Winston deminden beri yazdıklarını okudukça gülme ile boğulma arasındaki sesim sayesinde ikide bir dönüp dönüp herkes bana bakıyor. İşten kovacaklar yakında beni, düşünsenize bir insanın gayet sıkıcı bir iş yaparken kıs kıs güldüğünü. 8 pirzola he. amma açmışım. Seni düşünmüşümdür bacım ben. Kilo alma diye yemişimdir. Ay eğlenceli olurdu ama ya. Bölüm neydi bu arada. Beni bıraksalar ben okurum. He tutan yok ama, koca, çocuk , iş falan yok yok sanırım okuyamam. Yıllardır yüksek lisans yapayım diyorum ama nerde. Devam edemem ki. 2 yıldır 9 ders veripte bir SPK lisansını bile alamadım. HAzirandan sonra ona asılıcam. Şimdilik zayıflamaktan başka bir şey düşünemiyorum.
@Gırgırına Bacım, arada yemek güzel ya.Bence işe de yarıyor.Ben geçenlerde bir ay yemeyip 2 milföy yemiştim, ertesi gün 2 kilo fazla çıkmış ve o iki kiloyu bir haftada zor vermiştim.Ama dün 6 tane sigara böreği bana 300 gram olarak döndü ve eminim ki yarın kalmayacak bende.Normal insana yakın yiyince ya da kaçamaklar artınca metabolizma şaşırıyor, çalışıyor.Bir de bir çok yoksun ve uzun süre yiyince mideye düşen ilk zararlı şey hemen depolanıyor ve gitmesi zor oluyor.O yüzden ara ara yemek lazım ki, diyet bittiğinde vücut her yenileni stoklayıp tekrar kiloya çevirmesin.Ha yenilende de az kalori hesabı, az miktar, az zararlı olan gibi seçimler yaparsak daha makul oluyor.
@Se-zen bacı, puding yemene şaşırmadım.Sen ki 10 tane pirzolayı o minik midene indirmiş kişisin, puding ne ki? Pehh
Son 10 gün muhabbeti seni de beni de ters etkilemiş, bu belli oldu.Az ara verelim bu buluşma konusuna, yoksa ikimiz de Hüsmen Ağa gibi geleceğiz kahvaltıya.
@Özgey, allah minişi analı babalı, sağlıklı büyütsün inşallah.Ben 4,5 kilo kardeşim 5,5 kilo doğmuşuz.Annem de 34 beden hamile kalmış.(40 kilo falan) Ben de hep annem 34 bedenli haliyle 5.5 kilo çocuk doğurduysa ben 90 da hamile kalsam direkt 10 yaşında çocuk doğururum derdim Annem de genelde tam tersi oluyor, azman gibi hatunlar 2 kilo doğuruyorlar ancak der (Bu senin küçük meme iyi mahsül verir benzetmen gibi oldu ) Sonra da bana "ay az yedi, yüzü süzüldü" diye dayamışlar mamayı , dayamışlar şu bebe bisküvilerini ve sonuç bu Anneannemin her torunda uyguladığı kahvaltı menüsü mesela fixtir; şu adını unuttum bebe bisküvilerinden 10-15 tane, içine yumurta, peynir, süt, bal vs vs vs hep tüm kase bitecek Biz doğal olarak tüm torunlar azman gibiyiz şimdi
@S_A, sporun hayırlı ve hep daim olsun inşallah bacım.Bu konuda arkadaş çok iyi oluyor.Senin savsaklayasın, gitmeyesesin olduğu günler de bile, sırf karşı tarafa ayıp olur diye sorumlulukla gidersin, böylece zaten kilo verdikçe, sıkılaştıkça istesen de bırakmazsın.
Keşke benim de spor arkadaşım olaydı
@Gölge bacım, olur arada iştah patlamaları.Bazen ben de kendime inanamıyorum.Regl dönemi hadi makul ama bazen olur olmadık bir gün gözümü açıp yatana kadar kendimden geçmiş vaziyette yiyorum ertesi gün normale dönüyorum.Kesin bence vücut bir şeylereihtiyaç duyuyor o ara, biz de deliler gibi saldırıyoruz.Devamı gelmediği müddetçe bence sıkıntı yok.
Neyse kızçeler, hepimize iradeli bir gün olsun diyeyim bari, umarım keyifli, güzel bir pazartesi geçiririz.
Geçmişi okduğumda winstonun şu geniş hali yani 85 alsam yeter 100 de olmasa olur hallerin kendini fazla kasmayışın aynı ben kafama koyduğumu yaparım edası bende pek olmaz çünkü benim hırsa gelmem kafa koymam için limitim yüksek sınırım baya geniş sanırım yükselnim yay olma özeliğimden winston sende yaysın
sezenin hele şu 34 beden ceket meselesindeki tepkisi çok zayıflamışım modunda çıkma sebebii baya çatlattı benii
özge senin komşuların yorumuna yaşadığın o haz varya haz işte ben buna değer diyorum bu açlık işkencesi
ejeyi tebrik ediyorum iradesi için
ama bugün birazdaha emin oldumki piskoloji herşeyde olduğu gib bu konudad en büüyk etken yahuu
Yok bölümü falan göremedim ama plajın içine kurulmuş bir yurttu.Camdan bakınca bikinili hatunlar 100lerce güneşleniyordu, hatta ben çok şişmandım sen inadına "yüzelim, güneşlenelim" falan diyordun da ben sana vücudumu yani yağlarımı göstermeyeyim diye hep bahane buluyordum
Öff ne kabustu ama...
Eğitim işinden benim sıtkım sıyrıldı bacım, filoloji oku sonra yüksek lisanas yaptım sonra 1 sene formasyon için tekrar okula gittim.Yani epey bir okudum, yetti canıma.Şimdilerde bile hala son dersleri verememişim, diplomayı alamıyorum gibi abidik kabuslarım oluyor.Deseler ki 2 yıl oku doktor yapacağız seni, hadi len sen oku, ben seni yapayım derim
O kadar öğrencilikten sıtkım sıyrıldı.Ama bu sefer de kpss çilesi var başımda.Gene okuyor, gene sınavlara giriyorum.
Yay burçları çok eğitim neferi olurlarmış, çocuk yapmaya karar verirsem kesinlikle yay olmasın diye aklımca hesap kitap yapacağım valla
Ben 30 yıl okudum bari o sabi kendini kurtarsın diyeceğim
Neyse okul mokul deyip kpss'yi sayende hatırladım, gidip az tarih ve matematik çalışayım.
Herkese güzel bir gün dilerim.
Okul süpermiş, deniz kum güneş, bikini kızlar.
Bende tam tersi bacım bıraksalar hep okurum. Ben seviyorum okumayı. He o kadar seviyrosunda okudun mu doğru dürüst okul yok.
2 yıllık bankacılık bitirdim (bu normaldi), aynı zamanda bankacılık ve sigoracılığı açık öğretimden bitirdim , sonra da açık öğretimden işletme bitirdim. Açıköğretim olma sebebi de ne yazık ki gitme şansım olmadı. 2 yıllık gittiğimi de çalışırken okudum gündüz iş akşam okul. ama yüksek lisans yapmayı çok isterdim. Bende az ile yetinen biri değilimdir. O yanındaki kız gibi niye 100 alamadım diye otutur ağlardım. Üniversitede 1. olamamıştım ve son sınavlarla kaçırmıştım o günkü ruh halimi unutamam hiç. Açık öğretimde 2 yıllıkta 1.likle bitirdim bölümü. Ben okul konusunda çok hırslıydım. Aslında hiç zeki biri falan değilimdir ama işte zorlamayla falan yapıyordum.
Çocuk konusunda katılıyorum kızlar. Yağ hücrelerinin çoccukken oluştuğunu bildiğimden ben kızıma elimden geldiğince dikkat ediyorum gerçi nafile yavrucak da anasına çekmiş. Balık etli. Öyle kilolu değil ama orta halli. Ben ne mama verdim, ne cici bebe verdim, ne de şu pirinç unu muhallebisi falan verdim. 2 sene emzirdim. Şimdi de sütüne bile şeker katmam. YAvurcak çayın kahvenin tadına bakmaya yeltendi evdeki herkese yasakladım kendi çaylarından vermelerini, kendi şekersiz çayımdan, kahvemden verdimç. O gün bugündür bir daha denemiyor. doktor kışın vitamin verdi baktım çocuğun iştahı açılıyor hemen günde 1 kereye düşürttürdüm şimdi de bıraktırdım. Tabii bolca çikolata falan yiyor. Onu kesemiyorum bir tek. Park yerine de bizde ne yazık ki spor aletlerine falan gidiyoruz ben yol boyunca "ay annecim çok yemişiz, hemen yakmamız lazım bunları azıcık spor yapalım" diyorum o da garibim koca insanlardan daha güzel spor yapıyor. Hemde bayaa bayaa spor yapıyor. Evde bazen şınav, mekik falan çekip "ay çok yemişim de anne" diyor. Fakat benim kesinlikle yapmama izin vermiyor.
Zavallı çocuğun sanırım bilinçaltına işledim.
İşte anne baba ne ise çocuk o oluyor. Benim kız hele tam ben. öksürüyorum ıhlamur iç anne, azıcık kabız olmuşum da diyorum "anne form çay iç" uykum var "kahve iç" anne. Kendisi ishal oluyor "gazoz içeyim " anne diye tam anasının kızına yakışır cümleler kuruyor.
merhaba arkadaşlar
uzun zaman oldu takım ne alemde bakayım dedim.
ben haftasonu cumartesi iyiydim ama dün biraz saçmaladım.
bugün sabah normal insan kahvaltısı ile başladım. öğlene 2 parça tavuk yedim geldim.
moral motivasyonum baya düşüktü ama sizleri yazdıklarınızı okudukça baya kendime geldim.
winston gene kabus görmüş. allah iyiliğini versin emi .buluşmaya az kaldıkça gerildiniz kızlar.
dün öğlen 1 tabak mantı ve akşamda 2 lahmacun yedim.2 saat dışarda yürüdüm ama yok erimemiştir. ben 2 gün anca aldıklarımı vermeye çalışırım artık.
neyse kızlar sizlere kolay gelsin.
Winston evet canim arkadas cok iyi oluyor hele bide rakip olarak görmediginiz biriyse
Benim yol arkadasi neredeyse 50 yasinda hihihi annemin arkadasi oluyor kendileri
Yaaa kizlaar dûn eskiden cok samimi oldugum bir arkadasla disari ciktik bu kiz oldum olasi duba gibiydii simdi cok zayiflamis ama zayiflamis olmadina ragmen 90 kilo var eger o koz benden zayif olursa dayanamam ya buna bu yüzden bugün lokmalarimi sayiyorum..
Temmuzun sonunda bende gitcem burdan zati cok efkarliyim gidenler olcak diye
Bugun bu saate kadar yediklerim:::
Sabah 2 sert yumurta 1 bardak light süt
Öglen 1 kağıse az yağlı yoğurt 3 tane yagzis tavada kizarmis kofte
Aksama haslanmis tavuk yicem insallah.
O kiz asla beni gecemi cekk aaaslaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?