şey hemen depolanıyor ve gitmesi zor oluyor.O yüzden ara ara yemek lazım ki, diyet bittiğinde vücut her yenileni stoklayıp tekrar kiloya çevirmesin.Ha yenilende de az kalori hesabı, az miktar, az zararlı olan gibi seçimler yaparsak daha makul oluyor.

@Se-zen bacı, puding yemene şaşırmadım.Sen ki 10 tane pirzolayı o minik midene indirmiş kişisin, puding ne ki? Pehh
Son 10 gün muhabbeti seni de beni de ters etkilemiş, bu belli oldu.Az ara verelim bu buluşma konusuna, yoksa ikimiz de Hüsmen Ağa gibi geleceğiz kahvaltıya.

@Özgey, allah minişi analı babalı, sağlıklı büyütsün inşallah. Ben 4,5 kilo kardeşim 5,5 kilo doğmuşuz.Annem de 34 beden hamile kalmış.(40 kilo falan) Ben de hep annem 34 bedenli haliyle 5.5 kilo çocuk doğurduysa ben 90 da hamile kalsam direkt 10 yaşında çocuk doğururum derdim Annem de genelde tam tersi oluyor, azman gibi hatunlar 2 kilo doğuruyorlar ancak der (Bu senin küçük meme iyi mahsül verir benzetmen gibi oldu ) Sonra da bana "ay az yedi, yüzü süzüldü" diye dayamışlar mamayı , dayamışlar şu bebe bisküvilerini ve sonuç bu Anneannemin her torunda uyguladığı kahvaltı menüsü mesela fixtir; şu adını unuttum bebe bisküvilerinden 10-15 tane, içine yumurta, peynir, süt, bal vs vs vs hep tüm kase bitecek Biz doğal olarak tüm torunlar azman gibiyiz şimdi

@S_A, sporun hayırlı ve hep daim olsun inşallah bacım.Bu konuda arkadaş çok iyi oluyor.Senin savsaklayasın, gitmeyesesin olduğu günler de bile, sırf karşı tarafa ayıp olur diye sorumlulukla gidersin, böylece zaten kilo verdikçe, sıkılaştıkça istesen de bırakmazsın.
Keşke benim de spor arkadaşım olaydı

@Gölge bacım, olur arada iştah patlamaları.Bazen ben de kendime inanamıyorum.Regl dönemi hadi makul ama bazen olur olmadık bir gün gözümü açıp yatana kadar kendimden geçmiş vaziyette yiyorum ertesi gün normale dönüyorum.Kesin bence vücut bir şeylereihtiyaç duyuyor o ara, biz de deliler gibi saldırıyoruz.Devamı gelmediği müddetçe bence sıkıntı yok.

Neyse kızçeler, hepimize iradeli bir gün olsun diyeyim bari, umarım keyifli, güzel bir pazartesi geçiririz.

Yok bölümü falan göremedim ama plajın içine kurulmuş bir yurttu.Camdan bakınca bikinili hatunlar 100lerce güneşleniyordu, hatta ben çok şişmandım sen inadına "yüzelim, güneşlenelim" falan diyordun da ben sana vücudumu yani yağlarımı göstermeyeyim diye hep bahane buluyordum
Öff ne kabustu ama...
Eğitim işinden benim sıtkım sıyrıldı bacım, filoloji oku sonra yüksek lisanas yaptım sonra 1 sene formasyon için tekrar okula gittim.Yani epey bir okudum, yetti canıma.Şimdilerde bile hala son dersleri verememişim, diplomayı alamıyorum gibi abidik kabuslarım oluyor.Deseler ki 2 yıl oku doktor yapacağız seni, hadi len sen oku, ben seni yapayım derim

O kadar öğrencilikten sıtkım sıyrıldı.Ama bu sefer de kpss çilesi var başımda.Gene okuyor, gene sınavlara giriyorum.
Yay burçları çok eğitim neferi olurlarmış, çocuk yapmaya karar verirsem kesinlikle yay olmasın diye aklımca hesap kitap yapacağım valla
Ben 30 yıl okudum bari o sabi kendini kurtarsın diyeceğim

Neyse okul mokul deyip kpss'yi sayende hatırladım, gidip az tarih ve matematik çalışayım.
Herkese güzel bir gün dilerim.

hahaha emin ol annenin o tezi doğru azman gibi ben 3.030 kilo çocuk doğurdum bir hafta sonra şişliği indi ve 2,800 kaldı oğluşum kocaman gögülerim vardı ama yanlızca 6 ay emzirdim o azman maması varya ondan bende oğluma veriyorum süper enerji deposu ama kendisi henüz azman felan değil minik bir oğluşş darısı tüm bebeiş isteyenler,n başına inşallah

hemde nasıl herşeye değer kadınlar anneme çok zyıflamış diyetmi yapıyor felan diyor annemde evet çocuk yemiyor hiç bir şey diyor ama o ağzını kapatım gözlerini pörtleterek şaşırması herşeye değer herşeye

Çocuk konusunda katılıyorum kızlar. Yağ hücrelerinin çoccukken oluştuğunu bildiğimden ben kızıma elimden geldiğince dikkat ediyorum gerçi nafile yavrucak da anasına çekmiş. Balık etli. Öyle kilolu değil ama orta halli. Ben ne mama verdim, ne cici bebe verdim, ne de şu pirinç unu muhallebisi falan verdim. 2 sene emzirdim. Şimdi de sütüne bile şeker katmam. YAvurcak çayın kahvenin tadına bakmaya yeltendi evdeki herkese yasakladım kendi çaylarından vermelerini, kendi şekersiz çayımdan, kahvemden verdimç. O gün bugündür bir daha denemiyor. doktor kışın vitamin verdi baktım çocuğun iştahı açılıyor hemen günde 1 kereye düşürttürdüm şimdi de bıraktırdım. Tabii bolca çikolata falan yiyor. Onu kesemiyorum bir tek. Park yerine de bizde ne yazık ki spor aletlerine falan gidiyoruz ben yol boyunca "ay annecim çok yemişiz, hemen yakmamız lazım bunları azıcık spor yapalım" diyorum o da garibim koca insanlardan daha güzel spor yapıyor. Hemde bayaa bayaa spor yapıyor. Evde bazen şınav, mekik falan çekip "ay çok yemişim de anne" diyor. Fakat benim kesinlikle yapmama izin vermiyor.
Zavallı çocuğun sanırım bilinçaltına işledim.
İşte anne baba ne ise çocuk o oluyor. Benim kız hele tam ben. öksürüyorum ıhlamur iç anne, azıcık kabız olmuşum da diyorum "anne form çay iç" uykum var "kahve iç" anne. Kendisi ishal oluyor "gazoz içeyim " anne diye tam anasının kızına yakışır cümleler kuruyor.

Okul süpermiş, deniz kum güneş, bikini kızlar.
Bende tam tersi bacım bıraksalar hep okurum. Ben seviyorum okumayı. He o kadar seviyrosunda okudun mu doğru dürüst okul yok.
2 yıllık bankacılık bitirdim (bu normaldi), aynı zamanda bankacılık ve sigoracılığı açık öğretimden bitirdim , sonra da açık öğretimden işletme bitirdim. Açıköğretim olma sebebi de ne yazık ki gitme şansım olmadı. 2 yıllık gittiğimi de çalışırken okudum gündüz iş akşam okul. ama yüksek lisans yapmayı çok isterdim. Bende az ile yetinen biri değilimdir. O yanındaki kız gibi niye 100 alamadım diye otutur ağlardım. Üniversitede 1. olamamıştım ve son sınavlarla kaçırmıştım o günkü ruh halimi unutamam hiç. Açık öğretimde 2 yıllıkta 1.likle bitirdim bölümü. Ben okul konusunda çok hırslıydım. Aslında hiç zeki biri falan değilimdir ama işte zorlamayla falan yapıyordum.

merhaba arkadaşlar
uzun zaman oldu takım ne alemde bakayım dedim.
ben haftasonu cumartesi iyiydim ama dün biraz saçmaladım.
bugün sabah normal insan kahvaltısı ile başladım. öğlene 2 parça tavuk yedim geldim.
moral motivasyonum baya düşüktü ama sizleri yazdıklarınızı okudukça baya kendime geldim.
winston gene kabus görmüş. allah iyiliğini versin emi .buluşmaya az kaldıkça gerildiniz kızlar.
dün öğlen 1 tabak mantı ve akşamda 2 lahmacun yedim.2 saat dışarda yürüdüm ama yok erimemiştir. ben 2 gün anca aldıklarımı vermeye çalışırım artık.
neyse kızlar sizlere kolay gelsin.

canım bu okul konusunda bende senin gibiyim. yatılı okulda okudum liseyi .2 yıllık ziraat bitirdim. işe girdim. şimdi de görevde yükselme sınavını kazandım.şimdi 4 yıllık ziraat bölümü için çalışmaya başladım.erken yaşta evlenince okul işleri hep yarım kaldı. hep içimde bir eksiklik duyarım. çocuklarımlada olsa okuyacağım.

Anne sütünden öte şey mi var tabii, ama ben kesin doğar doğmaz ona da kulp takmışımdır Ben hiç emmemişim, sadece doğduğumda bir damla anne sütü almışım.Ondan sonra da zamanının kaçak avrupa mamalarıyla böyle azman olmuşum.
Ailenin rol model oluşuna da katılıyorum, ben bildim bileli babam sebze yemezdi, biz de yemezdik doğal olarak.
Kerevizle, ıspanakla ve hatta çoğu sebzeyle 3-4 yıllık tanışıklığım vardır.Anne , baba yeseydi biz de yerdik diye düşünüyorum, ama baba "ıyy kereviz mi" derse, çocuk nasıl iştahla yesin değil mi?
Kızın da tam annesinin kızıymış maşallah.Ben de bilinçli bir şekilde yetiştirmek isterim ama bendeki koca da babama malesef benziyor, ıspanağı bile ağzına sürmez.Haliyle çocuk da karbonhidrat manyağı bir eyilimle kesin doğar diyorum

Winston ve kabusları işte Günler azaldıkça gerilim ve heyecan artıyor işte bacım.
Akşama eşime kalan yufkadan kolay börek tarifi arıyorum, bir yandan da fırından sıcak sıcak çıkar ben de bir dilim yerim, amaaan bir dilimden ne olurki diye 5 saat önceden kendimle didişiyorum
Lahmacun da 200 kalorimi neymiş bacım ya, aslında 2 lahmacun 1 ayranla 500 kaloriyle hoş bir öğün kapatabiliriz.
Diğer öğünleri de 1000 toplamla kapatsak, 1500 ile az biraz zayıflamış bile oluruz.
Ben zayıfladıktan sonra kalori sayımına katılmayı düşünüyorum.
2000 kalori ise metabolizmam, günde 1800 kalori ile ohh güzel güzel yesem kilo da almam, kilo da vermem hem 1800 ile şahane şeyler yenir diyorum 10 lahmacun bile yesek bir günde al 2000 kalori işte ne güzel
Neyse o günler gelsin de bakalım.

Winston evet canim arkadas cok iyi oluyor hele bide rakip olarak görmediginiz biriyse

Benim yol arkadasi neredeyse 50 yasinda hihihi annemin arkadasi oluyor kendileri

Yaaa kizlaar dûn eskiden cok samimi oldugum bir arkadasla disari ciktik bu kiz oldum olasi duba gibiydii simdi cok zayiflamis ama zayiflamis olmadina ragmen 90 kilo var eger o koz benden zayif olursa dayanamam ya buna bu yüzden bugün lokmalarimi sayiyorum..

Temmuzun sonunda bende gitcem burdan zati cok efkarliyim gidenler olcak diye

Bugun bu saate kadar yediklerim:::

Sabah 2 sert yumurta 1 bardak light süt
Öglen 1 kağıse az yağlı yoğurt 3 tane yagzis tavada kizarmis kofte

Aksama haslanmis tavuk yicem insallah.

O kiz asla beni gecemi cekk aaaslaaaa

Okumak demeyin bana ıyyyyyy diyorum benim babam hani böle fazla zeki olup delirenler olurya hah bildiğin öle babam için hep ayaklı ansiklobedi derler öğretmen kendisi babannem anllatı çok fakirlermiş zaten elektirğin olmadığı köylerde büyümüşş babam nerde yakın elektiirk lambalıı sokaklar var oralara kadar gider kitap okurmuş lambanın dibinde yaz kış demeden babam beni ortaokul bitimine kadar uyumak ve yemek yeme saatleri dışında hep ders çalıştırdı döverek ama ben hiç unutmam babamın tepkisine karşılık ortasonda sınavlar vardı sınav sonuçları kötü gelirse dayak yicem ama çok iyide almamam lazım fen lisesi hemşirelik kazanmak istemiyorum çünkü babam galip gelmiş olacaktıı çocuk aklı işte yani anlayın :)aslında bende zekiymişim sınavda tam sınırında doğru cevap yapıp çıkardım övündüğüm şeye bak ama oda bi hesap işi :) ay kendime güldüm yaa çocuk aklıı işte gülerken acıdımda aptallığıma
neyse babam artık dediki benim sülalemden bi salak siz çıktınız dedi kardeşim ve benim için :)pes etti zaten ayrıldı o ara bizmkiler bendee ahıra kapatılmış inekler vardırya her yere saldırır doyamaz sokağa liseyi 3 sene boyunca abartmıyorum hiç defter kalem götürmeden bitirdim temelim babamdan iyi olduğu için sınav öncesi bütün sınıfa ders çalıştırıp matamatikten 3 alırdım
işte bu sebepten bana kimse okumak demesin abicim hee buarad anne olan arkadaşalrıda bu yaşanmış hikayem küpe olsun sakın baskı yapmayın çocuğunuzada başarmanın tercihini kendisinin yaptığını hissetirin

Gözünü hırs bürümüş bir malkoçoğlu daha
Hadi bakalım, gazan mübarek olsun başkan.
Temmuz sonu demişsin, sadece naçizane tavsiyem kendine hedef belirle ama süre belirleme, insan süre yaklaştıkça başaramadım, yapamadımı hissedip daha çok yemeğe ve koyvermeye başlıyor.Ben, se_zen duymasın nasılsa çeki kaybettim, haziran 2 olmazda 15i olur diye kendi kendime gene tarih belirleme ahmaklığı yaşıyorum.
En iyisi bu işi kısa sürede sağlıkla bitireceğim deyip, istikrarla gitmek.
Dukan bu iş için biçilmiş kaftan aslında.Kaçamağa asla izin yok, bırakmak yok çünkü daha fazla alıyorsun, dondurmaysa, çikolataysa, pizzaysa hepsinin tarifi var ve yasak değil, ayrıca sıkılaştırıyor ve zayıflatıyor, ee insan da biraz kilo vermek istiyorsa bence dukan bu açıdan şahane bir diyet.Sen de umarım güzel sonuçları kısa sürede alacaksın.

Başkalarına da bakma bacım, ben en yakınlarımdan birini yazmıştım kavitasyonla 46 bedenden 38e düştü diye.Bir ay sonra neredeyse 90 kiloydu tekrardan diyete ve spora başlamış.Zayıflayanların kimisi tek besinle sağlıksız besleniyor, zayıflama ilacı kullanıyor ya da başka başka şeyler ama sonuçta bir süre sonra dön başa yapıyorlar.
Biz sağlıkla zayıfayıp, düzgün beslenmeyi, kalori cetvellerini öğrene öğrene zayıflıyoruz.Varsın biraz süre uzun olsun yeter ki kilomuzu hep koruyabilelim, bir daha şişmanlık topiklerine geri dönmeyelim.

Daha önceleri de başarmıştık, şimdide başarabiliriz.Bizim sayıf olanlardan, sağlıklı olanlardan ne eksiğimiz var değil mi?
Biz de yapıyoruz, yapacağız ve de başaracağız inşallah.

Ben bişey farkettim ben 3 gündür biraz yoğunluktan yer değişkliğindne falan su içmiyorum ve benim büyük iihitmalle açılan bu iştahımın sebebi suyu içmiyor olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…